- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
- SCYROX V8 gamer egér
- Samsung Galaxy SmartTag2-esek a tolvajok ellen!
- Érdekes történések a hardveraprón...1.
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Egy Biztonsági őr kalandos útja 2
Új hozzászólás Aktív témák
-
kopidoo
senior tag
Sziasztok!
Messengerben küldtek egy csatolt fájlt, amit véletlenül a xiaomi böngészővel nyitottam meg úgy, hogy bejelöltem, hogy minden esetben az nyissa meg ezeket.
Hol lehet ezt átállítani? -
osonte
őstag
válasz
Speedy007 #3162 üzenetére
Valami felettéb okos ügyintéző volt, mert a válasz alapján teljesen másra válaszolt, ez nem garanciális kérdés, nem tönkrement a telefon, hanem letiltották vélhetően díjnemfizetés miatt, de akár lopás esetén is vagy bűncselekmény (IMEI-vel is lehet trükközni és használhatná valaki a Te IMEI-d valamire elméletben).
Nagyon kellene az adás-vételi és én bemennék a rendőrségre és ismeretlen tettes ellen tennék feljelentést, mivel ha Te tudod igazolni, hogy kitől vásároltad, akkor már nem a Te felelősséged, hogy letiltják a telefont, én arra hivatkoznék, hogy lehet lopott a telefon vagy valamilyen bűncselekmény miatt tiltották le a telefont (persze sejted, hogy díjnemfizetés miatt, de ezt kihagynám a feljelentésből). Annyi, hogy mielőtt ezt megtenném, jelezném a bolt tulajdonosának, akár ha az eladó az orrod előtt felhívja a tulajdonost, az is jó, hogy most mész a rendőrségre feljelentést tenni ismeretlen tettes ellen, utána pedig minden illetékes szervnél (pl.: NAV) bejelentést teszel! Lehet, hogy ez neki nem fog érni annyit, hogy kockáztasson, hogy a rendőrség, NAV és egyéb szervek vizsgálódjanak, elképzelhető, hogy már ő sem tudja igazolni kitől vette a telefont (pedig azt kérni fogják) és főleg ilyen kis boltoknál általában ha vizsgálat indul, akkor büntetéssel fog végződni, úgy is valamit találnak... Lehet erre átgondolja, nekem az ilyen hozzáállással való megközelítés általában bejött. A lényeg, hogy látszódjon rajtad, hogy határozott és elszánt vagy, mert ha bizonytalanságot éreznek, akkor úgy lesznek vele, hogy úgysem teszed meg.iPhone 16 Pro 256GB + Watch 10 GPS 46mm
-
Speedy007
őstag
Írtam a fogyasztó védelemnek ezt a választ kaptam tudtok benne segíteni értelmezni?
-
osonte
őstag
A tajvani rom is frissült és végre nem kellett semmit trükközni hozzá: [kép] .
iPhone 16 Pro 256GB + Watch 10 GPS 46mm
-
Speedy007
őstag
De az miért van hogy hálózati tiltás ellenére egyszer-egyszer el kapja a fonalat és tud csatlakozni mobilhálózatra?
Elkezdtem szórakozni a romokkal hátha valamelyik esetén szóra lehet bírni a telefon hálózati tiltás ellenére akár melyik romot próbáltam eredménytelen volt a kisérlet. Ma rá tettem a HyperOS 2-t a lányom VF-s kártyájával 2x-r egymás után csatlakozott SIM 1-n hálózatra az enyémmel semelyik foglalatban sem akart[ Szerkesztve ]
-
Speedy007
őstag
Kérdeztem a VF-t hogy megtudják-e mondani hogy melyik szolgáltatóhoz tartozik a készülék azt mondták hogy nem.. Vélhetőleg elég sok lehet a kötbér rajta ha most lett letiltva így ez nem játszik.. Papírjai nincsennek ahogy írtam korábban az előleg fizetésről szóló bizonylata van meg. Ára ha jól emlékszem jóval a piaci ár alatt volt 178-t vettük igaz se töltő se töltő és tok se volt hozzá valamint doboz.
Berhelésbe még egyenlőre nem tudok bele fogni mert nincsen alkalmas donor jelölt. -
szpali
addikt
válasz
Speedy007 #3154 üzenetére
Mielőtt beleugranál a berhelésbe, azért én futnék egy kört fogyasztóvédelem felé, mert ez nem okés, hogy veszel egy random gsm üzletből egy feltehetőleg bizományi értékesítésre bevett telefont, amit utána nemfizetés miatt joggal tilt le a szolgáltató.
Szerintem ez a kereskedő felelőssége! Ő vette át a készüléket ezzel a kockázattal.
Ha téged erről nem tájékoztatott, vagy ez a kockázat nem jelent meg a készülék árában, akkor az ő sara.Megoldás lehet még, hogy a szolgálatónál kérni a készülék tiltásának feloldását (egy ilyen kanyar kötbér kegyenlítéssel tud működni)
iPhone 13 Pro/Mi13 || MBP M1 Pro 14 || Philips 55OLED805 | Denon X2400 | Wharfedale Diamond 240+220C+220+10.GX || Bertone Cabrio Z18XE
-
osonte
őstag
válasz
Speedy007 #3152 üzenetére
Amennyiben mind a két fizikai SIM tálcában tiltva van a kártya, akkor mindkét IMEI-t tiltották, így az eSIM sem megy, mert valamelyik IMEI számot használná. Esetleg ha nem így van, akkor javítson ki nyugodtan valaki.
A fél évre szóló letiltási garancia szerintem.hülyeség, ki venne úgy telefont? Az eladó mindegy, a tulajdonos a lényeg, az ugyanaz? Amennyiben esetleg változott a tulajdonos, az a kérdés, hogy jogutódja (remélem jó szót írok) -e az új tulaj, ha igen, akkor nem számít a tulajdonosváltás sem.
[ Szerkesztve ]
-
Speedy007
őstag
Végül is úgy tudom hogy amíg nincsen kifizetve a készülék addig a szolgáltató-é a felhasználó "lízingeli". Tegnap hívtam őket is de azóta is hívnak vissza hogy mi a helyzet... Akkor mégegyszer neki durálom magamat. Az a gond hogy az adás vételi nincsen már meg maximum az előleges papír
E-Sim ilyenkor már nem játszik az is tiltva van?
Azt mondta a telefon végén lévő srác hogy nem tudnak vele mit csinálni mivel ő nem régóta van ott ő nem tudja hogy működtek a doolgok tavaly ott. Ha adtak is letiltás elleni garanciát az maximum félévre szólna csak[ Szerkesztve ]
-
osonte
őstag
válasz
Speedy007 #3150 üzenetére
Ez nem is garanciális kérdés. Amikor eladta Neked, akkor tájékoztatott róla hogy letilthatják a telefont, mert például részlet van a telefonon és ha nem fizetik, akkor nem lesz telefon? Gondolom ilyet nem tett. Ezenkívül itt a Hardveraprón azért jópáran értékelések alapján megbízunk egymásban (egy ismeretlen emberben, akit nem is tudok ki, abban nem bíznák és gondolom ha ezt elmondják, akkor Te sem bíztál volna benne), ezenkívül hivatalosan nem tudom mennyire eladható az a telefon, amit még nem fizettek ki, ezt nem tudom. Mondom én is sok ilyet adtam el, de mindig vállaltam a következményeket, amit két tanús adás-vételivel le papírra is vetettük, bár sosem kellett még telefon árát visszafizetnem, hiszen ha becsületes az eladó, akkor nincs probléma, sőt ha lehet akkor inkább hamarabb visszafizeti a telefont.
A lényeg, hogy ez nem garanciális kérdés, ez inkább jogi. Szerintem ha rákérdezel a fogyasztóvédelemre, akkor ez most a kereskedő sara. Persze Te tudod mennyi időt és energiát akarsz beleölni, de azért 100-120 ezer Ft azért érezhető összeg és lehet elég csak megijeszteni a kereskedőt, hogy jogi útra tereled (közben amúgy nem tervezed, de ő ezt nem tudja) és már adja is vissza pénzt, mert szerintem ez egy nyert ügy, ha tudod bizonyítani, hogy nála vetted a telefont és szerintem nem szeretne bíróságra járkálni, meg a Te ügyvéded költségét is kifizetni a pervesztés esetén...iPhone 16 Pro 256GB + Watch 10 GPS 46mm
-
osonte
őstag
válasz
Speedy007 #3147 üzenetére
Mástól is hallottam, hogy kereskedőtől vett telefont és letiltották. Sokan nem vesznek olyan telefont ami szolgáltatótól származik vagy akár részlet van rajta, de én még mindig azt mondom, hogy a telefonos boltoknál jobb itt Hardveraprón egy megbízható sok pozitív értékeléssel rendelkező eladótól venni ilyen telefont, ahol az eladó vállal rá garanciát, hogy ha letiltják nem fizetés miatt, akkor Neked visszafizeti a telefon árát. Szinte majdnem minden telefonomra részlet volt, úgy adtam el, természetesen előre jelezve a vevőnek és soha nem is volt gond belőle. Sokszor a lakásomon írtuk az adás-vételit, elszökni sem tudnék. Sajnálom, hogy így jártál, esetleg a nyugta/számla nincs meg a telefon vásárlásáról, ismerősömnek az alapján azonnal visszaadták a vételárat.
-
Speedy007
őstag
válasz
DroiDMester #3145 üzenetére
Köszönöm a tippet valóban le van tiltva a telefon így van egy 10-120.000Ft-s papír nehezékünk
-
Speedy007
őstag
válasz
Tavaly vettem egy használt telefon kereskedőtől.Mindegy melyik szolgáltatónál kérdezek rá?
-
Black&White
addikt
válasz
+1 szavazat a tiltásra
-
-
Speedy007
őstag
válasz
falabu88 #3142 üzenetére
Elsőre arra gyanakodtam hogy le van tiltva a telefon. De elmentem az apámhoz mert neki telekomos simje van azzal is azt produkálta kíváncsiságból bele tettem az én VF/One-s kártyámat egyből csatlakozott a hálózatra . Utána újra próbálkoztam telekomos sim-el ugyanazt csinálta mint korábban. Vissza tettem az én kártyámat amivel korábban csatlakozott a mobilhálózatra utána már azzal se akart. Így gyanakszom vagy a hardver vagy a software probléma lesz vagy kettő együtt
-
Speedy007
őstag
Sziasztok!
Több helyre írtam már ezzel a problémával hátha tudtok segíteni. Van egy Xiaomi 13 telefon tegnap a párom szerint le fagyott a telefon sorozat nézés közben és újra kellett indítani. Azóta mobil hálózatra nem akar csatlakozni. Sim kártyát látja és a pin kódot is be bírom írni valamint ha manuális hálózat választásra megyek látja az elérhető hálózatokat. Mit lehet a probléma?
Előre is köszönöm a segítséget
-
CubeDogg
tag
válasz
Barthezz2 #3119 üzenetére
Szia!
Na rászántam magam és én is megfrissítettem a telót.
Nem tudom szerintem izlés kérdése, bár!
- nekem azon túl, hogy összementek az ikonok semmi extra nem változott.
- a vezérlőközpontban csak az animáció változott.
- az állapotsor elrejtés megjelenítésnél nekem egy pozitívum, hogy a Hearthstone-nál pl ott volt eddig a fekete csík a kijelző bal szélén (ezen is és a Poco F1-en is) most ez megszűnt.
- Az app indító animációt nem észleltemNem ellened akarok beszélni, csak nekem úgy tűnik, hogy nem egyforma verziót kaptunk ami több mint fura, bár a xiaomi frissítési "stratégiáját" elnézve én már nem lepődök meg semmin.
Még egy érdekesség:
Ha a frissítésen belül rámész, a részletekre akkor írja, hogy:
"Updated the security patch to January 2025...."
De a "Telefonról" menüpont alatt ennyi látszik:
Android biztonsági frissítés: 2024-12-01
Akkor most melyik?Ha van még esetleg tapasztalat ami zavaró, vagy akár pozitív írd meg és megnézem, hogy nálam is ugyan úgy van, vagy esetleg az is másképp frissült.
