- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Yutani: 20 év a Prohardveren
- GoodSpeed: Apple Magic Mouse 2024 (MXK53ZM/A)
- mefistofeles: Érdekes történések a hardveraprón...2.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: AdGuard Family Plan: Lifetime Subscription akár 9 eszközre!
- Vízügy: árvíz, belvíz, aszály, stb.
- Gurulunk, WAZE?!
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT.hu
Vásárlási segédlet - Karbantartás - Egyéb hasznos dolgok
Mielőtt kérdeznél olvasd el a téma összefoglalót, vagy használd a keresőt
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kasya
nagyúr
válasz
trialboj #174446 üzenetére
Nincs a pedelecben semmi elitelendo. Dachstein korul 3-4 eve meg kb. 25%-ban lattam ebike-ot, ma mar 95%-ban (a turazok alatt). De ha jol emlkeszem, ezt mar mas is irta itt korabban.
Teny, hogy eleg magas az ara, szvsz (nekem legalabbis) eletem teljeben nem erzem hogy szuksegem lenne ra (sot, a sulya miatt a sima tekeres se olyan elmeny). Engem mondjuk zavart a 25 kmh limit, mert sok esetben a suly miatt nem tudtam jobban gyorsitani.
Ugyanakkor a nap vegen, mikor az ember mar hulla es meg elotte van a tobb km-es 20%-os emelkedo, bizony jol johet.Mas erzes azt tekerni. Mas teljesitmenyt is tud nyujtani, ezert nem lehet osszehasonlitani. Bar nem szeretem az autos peldakat itt a forumon, de ott is tok mas a hagyomanyos es E hajtas.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- DJI Mini 3 pro RC drón szett - kijelzős távirányítóval +2db battery plus akkuval +tartozékokkal
- Eladó Zipro Treadmill Tekno futógép
- Világirodalom Remekei , Nem Teljes gyűjtemény
- DJI Air 2s drón szett - 5,4k video, 1" SONY CMOS + extrák (2S4) kettő darab akkumulátorral
- DJI Mini 3 Fly More Combo drón szett - 3 akku, garancia, Care Refresh
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 4060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Windows 10 pro Retail aktiváló kulcs!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i5 7600K 4 mag 4 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest