- eBay-es kütyük kis pénzért
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mr Dini: Sokat késik a vonatod? Itt a megoldás! [mávtp]
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sh4d0w: Árnyékos sarok
-
LOGOUT.hu
Vásárlási segédlet - Karbantartás - Egyéb hasznos dolgok
Mielőtt kérdeznél olvasd el a téma összefoglalót, vagy használd a keresőt
Új hozzászólás Aktív témák
-
StLui
veterán
válasz
jjeahh #103115 üzenetére
Barátom bringája, szakadt a lánc, hajtotta az agyagban ameddig bírta erővel és lánccal
De tanuja lehettem egy láncjavításnak, mert ilyet sem láttam, pláne nem csináltam még, szét sem szedtem láncot soha, még patentszemnél sem, de most már ezt is meg merem próbálni
ja és ez a márc 15-i tekerésről még, nem mai kép.
Más, mindenkihez:
Ennél praktiusabb és valahogy kinéző ötlet 5db bringa tárolására van valakinek? Fontos lenne, hogy mindenki le bírja szedni a családból a sajátját, ezért úgy gondoltam, hogy a 3 alsó lenne a feleségemé, és a két gyereké, és csak olyan magasra raknám, hogy leérjen a hátsó kerék (ezt máshol láttam) én meg föl tudom rakni felülre a trekkingemet és a montit.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Politika
- Hiba miatt egyelőre nem támogatja az AirPods Max a veszteségmentes hangot
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen légkondit a lakásba?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Itt vannak az első képek a Sony Xperia 1 VII-ről
- Bestbuy játékok
- PlayStation 5
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- További aktív témák...
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z370 i5 8600K 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700 10GB InWin 301 Corsair 650W
- TP-Link TD-W9980B dualband Router / modem szinte új, pormentes, dobozban
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T495 - AMD Ryzen PRO 5 I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Csere-Beszámítás! Lenovo Ideapad Gaming 3 Garancia: 2026.07 // R7 5800H / GTX 1650 4GB
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest