- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- creation: Elég lett abból, hogy a nagy gépeim nem képesek behúzni a filamentet
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
ricsi8800gt
addikt
Sziasztok
Lassan másfél honapja van egy Redmi Note 15 Pro telefonom és a kérdésem az lenne miért van az hogy ha 4K-ban akarsz vele videot csinálni akkor akadozva veszifel,Vagy ha fotozni akarsz vele és rá nyomsz a kamerára akkor akadozva nyitja meg a kamerát.Öti ?
-
gurics
csendes tag
Sziasztok! Van egy olyan problémám, hogy NFC-vel szeretnék egy már párosított Sennheiser HD 4.40 BT fejhallgatót a telefonhoz csatlakoztatni. (NFC telefonon bekapcs, fejhallgatóhoz érint, bekapcsol a fejhallgató és a bluetooth a telefonon, a fejhallgató csatlakozik a telefonhoz). A bibi ott van, hogy a fejhallgató ugyan csatlakozik, a bluetooth gomb alatt a control centerben megjelenik, de az eszközváltóban már nem jelenik meg a listán és süket is az eszköz (ha nem NFC-vel csatlakoztatom hanem külön bekapcsolom a fejhallgatót gombbal + külön a bluetooth-t akkor minden rendben működik). Amúgy már egy éve zavar, de semmelyik frissítés nem javította. Az előző telefonomon (Honor View 10) simán működött a dolog. Van valami megoldás? Akinek van valamilyen NFC-vel csatlakoztatható eszköze az ki tudná próbálni, hogy működik-e? Köszi!
-
Viktor0610
MODERÁTOR
Az Android verziót használom.
-
Diamond500
senior tag
Android vagy Classic stílusban?
-
Viktor0610
MODERÁTOR
Én 15T-n azt vettem észre, hogy az AoD-ikonok kör alakúak lettek az eddigi szögletes helyett.
-
P1eTr0
aktív tag
Már pár napja használom, de ilyen jellegű változást nem tapasztaltam. Mondjuk mást se nagyon, pedig biztos volt
-
Diamond500
senior tag
Aki már felrakta ezt a frissítést,azoktól kérdem,bármi vizuális változás van benne? Értesítési ikonok,értesítési sávban,záróképernyőn stb..ilyesmi érdekelne. Köszönöm!
-
SztiviVander
addikt
-
feloman
aktív tag
-
captainnemo
senior tag
-
Pumaz89
tag
Nálam egyszer se vált be. Szépen ki kell várni. Nem maradsz le semmiről.
-
captainnemo
senior tag
Én már "kényszeítettem" frissítést régebben úgy, átállítottam a régió-t. Talán ez?
-
egymegegy1
tag
Nálam one-tol van, nekem sincs eddig semmi. Anno Samut ezért váltottam xiaomi-ra, mert jött hír hogy most, rá két napra még nem jön mert hibát találtak, hetekig hónapokig húzták. Igen tudom akkor miért nem vettem gg phonet? Mert nagyon nem tetszett, erre csaomi is hasonló a frissítési ütem, de legalább nincsenek bugok.
-
SztiviVander
addikt
De az enyem nem telekomos, sima alzas. Ha az lenne kevesbe lepne meg, bar nem tudok rola hogy saominal is lenne kulon azonositoja a telekom altal forgalmazott keszulekeknek, mint ahogy samunal a tmh csc.
-
captainnemo
senior tag
A telekom által eladott készülékek viselkednek furán tudtommal.
-
SztiviVander
addikt
Nekem nem. Azert fura hogy eus keszukekek, magyar region (gondolom tietek is azon van es nem kinai a telo sem) nem egyszerre kapjak. Kivancsi lennek vajon meg mi alapjan szelektal a saomi. Samsungnal ilyen sose volt, ott ha kijott egy adott csc-re fw akkor az mindenkinek elerheto volt.
-
dkonka
csendes tag
Nálam még semmi :/
-
captainnemo
senior tag
Nekem régebben egy proejtorral volt hasonló tapasztalatom, értem ez alatt azt, véletlenszerű hibát produkált, mindig cseréltek, rajta valamit, de a hiba maradt. Minden javítási ciklus pedig több hét volt. Én egy idő múlva azt követeltem teljes cserét szeretnék, de mindig csak javítottak rajta sikertelenül. A megoldás az volt, egy ügyvéd ismerősömmel felhívattam a céget fogyasztó védelemhez fordulok jogi úton. Ez hatott mert azonnal cserélték.
-
captainnemo
senior tag
Nálam is jött a frissítés mindenféle trükk nélkül.
-
falabu88
aktív tag
-
Kelecar
aktív tag
Na nem csodálom, hogy nincs jó híre a TMX-nek.
1 éve vettem a készüléket a Telekomnál, lehet van aki emlékszik, nekem hamar előjött egy kijelző-hiba, ami random módon 1 pixelnyi csík villogásával jár a kijelző alsó részén.
Elvoltam vele, de nyilván zavart egy ilyen kaliberű (és árú) készüléknél. Gari lejárta előtt gondoltam teszek egy próbát a szervízzel.
Először március 30án küldtem be, leírtam a hibát és csatoltam képet/videót is.
Április 9én kaptam vissza, jegyzőkönyv szerint főelem cserével (gondolom ez alaplapot jelent mivel IMEI is megváltozott, régebbi ROM is volt rajta és a hátlap visszaillesztése se sikerült tökéletesen) Mind1, boldogan elkezdtem belakni, nem is kellett több mint 1 óra, ujra produkálta a hibát...
Egyik munkatársukkal emailben konzultálva ujra beküldtem a telefont, kiegészítve a hibaleírást, hogy ez valószínűleg kijelző hiba lesz. Szerintem a leírásban megfelelően hangsúlyoztam, hogy a hiba véletlenszerű, nem könnyű reprodukálni ezért is csatoltam ismét több képet és videót.
Na a mai nap kapom az emailt, hogy kész a telefon. Addig örültem sajnos csak amíg megnyitottam a jegyzőkönyvet, amiben az szerepel, hogy hibátlan a készülék, nem található hiba.
Itt láthatók a hibáról készült felvételek amiket nekik is csatoltam: [link]
Ezek után mi a fenét csináljak, hogy megkapjam azt a garanciális ügyintézést ami jár?
Írtam egyből egy újabb email-t nekik, de szerintem sokra nem megyek vele... -
SztiviVander
addikt
-
Karavik
veterán
Most kaptam hyperOS 3.1 ROM frissítést 3.0.301.0.WOCEUXM:
-
feloman
aktív tag
-
pasztoha
tag
-
Smiro
senior tag
Tuti, hogy a választ nem jó helyen várod. A sötét oldalt kurkászva lehet adnak erre is tippet. Egyébként szerintem a használt telefonok 99%-a tiszta, csak amikor baj van, akkor olyan ez, mint a rák: miért pont nálam? Megjegyzem, három gyermekemnek mindig használt telefont vettem nyugodt szívvel. Mióta a nagyvilágban járkálnak, ezt maguk intézik és épp a banki kiszolgáltatottság miatt újat vesznek. Ezért megfontolandó a használtnál inkább a többi, felsorolt probléma lehetőség számbavétele, mint leejtés, etc. De ahogy személy szerint már új autót sem veszek, igaz, közpénzt sem osztottak a családomnak soha, de az értékvesztés... Ezért az utóbbi autómat is még több éves garanciával vettem, hát a telefonnal is ezt tenném. Kerülve a telekom üzletben vásároltakat. Sok sikert!
-
hifikus
tag
A kérdésre nem jött válasz most sem. Evidens, hogy visszaállított telefont kezdtem belakni, ha netán használtan vettem.
A kérdés: Mit lehet rátenni egy droidos telefonra (HÁZILAG, mert ugye van márka ami gyárilag telepíthetett kartékony dolgokat új telefonra), ami egy resett után is ott maradhat és nem jó a használt készülék vásarlójának?
Tényleg érdekel, nem kőltői a kérdés.. -
Smiro
senior tag
Szerintem a "rajta" is lehet a mai világban elgondolkodtató, amikor például a telefonodon intézed a banki ügyeket. Átlag user azzal kezd használtan vett telefont belakni, hogy újra gyári gyalulás, vagy megelégszik azzal, hogy látja, nincs benne régi szám, nincs fent megnyitható app, stb.? Szerintem így, és mielőbb a használatra hajtva ugrik is mindent átmásolni, felrakni. Közben a jelszavak, feloldó kódok, etc. mehetnek is a célhelyre, némi nyugalmi idő után meg mondjuk a pénzed és nemkívánatos adataid is. Mondjak példát? Nem tudok. Kb. olyan ez, mint a mai sport. A doppingoló a d.hatóság elött jár akár évekkel. Egy biztos viszont: sajnos a telefon, mint számos "okos" eszköz lehetőséget ad bármire, elárulni a gazdáját főleg. Mondjak példát? Na erre tudnék, de nem fogok. És ne abból induljunk ki, hogy a célkeresztben nem azok vannak, akik használt telefont vesznek, mert nem ők a Lölők. De, ők is, mert a kisember pénzének is ugyanolyan szaga és vásárlóértéke van, mint a milliárdosénak. Csak ehhez könnyebb hozzáférni.
-
hifikus
tag
Kösz. Csak nem gondoltam, hogy ennyire szabadon kell érteni a ".Ki tudja mi van rajta. " kifejezést. Ezek szerint ez azt jelenti telefonos nyelven, hogy: ki tudja mi van benne. Értem már, mindig tanulok valamit.
-
Viktor0610
MODERÁTOR
Pedig tök egyszerű.
Nem tudod, milyen az előélete, hányszor ejtette le, mennyire terhelte a procit (melegedés), ejtette-e vízbe, stb...Én sem vennék használt telefont, noha sokszor eladom a saját mobilom.
-
Aryon87
félisten
-
hifikus
tag
-
pasztoha
tag
-
falabu88
aktív tag
Újat semmiképp.
-
Viktor0610
MODERÁTOR
-
pasztoha
tag
Újabb kérdés. Poco x8 pro 8gb/256 GB 117000 HUF hivatalos MI webshopbol, vagy 100000 HUF - fal drágábban x15?
-
hroberto
veterán
-
falabu88
aktív tag
-
pasztoha
tag
Sziasztok! Érdemes kb 70e Ft-tal drágábban megvenni a 17et vagy elegendő ez a telefon is egy átlagos felhasználó számára?
-
snowman
tag
Csak keress rá itt a topikban a "bootloader" szóra és képbe kerülsz.
-
SztiviVander
addikt
Ház, ezt sajnos nem tudom tapasztalatból megcáfolni. De nem gondolom hogy ez normális működés lenne, a xiaomi azt mondja hogy lehet nyitni, tehát gondolom nem szándékos az ha nem működik hanem valamik nemkívánt együttállása. Illetve annyit írnak hogy csak global modellt lehet (elvileg az hogy a rom rajta global vagy EU mindegy, elvileg), kínait nem, szóval a szürkeimportosak valóban kiesnek.
-
snowman
tag
Így leírva egyszerűnek tűnik, csak az a gond, hogy a kvóta gyakorlatilag a lejárat pillanatában újra betelik, így próbálkozhatsz újra a community appban. Aztán újra, meg újra...
-
falabu88
aktív tag
-
SztiviVander
addikt
miért lehetetlen? mi community app is nyitja, csak kell egy 30 napnál régebbi mi fiók (vagy regelni és várni 30 napot), be kell kapcsolni az oem unlock-ot fejlesztőiben, hozzá kell adni a telefont a mi fiókhoz szintén fejlesztői beállításokban, aztán a maga hülye módján ("elérted a kvóta limitet") megmondja az app hány nap múlva nyitható
de kb ugyanígy működött a pc-s mi unlock is, ott is várni kell(ett) x napot az első próbálkozás után. nekem pl 03.31-et írt most ki az app ami után próbálkozhatnék nyitni, de ha nem gond nem próbálom ki élesben mert nincs kedvem factory resetelni és újra napokig belakni, nekem se root-ra se tajvani hívásrögzítős romra nincs szükségem. -
Smiro
senior tag
-
falabu88
aktív tag
-
snowman
tag
OK, de egyrészt a TW romhoz először nyitni kell ami gyakorlatilag lehetetlen, másrészt a global rom-mal sincs gond szerintem. Én is jobban szerettem az EU-ban lévő tárcsázót, de a google-ét is meg lehet szokni.
Reklámokkal egyáltalán nem szoktam találkozni. Aki lát ilyesmit az hol látja? -
Aryon87
félisten
Xiaomi 12X, 14Ultra, 17Ultra és sima 15. egyiken sincs reklám... Mindegyik német szolgáltatótól vett, a 12X az még magyarországi MM-ben vett, BL nyitott már nemtom milyen ROMmal. a többi az gyári.
-
Brekecs
senior tag
-
Pumaz89
tag
Kinai belpiacos mi11pro-n nem volt reklám. Megvettem a 15-t és ezen sincs. Gyári appokban ki lehet kapcsolni, de engem ott sem zaklattak.
-
kvojnovics
tag
Amiket ki tudtam kapcsolni (reklám) és amiket el tudtam rejteni (appok), azoknál én is a Gemini segítségét kértem...
-
kvojnovics
tag
Xiaomi 17et... És vacilálok, hogy ha ezt nem lehet nyitni és Xiaomi.EU ROMot rakni rá, akkor talán egy nyitott Xiaomi 15re váltanék... De eltértünk az eredeti témától... Amire egyébként már kaptam választ: egyik sem... Szóval teljesen midegy mit vettem és min vacilálok mióta... Köszönöm a segítséget... Szép estét...
-
Diamond500
senior tag
Mikor én megvettem az X15-öt,Gemini segítségével kb 3 kapcsolóval kikapcsoltam a reklámokat. Azóta eggyel sem találkoztam.
-
SztiviVander
addikt
es mit vettel, mi az ami tele van reklammal? mert 2 oraja meg vacillalasrol volt szo nem arrol hogy mar van valamelyik. nekem egy darab reklam sincs, eu-s xiaomi 15.
-
kvojnovics
tag
Xiaomi Mi 3tól Xiaomi 12ig szinte az összes Xiaomi (MI) vonalon, illetve Redmi vonalon is pár készülék volt már a kezemben... Legtöbbjüket nyitottam... Vagy valami Pixel variáns vagy Xiaomi.EU ROM ment rájuk... De most kifizettem 350e Ft-ot egy új készülékre: reklám, reklám hátán, van amit ki sem tudtam kapcsolni, amit/amiket meg ki tudtam, azoknak a kapcsolói 10 helyen eldugva, keresgelés után kapcsolhatóak (igen, ezt egy kicsit eltúloztam, de remélem érhető amit mondani akarok)... Illetve letörölhetetlen és/vagy elrejthetetlen alkalmazások (akkor is ha gyári) amiket korábban vagy gond nélkül töröltem vagy legalább elrejthettem... Mosst még azt is kutatnom kellett, hogy hol lehet egyáltalán alkalmazást rejteni!
Ne érts félre, fantasztikus telefon, különben nem vettem volna meg... DE ezek engem ennyi pénzért zavarnak!
Megértést és segítséget mégegyszer köszönöm!
-
SztiviVander
addikt
gyarilag "eu" rom van rajta, minek kene ennel meg eu-sabb? ez mar nincs fullon kinai appokkal mint a regiek amiket a xiaomieu romban kipucoltak. root sem nagyon tudom hogy mihez kene, utoljara a mix2s-em volt rootolva 7 eve, de nem hianyzik. szerintem mar az a14-tol boven eljutott az android oda hogy mar csak hasznalni kell es nincs mit mokolni rajta.
-
kvojnovics
tag
-
snowman
tag
Egyik sem, de már nincs is rá szükség. EU rommal amúgy sem működnének már bizonyos appok, pl a Revolut sem.
-
kvojnovics
tag
Tiszteletem!
Xiaomi 15 és 17 között vacilálok...
1, mind a kettő nyitható/lesz? Van/lesz xiaomi.eu ROM?
2, van valaki aki nekem ezekben segíteni tudna, természetesen nem csak vatikáni valutában (többit gondolom PM-ben)...Előre is köszönöm!
-
Aryon87
félisten
Én is az app hibájára gondolok, bár a FB részéről nem is lepődök meg..
-
Makoj35
kezdő
Köszi,nem néztem meg a második képet.

Az első olyan telefon nálam amire nem akarok a Gcam-ot felrakni mert megvagyok elégedve a gyári kameraa app-al.
Engem az érdekel hogy tudom beállitani a Xiaomi telefonokon hogy a wifi amire csatlakozok forgalomkorlátos vagy forgalomkorlátos nélküli legyen (Telekomos Kaon Routeren ha letöltöm a Warframet akkor kiírja hogy szerinte mobilneten vagyok pedig nem. Samsungokon ezt belehet állitani.
Illetve hogy az alkalmazások menüpontnál hogy tudom beállitani hogy mutassa azokat az appokat amik nincsenek engedélyezve? Sajnos ez a Getapps ha jön rá frissités nálam automatikus letíltja és engedélyeznem kell ismét.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Bittorrent topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Nem annyira csodás az ASUS csodakábele
- TCL LCD és LED TV-k
- Diablo IV
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Még 2026-ban megérkezik a karcsúsított Commodore 64 Ultimate
- Filmvilág
- További aktív témák...
- Iphone 17 256GB Black/3 év garancia
- Samsung Galaxy S26 Ultra 12/512gb - Makulátlan, Samsung gari, tokkal és fóliával, akár beszámítással
- Honor 600 Lite 5G Dual SIM 8+256 GB Sprout Green
- iPhone 13 128GB gyári független gyönyörű akku 93% iOS 18!
- Új Samsung Galaxy A17 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S24 Plus - Titanium Black - 12/256GB - Megkímélt, szép állapotban.
- iKing.Hu - Apple MacBook Pro 16 M1 Pro (2021) 16GB/1TB SSD megkímélt 88% akku 153 ciklus
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJ Lenovo Legion Pro 7 - Intel Core U9 275HX, 32GB, 1TB, RTX 5080(16GB), OLED 240Hz
- 27% - HEIGAOLA MiniPC - / 10.1" Érintőképernyő! Intel J4125 / 8GB RAM /128GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest