- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
- moha bácsi: VIII. Viharsarki Hobbi Elektronika Találkozó Békéscsaba 2025.06.14. szombat
- Parci: Ég veled, KEndre! :(
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
-
LOGOUT
Vásárlási segédlet - Karbantartás - Egyéb hasznos dolgok
Mielőtt kérdeznél olvasd el a téma összefoglalót, vagy használd a keresőt
Új hozzászólás Aktív témák
-
beleszólok
senior tag
válasz
Kickass #34298 üzenetére
Közben utánanéztem egy picit: a lockout önmagában szinte biztosan felesleges, legalábbis én nem érzem akkora előnyét a sokkal keményebb villának emelkedőn vagy betonon, nem érzem, hogy annyi energiát elvenne a teleszkóp, mint ahogy azt sokan állítják. De nekem tökmindegy, hogy adott utat 5-10 perccel lassabban tudok megtenni, versenyen talán lehet jelentősége.
A poploc, ha jól értem, valójában nem csak egy távirányított lockout lenne, hanem megfelelő "távirányítóval" vagy megfelelő villával (nálam a kettőből valamelyik hiányzik
) arra is jó, hogy az első villa keménységét szabályozd a kormányról. Ez utóbbit már nem merném egyértelműen feleslegesnek nevezni, de megint csak felhasználás kérdése. Nálam erre sincs szükség, de sűrűn változó terepre nem szoktam járni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! KFA2 One Click OC RTX 4080 16GB GDDR6X Videokártya!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest