Hirdetés

2024. június 28., péntek

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2024-02-26 14:36:02

LOGOUT.hu

Vásárlási segédlet - Karbantartás - Egyéb hasznos dolgok
Mielőtt kérdeznél olvasd el a téma összefoglalót, vagy használd a keresőt

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#267965) fulton válasza dom1n0 (#267947) üzenetére


fulton
addikt

Attól függ mekkora engedményt tudnék kapni itthon de ez a határidő ez...borít. Még kimenni sztem kimennék érte mondjuk ausztriába, már németbe nem igazán. De akkor a garinál hogy járnánk el a bolttal (na ennek járok épp utána hogy is lenne ez bolttól függően) ha raktárra kerül akkor már ez tisztázva lesz bennem.

#267940Tin: Mivel akadnak akik jönnek hátulról a farbával hogy "jaj a fulton" így úgy.. ezért csak annyi infot írok ami kérdéshez kell. A többit sokan amsem értik (hiányos az info az ide beírtak alapján vagy csak nem tudnak azonosulni a gondolat menttel stb...aztán olykor a felesleges személyeskedés..)
Cube Agree C62 Race gép 58 as méretben fekete színben. Az "induló" ára is számomra elfogadható.
Defy 2024 lenne még alternatíva de nem tetszik az ára a di2 ultegrásnak, csak Giant karbon felnis Pro kivitelben van azoknak számomra magas az ára. (na meg hookless felnit sem szeretnék) meg még van pár dolog de inenn már lényegtelen.
- Használt bringa is jó ötlet, de nincs kedvem futni ezt a kört (igen..így rizikósabb beleugrani azelőtt soha országútin nem szocializálódott embernél) ezért is ragaszkodtam a próbákhoz előtte, anélkül nem tudtam belőni mi is ami kell (erre most nyáron lehetőségem nyílt - igaz konkrétan ez a bringa nem volt közte sajnos).

[ Szerkesztve ]

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.