Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Meggyi001: Vegán? Nem vegán?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bambano: Bambanő háza tája
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- RIOS Gépház: Alap vagy Profi? Két új üzleti előfizetés debütál a Hardveraprón!
-
LOGOUT.hu
Vásárlási segédlet - Karbantartás - Egyéb hasznos dolgok
Mielőtt kérdeznél olvasd el a téma összefoglalót, vagy használd a keresőt
Új hozzászólás Aktív témák
-
lsebestyen
addikt
válasz
Dark Archon #322899 üzenetére
Én is pont 189cm vagyok, szerintem több cuccom M méret, mint L. Sportruhához szerintem logikusabb a szűkebb fazon, mivel nagyobb eséllyel vékonyabb egyedek szeretnék hordani. Régebbről vannak L-es dolgaim, lobog rajtam az összes, hosszabb bringázáshoz kifejezetten hátrányos. De hétköznapi viseletből is teljesen jó az M-es, sok L-es ruha lóg rajtam.
@dom1n0: túl drága a karbon küllős.
Abban sem vagyok biztos, hogy kell nekem egy magasabb oldalfalú kerék, mostanában direkt olyan teszteket néztem, ahol az jön ki, hogy sokat nem tesz hozzá, így nem kell megint pénzt költenem.
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Szólánc.
- Windows 11
- Motorolaj, hajtóműolaj, adalékok és szűrők topikja
- OneSport OT07 - szevasztok, hollandok!
- Cyberpunk 2077
- 3D nyomtatás
- Telekom mobilszolgáltatások
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Mindennél nagyobb: tesztpadon a Ryzen 9 9950X3D CPU
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- Honor 9X Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 55CS6 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest