Hirdetés
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Meggyi001: A Lidl Silvercrest kenyérsütő jó?.........Jelentem:Jó!
- RetepNyaraB: Kávés szöszölés, az élet, a világmindenség, meg minden
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
coco2
őstag
Én anno beadtam neki valami java teszt feladatot, és rosszul válaszolta meg a kérdést. Kértem rá, magyarázza el lépésről lépésre. Akkor kiderítette a saját tévedését. Annak okán azt sejtem, hogy első nekifutásra máshol is tévedéseket halmozhat fel, ami nem derül ki, ha valaki azt hiszi, ellenőrzés nélkül elhihet bármit.
Olyankor hasznos, amikor valami ledokumentálatlan stuffba belefut az ember, és kell bármi kód példa egy funkcióra, amiből lehet unit tesztet gyártani. De eszetlenül használni bármit, amit kiköp, azt a saját fejemre biztosan nem tenném. Inkább csak valaki máséra
-
cog777
senior tag
Meglepoen jo a copilot, neha az ellenkezoje
. Ameddig hosszabb elmagyarazni egy bonyolult feladatot neki mint megcsinalni ember kodolonak, addig nem aggodom.
Igaz, speci teruleten, custom hardverrel dolgozunk seniorkent.
Az MI-nek ismernie kellene a hardvert is ahhoz hogy komplett megoldast tudjon adni a mi esetunkben. -
aprokaroka87
nagyúr
Szerintem ameddig az AI-nak nincsenek önálló " gondolati "
Nem tud önállóan új program nyelveket alkotni, minél kevesebb baromság nélkül.
Addig az AI alapú kódolás kicsit olyan mint egy betanított munka.
Én is kodoltam már AI segítségével, 0 programozói tapasztalattal.
De vannak bajok. -
martonx
veterán
válasz
Narxis #20845 üzenetére
Valószínűleg nagyon szar volt a munkájában. Az én jövő képem az, hogy vibe codinggal készül a jövőben a sok-sok kód, mert a sok fiatal sose fog megtanulni rendesen kódolni. Én pedig betegre keresem magam azzal, hogy azokat fogom rendbe rakni. Kb. mint a mostani őskövület Cobol fejlesztők a havi 4 milliós fizetéseikkel.
-
btraven
őstag
Új bankkártyát beregisztráltam díjneten aztán fizettem volna vele. Azt mondta sikertelen tranzakció. Mint kiderült csak várni kellett volna x percet. Biztos scrum-ban meg sprint-ben csinálták a programot. Valami fiatal gyerek csinálta volna basic-ben C64-en akkor biztos lefutott volna 1 tizedmásodperc alatt a tranzakció.
-
petakpa1
őstag
Igazából ezek a parancsok egy Kodi alatt futó phyton script részei, csak nekem úgy tűnt, hogy a fenti parancsokkal van a gond ezért itt kérdeztem rá célzottan csak az általam problémásnak vélt részre.
Viszont célszerűbb ha az egész problémát látja az aki segíteni akar, így inkább megkérdeztem itt komplexen, és el is indultam egy kicsit másféle irányba. Ha érdekel a téma folytassuk ott. Köszi.
-
petakpa1
őstag
Szia, köszi, hogy próbálsz segíteni.
Az első problémám az, hogy a Netflix app az egy Windows store app, nincs olyanja, hogy netflix.exe
Azt már sikerült kiderítenem, hogy egy Ms Store appot pl explorer.exe shell:AppID lehet parancsosroból elindítani.
ha egy sima parancssori ablakba beírom, hogy start explorer.exe shell:appsFolder\4DF9E0F8.Netflix_mcm4njqhnhss8!Netflix.App akkor rendben elindul a netflix.app
Ezt szeretném továbbfejleszteni úgy, hogy amíg a Netflix app fut addig várjon a script és csak akkor léplen tovább a && után következő start cmd.exe végrehajtására, amikor a Netflix appot bezártam.
-
petakpa1
őstag
Szeretnék segítséget kérni egy nagyon egyszerű script megírásához Windows alatt.
Nem vagyok programozó, de még IT-se. Anno középsuliban 1993-ban foglalkoztam utoljára ilyesmivel, ezért nagyon láma vagyok.A scriptnek azt kellene tudnia, hogy elindítja a netflix app-omat, majd amikor azt bezárom elindít egy másik programot.
start /w cmd.exe && start cmd.exe
A fenti ugye azt csinálja ugye, hogy elindít parancsori ablakot, majd amikor az bezárom elindít egy másikat. Ez eddig tisztastart /w c:\netflix.lnk && start cmd.exe
vagy a
start /w explorer.exe shell:appsFolder\4DF9E0F8.Netflix_mcm4njqhnhss8!Netflix.App && start cmd.exeParancsoknak azt kellene csinálnia, elindítják a appot, majd ha azt bezártam, akkor elindítanak egy parancssori ablakot.
A problémám csak az, hogy a parancsori ablak rögtön a futtatáskor megnyílik nem várja ki amíg a netflix app-ot bezárom.
Hogyan lehetne azt megcsinálni, hogy csak akkor indítsa el a parancsori ablakot, amikor a Netflix app-ot bezártam? -
coco2
őstag
-
btraven
őstag
Nagyon rossz hírünk van. Most olvasok egy thriller könyvet ahol írják hogy törvényszerű a programozási határidő előtt az alvás és étkezés kihagyása. Crunching time! Szabadidő, család és az élet elvesztegetése.
-
coco2
őstag
Találkozott valaki olyan informatikai témájú közösségi topiccal (bárhol), ahol az NSFW ontopic? (OwnedCore site kivételével, azt az egyet találtam eddig.)
-
dabadab
titán
válasz
VikMorroHun #20830 üzenetére
Általános iskolában még igen
-
VikMorroHun
őstag
Múltkor írta valaki, hogy magyar változónevekért egyes jár. Ez még belefér?
//+------------------------------------------------------------------+
//| Exit da progi |
//| INPUT: none |
//| OUTPUT: none |
//| REMARK: none |
//+------------------------------------------------------------------+
void OBRWidget::on_exitButtonClicked()
{
close();
}Ennél több van benne, de csak most kezdtem el megjegyzéseket írni, és ez jutott eszembe.
-
aprokaroka87
nagyúr
Amit a chatgpt kapcsán tapasztalatok hogy sok esetben egy ideig jól megy a dolog aztán mint ha történne valami minden elkezd " elromlani "
Hozok egy egyszerű projektetet
A szövegrészt ne figyelje senki, ugyanis már az agyrém volt hogy elmagyarázni hogy mi és hogyan van 😁
Aki akarja próbálja ki.
Amire érdemes figyelni hogy a szélesség meg a hosszúság össze van cserélve.
Egy példa.
Szélesség 2000
hosszúság 1000
sáv 370vagy darab hosszúsága 370
Amit észre vettem hogy a Canvas rajzon kb 160 x 160 mm darabok esetén még épp látható a kijelzett méret, az alatt viszont már elkezdi levágni a végét.
Erre több megoldást is javasoltam.
1. Legyen kisebb a betűméret.
2. alkalmazzon sortörést.
3. alapból ne legyen minden darabon ott a méret, hanem csak akkor történjen meg ha az egér kurzor felette van, vagy az érintő képernyővel oda van tapizva akkor jelenlen meg.Igazából a 3. tűnt a legjobb opciónak.
Na de szerintetek bármelyiket is jól megcsinálta?Pedig előtte meg le írta hogy mit csinált meg 😁
Persze tudom bonyolulttá teszi a dolgot hogy ezt magyarul írom neki.
Aki akarja nyugodtan probálja ki.
Természetesen azt is tudom hogy az egész kód egyben van és ugye tudomásom szerint ilyet sem szabadna.
nincs külön szedve a javascript, css, html rész.
De alapból egybe írta 🤷Nos a tanulság az az számomra is ha nem tudsz programozni az AI nem fog helyetted " programozni "
-
-
proci985
MODERÁTOR
olyan matematika levezetéseket is meg tud csinálni, amit sose látott.
