- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- Wiz Khalifa: Grand Theft Auto VI - Érdekességek, látványosságok, képek, infók egy helyen.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- ldave: New Game Blitz - 2025
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
-
LOGOUT
Vásárlási segédlet - Karbantartás - Egyéb hasznos dolgok
Mielőtt kérdeznél olvasd el a téma összefoglalót, vagy használd a keresőt
Új hozzászólás Aktív témák
-
dom1n0
őstag
válasz
Toobee #327976 üzenetére
Köszi, az az egybemez mozgatja a fantáziámat, csak mivel elég érdekes a láb-törzs arányom, próba nélkül nem merem megvenni.
Cipőnél ha nyom, az szerintem nem jó jel, de fontos bele egy jó betét is, főleg ha van lúdtalp, miegymás...
Ravemen 160 nekem is a listán van.Az 50-es szettnél szerintem a rájder súlya is sokat nyom a latba, egy 80kg-os faszit nehezebben lök ki a szél mint egy 60kg-ost szerintem.
A zselével óvatosan, nekem már ömlött rá a fvkarra menet közben, megmondom őszintén nem is szeretek menet közben kajálni, de még inni se nagyon. Inkább mindkét kéz a kormányon.
Ezzel a térd mizériával kell most prioba foglalkozni, mert nem igazán lett jobb 8 nap pihentetés után sem, keresek gyógytornászt a környéken, meg sport ortopédust, hogyan tovább..
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Proxmox VE
- PlayStation 5
- Ingyen szoftverekkel teszi vonzóbbá a processzorait az Intel
- Milyen légkondit a lakásba?
- Elektromos autók - motorok
- Soundcore Liberty 4 Pro - basszus!
- BestBuy topik
- Elektromos cigaretta 🔞
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- Samsung Galaxy A32 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest