Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- cigam: Mi az a HiDPI és Retina felbontás?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ricsi99: Mire is jó az utánvét eröltetése használt cucc vásárlása esetén?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
Új hozzászólás Aktív témák
-
shotika
őstag
Én a 2. területen vagyok 60 óra után, és úgy átlag 20-25 ezrem van mindig. Ennyi elég arra, hogy, bármit tanulok, vásárlok, vagy meg kell kenni valakit, és amit elköltök, az általában vissza is jön.
Mondjuk a kardozás több enemyvel az még mindig necces, főleg a pajzsosok, ezért akit lehet, azt lenyilazom, vagy hátulról megyek rá, mint Hoffer Misi.Én egyébként még Zsigmond tárborát is kipucoltam, abban mondjuk volt kihívás, mert ha lebuktam, akkor KO. Ráadásul úgy töröm fel a zárakat, hogy full a leghangosabb páncélok vannak rajtam
-
Van egy merész teóriám a következő KCD-re, de lehet csak a szívem mélyén szeretném:
A final Zsigmond cutscene és Samuel be nem hajtott bosszúja akár egy következő magyar KCD-t is előidézhet. Szerintem Samuel is lehet a főszereplő…a következő bosszúálló. És mint tudjuk, Zsigmondék mennek vissza magyarba, Von Bergowvalegyütt… Plusz az is lehet motiváció, hogy zsidó, és elnézve a témákat ebben a játékban, simán lehet belőle valami. -
-
Nem mondanám nehezebbnek az elsőt, sokkal inkább idegesítőbbnek. Ha a harcrendszert nézem, a második rész sokkal flowabb, látványosabb, realisztikusabb.
Az első résszel már nem is merek nagyon játszani, de ez a Warhorse érdeme, így kell jó folytatást készíteni.
Nem is tudnék már semmit kiragadni, ami az első részben jobb volt, mint a másodikban.
A 2. rész main questjének utolsó 2/3-a nagyon epic, a cutscenek megérnek egy misét.
melega: Ha így játszol, az első rész sétagalopp lesz, értelmetlen szerintem ez a fajta farmolás, játékélményt rontja. Ha tehetem, én inkább nehezítem a játékot.
-
gyimger
őstag
Milyen bossok? Csak Runt rémlik az elsőből, aki normal játékmódban egyetlen fejre mért ütés után szó szerint a padlóba harap. Szerintem más nincs is, akivel 1v1 kellene küzdeni. Ami nehézség benne, azok a talpig páncélos banditák a térkép egyik részében, mindig legalább négyen jönnek, de ez a második részben is ugyanígy van.
-
melega
őstag
Igen, csak valaki aki nem bírta egy soulslikot se végigjátszani amiről videókat raktam fel az odaillő csoportokba.
Ő panaszkodottprivatba hogy túl nehéz az első része.
A játékvideóimról pedig az volt a véleménye, hogy Eriket easy megölni az első résu bossaihoz képest.Most feltuningoltam a karakteremet esküvő előtt az összes mellékküldit megcsináltam, így könnyebb mint első végigjátszásom során.
Szerinte Plata szerint a mádodik rész kezdö az első veterán.Tomcat esélytelen lett ellenem.
200 000 koronám van kód nélkül.
Többször kiraboltam a kereskedőket, meg a küldetésadókat.
Zárfeltörés profi.
Rengeteget fosztogattam embereket álmukba, és láfákba. -
melega
őstag
Trotskyban már az összes mellékküldetés kész, még a nyílpuskámon fejlesztek, és utána megyek az esküvőre.
Az első végigjátszásom a tanuló játél volt.
Mostanra nagyon sokmindent megtanultam
-
donki
senior tag
Első végigjátszásom alatt nem figyeltem fel arra, hogy Sigismund táborában, Zavish of Garbow nem más, mind Zawisa Czarny, a lengyelek legendás nemzeti hőse, aki Henry Sienkiewicz Kereszteslovagok című könyvében is szerepel! A regény szerint valóságos óriás, akit párbajban senki nem győzött le, pedig rengeteg lovagi tornán részt vett szerte Európában.
Egy kicsit csalódás, hogy a játékban ilyen könnyű legyőzni. -
melega
őstag
A nyílpuskafejledztést kivéve minden megy a játékban.
Most orrvadászokra csapok le.
A kezdő nyílpuskás versenyt megnyertem. Egy élmény volt -
melega
őstag
-
donki
senior tag
Nekem tetszett a legjobban, amikor zsebmetszésnél lebukik Henry, és elkezdi magyarázni az őrnek, hogy rászállt egy méh az erszényre, és el akarta hessegetni. De az is jó, amikor zárnyitáskor bukik le, és elmagyarázza, hogy meglátta, hogy koszos a zár, és meg akarta tisztítani. Az őr kérdezi, hogy zárnyitóval akarta tisztítani? Nem, hasonlít rá, de ez zár tisztító!
-
gyimger
őstag
Amikor az egyik achira hajtottam (megmenekülés a kötéltől), megöltem valakit és próbáltam kimagyarázni. Többször ugyanaz, megöltem, magyarázkodok, fail, betöltés, ismétlés, betöltés, ismétlés és nem akart sikerülni. Aztán megöltem egy nőt. Azt mondtam, boszorkány volt. Success. Ez valahol azért szomorú.
-
donki
senior tag
A játékban egy dolog van, amivel nem tudtam megbarátkozni, az pedig a mentés, ezért egy korlátlan mentés moddal játszok. így viszont a visszatöltögetések miatt jószerivel lemaradtam a játék egyik legélvezetesebb részéről, a magyarázkodásról, ha valami félresikerül.
Ha az őr megállít, van több opció is. Nagy a kísértés, hogy a 30-as öltözékünkre hivatkozzunk, de a legjobb poén mégis a magyarázkodás.
Megnéztem pár videót a sikeres és sikertelen magyarázkodásokról, akkorákat nevettem, hogy majdnem leestem a székről. Hihetetlen, mennyi munkát fektettek a fejlesztők még ebbe is. Nagyon tisztelem egy játékban, ha a részletekre is odafigyelnek. -
melega
őstag
válasz
Busterftw #750 üzenetére
Az van már.
A nehez zarakat kicsit nyögvenyelősen fel tudom törni.
Tomcatnak hosszúbottal nincs esélye ellenem.A többi fegyvernél is szeretnem ezt elérni.
Utána hogy a nehéz zárak feltörése könnyen menjen.
Utána mehetnék az esküvőre a kováccsal, de a molnár küldetéseit csinálom utána, és vele fogok menni. -
melega
őstag
válasz
Busterftw #750 üzenetére
Én második nekifutasra, hogy pénzzel ne kelljen csalni, úgy játszok, hogy Pebblet felhúztam 5000 korona értékűre.
Tomcattnél az összes fegyverem tulajdonságát felhúzom maximumra.
A zárfeltörést is.Eddig szereztem benne 15 000 koronát.
Utána megyek az esküvőre.
Utána úgy is lineáris a játék Kuttenbergig.
Hétvégén játszom, hétköznap elfoglalt vagyok. -
melega
őstag
Pebblenél elértem hogy a legjobb ló legyen. Sebessége 60 km/óra.
Zárfeltörést hogyan tudom fejleszteni, hogy a nehéz zárak is könnyen menjenek?
Melyik tulakdonságot kell hozza fejleszten?
-
melega
őstag
Akkor mindegy.
Viszont én esküvő előtt rengeteg idő töltök lovaglással es Tomcattal.
A fegyvereim és kardforgatásom.perkjeit jó magasra akarom felhúzni.
Pebbleből 40 km lovaglással a legjobb lovat csinálni.A legjobb pajzsot, tudom hol találom. Alegjobb kardot, meg szablyát kipuskáztam youtubról hol találom.
-
melega
őstag
Úgy is próbáltam, hogy újraindítom a játékot, de nem.
-
melega
őstag
Kerdésem a gold editiont vettem a steamen ami az expansion passt tartalmazza.
A pajzsokat fel is vettem.
Feltörtbe az írónál vettem fel Trostkyban a leon's crest mellék küldetést.
Itt eredetiben nem tudom, miért?
Így nem tudom felvenni Brunswick's páncélszettjét.Sőt anélkül, hogy felveszem nincsenek a helyükön a Brunswick legendás páncél darabjai.
-
melega
őstag
Én is, de úgy csináltam.hogy gyorsutazással mentem Nebakov erődbe, Seminbe éjjel elloptam.770, 710, 560 értékű lovakat, és ellovagoltam a nomádok táborába.
Gyorsutazással utaztam.pontok között reggel 8 ig, akkor adtam el a fekete piacon a lovakat+2 1500 ertékűt.
Lett is belőle pénzem.
-
melega
őstag
válasz
Busterftw #735 üzenetére
Még valami.
A lovak tolvajlását úgy csináltam, hogy elloptam ejszaka Nobakov erődből és Seminből 560, 710, 770 értekű lovakat, és eladtam.
Reggel 8 kor adfig gyorsutaztam mas települések között.Mellesleg két felnyergelt 1250 korona értékű lovat is eladtam neki.
Seminbe kiraboltam ahova a kovács küldött a leggazdagabb nemest, és a cuccait eladtam.
A börtönben úgy is elveszik tőlem. Megvan 3 szent achivement kocka, egy amit a sikeres Mirit Mara küldetés során csináltam, meg egy szentháromság kocka.
-
-
Busterftw
nagyúr
Sokaknal elofordul, legjobb megoldas az volt, hogy leparkoltad a lovat, mentes es ujra kellett inditani a jatekot, akkor elojott a black market opcio.
Aztan par dolog:
-valakinek akkor triggerelte, amikor konkretan a csavora parkolta a lovat
-valakinek akkor triggerelte, ha a piros pavilon ala parkolta
-nem minden lovat lehet eladni
-valaki arra eskuszik 24 ingame ora alatt 1 lovat enged
-"nyitvatartasi" orak alatt probald leadni -
melega
őstag
Sziasztok!
Olyan gondom van hogy pár lopott ló után hiába lovagolok lopott lovon a nomádok táborába a lókereskedőhöz, nem írja hogy ló fekete piac, csak azt hogy kereskedés.
A másik frissítések telepítése után sokkal dinamikusabban megy a játék a minimum gépen
-
shotika
őstag
Nekem anno csak az, hogy kiírja a főcímet, az eltartott 9 órán át. Rengeteg küldetés van benne, és csak rajtad áll, hogyan fejleszted a karaktert és hogyan oldod meg ezeket. Nem tudom, hogy mire gondolsz, amit még ezeken kívül lehetne benne csinálni, vagy milyen open world játékot tudsz mondani, amiben ezeknél több lehetőség van.
#715prolad:
Nem mondtam, hogy nem volt bugos, de a játék pc-én rendben volt - persze voltak vicces jelenetek, de olyan jól összerakták, hogy engem még a hibái sem zavartak.
A 2.0 egyébként valóban újraírta a játékot, aki anno kihagyta, az mára már egy jóval kiforrottabb élményt kap.
A KCD2 szerintem is kiváló állapotban jelent meg -
donki
senior tag
Háromszor kellett visszatöltenem a játékállást és újra megölnöm crankert, amíg megtaláltam a földön a buzogányát.
-
melega
őstag
Második végigjátszásra a lótolvajlás, a közepes zárak feltörése is egész jól megy.
-
gyimger
őstag
válasz
eddienhl999 #728 üzenetére
Az első részben csak sima iránygomb kell hozzá (jobbra/balra/hátra) a második részben iránygomb ÉS space gomb.
-
Busterftw
nagyúr
Illetve ajánlott az íj használat.
Van hogy 4 ellenfélből 2 lesz mire odaérnek hozzám.Ez különösen igaz az elején, amikor inkább banditák vannak és nem full páncélos ellenfelek, oda arcon lövés kell.
Plusz ha perk megvan, nem is kell megölni , mindegyikbe mehet egy nyil és azzal kapnak egy hatalmas harci debuffot. -
gyimger
őstag
Ha Tomcatet legyőzted, akkor biztos, hogy jól megy a harc NEKED. Henry-nek még gyakorolnia kell, nem belemenni nagyobb harcokba. Két ellenféllel elbírsz, az az útszéli random encounterekhez elég, onnantól csak fejlődni tudsz. Hátrálj, helyezkedj sokat és egyre könnyebb lesz. Az elején én is szívtam.
-
donki
senior tag
Most két hét szünet után elkezdtem elölről. Addig el sem hagytam az első falut, amíg 50 darab Henry kategóriájú gyógyitalt nem készítettem magamnak. Második utam a kovácshoz vezetett, ahol megvettem a legjobb kardot. Utána elmentem Tomcathoz, és triviális könnyedséggel legyőztem.
De utána ugyanúgy előjöttek a problémák.
Ha több ellenfél van, a stamina nagyon hamar elfogy, unalmas. A célzás is primitív. Pl: Ha valaki megadja magát, a lábamnál zokog térden állva, azt hinném, hogy könnyedén agyoncsapom. Erre minden ütés mellé megy, én meg elfáradok ettől, az ellenfél pedig feláll és leszedi az életem felét. Abszurd!
A véleményem az, hogy ha a játék kizárólag maximum vitality-re, strength-re és perkekre van optimalizálva, akkor miért van benne ez az egész idióta szintlépésesdi? -
-
melega
őstag
A 6 Saint Anthiopus die beszerzése nem egyszerű.
Az 5 ami az első térképen van. A banditánal jelölte zsebtolvajlással, de nem volt nála.
A kocsmáros férjétől van 2. -
prolad
addikt
CP77-nek azért kellett pár év. 21 elején megvetrem erősen leárazva, tutorial alatt annyi bugot találtam, hogy inkább félretettem. 21 közepén pár patch után szintén. 22 nyarán vittem végig először, akkor már játszható volt, de még bőven maradtak bugok, aztán 23 októberben amikor a PL meg a 2.0 kijött, akkor lett igazán kész, ott már élveztem. minden percét.
Egyik kedvenc játékom lett, de közel 3 év kellett hozzá. Ezzel szemben itt már day 1 játszható volt nagyobb hibák nélkül (még az első rész utolsó patch szintjéhez nézve is), most egy nsgy patch után eltört pár dolog, előfordul. Biztos javítani fogják azt is.Szerk:
Ja és a CP77+PL 70-80 órás minden tartalommal, kb 100%-ra, a KCD2 meg majdnem 100 és még biztos maradt benne pár felfedeznivaló+ majd a DLC-k. -
ripla
addikt
A problémám inkább az vele, hogy a küldetéseken kívül kong az ürességtől. Egynek jó a sztori miatt, de ennél többet nem nyúlnék hozzá, mert minek, semmit nem lehet benne csinálni, mászkálsz meg autókázól, ennyi a játék alapszinten. GTA-k mind ugyanez, Red Dead Redemption 2 szintén, azokat is a világ legunalmasabb játékainak tartom.
-
ripla
addikt
válasz
MasterDeeJay #705 üzenetére
Nekem is voltak bugok az alapjátékban, de azokba 20-30 óra játék alatt futottam bele. Most kb. 10 perc alatt kapásból volt legalább 8-10 bug, de olyanok amikkel eddig nem találkoztam. Tényleg mintha egy béta állapotba került volna vissza a build.
-
Nálam nem volt tökéletes. Mindkét quest ami kellett volna a weddinghez bebugolt. 20+ óra veszett el mivel nem lehetett a fő questet tovább hajtanom. Statiszika sem működik, sőt rájöttem hogy szerintem a reputation sem mivel mindehol 100-as vagyok ami kissé furcsa, tekintve hogy nem mindenhol tettem jót. Skilleknél lesz valami bug a reputationnál szerintem. Lopakodás is mintha túl könnyű lenne, legalábbis az első részhez képest bár ez lehet nem bug hanem szándékosan ilyen.
Messze jobban indult mint az első rész, bár annál sokkal több volt az új dolog mert itt átvettek nagyon sok mindent ami már kiforrott.
Cyberpunk nálam hibátlan, igaz azt RTX3080-ason játszottam még Path tracingel bőven játszhatóan. 7900XT-nél csak sima RT ultrán fut csak de csak azért mert a PT az nvidia területe. Jó persze nem nőtt ki az árkád lövöldéből és a spawnrendszere mai napig egy mmorpg szintjén van de szerintem szórakoztató még így is. Modokkal meg egészen jól személyre lehet szabni.
Busterftw
Rosszul fogalmaztam, valóban bugalmaz kiadáskor elég sok játék. Példának Starfield nekem preorderes kiadása el sem indult Intel A770-esen és cseszhettem azt hogy játszhattam volna megjelenés elött mert nem futott.
KDC2 jól indult de ez sem volt 100%-os, meg jó sok embernél sem de nem az alap dolgokkal volt gond hanem questek bugzódtak be. Viszont ilyenkor illett volna a fejlesztőknek nyilvánosságra hozni a questid-ket hogy tovább lehessen hajtani a beragadt questeket.
Szóval átlaghoz képest KDC2 jól indult de én nem vártam sosem hogy tökéletes lesz és számítottam rá hogy lesz gamebreaking bug, lett is. Nem bánom mert amúgy is a HC mód érdekel jobban, legyen szívás keményen. -
Busterftw
nagyúr
válasz
MasterDeeJay #702 üzenetére
En nem igy latom, az elmult 5-6 evben inkabb az volt, hogy szarul futo, optimalizalatlan es bugos jatekok jottek, amik aztan tobb patch utan kerultek jatszhato allapotban.
Itt voltak bugok, de maga a jatek polished volt launch ota.
-
ripla
addikt
válasz
MasterDeeJay #702 üzenetére
Ne szórakozzunk már, miről beszélsz?
Milyen "kiadáskor"? Megjelenés után, ami február 4-én volt, több mint 1 hónapja, néhány apróság mellett tökéletes volt a játék. Jól is futott és nem voltak olyan zavaró bugok, mint amik most előjöttek a patchel. Kijött a patch, és a játék visszazuhant a béta állapotba, amilyen kb. a kiadás előtt lehetett fél évvel. Az teljesen egyértelmű, hogy senki nem tesztelte le a végeredményt.
A Cyberpunkot meg ne hozd fel kérlek, mert az a mai napig egy hulladék, pedig 4+ éve jelent meg. -
Kiadáskor sok játék ilyen. Meg ugye ott van az a lehetőség hogy a mentéseddel lesz valami azaz simán nem kompatibilis az új patchel. Skyrimnál is ez volt.
Én nem csodálkozom rajta. Ha igazán jót akarsz akkor több hónap vagy fél év mire beáll az egész. Ezért sem sietek én is vele, az első játékom tanulásról szól és megy a levesbe, azaz ment is jópár gamebreaking bug miatt. Arra jó volt hogy nagyjából belőjem az utamat. Ez még csak az első nagy patch ami várható volt hogy hoz új bugokat. Most úgy is gépcsere közepén vagyok és nem is tudom futtatni a játékot (7900XT nem megoldható az ideiglenes lapomban) szóval nekem pont jókor jön ki az egész.
Cyberpunk is totál ilyen volt, meg végülis az első KDC is így indított. Aztán jók lettek sok idő után.
Új hozzászólás Aktív témák
gp Hét hosszú éven (és még két héten) keresztül zajlott a magyar sereg által felégetett Skalitz-ből származó Henry további kalandjainak elkészítése – és a hosszú idő hasznosan telt a cseh stúdiónál.
- SZERELEMGÉP! Corsair GAMER PC eladó BOMBA ÁRON! i7/1080Ti/32 Gb RAM/SSD!
- HP E24u G4 - egy függőleges hajszálkarc a képen- 1920x1080 - full HD - IPS - Hdmi - USB-C - Pivot
- Iphone 11 Pro Max 64gb törött!
- MacBook Pro 13" Retina (2015 eleje) Core i7 3,1GHz, 16GB RAM, 500GB SSD
- MSI R6770 (MS-V214) 1 GB GDDR5 128 bit PCI-E videokártya
- TAVASZI RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 7900 XTX 24GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! ASUS ROG THOR 1000W Platinum II tápegység garanciával hibátlan működéssel
- ÚJ- Lenovo ThinkVision T24i-10 - 24" monitor - Számla, garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest