Hirdetés
- mefistofeles: Érdekes történések a hardveraprón 3
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Philips AWP9820 (vízlágyító) Calgon helyett?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
Új hozzászólás Aktív témák
-
Az Office 2024 Pro az nem tudom, pontosan mi lehet, mert hivatalosan nincs ilyen verzió, de az Office 2024 Pro Plus letölthető az MS oldaláról.
Amit még fontos tudni, hogy ez LTSC licensz, tehát hivatalosan, kiskereskedelmi forgalomban nem megvásárolható, kereskedelmi és kormányzati ügyfelek részére elérhető, ún. mennyiségi licensz, amiket ilyen-olyan másodlagos forrásból árusítanak.
Magánszemélyek hivatalosan a Home és a Home & Business verziókat tudják megvásárolni.
-
UserX
addikt
Kipróbáltam mobillal is, Hotspot és Tethering módokon is, Yettel és One hálózatokon, de ugyanaz a hiba!
Szóval a gépe(i)men lesz valami.
1. Bocs, ha TILOS, ilyet kérdezni, de nincs valahová feltöltve Office 2024 PRO ISO??? Jöhetne privátban...
2. Van az MS-nek lehetőleg magyar nyelvű supportja (végül is az angol is elmegy), ami nem IA, hanem vissza is írnak???
További lehetőségeim, ahogy én látom:
1. Mail ment az értékesítőnek.
2. Jövő hét elején jön meg elvileg a péntek este rendelt USB-s modemem, amibe DOMINO SIM-et teszek és azzal is próbálkozom...
3. OpenOffice
Azután teszek rá, hogy az azon alkotott másnál hogy jelenik meg...
4. 'Virágbolti verzió'...
Köszönöm az eddigi segítségeket is!
kammler: Köszi neked is, de gondoltam. Ha két napra leállnának az MS szerverek, minden média ezt ordítaná!
-
Próbáltad más hálózaton, ahogy DrKapocs írta pl.? Tehát mobilneten mondjuk, vagy másik gépen, másik hálózaton? A hibaüzenet arra hivatkozik, hogy a telepítő nem tud kommunikálni az MS szervereivel. Mivel azok vélhetően működnek (Downdetector alapján nincs fennakadás) valszeg a gépeden vagy a hálózatodon lesz a probléma, ezért kellene megnézni ezek kizárásával, hogy sikerül-e a telepítés.
-
DrKapocs
őstag
2 ötletem van:
1. Adguard, VPN, vírusirtó, tűzfal, felugró ablak blokkolása, stb., minden ilyesmit ki kellene kapcsolni.
2. A kód nem rendelhető accounthoz, mert mennyiségi licensz, letiltották, ilyesmi (de nem úgy tűnik mert látszólag elfogadja a kódot).Még egy plusz ötlet:
Androidról próbáltad, asztali nézetben? -
UserX
addikt
Köszi neked és DrKapocs kollégának is, hogy foglalkoztok a problémámmal, ami azóta sem oldódott meg!
A VRSoft egy webáruház (szerepel az Árukeresőn is), több dolgot vettem már tőlük 'olcsón', amik azóta is működnek!
Természetesen a hivatalos MS oldalról próbálom a fiókomhoz csatolni és letölteni a telepítőt.
Jorus: Nem tudom, hogy mi az 'MS CDN', ahonnan le lehetne tölteni és utólag aktiválni a kulcsot. Kérlek adj egy linket.
Így, próbálkozom, látható, hogy be vagyok lépve a fiókomba...
STEP 1.
STEP 2.
STEP 3.
STEP 4.
STEP 5. (Végeredmény):
Rossz a kulcs??? Mi lehet a hiba??? Próbálkoztam EDGE-vel is, de ugyanaz!!!Köszönöm!
-
kammler
senior tag
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
Igyál egy sört. Ötletet, tanácsot kértél, az nem volt kitétel, hogy csak az office-al lehet kapcsolatos
-
UserX
addikt
Sziasztok!
Már az őrület határán vagyok!!!
