- SzőkeKapitán: Világ vége túlélők topicja
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Őskoczka
- Zicokuka: Minden változik,a Cod 2 örök
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Karavik
veterán
Akinek nem jött meg OTA az próbálja meg manuálisan telepíteni updater-ből. Hivatalos letöltési linkek Xiaomi 15-höz:
Global EEA/EU: OS 2.0.218.0.WOCEUXM
Global Mi: OS 2.0.218.0.WOCMIXM
-
Karavik
veterán
OS 2.0.218.0.WOCEUXM Android 16 alapú stabil HyperOS 2.2 frissítés kint van OTA Xiaomi 15-höz. Én mar töltöm lefelé 🤘💪:
-
-
beny003
csendes tag
Sziasztok!
Mostanában nagyon durván melegszik a telefon általános használat mellett is, valamint az akkumulátor is gyorsabban merül. Most például teljes feltöltés után csak szimplán netezek és 100%-ról elég gyorsan csökken az akkumulátor szint és mellette meleg is a telefon.
Áprilisban vettem a telefont és 100%-os az akkumulátor állapota a telefon szerint, 79 töltési ciklussal.
Lehetséges ez melegedés és gyors merülés a nyári meleg miatt ? -
turho
addikt
Köszi
tehát abszolúte nincs fekvő nézet, hasonlóan a Samsung S szériához? Nem tudom, böngészőt vagy youtube-ot vagy filmet kitesz teljes képernyőre?
illetve hogy milyen frekin/felbontáson küld, arra nem emlékszel véletlen?
Tényleg köszi amúgy, egyszerűen nincs valós infó róla, minden Snapdragonban benne van a lehetőség, csak ki hogyan használja ki/milyen usb C-t szerel... (S23u-n pl. szuper a Dex, mint egy laptop, vagy olyasmi, 7 Watt fogyasztással tudja azt egyszerű dolgokban). -
Karavik
veterán
válasz
captainnemo #756 üzenetére
Nem sajnos, még az Mi Pilot csoportból se senkinek
-
feloman
aktív tag
Sziasztok!
Akinek régóta meg van ez a telefon, hogy van megelégedve vele? Akkumulátor idő, fényképezés, melegedés valamint a szoftver érdekelne. Samsung S21 FE készülékről váltanék, csak nem találtam ki, melyik telefon legyen. Előre is köszi az infókat! -
Karavik
veterán
Már itt is van a 2. Android 16 alapú frissítés globál EEA és Mi kiadásokhoz 🤘
-
cicur99
tag
válasz
ricsmond9148 #750 üzenetére
Ezek szerint - van/volt egy Xiaomi 15 12/256-os verzióju készüléked neked vagy merősödnek, mert ezek összehasonlítása során lehetnek tapasztalataid. Szerinted mik ezek a különbségek a 2 verzió között.
Ha nem a saját tapasztalataidról beszélsz, akkor mi a forrása ezeknek a tapasztalatoknak? -
Takuun
aktív tag
Bocsi, hogy ide írom, de ez lesz a következő telefon, hátha van itt olyan ki látott már ilyet:
Segítségre lenne szükségem!
Adott egy 3 éves Poco F3, szerintem nyitott (használtan vettük), de nem tudom miért és hogy tudnám lezárni. Fastboot addig megy, hogy kiírja Fastboot aztán semmi.
Telefon bekapcsolásnál felül látszik egy nyitott lakat.
Problémát okoz, hogy nyitott, mert a Revolut tegnap nem engedett be emiatt az appba. -
Takuun
aktív tag
Koszi mindenkinek! Xxl-t es a Coolmobilt felhivom a garancias resz miatt.
-
gabor72
aktív tag
A biztonsági frissítés nálatok mikori?
Nálam 2025-05-01 -
gabor72
aktív tag
válasz
Viktor0610 #734 üzenetére
Kipróbáltam egy halom régiót, meg eszembe jutott hogy hátha a NextDNS szivat, de semmi.
Úgy tűnik maradok ezen a verzión -
-
gabor72
aktív tag
Sziasztok.
Milyen remek hír hogy elérhetővé vált a Hyperos 2.3.
Még sokkal jobb lenne, ha végre el tudnék mozdulni 2.0.19-ről -
nervex88
csendes tag
"Hardcore" Xiaomi userként annyit mondok erre, hogy egy ilyen szinten módosított romnál már bármi előfordulhat, lehet rajta mérgelődni (kell is) ugyanakkor ha nem tetszik, lehet venni Pixelt, Nothing-ot és meg lehet nézni hogy ott sincs kolbászból a kerítés.
De azért a DND bug és most a Google Wallet hibája egy kicsit fáj de próbálok a pozitívimokra koncentrálni. 😀 -
Karavik
veterán
válasz
rigoberto #706 üzenetére
Ez szerintem abszolút nem jellemző, hogy ROM frissítéssel elcsesznek valamit. HyperOS főverzió frissítéseknél vannak csak jelentősebb változások, az pedig, hogy adott feature kinek tetszik vagy kinek nem, az szubjektív. Android főverzió frissítés korai szakaszában pedig mindig is benne volt a pakliban, hogy valami még nem működik, nem kompatibilis, még nem optimalizált....stb. de ez a fejlesztési folyamat része. Pont ezért van először mi pilot kiadás (beta stable) és ezért vannak készülék specifikus hivatalos global TG csoportok ahol az esetleges bugok kibeszélésre, jelentésre kerülnek, hogy a publikus kiadásig javítva legyenek. Én mindig elsőként telepítettem a korai ROM frissítéseket és adtam visszajelzéseket. Még alpha kiadásokat is használtam sokáig amíg volt ilyen release aztán pedig beta-t napi szintű ROM frissítésekkel mindennapi használatra.
-
-
nervex88
csendes tag
Jó hogy felhoztad, legalább tudom hogy nem user error. 😀 Az akkumulátor használati statisztika még jobban el lett rontva, mostmár 3-4 óránként vagy minden újraindítás után resetelődik. Természetesen megy a report a visszajelzésbe. Szóval nagy javulásokat nem tapasztaltam, aki még nem frissített, a helyükben várnék!
Új hozzászólás Aktív témák
- Politika
- E-roller topik
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Autós topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- ZIDOO médialejátszók
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- További aktív témák...
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 PRO - Garancia
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24