- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
- moha bácsi: VIII. Viharsarki Hobbi Elektronika Találkozó Békéscsaba 2025.06.14. szombat
-
LOGOUT
Vásárlási segédlet - Karbantartás - Egyéb hasznos dolgok
Mielőtt kérdeznél olvasd el a téma összefoglalót, vagy használd a keresőt
Új hozzászólás Aktív témák
-
6030D
őstag
válasz
Hasaggymeg #266769 üzenetére
Mindenhol minden erre épül, hogy kevés munkával neked jó legyen. Tápkieg. boltok, smart kütyük, villamosított minden IS (új kedvenc vicces képem). Aztán az ember eldönti, hogy felül a vonatra, vagy sem.
Más: az elmúlt évek alatt megszoktam, hogy a montira nem kell különösebb dolgokat vinnem, és az öltözetet sem bonyolítottam túl, bár inkább úgy mondanám, hogy túlöltöztem, hogy lefelé se fázzak ezekben az átmeneti időkben (27 fok napsütésben indulok, 2 óra múlva meg 18 fok és sötét... érzetre sokkal több a különbség). Volt nálam egy pumpa meg egy multitool, az is csak azért, ha másoknak segíteni kell.
Meg persze a telefon és valami elemózsia.
Idén jött el a pillanat, hogy akkor ha már van virsli gumis kerékpár, akkor legyen karmelegítő (megvan 2 éve), meg szélmellény (most sikerült rendeset szerezni), de ehhez kell még a belső, meg a gumileszedő is... Mezzseb meg ugyanúgy 3 db van (3,5 a decás mezen..).Szóval ebből nyeregtáska lesz... max nem fog senki köszönni nekem.
Új hozzászólás Aktív témák
- DJI Air 2s drón szett - 5,4k video, 1" SONY CMOS + extrák (2S4) kettő darab akkumulátorral
- Air Jordan 1 Retro High OG GS Black/Medium Grey-White, 44,5 méret
- DJI Mini 2 SE Drón, Új, Bontatlan, Garanciális, Hasznos kiegészítőkkel, Ingyenes szállítás
- Eladó Ray-Ban napszemüveg
- DJI MINI 4K Fly More Combo 1 órát repült teljesen új és hibátlan DJI CARE CSEREGARANCIA!
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 MAGYAR - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- LG 42C3 - 42" OLED EVO - 4K 120Hz 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest