- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Játékba csomagolt malware 85 GB-ban
- Használható a Windows 11 aktiválás nélkül hosszú távon?
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Csataálca
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Egy Biztonsági őr kalandos útja.
- Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
tylerddd
veterán
-
válasz
tylerddd #6698 üzenetére
Nem tudom, hogy még aktuális-e a kérdésed, de leírom...
Word-ben ki kell jelölni a táblázat adott oszlopát és úgy beilleszteni (paste)a txt-ből korábban kimásolt (copy) adatokat. [kép] | [kép]Mindenki tudja, hogy bizonyos dolgokat nem lehet megvalósítani, mígnem jön valaki, aki erről nem tud, és megvalósítja. (Albert Einstein)
-
krisi047
senior tag
Sziasztok!
Nem találtam megfelelő Microsoftos topicot, remélem maradhat.
Egy kritikus pillanatban, amikor a saját gépem megadta magát kényszerűségből használnom kellett a kedvesem céges laptopját.
Windows 10 Pro van rajta, bejelentkeztem a Onedrive fiókomba, és ezzel a Microsoft fiókomat is hozzáadta a géphez.
A gondom az, hogy semmilyen módszerrel nem tudok kijelentkezni belőle, pedig elvégeztem az alábbiakat:
- a Microsoft fiókot leválasztottam a Fiókok menüben, és az ehhez kapcsolódó automatikus bejelentekzések is ki lettek kapcsolva,
- ezután a Onedrive belül a "fiók leválasztása", és "számítógép leválasztása" is megtörtént, de gyakorlatilag ha bárki be akar jelentkezni ismét, akkor az e-mail címem eleve már fel van ajánlva, és egy kattintással be lehet jelentkezni,
- control keymgr.dll parancsot letuttatva kitöröltem a mentett belépések közül a Microsoft fiók, és a Onedrive bejelentkezési adatait is,
- beléptem a Microsoft fiókomba egy másik gép böngészőjében, hiába töröltem ki az eszközök közül a szóban forgó laptopot,
- töröltem a Registryben minden Onedrive-hoz kötődő tételt,
- töröltem és újra raktam a Onedriveot,Ennek ellenére továbbra is rögtön az én e-mail címemet ajánlja, és egy kattintással bejelentkezik.
Kitépem a hajam, mit tudok még tenni? Az újratelepítés nem opció. -
tylerddd
veterán
Üdv! Tartalomjegyzéket gyárottam egy ca. 150 oldalas dokumentumhoz, amiben négyszintű sorszámozás van, tehát 1.1.1.1 formában. Azt nézem, hogy ezt a gyári tartalomjegyzék nem tudja, csak 3 szintig, így egyéni tartalmat választottam, de ezt meg nem lehet frissíteni, ha módosul a szöveg, újabb pontok kerülnek be, kiveszek valamit, hanem minden ilyen esetben újra be kell szúrni a tartalmat. Létezik ez vagy elnéztem valamit? Köszönöm!Ahh, shit! Benéztem! Egyéninél nem jelenik meg a keret a tartalomjegyzék körül, mint a gyáriaknál a Frissítés gombbal, de a Hivatkozások fülön ott van a frissítés gomb ...
[ Szerkesztve ]
Csak egészség legyen, meg térerő!
-
Zsolt1
tag
Sziasztok!
Hol érdemes jelenleg magánszemélynek MS Officet vásárolni, ami olyan kulcsot ad, amivel bármennyiszer újratelepíthetek 1 példányban és nem kell havidíjat fizetni hozzá? Nincs szükségem se felhős tárhelyre, se AI-ra, csak a normál Office alkalmazásokra és legyen kompatibilis Win 11-gyel.
Köszönöm előre is a választ!
-
tylerddd
veterán
Üdv! Egy alapszintű feladat, de nem akarok rájönni, hogy meg lehet-e oldani egyáltalán Word-ben. Ha készítek jegyzettömben egy sima txt-t, amiben egymás alá írok pl. 10 nevet, Enterrel lépegetk ugye lefelé, akkor ezeket be lehet úgy másolni egyszerre Excelbe, hogy egymás alatti cellákba elhelyezi a neveket. Word-ben egyetlen cellába illeszti be ezeket. Van-e olyan beillesztés, Word-ben ugyanezt meg lehessen oldani vagy marad a cellánkénti másolgatás? Köszönöm!
