- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- V.Milán: 04.15. Ki mit csinál ma?
- hcl: Xiaomi pumpa pumpálás
- Gurulunk, WAZE?!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
-
LOGOUT
Vásárlási segédlet - Karbantartás - Egyéb hasznos dolgok
Mielőtt kérdeznél olvasd el a téma összefoglalót, vagy használd a keresőt
Új hozzászólás Aktív témák
-
zoli03
őstag
válasz
trialboj #121090 üzenetére
2 haveromnak is van SLX féke. Egyik elég szarul fog, sose takarítja le, pedig néha nem ártana neki a féktisztító. Másik se tartja gyakran karban, neki egy fokkal jobb. Haveromnál volt szervizben egy harmadik, rendbe lett rakva, kipróbáltam, elég más kategória volt az elhanyagoltakhoz képest. Szóval akkor érdemes véleményt alkotni róla, ha ismered az előéletét.
A gyári légtelenítést nem értem, miért féltitek, annál nem nehéz jobbat csinálni.
A Zee egy ujjal fejre állít, ha meghúzom erősebben. Kb 100kg lehetek felöltözve, hátizsákkal, a teló nincs lockolva és 130mm-t mozog. Engem egyáltalán nem zavar használat közben, hogy tovább lehet húzni a fékkart. Gyengébb féknél biztos szar lenne, de a Zee-nél nem veszem észre.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700K / 32GB DDR4 / RTX 2060 / 500GB SSD
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G7 - i5-10GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest