-
LOGOUT.hu
Vásárlási segédlet - Karbantartás - Egyéb hasznos dolgok
Mielőtt kérdeznél olvasd el a téma összefoglalót, vagy használd a keresőt
Új hozzászólás Aktív témák
-
ZolkoW
őstag
válasz jjeahh #128461 üzenetére
a rendszám még hagyján, de a taposópedált már megbeszéltük, a villanyakat pedig akkorra tartogatom,mármint a levágását,amikor úgyis kiszedem a gépből szerviz miatt, csak ez elhalasztódott következő hétre. azt mág ráírhattam volna,hogy nem, nem kicsi a váz amúgy Gimppel csináltam, rémlik,hogy telefonon is csináltam hasonlót,de az lehet hogy még a Xiaomi volt. a tegnapi túra 58 km lett, de ezen felül úgy 2-3 km-t nem mért, mert elfogyott a gps jel, az 1250m szint pedig valszeg felfelé csalt,de 1000 azért tényleg meg kellett hogy legyen. (el is gondolkodtam egy barométeres okosabb órán, Bryton 15 jó nekem,ha nem kell térkép?) A kedvenc lelkesítő táblám Csőszpuszta előtt, miután már 2 km-t másztam aszfalton: "2km 10%"
Basszusműhely helyett: https://www.facebook.com/profile.php?id=61555669762786
Új hozzászólás Aktív témák
- DJI Mavic 2 Pro Fly More Combo FMC drón - 1" Hasselblad kamerával (3 akkuval)
- DJI AVATA 2 Fly More Combo drón - 3 akku, Care Refresh, FPV Controller, ND Filter szett
- Mous 18 literes hátizsák
- DJI Air 2s FMC RC (Fly More Combo) drón - kijelzős távirányítóval
- FEELWORLD WPC215 Hordozható rendezői monitor 1000nit fényerővel + SmallRig VB212 V mount akku.
- Daniel Wellington Classic Mesh Onyx Black karóra // Teljesen új // ÁR ALATT //
- Daniel Wellington Classic Mesh Onyx Gold karóra // Teljesen új // Ár alatt (70e Ft)
- SCOLIA HOME 2 automata darts pontozó rendszer - bontatlan - áron alul
- SEIKO CLASSIC SUR375P1 // TITÁNIUM karóra, ZAFÍR üvegezéssel // Teljesen ÚJ // 50e Ft-tal ÁR ALATT
- Oral-B OxyJet szájzuhany ÚJ (Csomagküldéssel is)