[ Szerkesztve ]
Csak egészség legyen, meg térerő!
-
Gordiann
őstag
Sziasztok!
Office 2021 Pro Plus telepítőről szeretnélek titeket megkérdezni. Itt vásároltam a Hardveraprón.
Egy kb. 7mb-os .iso fájlt kellett letöltenem az email alapján, amit mountolva 4db fájlt látok a "meghajtón":
autorun.inf (Tartalma: [autorun] ICON=setup.exe)
setup.exe
configuration.xml (Tartalma: <Configuration> <Add OfficeClientEdition="64" Channel="PerpetualVL2021"> <Product ID="ProPlus2021Volume"> <Language ID="hu-HU" /> </Product> </Add></Configuration>)
Telepiteshez_kattints_ide.bat (Tartalma: setup /configure configuration.xml)Telepítéskor egyáltalán nem kért serialt, aktiválta magát.
Kérdésem: Mi lehet az oka, hogy nem a hagyományos telepítőt kaptam a vásárlásommal? Lehetséges az, hogy a furcsa telepítő ellenére nem kalózszoftverről van szó?Köszönöm előre is!
-
GEPESZ66
veterán
Mostanában, mikor az Outlook-ot elindítom, a küldés-fogadás legalább 1 percig eltart.
Mitől lehet ez?
-
tkesy
őstag
Sziasztok,
Ma reggel indítottam volna az androidos telefonra telepített OneDrive appot, mire feldobott egy figyelmeztetést, miszerint:
"MS 365 csomag közelgő árváltozása
Ön csomagja MS 365 Családi verzió - havonta
Új ár: 390 000,00 Ft
Jelenlegi ár : 2999,00 Ft
Következő számlázási dátum : 2025.február.20
Az előfizetést a Play Áruház beállítási között mondhatja le"Tényleg van családi csomagom, de az egyrészt éves, másrészt az MS saját oldalán fizettem elő, harmadrészt januárban volt az évforduló, és ott azt látom, hogy majd '26 januárjában lesz a következő díj beterhelése.
Szóval kérdésem, ilyet látott már valaki, vagy van infója róla? Illetve valami 5let, hogy miért keveri bele a Play Áruházat, mikor onnan csak az appot töltöttem le?
És persze nem is engedi használni az appot, amíg nem okézom le ezt a felugró ablakot.
(A teló vegyes felhasználású, azaz van privát és céges MS termék rajta, de a OneDrive az privát acc-al van használva)
Illetve ma reggelre az Office app M365 Copilot app-ra "változott", de ez gondolom nem csak nálam lett igy.Előre is köszi a választ.
[ Szerkesztve ]
>>>> The Truth Is Out There - I Want To Believe <<<<
-
pzstm
titán
válasz
csaba951 #6692 üzenetére
Mar most is van csak trukkosen/elrejtve ami tenyleg gusztustalan….
“Már most is át lehet váltani az AI mentes "klasszikus" csomagra, csak nem a Switch plan, hanem a Cancel my subscription a megoldás.
Utóbbit választva már felkínálja az AI mentes "klasszikus" csomagot is az eddigi áron.A váltás a díjfizetési évfordulón történik majd meg, nem azonnal, addig viszont lehet használni az AI funkciókat is a havi 60 kreditért.”
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
csaba951
veterán
válasz
-Nomad- #6691 üzenetére
Ez egy olyan verzió amiben benne van a Copilot is (csak a fő fióknak). Ezért ilyen drága. Vállalati részen is az van, hogy a Copilotos O365 több mint kétszer annyiba kerül, mint a sima. Szerintem az otthoni verziónál is lesz ilyen csomag, amiben nincs Copilot. Az nem lesz ilyen drága. (Nyilván lesz valami emelés tavalyhoz képest.)
-
-Nomad-
tag
Óriásit drágult a havidíjas Microsoft Office
Nem elég hogy megszűnik a támogatás októbertől most meg árat emelnek.
[ Szerkesztve ]
-
csaba951
veterán
https://mxtoolbox.com/blacklists.aspx
Ebbe írd be a domain nevetek, ahonnan leveleztek. Pl. cegnev.huA Spamhaus ZEN sorban mi van?
-
csaba951
veterán
válasz
metaldog #6683 üzenetére
Microsoft 365 vagyOffice eltávolítása az eltávolítási hibaelhárítóval
Kattints a kék Eltávolítás gombra és kövesd a lépéseket. -
csaba951
veterán
What are the Outlook.com email limits?
The limits for Microsoft 365 subscribers are:
Daily recipients: 5,000
Maximum recipients per message: 500
Daily non-relationship recipients: 1,000 -
beteg
őstag
Hello!
Hallottatok már olyanról, hogy az MS letíltotta egy cég teljes kimenő O365 levelezését, a teljes domainről, mondván, hogy tömeges spamat küldött?Mber_19953
-
metaldog
aktív tag
Sziasztok!
Ma telepítettem Microsoft Office Pro Plus 2024-et és az lenne a problémám, hogy a régi office 2019-et eltávolítottam majd újraindítottam a gépet és feltelepítettem az office 2024-et. Minden jól ment a licenszkulcsot is elfogadta majd megint újraindítottam a gépet. Elindítottam a word-ot és a fiók adatoknál még mindig office 2019 van. A vezérlőpultban a telepített szoftvereknél pedig csak Office 2024 van. Mi ilyenkor a teendő mert úgy néz ki mintha nem az új office lenne fent.Válaszokat előre is köszi.
-
-Nomad-
tag
A Microsoft idén októberben befejezi az Office 365 irodai programcsomagjának támogatását Windows 10-en.
[link]
[ Szerkesztve ]
-
SamSem58
aktív tag
válasz
BigManus #6672 üzenetére
Szia,
Élnék azzal a lehetőséggel, hogy holnap belépsz a gépembe és megnézed mi a gond, mert a Word már megint nem hajlandó megnyitni a hivatkozást, (ez esetben az Outlook is ezt csinálja) pedig semmi mást nem tettem, minthogy feltelepítettem a Microsoft Expression Web 4 programot.
Az Outlook (new) programmal pedig tele van a hócipőm, mert hirdetésekkel bombáz!
Ennyi erővel, akkor nyithatok Gmail fiókot is.... de minek, mikor a bérelt webtárhelyem (tarhely.eu) van levelező rendszerem??Samsem
-
csƵ
addikt
Üdv!
Outlook IMAP fiókot többen használunk. Hogyan tudjuk legegyeszerűbben megjelölni a leveleket, hogy kihez melyik tartozik? -
SamSem58
aktív tag
-
SamSem58
aktív tag
Kb. 1 hónapja vásároltam egy 2021-es Pro Plus Office programot, az Outlookkal már az első telepítéskor gond volt, ugyanis nem engedte megnyitni a beérkező linkeket. Mivel nem találtam a problémára megoldást azért a Revo Uninstaller Proval fullra letöröltem először az 2021-es Officet, aztán meg az egyéb Microsoft irodai programokat, pl. a Microsoft Expression Web 4-et és a 2003-as FrontPaget, aztán újratelepítettem az Officet, és utána a szükséges régebbi irodai programokat. Nos, egy eset kivételével, amikor is a Bluetooth eszközzel volt kínja, 01.09-reggel 9:00-ig hibátlanul működött. Aztán megkergült és sorra küldte a hibás Authentication-t, így a szerver folyton letiltott. Bár egész nap ezzel kínlódtunk, de a problémát nem sikerült megoldani, ugyanis a kimenő levelezés továbbra sem működik. Ha rákattintok a küldés-fogadásra, akkor szinte azonnal letilt a szerver. Mit lehetne ezzel tenni, mi lenne a megoldás? Tud valaki megoldást súgni??
Samsem
-
Crimson56
csendes újonc
Nekem ugyanez a problémám. 3 e-mail fiókom van, 1db. t-online-os, és 2db. gmail-es, a régi gépen mindegyik működik, (Win10 és Office 2021), a frissen telepített Win11 és Office 2024-en csak a t-online-os működik, a két gmail-es nem.Viszont hibaüzenet van: nem lehet szinkronizálni a mappákat, nem lehet a kiszolgálóhoz kapcsolódni. A másik gépről mindhárom fiók hibátlanul működik, már rengeteg órát fordítottam rá, eredménytelenül.Ebben kérdésben kérném a segítségeteket. Előre is köszönöm.
-
SamSem58
aktív tag
No tessék, ahogy elindítottam a küldés-fogadást, a szerver máris letiltott...
A tarhely.eu szerint a hiba NEM náluk van, hanem nálam, mert az Outlook folyton hibás "authentication" adatokat küld. A Windowsnak elvileg semmi baja nincs, ugyanis ma futtattam az sfc/ scannow és a DISM /Online /Cleanup-Image /CheckHealth parancsot, de ez semmi gondot nem talált...Samsem
-
SamSem58
aktív tag
válasz
BigManus #6660 üzenetére
Már 2 x is le kellett szednem, aztán újratelepíteni, mert először nem volt hajlandó megnyitni a beérkezett linkeket.
Aztán az Outlook letiltotta a Bluetooth eszközt, akkor javítás után ismét nem volt hajlandó megnyitni a beérkezett linkeket.
Majd 01.09-én, egyik pillanatról a másikra megkergült és állandóan hibás érvényesítő adatokat küldött a szerver felé, ami ebből kifolyólag folyton letiltott... Szóval nekem eddig (3,5 hete van a gépen) csak gondom volt vele.[ Szerkesztve ]
Samsem
-
SamSem58
aktív tag
Sziasztok,
Van egy 2021-es Pro Plus Office programok, amit a telepítés előtt szeretnék testre szabni, mert nem kell az összes program. Ám ez nem ajánlja fel a testreszabás lehetőségét, mint pl. a 2003-as, vagy a 2007-es Office. Miként lehetne ezt megoldani?
Samsem
-
tototos
őstag
Sziasztok!
Egy olyan probléma ütköztem amire nem tudok megoldást találni. Adott egy atw-nél domain és hozzá e-mail fiókok. Outlook 2007-ben több éve beállítva a fiókok szépen működnek. Géppark frissítés(Win11 és Outlook 2023) történt, az új outlookba beállítva az e-mail fiókok amikből az 1-k tökéletesen működik, a másik viszont semmilyen levelet nem hajlandó letölti. Másik gépen próbálva másik Outlookal ott is ugyanaz a szitu. A régi gépen minden tökéletesen működik. Hibaüzenet nincs, de e-mailek sem. Webmail kliensbe belépve minden levél látszik, amikor felveszem outlookba a fiókot akkor a teszt üzenet is megjön. IMAP-al van beállítva mindkét fiók. Mi lehet a probléma? Ilyet még nem láttam.
-
Rodzser Mór
senior tag
Sziasztok!
A microsoft weboldalán honnan tudom letölteni az MS Office Professionel Plus 2016, 2019, 2021 programokat? Amikhez kulcsot kell majd venni és úgy aktiválni.
Mármint pontos lintkeket ha tudnátok adni.
Köszi előre is. -
AstraCDX
senior tag
Sziasztok !
Melyik volt az utolsó magyar nyelvű Office programcsomag, ami még fizikai adathordozón, CD-n kiadásra került ?
Üdv.
Astra
-
hdtomi
senior tag
Szia!
Szerintem nem. Van ingyenes tanulóknak, meg egyik volt munkahelyem is biztosította, hogy otthon tudjam a privát fiókomat is ingyen használni. Erre gondolhatnak.
Meg ez az alkalmazás csak összegzi a dolgokat, mit nyitottál meg utoljára. Meg, ha egy szöveget akarsz szerkeszteni, kell hozzá a Word, vagy esetleg webes felületre irányít...
[ Szerkesztve ]
Philips 52PFL9606 & Panasonic DP-UB824EGK - Xiaomi Mi 8 - Windows 10 Home 64-bit & Microsoft 365
-
Livius
őstag
Sziasztok!
Az igaz lehet hogy a MS storeból leszedhető Office 365 az ingyenesen ad Outlookot, Word-öt, Excel-t stb-t?
Microsoft 365 (Office)
"Csak jelentkezzen be munkahelyi, iskolai vagy személyes Microsoft-fiókjával az ingyenes asztali alkalmazás használatba vételéhez még ma. "Gigabyte GA-Z170-D3H, Intel Core i7-7700K, Corsair Vengeance 2x8GB DDR4-3600MHz, Intel 545s 256GB SSD, MSI GeForce RTX 4060 Ti 16GB VENTUS 2X BLACK 16G OC
-
racskobalazs
senior tag
válasz
andreas49 #6649 üzenetére
Igenigen, mindenki saját fiókkal jön, én tudom hozzáadni mint előfizetés gazda.
Annyi a caveat, hogy a csatlakoztatott eszközök meg ilyen statisztikai adatok látszanak egymásnál. (pl képernyőidő stb)Az elmélet az, amikor mindenki tudja, de semmi sem működik. A gyakorlat az amikor minden működik, de senki se tudja miért. Az informatika az, amikor semmi nem működik és senki se tudja miért.
-
andreas49
senior tag
válasz
racskobalazs #6648 üzenetére
A megosztás technikailag hogy müködik? Mindenkinek külön e-mail címmel és egyéni jelszóval(MS fiók)? Ha a hosszabbítás előtt 1-2 héttel szólsz (PÜ), akkor betársulnák.
Megnéztem közben az oldalt, számomra nem valami bízalomgerjesztő[ Szerkesztve ]
HONOR Magic5 Pro - Huawei P30 Pro 8/128 GB - Xiaomi MI Note 10 Pro - Huawei Mate 10 Pro
-
racskobalazs
senior tag
Tavaly május körül 1 évre, de tervezem meghosszabbítani. Jelenleg 22600Ft a családi 1 évre.
Az elmélet az, amikor mindenki tudja, de semmi sem működik. A gyakorlat az amikor minden működik, de senki se tudja miért. Az informatika az, amikor semmi nem működik és senki se tudja miért.
-
andreas49
senior tag
válasz
racskobalazs #6645 üzenetére
Nekem personal van, ami április végén jár le. Mikor vetted, mennyi időre?
HONOR Magic5 Pro - Huawei P30 Pro 8/128 GB - Xiaomi MI Note 10 Pro - Huawei Mate 10 Pro
-
ggeleven
őstag
válasz
racskobalazs #6645 üzenetére
Vagy társul hozzátok és mindenki nyer.
20%-os kedvezmény az éves AlzaPlus+ előfizetésre! Keress privátban!
-
racskobalazs
senior tag
válasz
kukulec #6644 üzenetére
Szia,
Valaki anno linkelt ide egy oldalt ahonnan jó 30%-al olcsóbban lehet megvenni a családi előfizetést. Én akkor vettem egy családit, 6 fő mindenkinek 1tb tárhely és teljes office. Ha esetleg vannak haverok/családtagok akiknek szintén szüksége lehet erre akkor akár felosztani is lehet (nálam így van, 4-en vagyunk benne), s így eléggé kedvezőre jön ki.
Legutóbbit azt hiszem 25k körül vettem, 4-el osztod akkor kb 6000/fő/év, ami még teljesen vállalható, 500/hó. Ha ki tudod tölteni a 6 helyet akkor mégolcsóbbra jön ki.
[ Szerkesztve ]
Az elmélet az, amikor mindenki tudja, de semmi sem működik. A gyakorlat az amikor minden működik, de senki se tudja miért. Az informatika az, amikor semmi nem működik és senki se tudja miért.
-
kukulec
őstag
-
bon
őstag
válasz
kukulec #6642 üzenetére
Nem teljesen tiszta, teljesen tisztán ez sokkal drágább. Én inkább Microsft 365 vásárlását javaslom. Vagy van van tanuló gyerek a családban akkor a tisztasziftver beszerzését.
A számítógépnek lelke van! - ASUS Prime Z690-P, Intel CoreI7 13700, 2x16GB DDR5 5200MHZ Kingston, RTX4070 Super, Sound Blaster Z, Cooler Master Cosmos C700P
-
kukulec
őstag
hali, új office vásárlásán gondolkozom. az lenne a kérdésem, hogy a linkelt változat teljesen tiszta szerintetek? nekem kizárólag olyan kellene, de a különböző változatok között kicsit elvesztem.
Luxman L-507ux II, Primare i22, Yamaha A-S801 // Pro-Ject Dac Box S2, SMSL SU-9 PRO // Elac Vela 408, Elac FS 147, Q Acoustics 3030i
-
GEPESZ66
veterán
Office 2021 van a gépemen.
A Windows updaten keresztúl kapja a frissíttéseket?
WIN11 van a gépemen.[ Szerkesztve ]
-
válasz
V.Stryker #6635 üzenetére
Sajnos nem feltétlenül fog menni, pontosabban vannak feltételei.
Lehetőségek:
- az iskola ha szerepel az innovatív pilotban, akkor a rendszergazda vagy más illetékes tud licencet kiosztani iskolán belül (A3 felhős szolgáltatások nélkül)
- az iskola ha regisztrált külön a Microsoft felé a díjmentesre (A1 felhővel, de csak böngészőből mennek az alkalmazások, nem telepíthető asztali verzióban - ilyesmit linkeltél)
- tisztaszoftver.hu (A3 felhős szolgáltatások nélkül)
Az első és a harmadik verzió egymás függvénye, az első megléténél elutasítják a harmadik lehetőséget.
Mióta a Microsoft kivezette az A1 Plus verziót (asztali telepíthető alkalmazáscsomag + felhős szolgáltatások tárhely), továbbá jelentősen csökkentette az A1 tárhely kvótáját, érdekesebb lett a helyzet...[ Szerkesztve ]
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
V.Stryker
nagyúr
RRF. Közben rákerestem és elvileg kéne mennie neki. A sulis emailjével próbáltam regisztrálni, de valami hibával azt mondja forduljak a suli informatikához.
-
-
V.Stryker
nagyúr
Sziasztok,
A gyerek a sulitól kapott notebookot. Alapból rajta van az office, de termékkulcsot nem kaptunk hozzá. Ezek szerint office nem jár a géphez? Nem tudom van-e ezzel valakinek tapasztalata.-
-
merqree
őstag
Kedves Excel guruk!
A következőben kérem a segítségetek:
Adott egy-egy cellában a "=VÉLETLEN.KÖZÖTT(1;89)" képlet.
Hogyan tudom azt elérni, hogy ne frissüljön minden egyes beírásnál, csak akkor, amikor én szeretném?
Amit szeretnék: számoló példa a gyereknek, és ha rossz eredményt ír be, akkor azt jelezze. De ha beírja az eredményt, máris más szám szerepel a képletben, így kvázi lehetetlen, hogy a gyerek helyes értéket írjon be.Tippeket és ötleteket előre is köszönök!
-
Sziasztok, a következőben szeretném kérni a segítségeteket.
Van 2 office365 előfizetésem, egyik le fog járni jövőre, a másik új. Mind a kettőnek az admin felületével rendelkezek, mind a kettő a sajátom.
Amikor az újat beállítottam, feladott tutorial videókat, azt gondoltam ezek aránylag könnyen meglesznek, de persze nem találom őket, pedig az egyik pont témába vágó lenne: korábbi office 365 levelezés költöztetése az új alá.
A régi előfizetés a godaddy-nél van vásárolva, az új hazai viszonteladónál. Kompletten szeretném a beérkező és az elküldött leveleket költöztetni, hogy a régi megszüntetése után is meglegyenek. Az e-mailek egyesével való kimentése nem működőképes, 12 év céges levelezéséről van szó, 15 giga levélmennyiség.
Láttam imap-es megoldást rá, de attól félek, hogy a régi levelezés megszűnésével és így az imap hozzáférés megszűnésével a régi levelek eltűnnek így az új helyről.
Létezik rá valamilyen megoldás? Egyik helpben találtam egy olyat, hogy keressek egy "Data Migration" menüpontot, és ott az alatt ezt meg ezt, nekem van egy "Migráció" menüpontom, de már más maga a menü és az alatta találhatók is (valószínű a help még korábbi verzió alapján készült).
A tutorial amit láttam, pont godaddy-ből való költöztetést mutatott, ezért is bosszantó, hogy utólag nem találom sehol. :/
-
ggeleven
őstag
válasz
Atomantiii #6627 üzenetére
Esetleg megpróbálhatod visszaállítani gyárira a billentyűparancsokat (hacsak nincs több speciális egyénid, amit macera lenne megint megcsinálni).
Billentyűparancsok testreszabása
Fontos: Ha már használatban lévő kombinációt rendel egy adott parancshoz vagy elemhez, a kombináció nem lesz használható eredeti funkciója szerint. A CTRL+B billentyűparancs például alapértelmezés szerint a kijelölt szöveget félkövérre változtatja. Ha újra hozzárendeli a CTRL+B billentyűkombinációt egy új parancshoz vagy más elemhez, a CTRL+B billentyűkombináció lenyomásával nem állíthatja félkövérré a szöveget, hacsak vissza nem állítja a billentyűparancs-hozzárendeléseket az eredeti beállításokhoz a Billentyűzet testreszabása párbeszédpanel alján található Összes visszaállítása gombra kattintva.20%-os kedvezmény az éves AlzaPlus+ előfizetésre! Keress privátban!
-
Atomantiii
addikt
válasz
Atomantiii #6626 üzenetére
Ctrl+shift+b-vel meg működik, de akkor sem értem miért van ez.
-
Atomantiii
addikt
Van valakinek ötlete. hogy a word miért nem akarja a ctrl+b félkövérre formázni a kijelölt szöveget? Ctrl+i pl simán megy, de a +b az nem. Tegnap még gond nélkül megcsinálta, nem telepítettem semmit sem azóta. Nem értem mi lelte.
[ Szerkesztve ]
-
y@g4n
tag
Sziasztok,
Segitsegeteket kerem, windows 10-re meg lehet azt csinalni hogy egy 2003-as office, a telepitese utan maradjon ugy ahogy van?
Ne frissitsen semmit, maradjon meg a 2003-as szoftver teljes mertekben.हरि बोल | हरे कृष्ण हरे कृष्ण कृष्ण कृष्ण हरे हरे हरे राम हरे राम राम राम हरे ह रे
-
E.Kaufmann
veterán
válasz
E.Kaufmann #6622 üzenetére
Közben már bejött, csak persze, hogy akkor kell valami, amikor lehalt
Le az elipszilonos jével, éljen a "j" !!!
-
E.Kaufmann
veterán
Másnál van kimaradás az admin felületen?
Le az elipszilonos jével, éljen a "j" !!!
-
hdtomi
senior tag
válasz
pinnacle #6618 üzenetére
Microsoft 365: mindig a legújabb, 5 gépen használható, 1 terabyte felhő tárhely.
4,5 csillag 10942 értékelés
Office 2024: a 2024-es program, 3 gépen használható, nincs felhő tárhely.
4 csillag 1909 értékelés
Ezeket a linkedről szedtem össze.Philips 52PFL9606 & Panasonic DP-UB824EGK - Xiaomi Mi 8 - Windows 10 Home 64-bit & Microsoft 365
-
hdtomi
senior tag
válasz
pinnacle #6616 üzenetére
Nem ismerem ezeket. Én az Árukeresőbe beírtam és legutóbb a Mysoft.hu adta legolcsóbban és a dobozos éves előfizetést vettem: Microsoft 365. Azért ragaszkodtam a dobozoshoz, mert fizikailag kiküldtek egy bontatlan eredeti Microsoft dobozt, amiben volt a kód. Így a legfrissebbet kapod. Persze megveheted a 2024-es programot is, bár a pro. plus szerintem felesleges. Lehet jobb ha a HardverAprón körülnézel, ha olcsóbbat akarsz.
Philips 52PFL9606 & Panasonic DP-UB824EGK - Xiaomi Mi 8 - Windows 10 Home 64-bit & Microsoft 365
-
hdtomi
senior tag
A 2000 forintos általában egy kód, amit lehet csak a következő újratelepítésig tud használni, vagy egyéb gond történhet. A 20000 forintos hivatalos dobozossal mindig megkapja a legújabb frissítést és 1 évig használhatja nyugodtan. Ha még nem volt előfizetése a Windows fel is szokta dobni, hogy talán fél áron megveheti a családi előfizetést egy egész évre, én is így csináltam először. Ha a testvéred még tanul, akkor meg lehet ingyen is igényelni úgy tudom. Office 365 Oktatási verzió Tisztaszoftver
-
llll
senior tag
Sziasztok!
A húgomnak lenne szüksége microsoft office-ra. Talán windows 11 home van a laptopján.
Tökhülyék vagyunk a témában, egyelőre azt szeretném megtudni, hogy mi a különbség a 2.000 és a 20.000Ft-ért kapható verziók között?Soha többet DPD!
