- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- SzőkeKapitán: Világ vége túlélők topicja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Jack Hunter: Kínai erősítő vásárlási tippek
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
bjames
aktív tag
Egy üzenet, hogy a nagy szerverbekrepálás után egy kis életet leheljek ebbe a fórumba.
-
bjames
aktív tag
válasz
magmakocka #3448 üzenetére
Milyen problémàid vannak vele?
-
magmakocka
aktív tag
Sziasztok!
Úgy döntöttem 2 év használat után, hogy vissza nézek a samsung felé. Kissé elegem lett a telefonnal kapcsolatos problémákkal, így egy S25 felé kacsintgattam. Elrakom a fiókba ezt a telefont, ha esetleg kellene.
-
HoTaZo
addikt
válasz
balazs0830 #3441 üzenetére
Bocsi!
Megtaláltam a 13-as topikját, igaz több mint egy éves az utolsó hsz... -
válasz
DroiDMester #3438 üzenetére
Elvileg a Tkom bizonyos eszközökön (brand) kivezeti, eltünteti ezt a funkciót.
-
válasz
this is life #3437 üzenetére
ahogy írtam, eddig kijelezte VoLTE és VoWIFI-t is az állapot sávon! TW rom csak a VoWIFI-t jelzi, Telekommal és ONE kártyával is
ilyen volt a Xiaomi.EU-val
-
válasz
DroiDMester #3436 üzenetére
Elvileg nem rom, hanem operátor, eszköz specifikus, hogy kijelzi e vagy sem.
ismereteim szerint a T-nél nincs jelezve az állapotsoron, hogy volte-n, vowifi lóg-e a telefon. -
válasz
this is life #3435 üzenetére
igazad volt csak nem jelzi az állapot sávon!
VoWifi megy és azt ki is jelzi felül!
-
válasz
DroiDMester #3433 üzenetére
Yettel-en, és One-n megy a volte, az előbbin a vowifi is.
Hívás listában miként jelzi, nem lehet, hogy csak nem jelenik meg a volte kijelzés az állapotsoron? -
válasz
this is life #3432 üzenetére
köszi az infót
VoLTE nálad megy? nálam az se megy (telekomos kártyával) EEA és Xiaomi.EU.n is ment eddig.
-
válasz
DroiDMester #3422 üzenetére
A TW rom felrakása után engedte újra nyitni a bl-t, kipróbáltam most, valamiért nem engedte újra nyitni a community appban.
Ütemezett feladatok nincs, ne keresd, és a dupla koppos zárat se, csak feloldani lehet dupla koppintással. -
válasz
LouiS22 #3429 üzenetére
Xiaomi.EU-n vagyok minden telómmal mióta létezik, magát a TW romot tegnap feltettem én is, de nem mertem vissza zárni a BL-t a fentiek végett, és igen global-hoz képest vannak dolgok benne, de még így is sok minden hiányzik ami a Xiaomi.EU-ba benne van, pl nem megy a dupla kopp zárás a főoldalon, lezárt képernyőnél meg megy az ébresztés és altatás is, tehát maga a dupla kopp megy de feloldott főképernyőn nem!
Nincs ütemezett feladatok ez nálam nagyon fontos lenne, mert éjszaka repülő módba van és reggel meg magától vissza áll normál módra az meg csak ezzel megoldható, eddig semmilyen más módot nem találtam erre!
meg még jó pár dolog nincs amit megszoktam a xiaomi.EU-ba, de azok nélkül talán kibírnám!
-
osonte
őstag
válasz
DroiDMester #3428 üzenetére
Én már adtam el úgy telefont, hogy elmondtam van rajta gyári hívásrögzítés a TW rom miatt (ami mostanában egyre ritkább), főleg ha már gari sincs rá, akkor nincs hátránya a vevőnek. Viszont úgy korrekt, ha tájékoztatva van róla, de nekem például valaki pont ilyet keresett, hogy neki már ne kelljen bajlódnia a TW rom felrakásával.
-
LouiS22
veterán
válasz
DroiDMester #3428 üzenetére
Semmi nem történik. Sőt, lesz olyan engdélyezett feature-öd is, ami pl. a Globalban vagy az EU-ban le van tiltva
Közben látom, hogy nagyjából egyszerre értekeztünk ugyanarról
Viszont így meg is erősítetted a gyanúmat, mert ugyanazokkal szívtál, mint én.
-
-
LouiS22
veterán
válasz
DroiDMester #3424 üzenetére
Amíg nincs leválasztva, addig tudni fogja a szerver, hogy már kértél és kaptál engedélyt.
Ellenben megkockáztatom, hogy nem a Xiaomi lesz az, aki miatt zárni kell a jövőben a bootloadert és véget ért a custom korszak, hanem a Google.
Ezt abból gondolom, hogy miután feldobtam a tajvanit (és ezzel zártam a BL-t), mind a Telekom, mind pedig a Revolut app röhögve megy (egy ideje - talán a legutolsó xiaomi.eu ROM óta mindkettővel gondom volt (nem indultak el, a Revolut dobta az üzit, amit szpali is tapasztalt, a Telekom szimplán nem indult el, és ötlet sem volt Telekom oldalon sem, hogy miért nem. Nyilván én most már tudom, úgyhogy ha újra jelentkeznek, akkor erre még rá fogok kérdezni).
Miután két egymástól nagyon eltérő app is jó lett, csak arra tudok gondolni, hogy egy Google API lehet/lesz az, ami enforceol. Hogy ezt hol követi el, arra nem sikerült rájönnöm.