Üdv!
-
CubeDogg
tag
válasz
balazs0830 #3113 üzenetére
Köszi! Nekem is összejött!
-
falabu88
aktív tag
Sziasztok! A gyorstöltés ha nem működik rendesen az garanciális hiba, ugye? Amit most vettem 13-as (telekomos vásárlás volt) nem akar rendesen tölteni. A másik kínai 13-asom töltőjével gyorstöltést sem ír ki, a sajátjával is csak sima gyorstöltést nem a szupergyorsat (ha jól rémlik ez a 67W), és 1,5 órát ír teljes töltésre. Este feltölt szépen és a napot bírja, viszont azért néha jól jön napközben pár perc alatt 20-30% plusz, és még 2 hónap gari van rá, kihasználnám.
-
hroberto
veterán
válasz
DroiDMester #3133 üzenetére
Én aztán végképp nem károgtam. De akkor sem gondolom, hogy minden főverzió frissítés után reset szükséges. Mi8 óta az összes Xiaomi flagshipet használtam, és soha nem reseteltem.
Abban viszont van igazság, hogy ha frissítés után anomáliák vannak, akkor ez lehet a megoldás.KTM 1290 Super Duke R Gen3, Alfa Romeo Giulia
-
válasz
DroiDMester #3133 üzenetére
Az elmúlt x mobilos évem alatt azért egy pár frissítést feltettem tiszta telepítés nélkül. Android upgradet-t is. SOHA, ismétlem, soha nem volt gondom vele. Miért ne "károghatnék"?
Plusz ezek szerint az órán megjelenő értesítés bug az a Xiaomi sara lehet, mint fentebb írták. Ahogy, az se fog változni egy friss telepítéstől, hogy a menürendszer fele 2x akkora, fele meg fele akkora lett. Sem az, hogy sűrű elrendezésben a widgetek egy része nem vesz fel teljes széllességet.
-Az állapotsor elrejtése/megjelenítése semmit nem ér. Gyári cuccokon kívül fele app nem terjeszkedik ki rá..(menet közben, valami egyszer csak mégis..)
Egyedül ez a kifogásom, amit talán megoldana.
[ Szerkesztve ]
Everybody lies.
-
CubeDogg
tag
válasz
DroiDMester #3128 üzenetére
Egyrészt az, hogy egyeseknél lassabban ér oda a frissítés és megoldja kézzel, az nem okozhat különösebb problémát. A frissítés lefut és a csomagban ugyan az van mint a "hivatalos" frissítésben.
Másrészt, a korábbi telefonom egy Pocophone F1-es volt érdekes ott jöttek a frissítések, települtek és elég sok mindenre használtam, de 5 év alatt egyszer se reseteltem és mégis gond nélkül ment mindig minden frissítés előtt és frissítés után is.
Harmadrészt: Már bocs, de 2025-ben legyen már az elvárható, hogy nem kell minden frissítés után resetelni és újra belakni a telefont, most amikor már mindent ott érsz el onnan intézel, rohadtul nem életszerű. Pláne ha munkád családod van akkor erre baromira nem lesz időd. Diákként persze hetente "újratelepítettem" én is a telefont mert másik rom, vissza a gyári, frissítés stb. stb. De ez kb olyan mintha minden nagyobb windows frissítésnél újrahúzád a gépet mert "Ajánlott" értem én de ez akkor sem életszerű.
-
-
hroberto
veterán
válasz
Soha nem csináltam tiszta telepítést, és soha nem volt gondom. Szép lenne ha minden frissítés után újra be kellene lakni a telefont. Évente cserélem nagyjából a telefonokat, de már akkor is rosszul vagyok ettől a procedúrától.
KTM 1290 Super Duke R Gen3, Alfa Romeo Giulia
-
gs.bence
csendes tag
válasz
Barthezz2 #3126 üzenetére
Esetleg megpróbálhatod ADB-n engedélyezni ezt a jogot, hátha segít:
adb shell appops set com.huawei.health RECEIVE_SENSITIVE_NOTIFICATIONS allow
A
com.huawei.health
- et kicserélve a Mi Fitnessre.Új feature az Android 15-ben, elvileg az OTP kódok védelmére, de a Xiaomi úgy látszik, nem implementálta rendesen.
Redditen írták páran, hogy az Enhanced Notifications kikapcsolása segített, de az is csak a Hidden Settings appból érhető el Xiaomi esetén és reboot után nekem visszakapcsol (meg nem is segített, de én be se tudom kapcsolni az értesítéseket).
[ Szerkesztve ]
-
-
n@p@lm
őstag
válasz
Reseteljem és lakjam be újra?
Ez lenne a járható út? -
Sokan itt rinyáltok!
De persze NEM AZ AJÁNLOTT MÓDON FRISSÍTETTÉTEK!
friss OS és vagy Android verziót MINDÉG TISZTA TELEPÍTÉSSEL TESZÜNK FEL!
Most ugye mind2ő frissült, így duplán igaz az ajánlás!
Igen most lehet jönni hogy de a többi gyártónál is csak rátelepíted, és megy minden, NEM, NEM MEGY OTT SEM!
amiket felsoroltok nagyrészét megoldja egy TISZTA TELEPÍTÉS, de nem úgy hogy utána visszatötitek rá az elő rendszer mentéseit, mert akkor ott vagy mindha semmit se csináltál volna.
-
n@p@lm
őstag
Nem vagyok elájulva a frissítéstől.
Az ikonok még hagyján, tudok vele élni.
De a frissítés óta "akadozik" a telefon, többször elfordult.
Most például bejövő hívásnál rezeg, de a kijelző fekete maradt.
Nem tudtam felvenni a hívót.
Ilyet eddig nem csinált. A régi Redmi Note 8 Pro-m igen, de ott ezt elfogadtam. Itt nem szeretném.
Szóval valami félrement.
XHOS, v2.0.2.0.VMCEUXM[ Szerkesztve ]
-
A Huawei Health még hagyján.
Nekem egy Xiaomi Watch S3 van, ami szintén HyperOS. Mi Fitness-el, ami szintén Xiaomi. De frissítés óta, ha a telefonom zárva, az outlook, gmail(amit eddig észre vettem) annyi értesítést küld az órára, hogy "személyes tartalom miatt elrejtve" . Nem látom az üzenetet magát.
Persze erre beállítást sem a telefon értesítési beállításainál, sem a Mi Fitness-ben(ami nem frissült) nem találok. Köszi b+. Pont a lényege veszik el, hogy órára nézve tudjam, fontos-e, előszedjem a telefont, vagy ráér..[ Szerkesztve ]
Everybody lies.
-
Persze. Be tudod állítani standard-ra, csak akkor meg annyi se fér ki, mint eddig. Pont a köztes(szerintem legtöbb ember által használt 5x7-es) verziót törölték el..
Cserébe a beállítások menü, meg a vezérlő központ meg akkora, hogy a holdról is látszik
Nemtudom, melyik szorgos kínai mérnök agyában született meg ez a homlokegyenest egymásnak ellentmondó változtatás..
Sűrű elrendezésben már nekem is kicsik az ikonok, pedig S betűméretet, meg a fejlesztői beállitásokban kisebbre vett dpi-t használtam eddig. Aztán most meg jojózik a szemem, ha keresek valami ikont, a vezérlő központ kapcsolók meg akkorák, hogy nagylábujjal is eltalálomÉs egyébként az a vicc, hogy egye-fene, megszokom ezt a sűrű elrendezést. Kitettem még több ikont egy oldalra, aztán kész. De hogy a gyári widget-ek egy része meg képtelen erre a széllességre beállni, és marad mellette egy ikon oszlopnyi hely, az nevettséges..
[ Szerkesztve ]
Everybody lies.
-
ubi91
tag
Sziasztok!
Ezt az elbaszott kezdőképernyőt vissza lehet állítani valahogy a régire? Összenyomta kb felére az egészet, eddig faszán el volt rendezve minden, hogy pont kitöltse, most meg a fele üres. Hiába vettem nagyobbra az ikonokat, így is messze van az eddigitől.
Ezt sose fogom megérteni, hogy egy frissítésnél miért kell szétbaszni a megszokott felülelet választási lehetőség nélkül? És még volt pofája újságolni, hogy átrendeztük a képernyőt hogy jobban átlátható legyen, a k anyááád.... -
szpali
addikt
válasz
DroiDMester #3116 üzenetére
Köszi, ma windowson sikerült
iPhone 13 Pro/Mi13 || MBP M1 Pro 14 || Philips 55OLED805 | Denon X2400 | Wharfedale Diamond 240+220C+220+10.GX || Bertone Cabrio Z18XE
-
bjames
aktív tag
válasz
Valszeg nem tesztelték túl S-es betűmérettel. Jó lennél a xiaominak tesztelőnek.
Szerintem is gyorsan meg lehet szokni az új kezdőképernyő elrendezést, nekem leginkább a "gyorsabb animáció a vezérlőközpont lehúzásánál" hiányzik.
Ill. az hogy a Huawei Health appban nem lehet bekapcsolni az értesítéseket. Gyanús nekem hogy a gyári App Info panel-en nem látszik egy menüpont aminek kellene. -
falabu88
aktív tag
válasz
A kezdőképernyő engem is felb*szott, de pár nap és megszokja az ember (csak át kell rendezni mindent ha 5x7-es beállításon voltál..). Viszont pár nap használat után vettem a kínai mellé egy magyar 13-at (hiányzott az érintéses fizetés, meg néhány app ami nem ment) , erre még nem jött a frissítés. Most meg már ez a szokatlan.
-
válasz
balazs0830 #3110 üzenetére
Köszönöm, siker
De gyerekek, én MIUI/HyperOS frissítésre még nem mondtam szerintem rosszat, de erre csak azt tudok eddig..
-Kezdőképernyő elrendezés wtf? Pinpong vs kosárlabda...
-S betűméretet használok, mindehol okés, de a beállitások menü(meg minden más gyári cucc) a holdról látszik. Eddig ez szinkronban volt. Ha kisebbre veszem akkor ezek ok, de minden más bazi kicsi..
-Mellé a vezérlőközpont szintén batár nagy, de legalább már nem fér ki, ami eddig igen..
-Az állapotsor elrejtése/megjelenítése semmit nem ér. Gyári cuccokon kívül fele app nem terjeszkedik ki rá..(menet közben, valami egyszer csak mégis..)
-App indító animáció qva szarul néz ki...
-Az óra akkor is látszik az értesítő sávban, ha van kint óra a kezdőképernyőn. Eddig akkor nem.
-A kirakott óra widget minden restart után visszaáll gyárira.
-A gyári időjárás widget(meg sok másik) nem rakható ki a "sűrű" elrendezés szélességére.Csak így hirtelen, az éjszakába..
[ Szerkesztve ]
Everybody lies.
-
szpali
addikt
válasz
DroiDMester #3116 üzenetére
igen-igen, mire megírtam, te is megválaszoltad részletesen
fastboot menni fog, mac-es terminal parancsokat meg kikeresem majdköszi a tippet
-
szpali
addikt
válasz
trebrona #3115 üzenetére
azzal próbálkoztam pár napja, de ugyanerre a hibára futottam, csak akkor még nem volt időm foglalkozni vele
#3116 DroiDMester
Köszi a tippet, gondolom ezt kellene feltennem:
twrp-3.7.1_12-v9.0_A15-fuxi-skkk[ Szerkesztve ]
-
frissíteni kell a TWRP-t
letöltöd => twrp-3.7.1_12-v9.0_A15-fuxi-skkk.img
telóval át lépsz Fastboot módba(powert nyomod és a hangerő le-t amég újra nem indul)
majd gépre dugod és
fastboot flash recovery_ab recovery.img
recovery.img helyére a letöltött TWRP nevét írd!
valahogy így: fastboot flash recovery_ab twrp-3.7.1_12-v9.0_A15-fuxi-skkk.img
ha végzett
fastboot reboot recovery
[ Szerkesztve ]
-
szpali
addikt
Sziasztok!
Kis segítséget szeretnék kérni
HyperOS 2.0.3.0 by xiaomi .eu fut jelenleg a készülékemen, jelezte az updater a 2.0.100.0-as frissítést, amit le is töltöttem a "Download" mappábaÚjraindítottam TWRP-be a telefont (aminek a verziója: 3.7.0_12-Xiaomi13_v8.2_A14), viszont itt a "Mount" menüpont alatt nem engedi kiválasztai a "Data" partíciót
Így sajnos nem látom a letöltött frissítést sem
Valami adatvesztés nélküli megoldást tudtok javasolni?
-
CubeDogg
tag
válasz
balazs0830 #3110 üzenetére
Szia! Legutóbb nekem működött ez a megoldás, két kolléga segítségével összeollóztam az érthető leírást, viszont akkor innen töltöttem le a romot: https://mifirm.net/model/fuxi.ttt#eea de itt most nincs fent a legfrissebb. Be tudnád linkelni, hogy az általad leírt módszerhez honnan érdemes leszedni a ROM-ot? Köszi!
-
gs.bence
csendes tag
-
balazs0830
csendes tag
Sziasztok!
Egy kis segítség akinek nem jön automatikusan a frissítés.https://youtu.be/yq0dTiuSu1Q?si=0oNBsI-W9Sn5KdXX
-
Dino69
aktív tag
Én közben kihoztam egy honor magic 6 prót. Ha beválik küldöm a 13 at rejoynak.. Remélem beválik
-
dSERiES
senior tag
Sziasztok,
Új felhasználóként én 1.0.10-en voltam és láttam hogy volt már 1.0.11 és "stable beta" 2.0.2.0 is.
Bárhogyan töltöttem le bármi romot, nem tette fel egyiket sem. Mindig "can't verify unknown"-t írt.
Community appban amint elfogadták a béta teszter jelentkezést, jött is a HyperOS2 frissítés kb azonnal.Én azt tapasztaltam, hogy sokkal jobb. Komoly bug még nem jött szembe, ahhoz képest hogy "stable beta".
Nekem az akkuidő sokkal jobb, mint HyperOS1-en de lehet hogy ott valami bugom volt (pedig reseteltem), mert gyanús is volt, hogy kb annyira merült mint a Pixel 6 (attól azért sokkal jobbnak kellett volna lennie).
Elsőre az a fura hogy a Google Play System frissítés HyperOS21-en valami júliusról nem mozdult meg.
HOS2-őn pedig október marad.[ Szerkesztve ]
⊿sff⊿
-
Schimi070
csendes tag
Xiaomi.eu megjött a HyperOS 2.0.100-as.
-
bjames
aktív tag
Sziasztok! HyperOS 2-re felraktam a Huawei Health appot a frissen vásárolt órámhoz. Sideload-olnom kellett az appot mert a play storeban nincs fent. Viszont nem működnek az ertesítések vele, hiába engedélyezem az appnál, az mégis panaszkodik hogy nincs engedélyezve. S nem is működik. Újraindítást már eljátszottam, értesítéseknél mindent bekapcsoltam.
Tud rá vki megoldást? -
Dino69
aktív tag
válasz
Barthezz2 #3101 üzenetére
A Facebook csoportban valakinek sikerült fel flash elni, elkérem a programot, de szerintem kell hozzá a nyitott bootloader.. Viszont előbb utóbb el kell küldenem majd akksi cserére, mert lassan egy napot sem bír ki, és ha visszajött, akkor megpróbálok valamit ráhekkelni
Új hozzászólás Aktív témák
ma A kínaiak viszonylag kompakt csúcsmodellje a Leica kamerára és a Snapdragon 8 Gen 2-re helyezi a hangsúlyt, s más hasznos újítások is érkeztek bele, mégsem lett tökéletes a végeredmény.
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen videókártyát?
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Változik a CPU-k csomagolása az EU-ban
- Fujifilm X
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Avowed teszt
- Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
Állásajánlatok