Hirdetés

2024. május 2., csütörtök

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#65250) blueboi69


blueboi69
csendes tag

Én meg alig tudok idenézni, van sok meló, amikor meg nincs, akkor meg család+házimunkák ráadásul valami balszerencsés rontás van rajtam.

Lett egy fasza beázásunk, mert tönkrement a zuhanykabinban a falipanel keverőcsapja és folyamatosan eresztette a vizet. Közben az alsó szinten már lassan 2éve áznak a falak alulról, tököm tudja miért. Hivtam egy céget akik mindenféle repedést, szivárgást bevizsgálnak. Muki nagyon rendes volt a telefonban, kb fél órát debuggoltunk, de nem jutottunk semmire. Aszondja kb 100e-től indul a bevizsálás és akkor még nem csináltak semmit... aha, kösz.
De az elmondottak és debuggolás alapján nem volt már tippje, hogy honnan jöhet a nedvesség, mindenestre a festék már sok helyen jön le a falról.

Autóm ugye lerohadt, nemtudom meséltem-e. Elkezdett vmi kattogni a motorból, de nem állandó jelleggel, hanem mintha beejtettek volna egy csavart és 10-15másodpercenként belevert volna vmelyik hajtókar. Na hívtam az egyik szerelőt, azt mondta, hogy passzolja a kérdést, de legközelebb 2hónap múlva tudja vállalni az autót. Ahhh.
Megfelelő fórumon keresek embert, nagy nehezen ajánlanak valakit fehérváron. Srác, jól felszerelt garázssal, bmw-s tetkó, amit akarsz. Megtalálja mi a gond, a vízpumpa tengelye tört el. :Y ugyebár azon van a hűtőventi (nem elektromos a venti). Ilyet sem látott még, de legyen. Mondom oké, van még vmi nyikorgás a futóműben. Hát ő ezt modt nem tudja, de van cimborája aki futóműves. Elmegyünk, Prémiu szervízlánc, srác aki megnézte, faterjának is e39 van, csuklóból vág mindent, sorolja miket kell cserélni. Na ez már zsebbenyúlósabb story.
Végül kimatekozzuk, lesz kb 150e a javítás, mondom oké, mikor hozhatom az autót. 1hét múlva.
1hétig nem mentem vele, majd a megbeszéltek szerint elvittem szombaton reggel, abban maradtunk, hogy vasárnapra kész. Namost nem lett kész. Vasárnap este hívott vissza, hogy hát apósának vmi balesete volt, el kellett vinni kórházba, stb. Mondom jóvan csapassad. Kedden estig nem tudtam elérni, hogy miafasz van, nem válaszolt, nem vette fel. Aztán sikerült megbeszélni, hogy kicsit elcsúszott a melóval, hétvégére kész lesz.
Mondom neki, hogy azért térjen már észhez, két kisgyerekkel vagyok, nem úgy készültem, hogy 2hétig nincs autó, bazzeg.. Összekapta magát, azóta beszéltünk minden nap és ma hívott, hogy ma este már mehetek is érte.

Aztán fűnyírómnak elszakadt a berántó zsinórja. Há mondom sima ügy, kicserélem. A faszt, szétugrott a spirálrugó, sehogy nem bírtam belerakni...
Aztán tegnap kitört a fűnyíró egyik kereke... 2éves gép, újonnan vettem... remek, mindig összejönnek ezek a dolgok, mondtam is asszonynak, hogy én mostmár leülök a kanapéra sörözni és semmit nem fogok csinálni, amíg ez a rontás rajtam van.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.