-
én úgy tudom, hogy amelyik készülékre már megkaptad az engedélyt a nyitásra, és nem választod le erről az adott MI fiókról a telót akkor már lehet nyitni zárni bármikor nem kell 168 meg kitudja hány órát várni a nyitásra, meg engedélyt se kell kérni mert ugye már megkaptad korábban!
mondjuk nálam bonyolódik azzal is hogy az utóbbi 4 xiaomi telóm már a bypass módall nyitottam, szóval hivatalosan nem is kaptam engedélyt a BL nyitásra, ha vissza zárom lehet ott is marad örökre!
Ezt még sose próbáltam ki 10.éve nyitott BL-el és ROOT-al használom a telóim, eddig nem volt gond, de most a kedves google bekavart és még gyári ROM-al sem hajlandó működni az NFC-s fizetés, mert sikítozik hogy nyitva van a BL és zárjam vissza!
Xiaomi.EU ROM nál is sajna vége ennek, ingbrzy azt írta hogy nincs megoldásuk az új módszerre, így nemtudják megkerülni a google tanúsítványt, szóval használj mást NFC-s fizetésre, de egy ideje már a telekom app se indul el sz.tem az is ezért nyavajog csak nem közli csak simán nem enged belépni. Szerencsére a banki app még működik de ki tudja az is meddig megy még?, ha az is letilt akkor használhatatlanná válik a teló teljesen, ezért tenném fel a TW ROM-ot csak a fenti dolog tart vissza mivan ha nem tudom vissza nyitni a BL-t és a TW ROM-on ragadok!
Vagy kell egy szutyok másod teló, amivel ezeket az ügyeket intézi az ember amik szarakodnak a nyitott BL végett! De hát az meg nem olyan komfortos hogy 2 telóval rohangáljak szinte mindenhová!
-
osonte
őstag
válasz
DroiDMester #3424 üzenetére
Mindig lezárom (amikor ráteszem a romot, akkor be van pipálva az azonnali zárás), nem hagyom nyitva soha a BL-t, de ugyanazzal a fiókkal csinálom, aminél már kaptam engedélyt kokrábban.
Persze bármikor beinthet a Xiaomi, hogy mostantól nem lehet nyitni BL-t, ezt előre nem tudni...
-
az oké hogy cserélgeted az EEA és TW ROM.okat de minden alkalommal vissza is zárod?
mert most ezen gondolkozom hogy ha lezárom a TW ROM-al, akkor már nem tudsz EEA-t feltenni a zárt BL-re tehát nyitni kell újra a BL-t hogy vissza tudd tenni az EEA ROM-ot
Szóval a kérdés erre irányult, hogy ha vissza zárod a TW ROM-al a BL-t akkor utána megint könyörögni kell hogy tudd a BL-t nyitni és vagy megadják az engedélyt vagy nem!
Vagy amég nincs a teló leválasztva az Mi fiókodról addig tudod nyitni újra a BL-t akkor is hogy TW rommal lezártad! -
osonte
őstag
válasz
DroiDMester #3422 üzenetére
Eladás előtt mindig a TW romot visszaraktam a gyári EEA romra, ez csak abban az esetben akadna meg, ha a BL nem lenne nyitható, de akkor eleve a TW rom felrakása sem menne. Amúgy feleségem telefonja többször már lett váltva EEA és TW között oda és visssza.
-
válasz
this is life #3419 üzenetére
és azt próbáltad már, hogyha vissza zárod a BL-t a TW ROM-al utána ki lehet nyitni újból a BL-t, vagy örökre a TW-ROM-on ragad a készülék mert az nem biztos hogy okés lenne!
-
LouiS22
veterán
válasz
this is life #3419 üzenetére
Teszek egy próbát
-
-
szpali
addikt
válasz
this is life #3417 üzenetére
köszi a választ, pontosan mi is az a tw rom?
-
-
LouiS22
veterán
Szerintem a Telekom appjában is ott az a valami, ami a nyitott BL-t, vagy a custom romot figyeli. Két nyitott BL-es telóval is próbáltam, nem tudok belépni a Telekom alkalmazásba
-
LouiS22
veterán
Ugyanitt kérdezném, hogy a legújabb xiaomi.eu-s rommal a Telekom app működik-e? Nekem ugyanis nem
-
szpali
addikt
Sziasztok!
Xioami.eu-t használok nyitott BL-el Global készüléken.
Kérdésem, hogy vissza lehet-e zárni a bootloadert, mert nyavajog miatta a Revolut app?
-
thora
csendes tag
Sziasztok!
Nekem is meg a feleségemnek is Redmi 13-ja van. Én most laktam be a telefont és kezdetem használni és egy rohadt idegesítő jelenségre lettünk figyelmesek. Ha egymással beszélünk kihangosítva csak simán nem autós kihangosítón keresztül, furcsa gerjedést lehet hallani. Nem tudom máshogy írni, gerjed, csipogó, nyiszogó hangok mind a kettőnknél... Van még 2 másik fajta xiaomi a családban ha azokkal beszélünk nincs ilyen jelenség. Mi lehet a gond, illetve a megoldás? Előre is köszi a válaszokat! -
Akinek hiányzik, szüksége van a circle search-re, innen felteheti --> [link]
-
dSERiES
senior tag
válasz
dSERiES #3400 üzenetére
Túrtam: 2.0.111.0.VMCEUXM
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Nintendo Switch 2
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Magisk
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Asus ROG Zephyrus G14 GA401IV - 14" FHD 120Hz - Ryzen 9 - 4900HS - 16GB - 2TB - RTX 2060 - Win11
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" FHD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- IKEA (HAVREHOJ) tablet tartó
- Bomba ár! Dell Latitude 5490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!