Hirdetés

2024. április 26., péntek

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#99042) Vodike válasza blueboi69 (#99034) üzenetére


Vodike
tag

Az előbb kérdezted, hogy miről ismerhető fel a jó faszén...hát erről :-)

Én Landmann Restaurant Grill faszenet használok, ha grillezés van. Kurvajó illata van, magas hőfokon ég és a Metroban egy kurva nagy zsák (10kg) kb. 5-6 rongy.

Brikettből a bbq-ba viszont Webert használok legtöbbet, mert amellett, hogy gyorsan begyullad, stabilan gép és sokáig, pont ami egy bbq-hoz kell és nem kell bele sok.

Füstölőfából nekem be van tárazva alma, körte és cseresznye amiket innen-onnan kaptam, vágtam, szedtem össze. Azokból szoktam vágni, beáztatni és ahogyan Dóri írta vagy alufóliába csomagolom vagy, ha be vagyok baszva, akkor csak rákúrom a brikettre :D

Két külön világ, két külön sütési technikával. Nekem a bbq azért jön be jobban, mert gondozás mentes. Begyújtom az 1/3-át a brikettnek, 2/3-ra csak rárakom, bele a rubolt húst, aztán pár óra múlva ránézek.

Oldalasnál 3+2+1, marhánál 4+2+2 gyakorlatot követem.

Begyújtásra a legjobb dolog:

[ Szerkesztve ]

exTiga

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.