Hirdetés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Asszociációs játék. :)
- Öregszem
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Windows 11 - HP Pavilion – 15 cc516nh (2LE41EA) laptopon Intel I3-7100U TPM2.0
- Még mindig itt tartunk jelenleg...
-
LOGOUT.hu
Vásárlási segédlet - Karbantartás - Egyéb hasznos dolgok
Mielőtt kérdeznél olvasd el a téma összefoglalót, vagy használd a keresőt
Új hozzászólás Aktív témák
-
6030D
őstag
válasz Hasaggymeg #266769 üzenetére
Mindenhol minden erre épül, hogy kevés munkával neked jó legyen. Tápkieg. boltok, smart kütyük, villamosított minden IS (új kedvenc vicces képem). Aztán az ember eldönti, hogy felül a vonatra, vagy sem.
Más: az elmúlt évek alatt megszoktam, hogy a montira nem kell különösebb dolgokat vinnem, és az öltözetet sem bonyolítottam túl, bár inkább úgy mondanám, hogy túlöltöztem, hogy lefelé se fázzak ezekben az átmeneti időkben (27 fok napsütésben indulok, 2 óra múlva meg 18 fok és sötét... érzetre sokkal több a különbség). Volt nálam egy pumpa meg egy multitool, az is csak azért, ha másoknak segíteni kell. Meg persze a telefon és valami elemózsia.
Idén jött el a pillanat, hogy akkor ha már van virsli gumis kerékpár, akkor legyen karmelegítő (megvan 2 éve), meg szélmellény (most sikerült rendeset szerezni), de ehhez kell még a belső, meg a gumileszedő is... Mezzseb meg ugyanúgy 3 db van (3,5 a decás mezen..). Szóval ebből nyeregtáska lesz... max nem fog senki köszönni nekem.Merida Big.Nine 6000, Mitas Kratos/Scylla
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Autós topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Formula-1 humoros
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.