Hirdetés

2024. április 28., vasárnap

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#84279) WiZARD válasza Bujdy81 (#84264) üzenetére


WiZARD
addikt

Feltehető, hogy a titkosszolgálatok számára ismert volt az "érdeklődési köre". Ezzel az "ellenséges" felek várhattak, hogy mikor használják fel. Viszont a magyar titkosszolgálatnak is tudnia kellett (volna) róla és ennek megfelelően döntést hozni. Ha tudom, hogy egy fontos emberem zsarolható, akkor vagy eltávolítom az adott helyről (ha már megvédeni nem tudom) vagy vállalom a kockázatot, tudva hogy q nagy bukta lehet a vége.

Aztán összeesküvés elméletek helyett az is simán hihető, hogy járt ilyen "házibulikba" eddig is, most nem volt szerencséje, mert kihívta a szomszéd a rendőröket. Ebben a verzióban sincs sok váratlan, valószerűtlen fordulat.

De marad a kérdés, hogy Téged, vagy bárkit itt a csoportból el lehetne-e csalni egy meleg orgiára és ha véletlen el is mész, mert nem tudod hova hívnak akkor maradsz-e, vagy egyből lelépsz?
Amikor lebuksz, akkor pedig hogyan viselkedsz büszke konzervatív keresztényként? Hazudsz mindenkinek és takarózol a mentelmi joggal? Ehhez a hazugsághoz pedig asszisztál a hozzád hasonlóan pökhendi, büszke konzervatív keresztény párt is?

Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal. **** www.PhenomeNato.com ****

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.