Hirdetés

2024. május 25., szombat

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2024-02-26 14:36:02

LOGOUT.hu

Vásárlási segédlet - Karbantartás - Egyéb hasznos dolgok
Mielőtt kérdeznél olvasd el a téma összefoglalót, vagy használd a keresőt

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#245944) chubby2o6 válasza gordonfreemN (#245942) üzenetére


chubby2o6
senior tag

Hát igen, nekem 34,9-es bilincs kellett a nyeregvázcsőhöz, ezek szerint a tied 31,8-as, erre sem gondoltam. Pedig anno adtak hozzá szűkítőt, de mivel nekem nem kellett, nem használtam, így 10 év távlatából meg nem nagyon emlékszem, hová is tettem :DDD , bocs. A jó hír, hogy külön is lehet kapni [link] .
Általános kenegetésre most ezt [link] használom, de ez is olyan, hogy mindenki másra esküszik. Nekem bevált minden olyan alkatrészhez, amihez nem valami speciális cucc kell ( karbon paszta, DT zsír, stb.).
A Bringabutikban érdemes körülnézni, szerszámok is vannak, az áraik sincsenek nagyon elszállva, és 2-3 nap alatt eddig mindig megkaptam onnan mindent. Persze egy-két villáskulcsot akár az OBI-ban vagy bármelyik barkácsboltban is tudsz venni.
Nyomikulcsot a Bikeinn-ről vettem, de az csak 4-5-6 Nm-t tud, a finomabb dolgokhoz ( nyeregcső bilincs, stucni, féktárcsa, stb.) pont elég, amit ezeknél nagyobb nyomatákra kell húzni, ahhoz meg nekem nem kell, de sokan használják, talán tud valaki ajánlani egyet.

Update: most megnéztem, a szerszámokat inkább ne a Bringabutikból vedd, zömében Parktooljaik vannak heroinért. Régebben volt nekik többféle, olcsóbbak is, otthoni szereléshez nem feltétlenül kell Parktool szintű cucc.

[ Szerkesztve ]

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.