Hirdetés
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Az emberek furák lettek
- Tomb Raider Remastered I-III
- A következő felhőd otthon lesz
- R5 5600 -> 7600X, kis kitérővel
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Avayasoft
tag
válasz tome0001 #2050 üzenetére
A Digi hatasára hozták létre a Flipet. Most hogy már nincs Digi, én azt várom, hogy mikor szüntetik meg a Flipet. 2019 óta vagyok ügyfelük, de semmi nem változott azóta, csak emelkedett a havi előfizetési díj. Legalább már 2 db sebességnövelésnek lennie kellett volna azóta.
-
tome0001
senior tag
-
-
berbatov2
senior tag
Sziasztok!
Dabas környékén üzletkötő elérhetőséget tudnátok adni? Privátba is jöhet. -
Norby86
őstag
Sziasztok!
Olvastam minap a híroldalakon hogy esténként gondok vannak a telekomos nettel. Ezt a flipnél magam is tapasztaltam, mert hetek óta esténként lelassult a net. Most viszont konkrétan teljesen elment a vezetékes net, miközben az iptv szolgáltatás hibátlanul működik... Más is tapasztalt ilyet?
-Norbi-
-
this is life
Ármester
válasz Norby86 #2057 üzenetére
Lassulást a cloudflare-t használó oldalaknál, routingnál van, iptv-n csak apró döccenéseket tapasztalok néha ( 1-1 csatornán pár mp). éjjel 10-12 környékén, alkalmanként mintha megállna a net, de csak másodpercekre, routeren dns szervernek az AdGuard DNS will block ads and trackers van beállítva. (saját routert használva, 94.140.14.14, 94.140.14.15).
Talán egyszer-kétszer volt olyan, hogy kínomban router reboot-ot nyomtam.Amikor Bell feltalálta a telefont, már volt egy nem fogadott hívása Chuck Norris-tól
-
Norby86
őstag
válasz this is life #2058 üzenetére
Át állítom a DNS-t, az általad is használtra, hátha megoldja. Nekem a szolgáltatói router mögé van saját router is kötve, de eddig nem volt gond. Tegnap este viszont konkrétan a facebook is folyamatosan azt írta hogy offline állapotba került, majd kis idő múlva hogy ismét online, majd megint offline és újra online... Két percenként elment a net, de rengeteg oldal be sem töltött. Most jelenleg jó, de jön az este és szerintem ismét gondok lesznek.
-Norbi-
-
this is life
Ármester
válasz Norby86 #2059 üzenetére
A google dns-t szokták még javasolni, amikor gond van, akadozik a net(8.8.8.8, 8.0.0.8) de erről nincs saját tapasztalatom, mert routeren és a többi eszközön is adguard dns-t használok.
A gépen alkalmanként cloudflare dns-t használok a mobile.de elérés miatt (1.1.1.1, 1.0.0.1).Az fb néha nálam is rosszalkodik, de ez hálózattól független, mert képes mobilneten, céges hálón is döglődni.
Ui.: A második dns címet elírtam, így néz ki helyesen 94.140.15.15,
a 94.140.14.15 family protection setup,Amikor Bell feltalálta a telefont, már volt egy nem fogadott hívása Chuck Norris-tól
-
+Techno+
tag
Sziasztok!
másnak is rossz volt tegnap a net vagy csak nekem?
[ Szerkesztve ]
-
this is life
Ármester
válasz this is life #2060 üzenetére
Nem 8.0.0.8 hanem 8.8.4.4.
+Techno+
Nézz itt körül [link] hátha csak karbantartás, korszerűsítés volt.
HB Debrecenben nem volt fennakadás amikor tkom/flip neten voltam.Amikor Bell feltalálta a telefont, már volt egy nem fogadott hívása Chuck Norris-tól
-
Norby86
őstag
válasz this is life #2060 üzenetére
Köszi, átírtam a helyes értékekre. Egyenlőre gyorsabbnak tűnik, de majd este kiderül. Eddig én is a cloudflase dns-t használtam, de az utóbbi időben lassúnak éreztem és ugye van ez a gond hogy nem csak a face, hanem sok weboldal elérhetetlen esténként vagy baromira belassul.
A family protection setup az micsoda? Az én routeremben nincs ilyen.-Norbi-
-
this is life
Ármester
válasz Norby86 #2063 üzenetére
Az adguard korhatáros szűr dns server setupja.
Az adguard adblock dns helyett lehet beírni a megfelelő helyre (routeren és asztali gépen) androidon alkalmazásként vagy privát dns-ként a beállításokon belül.Amikor Bell feltalálta a telefont, már volt egy nem fogadott hívása Chuck Norris-tól
-
8zabi
őstag
válasz +Techno+ #2061 üzenetére
tegnap este a CloudFlare 1.1.1.1-es DNS-e volt kicsit halott
-
Norby86
őstag
válasz this is life #2064 üzenetére
Ja értem akkor hogyan is értetted.
#2065 8zabi: Akkor lehet ez okozta nekem tegnap a net kimaradást? Ma állítottam át az adguard dns szerver címekre a CloudFlare címekről. Lekopogom, ma este egyenlőre semmi gondom a nettel.
-Norbi-
-
8zabi
őstag
válasz Norby86 #2066 üzenetére
ha CloudFlare címekről váltottál, akkor biztos azért nem ment tegnap a DNS feloldás, ezért kell legalább két eltérő szolgáltatótól való IP-t beállítani DNS szervernek
legközelebb ha ilyen gond van, akkor először pingelni kell valami külső IP-t, ha az működik, akkor van internet, csak a DNS szerver nem dolgozik
-
svi_system
csendes tag
sziasztok,
azzal kapcsolatban szeretnék érdeklődni hogy ezt a Sagecom Fast 3686AC rettenetet van-e bármilyen lehetőség kiiktatni a hálózatból? elvileg mac meg serial alapján azonosítják be a a modem-et, szóval olyasmire gondoltam hogy egy "buta" modem-et tennék be helyére, ezeket az értékeket be lehet arra is kamuzni, az iptv meg eddig is a szolgáltató modeme alá bekötött saját router-emre volt rákötve úgy hogy az én routerem is osztott dhcp-t, szóval saját alhálózata volt és mégis működött.
szóval ki lehet-e valahogy küszöbölni ezt a csoda kütyüt, van-e valakinek ilyesmivel tapasztalata?
-
Norby86
őstag
Sziasztok!
Találtam a múlt héten az utcán egy Cisco IPTV ISB2201 T-home boxot ami bekapcsol, de kiírja hogy regisztráltassam a 1414-en. Szerintetek ezt a meglévő STB 3112 helyett lehetne használni? Mármint regisztrálnák a hálózaton, vagy felejtős? Lehet hülyeség amit kérdezek, de egyáltalán ez HDTV képes box, vagy még csak SD adásokat vételez az IPTV-n. Úgy látom ez amit találtam tud felvenni is, míg a másik az a gagyibb kicsi box (ami nem mellesleg néha lefagy).
[ Szerkesztve ]
-Norbi-
-
Bferibörs
addikt
Tolják felfele az árat:
[link]Időszerű lesz körülnézzek a Telekom digitális jólétnél net ügyileg, Tv,telefon nem érdekel, 3520-ért.🤔
Pixel 8 Pro,Galaxy S23 ultra, Blackview Tab 18, Lenovo P2 dual
-
AnonymusX
senior tag
válasz greggae #2072 üzenetére
Azt fogják felhasználni, mert a Telekom=Flip. Háttérrendszerekben voltak eltérések korábban, ma már nem tudom, mi a helyzet, de ez az előfizető számára irreleváns.
Telekom topikban érdemes a jólét csomagra rákeresni. Röviden: küzdeni kell érte, mert az ügyintézők nem szeretik ezt megkötni.
[ Szerkesztve ]
-
zoli62
addikt
Mik a tapasztalatok, ha valaki Telekomos szolgáltatásról vált Flipre számhordozással együtt, mennyi a legkevesebb optimális átállási idő, ha még számhordozás is van?
-
tome0001
senior tag
Sziasztok, ,
Az letezhet, hogy egy Huawei HG8245H szolgáltatói routeren hiaba nyitok meg egy portot, mentem el, nem nyitja ki?
Utana ráellenőrzök port checkerrel, es azt irja nincs nyitva a megnyitott port.. Ezt jeleztem mar az ugyfelszolgalatnak, de azt mondták hogy 5000 Ft-ert tudnak kijonni megnezni, de ezt nem iagzan akarom kifizetni, mert szerintem az eszkoz a rossz...
Talalkozott már valaki ilyen hibaval?
Koszi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- TCL LCD és LED TV-k
- Kuponkunyeráló
- Okos Otthon / Smart Home
- Drasztikusan megváltozhat az iPhone 17 Pro, itt az első fényképes bizonyíték
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Ukrajnai háború
- World of Tanks - MMO
- Tőzsde és gazdaság
- GTA V
- További aktív témák...
- Új 2K Gamer PC Intel i5 13400F/RTX 2070 Super 8Gb/500Gb M2 SSD/16-32Gb DDR4-DDR5/750W 2-3 Év Gar
- Új 2K Gamer PC Intel i5 13400F/RTX 2070 8Gb/500Gb M2 SSD/16-32Gb DDR4-DDR5/750W 2-3 Év Gar
- Corength dönthető pad + 20kg-os súlyzókészlet + 2x5kg tárcsa + francia rúd
- Új HP VICTUS Gamer Tervező Laptop 16,1" -35% Bivaly i5-13500H 6Mag 16GB/512GB RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- Apple iPhone 14 Pro Max 256GB - Silver
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest