Hirdetés

2024. május 2., csütörtök

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#74226) FőDudu válasza Samott (#74221) üzenetére


FőDudu
addikt

Vagy majd berbeadja a Molnak, azok eddig is AN225-tel szallitottak a cuccaikat (bar ez nyilvan joval kisebb gep).

Na viccet felreteve, atugrok olaszokhoz, betarazok az ottani premium cuccokbol (teszta, kave, pisztacia krem, oblito es mososzer, halkonzerv, nullas liszt stb..) aztan szerintem 2 heten belul mindenutt komoly szigoritas jon ismet.

FVG-ben meg nincs gaz, de ott is emelkedik a fertozottek szama. Azaz most meg atmehetek, kesobb kerdeses lesz. Es valoban van minosegi kulonbseg az ott vasarolt termekek es a mashol vasarolt (ugyanazon) termekek kozott.

Elkepzelhetonek tartom, hogy munkahelyeken lehet majd dolgozni maszkban es erosen szurve (ahogy pl. nalunk is homeros beleptetes van mar regen), de a jarkalas meg hasonlok tutira jobban szabalyozva lesznek.

A szamok mindenutt hasonloak vagy rosszabbak a lezarasok alatti csucsnal, ezert gondolom, hogy hasonlo vagy meg durvabb lepesek varhatok a terjedes visszaszoritasara. Valahogy a gazdasag megallitasa nelkul. Azaz cegek mukodnek majd, de egyebkent komoly kijarasi korlatozas varhato.

Mondjuk jon a tel, ott automatikusan kevesebb az utcan tenfergo, turistaskodo, nezelodo.

Nem karogni akarok, sajnos februar vegen is bejott amire tippeltem. Csak szimplan elore gondolkodok, igy nagy meglepetes nem erhet. Bevasarolunk, kicsit atgondoljuk mi kell karacsonyig. Aztan egy nagyobb bevasarlassal megvesszuk egyben. Elfer.

Szimplan elkerulom a kesobbi oruletet. Amit vasarolok az elall, nem romlik rank.

FőDudu

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.