Hirdetés

2024. április 27., szombat

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#113583) Jahno válasza A. Crowley (#113579) üzenetére


Jahno
őstag

Mondtam én az elején, hogy ukránokat sem kell félteni és tudnak kavarni, meg ha most segítünk akkor nem öntenek több hulladékot a Tiszába?

Az ország az fogy rendesen és pusztul, most majd lehet kívülállóként mindenféle enszes/eus megoldásokért meg segélyért folyamodni és ha ennyire onnan látták el a fél világot termékkel, nyersanyaggal, akkor miért volt kvázi szegény ország?

Összefüggéseiben meg úgysem látjuk az egészet, idehaza most kisebb-nagyobb karakterek hőzöngenek és kavarják a szart. Egyik pofázik, hogy ne vegyünk oroszoktól gázt, de hát ahhoz kellene 3-4-5-X Paks, hogy ki tudjuk egyensúlyozni vellannyal, meg arra sem 5 perc felkészülni.

Itt van arc, tegnap óta mindenhol is kampányol, hogy jajj eltiltották a civileket, meg mindenkit (el sem olvastam rendesen, elég volt az előző pár posztja és hír, csak ez webes):

[link]

Röviden meg? Tök tudja mi volt, pár ismerőst megkérdeztem, akad aki rendszeresen ír onnan és ott van mindenki aki eddig, Őt magát lehet kibaszták valami miatt mert tényleg hülye volt, de Bikemaffia, MKKP, MA, mindenki jön-megy és csinálja a dolgát. Sátrad nem lehet, kicsit központilag intézik, hogy ki hova mit merre menjen és kész, de van orvos, kisállatos és legalább meleg, nem úgy, mint a Keletiben. Van ami jobb, van ami egyelőre kavarodós, de sokan teljesen a világ végét adják elő, ami nem úgy van és csak egy részét lehet objektíve ellenőrizni.

Ha ilyen egyszerű dolgokban is kavarja a szart a média meg a politika, akkor mit várjunk olyan dolgokban, amibe bele sem látunk semennyire?

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.