Ja, zero shot learningre képes ami jó, mert mi emberek is így működünk. Probléma, hogy az a matematikai levezetés nem feltétlenül lesz jó.Még ScopusAItól is láttam eléggé meredek hibákat.
coco2
Most esetleg megkérdezném, honnét tudod, hogy mit kapott információ betápnak?
promptokból nagyon specifikus esetekben (szűk terület) vissza lehet fejteni.googlenél nekem tavaly pythonnal volt az a tapasztalatom, hogy az első 20 találat kb a petal dataset alapján írt guideból generált -> crawlolt -> generált -> crawlolt -> generált content volt.
de olyan szinten, hogy konkrétan azt már semelyik guide nem írta, hogy mi van, ha eltérő adattípus vagy eltérően formázott inputod lenne.
---
egyébként nagyon úgy néz ki, hogy vibe coding egy pontig pl BSc computer science programoknál működik. aztán utána gyanúsan eljön az a pont, hogy aki magától nem tud kódot olvasni és írni, az kb belefut egy betonfalba.
mondjuk globális publikációkat erről a területen még nem láttam, de pl a Microsoft pár héttel ezelőtti tanulmánya is ezzel egybevág. senioroknak nagyon jó (és ha senior vagy, akkor stimmel amit írsz, hogy genAI a te szinteden gyorsít), kezdőknél viszont akadályozza bizonyos kritikus kézségek kialakulását.
-
coco2
őstag
válasz
inf3rno #20825 üzenetére
Azt természetesen értem. És az igazat megvallva fogalmam sincs, mi a tényleges információ forrása. De azt én is tapasztaltam, hogy megbízhatóbb adatkereső, mint a mostanra már csak fizetett hirdetéseket kereső google (
).
Napi humor gyanánt meg itt egy YT videó chatgpt-ről
-
inf3rno
nagyúr
Amit adott válaszokat a kérdéseimre azokkal én teljesen jól meg vagyok, sokkal többet segített, mint bármelyik keresőmotor vagy ember, akivel eddig találkoztam, és elég speciális a témakör. Nem hiszem, hogy sokszor publikálták ezeket az információkat, fogalmam sincs honnan szedi őket, de kb. kincsestár ebben a témakörben, a többi kereső, wikipedia meg teljesen használhatatlan.
-
coco2
őstag
válasz
inf3rno #20821 üzenetére
A "sikerül valamit kihúzni belőle", és az "egyben működő program, ami részleteiben is mind pont olyan, amilyet szeretnél" vagy ugyan az lesz, vagy lesz közöttük a "távolság". Amit én állítottam, hogy a "távolság" akkora lesz, hogy a másodikhoz képest az első maximum kétbalkezezésnek fog érződni. Esetleg az unalomig lerágott csont eseteiben az nem lesz úgy, de mindegyik másikban igen. Arra az állításomra értetted, hogy vitatkoznál vele?
-
inf3rno
nagyúr
Ezzel vitatkoznék, nekem olyan ritka témakörben is sikerült adatot kihúzni belőle, amire a google, duckduckgo semmi találatot nem adott, a bing is csak mérsékelten hasznosat. Pont az volt a várakozásom, hogy kevesebbet tud a kereső motoroknál, mert nem létezik, hogy ennyi adatot normálisan beindexelnek, de mégis.
-
coco2
őstag
válasz
aprokaroka87 #20817 üzenetére
A chatgpt csak olyasmire jó, amit már ezerszer publikáltak, dokumentáltak, szájbarágtak. A többiben felesleges számítani rá, csak nevetséges kétbalkezeskedések várhatóak, semmi egyéb.
Elolvasni a "24 óra alatt html" és abból a sorozatból a css meg javascript könyveket még nem a világ vége időben. Időben hatékonyan és sokat tud segíteni, ha részegységeken túl egyebet nem kell kérned a chatgpt-től, és utána össze tudod legózni az eredményt saját magad.
-
inf3rno
nagyúr
válasz
aprokaroka87 #20815 üzenetére
Attól függ, hogy minek a kódját.
-
dabadab
titán
válasz
Ezt hívják vibe codingnak .
Tulajdonképpen pont olyan, mintha házat építenél bármiféle statikai meg egyéb ismeretek nélkül: az elején úgy tűnik, hogy jól haladsz vele, de egy idő után simán a fejedre omlik az egész
-
aprokaroka87
nagyúr
válasz
axioma #20816 üzenetére
Van már egy viszonylag egyszerű projekt amibe bele kezdtem, az tény hogy bőven van olyan amikor nem igazán tudja mi van.
Kedvencem amikor már jól működő dolgokat kezd ell átirni 😁
De mostmár mondjuk úgy kezd összeállni.
Vannak még bakik persze.Ettől tuti nem leszek programozó, bár közben azért tanulni kell dolgokat.
Eleinte pl a " rajzolás " svg-ben volt, viszont mivel dimanikus számolás is része a feladatnak ezért voltak néha komolyabb megadások az " oldalon "
Aztán lett Canvas.
Az már sokkal jobb.Amit elrontottam hogy nem kértem külön a html, css, js kódokat, így egybe rakta, gondolom ez is árthat a " lelkének "
kedvencem amikor felkínál + funkciókat, erre az egész kód kb felét elhagyja 😁
-
axioma
veterán
válasz
Attol fugg, mi a cel.
Hazit ne adj be igy (nem csak azert mert nem tanulsz belole, hanem mert az oktatok altalaban ezeket siman kiszurik).
Ha sajat celra kell, akkor en is irtam mar olyan kodot llm segitsegevel, amihez nem konyitok. De sajna ritkan sikerul egybol hasznalhatora amit ezek letrehoznak, es altalanos programozoi rutin nelkul ha hibat kell keresni (nem is hibauzenet javitasa, bar abba is sokszor beletorik a bicskajuk), hanem logikai hiba (=nem azt csinalja amit akartal) es nem ertesz hozza, akkor igen nehez lesz vegleges allapotura hozni. Szoval csak akkor ha ez neked hobbi, es nem idegeskedesi forras lesz (utobbi esetben csak az elso iteraciot probald meg, hatha mazlid lesz).
Az LLM ugye egy papagaj. Amit sokat latott, az bedrotozodott neki, azt visszaadja, de amint nem standard amit kersz, mar egyre kisebb esellyel jo.
Amugy nem feltetlen a ChatGPT a legjobb kodirasra, probald meg amiket elersz, me'g az is lehet hogy kis logikazassal ket mashogy rosszbol is tudsz jot csinalni -
aprokaroka87
nagyúr
Ha valaki nem igazán kónyit a programozáshoz mennyire szentségtörés chatgpt-vel megírni a kódot? 😁
Html, javascript, CSS. -
coco2
őstag
Foglalkozott itt valaki video stream-ek lelkivilágával? Jelenetekre akarnék darabolni nagyobb videót automatikusan. Darabolásra tudok ffmpeg-et használni, de kellenek nagyon pontos időbélyegek.
Azon gondolkodok, hogy a jelenetek között hogyan vannak a határok? Léteznek például stream-be pakolt képek egészben a jelenet határon gyorsabban adni tiszta képet? Ha igen, hogyan tudom felkeresni őket, és időbélyeget gyártani a pozíciójukból? Vagy ha van bármi jó módszer, igazán minden ötletre nyitott vagyok. Leírások / blogok lennének jók, ha valaki találkozott ilyesmiről fejtágítóval, ami nem fényév távolságból kezdi el leírni, hogy mi hogyan van. Leprogramozni akarnám könnyen újrahasznosítható formában.
-
smallmer
őstag
Sziasztok!
Szeretnék elmenni egy automata tesztelő képzésre. Van valami ötletetek, hogy melyik hasznos? Tényleg olyat szeretnék, ahol tanítanak is valamit gyakorlati példákon keresztül.
-
válasz
husztiimi #20810 üzenetére
> Ha meg át lesznek téve, akkor majd megmérjük, hogy mi legideálisabb inputtól függő választás? openMP + GPU? MPI + GPU? MPI + openMP + GPU
Ezeket szerintem ki lehet számolni, következik a feladat struktúrájából. Például belefér-e a mátrix a GPU memóriájába? Ha igen, mennyi idő megcsinálni vs mennyi idő 1) feltölteni 2) odavinni a node-ra? Ha jól láttam, 200 gbps interkonnekt van, azért az nem nagyon gyors (késleltetést nem tudom). Szóval én először biztos csinálnék papíron egy esztimaciot.
-
proci985
MODERÁTOR
válasz
husztiimi #20810 üzenetére
Ezért mondtam, hogy én ránéznék az authorlistákra. Nekem is volt, hogy egy PhD thesisből vagy egy régi repoból kellett visszafejteni mit csináltak, de még mindig egyszerűbb, mint ilyen szinten belemászni az optimizációba.
Egyébként adott esetben megpróbálni felvenni a kapcsolatot az authorokkal is működhet.
-
husztiimi
csendes tag
válasz
proci985 #20809 üzenetére
Sok-sok cikket elolvasgattunk, de jellemzően nem írják le a cikkekben (PRC, J. Phys. G), hogy a konkrét kód CPU-n futott-e, vagy sem?! Meg azt sem, hogy CPU-n milyen módon (openMP, vagy MPI)? Meg azt sem, hogy a kód milyen nyelven íródott?! Úgyhogy azt gondolom, hogy előbb-utóbb majdcsak megoldjuk valamilyen úton-módon a GPU-ra való átrakását a mátrixdiagonalizációknak. Ha meg át lesznek téve, akkor majd megmérjük, hogy mi legideálisabb inputtól függő választás? openMP + GPU? MPI + GPU? MPI + openMP + GPU? Ha meg esetleg GPU-val valami nem várt csoda folytán mégis lassulás lesz a „hozadék” például az adatmozgatások miatt, akkor meg úgy fogjuk fel, hogy milyen jó ujjgyakorlat volt a GPU-ra való kódrész implementációja...
-
proci985
MODERÁTOR
válasz
husztiimi #20805 üzenetére
(nem mozgok HPC területen)
leírás alapján tippre lehet bele kéne nyúlni a pipelinebe, hogy nyerjetek is valamit.
GPUn mátrix transzformációnak gyorsabbnak kéne lennie, de a kérdés, hogy mennyi idő megy el az adatmozgatással.
ha kutatási terület, én ránéznék a környezeti publikációkra, hogy ki futtat hasonló HPC környezetben. cikkeknél nem mindig írják le, hogy mit hogy oldottak meg tartalmi okok miatt, de pl egy master vagy phd thesis esetén van esély, hogy lesz egy github repo és egy rendes leírás is.
-
husztiimi
csendes tag
MPI-hoz a Komondor gépet használjuk: https://hpc.kifu.hu/hu/komondor
Ha a "probléma" nem indokolja az MPI használatot (ez néha-néha azért előfordul), és elegendő hozzá az openMP is, akkor arra pedig van két darab számítási nódusunk: az egyik AMD EPYC 9554 64-Core procikkal és 2.5TB memóriával, a másik pedig Intel(R) Xeon(R) CPU E7-8880 v2 procikkal és 3TB memóriával.
-
husztiimi
csendes tag
Ja igen, "szuperszámítógépen futtatjuk" - az a napi nagyot mondás gyakorlatod volt?
Nagyon szomorúan látom, hogy bejegyzésed nem segítő szándékkal, csupán csúfolódási szándékkal született. Így a tisztánlátás érdekében kifejtem inkább egy kicsit: Képzeld el, hogy nemcsak olyan programok léteznek, amelyek asztali platformra vannak "megálmodva", hanem vannak olyan progik is, amik sokkal nagyobb erőforrásokat igényelnek. Pl. a saját fejlesztésű programunk, amit a kollégáimmal együtt évek óta fejlesztgetünk-csiszolgatunk pont ilyen. (Dokumentációt is írtunk hozzá, amelyet igyekszünk frissíteni, amikor új részek/rutinok kerülnek a kódba.)
A programot arra használjuk, hogy kiszámolunk vele ezt-azt, azután pedig ha szerencsénk van, akkor évente 1-2 cikket publikálunk azokból az eredmény(ek)ből, ami a programnak az eredményeiből levont konklúzió. A program képes openMP és MPI módokon futni. (Remélem ezekről már hallottál.) Viszont bemenő inputtól függően (bemenő input = probléma paraméterei) a futási idő rettenetesen sok lenne egy asztali számítógépen. (Asztali gépen csak az openMP-nek lenne amúgy is értelme, az MPI-nak nem.) Így a programot olyan esetben, ahol az input úgy kívánja, szuperszámítógépen futtatjuk hibrid módon (hibrid = MPI + openMP). A futási idő tetemes részét a hatalmas méretű mátrixdiagonalizációk viszik el. Ezért jött az ötlet, -ha már eleve HPC környezetben futtatjuk a kódot (amennyiben az input ezt kívánja), akkor miért nem fejlesztjük fel eme kódot úgy, hogy a futási idő redukálásában a GPU is segítsen? (Azaz a sok-sok dsyev mátrixdiagonalizáció szubrutin-hívásokat a GPU végezze.) Eredeti bejegyzésem ezért született… (Sőt, a bejegyzésben lévő egy darab 100x100-as méretű eset csak egy "állatorvosi ló". -Nem igazi eset... Ilyen kicsi mátrix élő esetben nincs... )Nem gondoltam, hogy az általam felvetett "problémához” ennyi magyarázat szükséges lett volna. Egyszerűen csak bíztam benne, hogy hátha olvassa ezt a topikat olyan HPC user is, aki pont nvfortrant használ a saját kutatásához/szimulációihoz mint mi és már találkozott ilyesmi problémával. Benne volt a pakliban, hogy esetleg nem találok a fórumban segítséget; -ezzel nincs is gond. De véleményem szerint a kicsúfolásod felesleges volt... A fórumbeli bejegyzéseidben sem HPC használatra utaló nyomokat, sem (openMP, vagy MPI) parallelizációt nem látok. Nem tudom, hogy te miket fejlesztesz, meg hol és minek, de tuti, hogy ha leírnád, akkor többen is bele tudnának kötni.
-
coco2
őstag
válasz
husztiimi #20802 üzenetére
A chatgpt google skill-t helyettesíteni jó, azon túl teljesen megbízhatatlan. Olyan esetekben használható, amikor semmi sem múlik azon, hogy működni fog-e, vagy sem.
Chat gpt vicc:
eval(await OpenAI("fix this:"+ErrorMessage))
Kicsit komolyabban a 10k sor önmagában úgy hangzik, mint 2 emberhónapnyi munka. Ha azon egy szoftver cég kiakad, húzza le a rolót. Ami konkrétan azt a 10k sort illeti, a kérdés inkább az, létezik-e még elő ember, dokumentáció, szájhagyomány útján terjedő akármi, amiből meg lehet érteni a bemeneti adatot, és a feldolgozásának a miértjét? Ha már nem létezik, akkor az a probléma nem arra van tervezve, hogy azt bárki megoldja. Aki mégis azzal foglalkozik, fordítva ül a lovon.
Ja igen, "szuperszámítógépen futtatjuk" - az a napi nagyot mondás gyakorlatod volt?
-
husztiimi
csendes tag
Sajnos pont ettől tartottam... A chatgpt egyik válasza a sok közül nekem is az volt, hogy felajánlotta, hogy ír egy olyat, ami a C-s modult használja... De amit írt nekem az nem fordítható le. Sajnos a neked írt kód sem fordul le. (Írtam eredeti posztomban, hogy: "Sajnos az AI (chatgpt) ebben nem tud segíteni.")
Félreértés ne essék, én is használom sokmindenre a chatgpt-t, pl. keresse meg a hibát egy adott kódrészletben, vagy írjon egy-egy kisebb részt. Néha ezeket jól megcsinálja. De sajna néha kurvára nem. Sajna a te "megoldásod" az utóbbiak táborát erősíti.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a téma összefoglalót!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Vicces képek
- PlayStation 5
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Kuponkunyeráló
- Mozilla Firefox
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- 3D nyomtatás
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Max - Graphite - Használt, újszerű
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest