Hirdetés
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
-
LOGOUT
Vásárlási segédlet - Karbantartás - Egyéb hasznos dolgok
Mielőtt kérdeznél olvasd el a téma összefoglalót, vagy használd a keresőt
Új hozzászólás Aktív témák
-
lsebestyen
addikt
Megvolt az első gravel versenyem, ilyen keményet elég rég mentem már.
Első körben sokszor éreztem, hogy ez sok lesz még egy órára, másfélre, párszor már görcs határán mentem, ami féltávnál nem jó omen.
Második kör elején a mászókán be is álltam saját tempóra, ezt lehet kicsit eltaktikáztam, mert egész sokáig mentek előttem kb ugyanolyan távolságra, és a táv hátralévő része már könnyebb lett volna. No mindegy ez van, utána lenyomtam solóban az egész kört, annak örültem, hogy nem ért utól senki.
Negyedik helyre sikerült bejönnöm a korosztályomban (Felnőtt férfi, rövid táv). Elégedett vagyok, mert kvázi egy hete van meg a bringa, első verseny...Mindenki a legfrankóbb versenybicóval volt én pedig az alu decással, azért lehet ezzel is jót menni!
Bringa befért az autóba.Bár jó, hogy nem nőttem nagyobbra, mert a nyeregcső miatt épp, hogy elfér széltében.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- IPhone 11 128GB Bontatlan ÚJ! 12 Hó Jótállás
- Xiaomi Redmi 10 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ Dell Latitude 14 5450 - 14" FullHD IPS - Intel Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2.5+ év gari
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest