Én 37 cm-es Weber Smokey Joe grillel nyomultam egy ideig, az pici, de két emberre elég volt.
Most 47 cm-es Weber Master Touch van (ezt akarták kidobni). Ha befutok és eszetlen nagy király leszek, akkor veszek egy használt (kidobandó) 57-est.
A lényeg az, hogy lehessen jól szabályozni a levegőt alulról és könnyű legyen kiüríteni a hamut.
Ami szerintem praktikus:
- a fedőt lehessen akasztani oldalra, nagyon fontos.
- a rács legyen oldalt felnyitható, akkor be lehet rakni brikettet utólag viszonylag könnyen. Inkább legyen kevés brikett az elején és utólag rárakni, mint túltölteni, aztán csak ízzik az egész, mint állat.
- az alsó levegőt lehessen jól szabályozni a karral, az praktikus.
- felül a fedőn is tudod szabályozni, praktikus
- a fogó szélén legyen akasztó felakasztani a szerszámokat.
- a rács legyen rozsdamentes persze.
Igazából ez a zöld tetszene a legjobban, ha már választhatnék....