Hirdetés

2024. május 27., hétfő

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2016-08-09 20:41:24

LOGOUT.hu

- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#169116) Madwe válasza z123456z (#169113) üzenetére


Madwe
nagyúr

Makrók: fehérje zsír szénhidrát beviteled egy napon (ami így az össz kalóriabveiteled is kiadja), de akkor ezt nem követed.
2g/tskg fölött nem feltétlen van értelme még szálkásítás esetén se vinni a fehérjét (zsír MINIMUM 0.5g/tskg legyen, de a szénhidrát s zsír között oszd el a maradék kalóriáid ahogy neked jobban kiadja)
a fehérjepor csak egy segítség hogy elérd a fehérjebeviteli céljaid ha félreeszel, így kicsit rugalmasabban tudod megválasztani hogy mit eszel. Napi rendszerességgel 3 adagot enni nem jó ötlet, tele van olyan dolgokkal ami ilyen mennyiségben szépen szétcseszi a veséd májad stb hosszú távon. A boosterről nem is beszélve. Ne a tápkieg ipar marketinganyagából tájékozódj...
Célszerű lenne a kajáidon is változtatni, h a makró céljaidnak megfeleljenek s pl ne kelljen napi 3 fehérjeport betolnod... ezt életed végéig akarod tolni? Napi 3 adag fehérjeport? Ha nem akkor csak időszakos diétát tolsz, s amint abbahagyod vissza fogsz hízni. Lehetőleg nem vagy kevésbé feldolgozott ételeket egyél, olyan makrokkal ami belefér s ha kell kicsit egyél félre s igyál meg 1 max 2 port...
kreatinra végképp semmi szükséged nincs ilyen célokkal.
természetesen csak kajával is lehet fogyni (bár akkor izomveszteség nagyobb lesz, függetlenül a fehérjebeviteledtől) viszont adott mozgás mellett kell meghatározni mennyi energiát viszel be. Ha diétázol s mozogsz hogy fogyj majd elhagyod a mozgást csak attól elkezdesz majd visszahízni ha kaján nem változtatsz. Pláne ha megint úgy eszel mint diétád elött.

[ Szerkesztve ]

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.