Vettem a VR-en, egy 2024 PRO kulcsot...Tegnap este jutottam oda, hogy próbálom telepíteni egy friss Win11-re. Addig eljutok, hogy beírom a termékkulcsot, valami olyasmit kérdez, hogy hozzá akarom-e rendelni a fiókomhoz, ezt leokézom, utána jön egy letöltést felajánló oldal, klikk után ez fogad:
Ezt este még el is fogadtam, de ma délelőtt ugyanez!
Létezik, hogy egy vezető cégnél behalnak a szerverek??? Ennél még az is jobb, ha kiírja, hogy érvénytelen termékkulcs!!!
Várom az ötleteket, tanácsokat! Vagy próbálkozzak és legyek türelemmel?
Köszönöm!
-
Köszönöm, hogy megnézted!
Akkor Nálam van gebasz. Majd ha egyszer lesz kedvem, akkor újra telepítem az OS-t, utána meg tiszta telepítéssel az Office-t, mert telepítettem a régebbi 2021-t is (nem warez zóna) és ott sem megy a fordítás...
Amúgy pl. word-ben meg minden oké a fordítóval...Még1x thx!
-
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
Nagyvállalati M365 és azon belül Outlook (classic) működik: [kép]
A céges laptopon 2021 PP van, megnézem azon is. -
milan26
senior tag
válasz
DrKapocs
üzenetére
Szerintem az állam már így is többet tesz, mint ami elvárható tőle, azzal hogy a középsulisoknak ingyen biztosítja, úgy van vele, hogy az egyetemek oldják meg maguk. Szerintem meg is teszik.
Halkan mondom, hogy egy jó helyről letöltött, és megfelelően aktivált office inkább morális és jogi aggályokat vet fel, mintsem biztonsági kockázat lenne.
-
wwhy
veterán
válasz
DrKapocs
üzenetére
Nálunk (Nyíregyházi Egyetem) A3 for Faculty-re lett az átállás, a hallgatókét nem tudom, de valamilyen hivatalos verziót/M365 csomagot kaptak ők is. Office offline telepíthető, mint korábban, 5 gépre + 1TB felhő.
-
DrKapocs
őstag
Az az érdekes, hogy nekem feltették az Office 2024-et, bejelentkeztem és kiírja a 365 Nagyvállalati licenszt...
Nevetséges, amit a MS művel (lásd Win11, Office, stb), gyakorlatilag visszaél monopol helyzetével. Terroristákkal pedig nem tárgyalunk. A megoldás piszok egyszerű lenne. Kijönne egy hivatalos állásfoglalás, hogy pl. a Linux és LibreOffice (vagy bármelyik ingyenes office, ami ingyenes is marad) a hivatalosan elvárt használatú a közigazgatásban, oktatásban, stb. Ha MS-t, bármi mást használsz, megteheted, de az inkompatibilitásból eredő gond a LibreOffice-tól eltérő szoftvert használô felelőssége, hibája. Mert hiába tesszük fel az Office 2024-et, jönni fog néhány éven belül valami, ami miatt nem lesz full kompatibilis az újjal (amúgy is csak 5 éves update van rá), jönni fog a win12, ami még többet fog elvárni, stb, stb. Ördögi kör. Németország, Dánia, stb. ezt az open source utat kezdi járni, szerintem nagyon helyesen és ügyesen. Mert csak azért nem térünk át, mert mindenki MS Office-t használ. Hát térjen át mindenki és spórolunk egy zsák pénzt.
-
DrKapocs
őstag
Nem tudok pontos dátumot (velünk nem közölték), egyelőre én is látom még az A1 Plust. Nálunk lecserélik/ték a 365-öt a céges gépen Office 2024-re. AI szerint folyamatos a leállítás, az A1 Plus már megszűnt, ez biztos. Attól, hogy látható, újra már valószínűleg nem telepíthető, illetve egyszer csak ki fogja írni, hogy nem használható tovább desktop módban.
-
-
DrKapocs
őstag
Azt esetleg tudja valaki, hogy az egyetemi licenszekkel fog történni valami? Mert az A1 Plusról való A1-re váltás azt jelenti, hogy asztali módban nem használható a Microsoft 365. Ráadásul korábban 5 gépre volt telepíthető asztali módban. Mert a céges gépre kapunk másik licenszt, de - azért lássuk be - egy egyetemi oktató nem csak a benti gépen dolgozik. Otthon, hétvégén is, mert ugye az anyag az nem csak úgy otterem a semmiből. Értem én, hogy az általános, középsuliban tisztaszoftver, de mi van a felsőoktatással? Ezzel mi lesz? Do it yourself?! És mi lesz a hallgatókkal? Torrentes, lopott kulcsos office verziókkal fogják írni a szakdolgozatot és küldik a vírusos docx, pptx állományokat az oktatóknak? Ha valaki tud valamit, örülnék néminemű információnak.
-
válasz
s7evcsenko
üzenetére
Szia!
A privát e-mail címeddel nem tudod használni, mert nem ahhoz a fiókhoz rendelődik a licenc. Illetve ha ahhoz is tartozik vagy tartozott licenc, az nem a tisztaszoftver.hu oldalról indított regisztrációhoz kapcsolódik vagy kapcsolódott, netán csak a próbaidős volt, ha a privát e-mail címeddel bejelentkeztél. -
Üdv.
Nekem egy olyan kérdésem lenne ezzel kapcsolatban, hogy tavaly mikor megigényeltem a tisztaszoftveren az officet, akkor utána a saját privát mail címem alatt futott az office.
Aztán most cseréltem hardvert, újra raktam a gépet, és csak azzal a nagyon hosszú krétás mailcímmel engedi használni az office-t, amit a tisztaszoftver regisztációkor kaptam.
Hogy tudnám újra a saját mailcímem alatt futtatni az office-t? -
Soma17
lelkes újonc
Én most érdeklődtem az osztályfőnöktől. Részleteket nem tudott, de kréta azonosítással igénylés útmutatót linkelt. Ez miben tér el a "privát" fizetős szoftverektől? Mit kapok majd letöltve? Hasonlítva a 365 vagy home2024 verziókhoz. Esetleg tudja valaki? Nekem csak word és excel szükséges amúgy. De használható.
-
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
Attól függ, mikor és hol igényelte. Ha most igényel, akkor nem.
Pont azt írtam, hogy jelenleg a KRÉTA azonosítással vagy igénylőlappal igényelhető az "igazi" Tisztaszoftver Program keretében licenc. Az A1 nem ide tartozik, ennek szólt inkább az előző hozzászólásom. Sokan keverik a korábbi és más lehetősegekkel, verziókkal.
tisztaszoftver.hu -> Szolgáltatás-kezelési oldal - ez jelenleg a Tisztaszoftver Program -
Ok. Akkor létezik olyan, a diákok számára ingyenes O365, amiben van Defender?

Amiről írtál A3, az a régi A1-nek felel meg vagy a régi fizetős A3-nak (amiben van Defender), vagy egyiknek sem? csak hogy keverjük a szalámit...
A krétás igénylés az ugyanúgy a tiszta szoftver programhoz tartozik, csak más a licenc igénylésének a menete/módja...
-
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
A Tisztaszoftver Programban már régen nem A1 van. Az anno az OH oldalán igényelhető (sulid.hu) még az volt - illetve A1 Plus is, amíg az MS ki nem vezette -, de az megszűnt több éve, már csak használhatja, aki jogosult, még valameddig... Jelenleg a KRÉTA azonosítással vagy igénylőlappal igényelhető az A3, viszont nem tartoznak hozzá felhős szolgáltatások.
A diákok és az alkalmazottak is a felhő nélküli 365 A3 verziót kapják, illetve az alkalmazottak/pedagógusok Windows licencet is igényelhetnek.
Az intézmény tud még olyan 365-öt regisztrálni, ami A1, ha akar a diákokat ia felveheti, de azt nem direktben a kimondott Tisztaszoftver Program keretében. -
-
GEPESZ66
veterán
A párom unokája általános iskolába jár.
Mondtam a lányának,hogy igényelje meg az Microsoft 365-öt a tisztaszoftveren belül,így én is tudom használni.
Ezzel a licencel telefonon a Defender is használható? -
Elég nagy különbség az. A Home változat ún. Retail, ami azt jelenti, hogy akárhányszor aktiválható (alaplap csere, új gép vásárlás, OS újra telepítés), a másik Pro LTSC változat meg nem, a fent említett esetekben újra kell venni egy új kulcsot hozzá.
Mivel korábban azt írtad, hogy laptopod van, ezért vállalható az Pro LTSC változat is. Ez esetben viszont használj backup/restore programot, belakott rendszerről készíts mentést (amikor már az office be van aktiválva) és szükség esetén ebből backup-ból állítsd vissza a rendszert, így elkerülhető, hogy kelljen egy új kulcs. Az OS tiszta újra telepítése esetén bele lehet szaladni ebbe...UI: ha mégis a Home változat mellett döntesz, akkor is előtte kérdezz rá, hogy tényleg Retail verzió legyen, bár az ára alapján annak kellene lennie.
-
Soma17
lelkes újonc
https://vrsoft.hu/office-2024-professional-plus-ltsc
https://vrsoft.hu/microsoft-office-2024-home-1-eszkoz-lifetime-kolto Költöztethető vs. nem költöztethető🤔 Túl nagy az árkülönbség. Csak ennyi okozza? -
Soma17
lelkes újonc
Lehet, végül ez lesz. Office 2024 Home EP2-06854 https://www.microsoft.com/hu-hu/microsoft-365/p/office-2024-otthoni-verzio/cfq7ttc0pqvj Itt a legolcsóbb úgy látom. De ha valaki tud olcsóbbat megbízható helyről, ossza meg! 🙂
-
Soma17
lelkes újonc
Van a laptopomon egy lejárt msoffice próbaverzió. Ha libreoffice-t tennék fel azt nem fontos eltávolítanom előtte? Gondolom. Ha vennék új mso- t azt tudom le kell szedni.
-
NF-
tag
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
Nem 100%-ban kompatibilis, de azért az emberek nagy része nem használ összetett pivot táblákat vagy nagyon új függvényeket. VBA nélkül, otthoni felhasználásra a LibreOffice teljesen használható alternatíva.
-
1. LibreOffice jó választás lehet, de MSO-val készített doksik/táblázatokkal nem 100%-ban kompatibilis (VBA makró meg kizárt), de lehet, hogy megfelel, próba...
2. ha van MS fiókod (ingyenesen létrehozható), akkor ingyen használható az Office 365 nagyon lebutított változata weben keresztül avagy akár "desktop" verzióban is. Ez utóbbit a bal ALT+WIN+CTRL+SHIFT együttes lenyomásával lehet elővarázsolni.
Azt nem írtad, hogy mégis milyen komplexitású feladatok kivitelezéséhez kellene Office, de alap feladatokra teljesen jó, próbáld ki
3. Hardveraprón vannak ennél olcsóbb licenc-ek is, vannak megbízható eladók is (pl. DextyPremium), akik Audit és NIS2 biztos (ez hiteles, üzleti célra is teljesen legálisan használható licencigazolás (mert egy sima számla nem elég)) licence-ket árulnak. Pl DextyPremium áruháza, ahol kiválaszthatod a neked legmegfelelőbb Office-t kedvezőbb áron, mint amit korábban linkeltél.UI: BUÉK mindenkinek!
-
Soma17
lelkes újonc
Sziasztok! Laptopra (win11) szeretnék office-t, de nem is tudom miért az előfizetéses verziók nem túl szimpatikusak. 2024 nem előfizetésest választanám. Szükséges tárhelyem meg van. A legutolsó újdonságokra amit a 365 kínál nem biztos hogy szükségem van "Otthoni 2024" általános felhasználásra kellene. Elég drága az egyszeri vásárlásos változat. https://www.notebook.hu/ms-irodai-alkalmazas-office-home-2024-hungarian-eurozone-medialess-376514 De így megéri? Presze pár hónap múlva megtérül.
-
Edgar2621
őstag
Sziasztok,
először is mindenkinek kellemes ünnepeket kívánok.Másodszor pedig a problémám,
vettem digitális, jogtiszta Microsoft szoftvereket, a Windows 11 pro-t sikerült sikerült is minden probléma nélkül feltenni, viszont az Office 2024 pro plust nem sikerül feltenni, mert a termékkulcs megadása, a 64 bites változat letöltésének kiválasztása után a következő hibaüzenetet dobja fel: ,,A szolgáltatás nem érhető el. Jelenleg technikai problémák nehezítik a munkánkat. Később próbálkozzon újra."Nagyjából egy héttel ezelőtt próbáltam meg először feltenni, pár napja újra megpróbáltam és ma megint, tehát nem szerverproblémának tűnik mégsem, mert gondolom a Microsoft nem állt le több mint egy hétre és nálam is minden működik ezen kívül.
Mi lehet szerintetek a probléma, mit kellene máshogy csinálnom, beállítanom, átállítanom? -
devil-k
nagyúr
Skacok!
Tudtok valami Hardveraprós ajánlatot ajánlani számomra?- 1 személyre szóló
- PC és Mac egyaránt
- Office.Köszönöm.
-
r6man123
senior tag
Sziasztok!
Az istenért sem találom az Office előfizu számláját. Tudnátok segíteni, hogy honnan tudom letölteni? Céges vásárlás. Esetleg van support cím, ahova tudunk írni? -
Most olvasom, hogy jövő októberben megszűnik a Publisher. Ez azt jelenti, hogy a Word-ben már benne van minden, amit a Publisher tudott? Vagy mi fogja majd kiváltani microsoft-on belül a kiadványkészítő alkalmazást?
-
westlake
félisten
válasz
kammler
üzenetére
Egyrészt te a minőségi frissítésekre gondolhatsz, mivel ezek azok, amiket valóban nem kap meg mindenki azonnal. A biztonsági frissítések nem ilyenek. Legalábbis én még sosem találkoztam olyannal, hogy ne jelentek meg volna meg "mindenhol", azonnal. Másrészt mindhárom novemberi frissítés 14-e utáni build. Arról nem is beszélve, hogy ma megjelent öt újabb frissítés.

-
sub71
senior tag
Az eladó oldalán ez olvasható:
"Ez nem termék licensz, hanem teljes felhasználót kap, E-mail és jelszó (vásárlás után csak a jelszó változtatható meg).
Saját email címre nem vezethető át, azaz csak a megadott email címmel tudja használni! Jelszó saját lesz, senki nem fog hozzáférni!"Ez alapján használt liszenszet veszel, ahol fenn áll a veszély, hogy egyetemi, vagy vállalati felhasználásra való (Ezeknél van rendszergazda, aki esetleg ki tud tiltani). Ha nincs gond, akkor ok. Viszont ha gond van, még levelezni sem tudsz a Microsoft ügyfélszolgálattal, mert nem a te email címedre jön a válasz ....szerintem.....
-
Innen nem lesz legális, használható Officeod, ha ez a kérdés. A hirdetésből sok minden nem derül ki, pl. a licensz típusa sem, az oldalon feltüntetett azonosító a MICROSOFT 365 FAMILY HUN (6 FELHASZNÁLÓ, 1 ÉVES ELŐFIZETÉS)-t takarja. Egyébként MS365-ből nincs "örökös" licensz, céges előfizetéseket szoktak így "átadni" sok esetben, aztán megy ameddig valaki fizeti helyetted. Amint látod, ajándék Win 11 Pro is jár hozzá, szóval ez tuti üzlet.

Új hozzászólás Aktív témák
Microsoft Office szaktopicok:
● Microsoft Word topic
● Microsoft Excel topic
● Microsoft Powerpoint topic
● Microsoft Access topic
● Microsoft Outlook topic
● Microsoft Outlook Express topic
Archívumok:
● Microsoft Office 2010
● Microsoft Office 2007
● Microsoft Office 2003
- mefistofeles: Érdekes történések a hardveraprón 3
- Ubiquiti hálózati eszközök
- EAFC 26
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- LG LCD és LED TV-k
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- VR topik
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5530 i7-1255U 16GB 512GB 15.6" FHD TouchScreen Nagyakksis! 1 év teljeskörű garancia!
- Keresünk iPhone 13/13 Mini/13 Pro/13 Pro Max
- iPhone 17 Pro 256 GB - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- Lenovo ThinkCentre / Dell OptiPlex / Hp EliteDesk mini, micro PC - Számla/garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 256GB Red -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3627
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Azután teszek rá, hogy az azon alkotott másnál hogy jelenik meg...