Hirdetés

2024. május 5., vasárnap

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#95489) Bujdy81 válasza zetor2000 (#95488) üzenetére


Bujdy81
csendes tag

Ezzel szemben ami a valóság:
apu tavaly június 8-án meghalt. Novemberben anyám már nagyon kiakadt, hogy mikor lesz már hagyatéki, mert egy másik rokon augusztusban halt meg és neki már folyamatban volt.
Kiderült, hogy a fehérvári önkorinál egy pitsa úgy gondolta, hogy ha home office, akkor nem dolgozik, így az önkori még nem is tudott róla, hogy apu meghalt!
Azzal kezdte, ráadásul baromi flegmán a hölgy a telefonba, hogy szerinte apu még él! Anyám szerencsére szolgálatba helyezte magát és kiosztotta eléggé. Kezdte azzal, hogy neki nem tűnik élőnek, még egyszer sem jött ki az úrnából, folytatta azzal, hogy "ha én így végeztem volna a munkám, igen hamar kirúgtak volna", stb. Mondta neki a hölgy, hogy jövő héten (pénteki napon telefonált) ezzel kezdi. Anyu felhívta hétfőn 10:30-kor, hogy mi a helyzet? Hölgy akkor már meghunyászkodva mondta, hogy "mondtam, hogy azzal kezdem", erre anyu közölte, hogy már órák teltek el a napból, húzzon bele!

Teljesen sima hagyaték, nincsen vita, előre, írásban lemondtunk anyu javára az autóról, minden más 100%-ban szabályozva van a törvényben, de még nem ért az eljárás a végére... :(

Nem az a baj, hogy bukunk évi 15%-os az autóból, mert nem vág földhöz, csak jó lenne már lezárni a sztorit, mert anyu is könnyebben nyugodna meg.

Első pasija volt apám, 1971-2020 között voltak együtt, nem könnyű neki, erre még rájön a hivatal packázása...

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.