-
pinnacle
nagyúr
Sziasztok! Wordben, hogy lehet beállítani azt, hogy a gépre mentsen automatikusan? Nekem csak a felhőt engedi. Hiába veszem ki a pipát az első Alapértelmezés szerinti... elől.
Hiába van bekapcsolva az Automatikus helyreállítási adatok mentése 1 percenként, nem menti a gépre?
Tegnap egy dokumentumot bezártam és valószínüleg nem kattintottam a végén a Mentésre, ami mondjuk fura, mert x-el, Mégse-vel, nem lehet bezárni, képes lettem volna a Nincs mentésre kattintani? Semmi nem maradt meg az egész nap gépelt anyagból. Látom alul van Gyorsítótár, onnan nem kehet valahogy visszaállítani? Remélem ha a végén a nincs mentésre kattintottam, akkor is megmaradt itt.
[ Szerkesztve ]
-
hdtomi
senior tag
Januárban jár le az 1 év előfizetésem. Figyelem az akciókat, hátha látok olcsón. Érdemes előre megvenni esetleg 2 évre, két dobozos éves előfizetést? El nem romlik az biztos
Csak, hogy változhat-e annyit 2026-ra, hogy nem tudom felhasználni?
-
Gabesz87
veterán
Egy OneDrive-al kapcsolatos rejtély megoldásában kérném a segítségeteket. Van egy mappám a Dokumentumok könyvtáron belül, ami szinkronizál OD-ra, ide gyűjtöm havonta a számlákat az albérlőinknek. Az itt található egyik almappából (internet számlák) egyszerűen eltűnnek a file-ok (nem mind, az aug-i számlától kezdve csak; hiába mentem le újra ide, eltűnik). Van valami ötletetek, hogy miért?
-
bon
őstag
válasz
FireKeeper #6603 üzenetére
Mennyi az a több gép?
A számítógépnek lelke van! - ASUS Prime Z690-P, Intel CoreI7 13700, 2x16GB DDR5 5200MHZ Kingston, RTX4070 Super, Sound Blaster Z, Cooler Master Cosmos C700P
-
FireKeeper
nagyúr
sziasztok
office 2019-et szeretnék több gépre is telepíteni, az lenne a kérdésem hogy milyen licenszt kéne vennem amit OS újratelepítés esetén is újra be tudok aktiválni? azt nézem írják több helyen hogy egy eszközre érvényes, de ezt vajon úgy érti hogy egy installációra, vagy egy fizikai eszközre, de többször újratelepíthető?
üdv
steam, GOG, uPlay: @petermadach || HotS: PeterMadach#2675 || Xperia 10 VI || Ultrawide & SFF masterrace || Unofficial and unpaid VXE R1 shill
-
lindermen
senior tag
Sziasztok! Használni szeretném az outlook-ot, egy új levelezést beállítani rá, de indításnál azt írja nem található a PST adatfájl, és megnyit egy fájlkezelő ablakot hogy tallózam be. Egyrészt nem emlékszem hogy korábban használtam volna, másrészt ha mégis volt korábbi adatfájl amit hiányol, hogyan lehet kikerülni ezt a kérést? Mivel a program nem indul el enélkül, nem tudok új levelezési fiókot beállítani sem... Win11, Office 2019. És ez a "régi" outlook, nem a "new outlook". Köszönöm előre is!
Új hozzászólás Aktív témák
Microsoft Office szaktopicok:
● Microsoft Word topic
● Microsoft Excel topic
● Microsoft Powerpoint topic
● Microsoft Access topic
● Microsoft Outlook topic
● Microsoft Outlook Express topic
Archívumok:
● Microsoft Office 2010
● Microsoft Office 2007
● Microsoft Office 2003
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen TV-t vegyek?
- Huawei P9 Lite (2017) - nevezzük nevén
- Milyen okostelefont vegyek?
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Elektromos autók - motorok
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Iqos cigaretta
- Revolut
- További aktív témák...
- Jogtiszta operációs rendszerek, Microsoft Office, vírusírtók!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- A legolcsóbb árak! Jogtiszta Windows operációs rendszerek számlával!
- Game Pass Ultimate előfizetések 4 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest