- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- GoodSpeed: Ugrás 32 GB RAM-ról 64 GB RAM-ra: Corsair Vengeance CMK64GX5M2B6000Z30
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Azonos árketegóriájú (105-110.000 Ft-os) relatív olcsó telefonok kamerái
-
LOGOUT
Vásárlási segédlet - Karbantartás - Egyéb hasznos dolgok
Mielőtt kérdeznél olvasd el a téma összefoglalót, vagy használd a keresőt
Új hozzászólás Aktív témák
-
chubby2o6
senior tag
válasz
gordonfreemN #245942 üzenetére
Hát igen, nekem 34,9-es bilincs kellett a nyeregvázcsőhöz, ezek szerint a tied 31,8-as, erre sem gondoltam. Pedig anno adtak hozzá szűkítőt, de mivel nekem nem kellett, nem használtam, így 10 év távlatából meg nem nagyon emlékszem, hová is tettem
, bocs. A jó hír, hogy külön is lehet kapni [link] .
Általános kenegetésre most ezt [link] használom, de ez is olyan, hogy mindenki másra esküszik. Nekem bevált minden olyan alkatrészhez, amihez nem valami speciális cucc kell ( karbon paszta, DT zsír, stb.).
A Bringabutikban érdemes körülnézni, szerszámok is vannak, az áraik sincsenek nagyon elszállva, és 2-3 nap alatt eddig mindig megkaptam onnan mindent. Persze egy-két villáskulcsot akár az OBI-ban vagy bármelyik barkácsboltban is tudsz venni.
Nyomikulcsot a Bikeinn-ről vettem, de az csak 4-5-6 Nm-t tud, a finomabb dolgokhoz ( nyeregcső bilincs, stucni, féktárcsa, stb.) pont elég, amit ezeknél nagyobb nyomatákra kell húzni, ahhoz meg nekem nem kell, de sokan használják, talán tud valaki ajánlani egyet.Update: most megnéztem, a szerszámokat inkább ne a Bringabutikból vedd, zömében Parktooljaik vannak heroinért. Régebben volt nekik többféle, olcsóbbak is, otthoni szereléshez nem feltétlenül kell Parktool szintű cucc.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Mobilinternet
- Yettel topik
- Wise (ex-TransferWise)
- Szomorú jövőt vetít előre a dedikált GPU-knak a Jon Peddie Research
- Nagyon meghúzza a nadrágszíjat az Intel
- One mobilszolgáltatások
- Akciófigyelő: Ingyenes Steamen a Borderlands 2
- Milyen légkondit a lakásba?
- CASIO órák kedvelők topicja!
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S23 Plus 256 GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged