Hirdetés

2024. április 27., szombat

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#113801) Jahno válasza zetor2000 (#113800) üzenetére


Jahno
őstag

Na, látom maga is volt Faterkiller koncerten. Aztán ott van még a Hitvallás című számuk, mert két dologban hiszek, egy betű a különbség :DDD Fotós szemmel meg úgy van hogy rövidülnek az éjszakák és a szoknyák. Tudok ám még okosságokat :R

(#113802) zetor2000 válasza Jahno (#113801) üzenetére


zetor2000
senior tag

Faterkilleren épp nem voltam, asse tudtam, hogy van ilyen zenekar...
Épp jött levél, hogy a Zero Szmissz ugye nem jön Európába, és visszautálták a jegy árát. Nos, ezt gondoltam akkor beforgatni egy Kjúr (The Cure) jegyre. Azok is ritkán jönnek ide.

Ez a dal a lelkünk közötti híd kövei között a malter közötti szeretetet átitató áldás közötti békesség.

(#113803) Phülöp válasza zetor2000 (#113802) üzenetére


Phülöp
addikt

én még mindig őrizgetem a Jethro Tull jegyeket

A Bretagne-félsziget meredek ormai alatt Otthont találnak kóbor csikóhalak. /Mesterem

(#113804) Jahno válasza zetor2000 (#113802) üzenetére


Jahno
őstag

Most mintha Manóvárt láttam volna a környéken, az bizgerálja a fantáziám. Rammstein Varsóban lesz, fele útig elkísérem havert.

(#113805) zetor2000 válasza Jahno (#113804) üzenetére


zetor2000
senior tag

Én ezeket annyira nem ismerem. Nem vagyok egy nagy metál / keményrokk fan. Az ilyen Korpiklaani féle hörgőhalálmetált se nagyon kedvelem. Az ilyen tinglitangli átlag rádióban leadott zenék, meg némi pank / ska / reggae / akármi az, amit szeretek, de ezek is általában "ismertebbek".
Vájtsznék vagy kit olvastam, hogy úton vannak... nyáron jönnének ide is. Meg valami Ájron Méden.
RHCP meg annyira drága volt, hogy mire lett rá pénzem, a jegyek fogytak el :D

[ Szerkesztve ]

Ez a dal a lelkünk közötti híd kövei között a malter közötti szeretetet átitató áldás közötti békesség.

(#113806) zetor2000 válasza Phülöp (#113803) üzenetére


zetor2000
senior tag

Ezt nekem filéban adták oda... itt van a gépen, csak épp ma jött a második email, hogy elmarad, és a pénzt visszafizetik. A mai levél volt a mínuszos számla...

Ez a dal a lelkünk közötti híd kövei között a malter közötti szeretetet átitató áldás közötti békesség.

(#113807) blueboi69


blueboi69
csendes tag

#smax kálvária

Azt hittem vége lesz az smax kálváriának, de úgy tűnik van még pár epizód hátra. Kérem csak erős idegzetűek olvassák tovább :DDD

Legutóbb leírtam az adott fb csoportban a story-t, talán ez volt az utolsó info itt. A post alatt ugye az eladó vérét követelték sokan, tényleg sokan, aztán csend lett.
Ma hozzáírtam a posthoz, hogy lám lám nem történt semmi, az admin meg berak egy linket, hogy 3napja az eladó is leírta az ő verzióját, amit én nem láttam.

Olvasom, olvasom, kb 200ra felment a vérnyomásom, leírt egy kurvahosszú story-t, aminek a 80%-a hazugság volt. Kezdve olyanokkal, hogy az autót az én kérésemre kutatta fel külföldön és hozta haza, konkrét számokat írt, hogy neki ezen 0forint haszna nem volt stb.

Há mondom megnézem már alatta azt a 79kommentet. Nem fogjátok elhinni. 79kommentből 79 komment arról szólt, hogy ki mennyire elégedett az eladóval :Y
Olvasom, olvasom hát ilyen nincs.. kb engem hülyéztek le...
Na mondom akkor uccu neki, elkezdtem feltölteni a beszélgetésekről a screenshotokat, és reagálván mondatról mondatra, hogy hol hazudik. Kb 8-10bejegyzésem után eltűnt az eredeti post. :Y
Csörög a telefonom, hív az eladó, idegtől nagyon remegő hangon, totál ki volt borulva, de semmi durvát nem mondott se nem káromkodott se nem akart elküldeni se nem semmi ilyesmi, csakhát telefonon keresztül is éreztem, hogy majd szétveti az ideg. Elkezdte, hogy erre semmi szükség, őt már így is többezren hívták fel, hogy miezaz egész és elege van a magyarázkodásból ésatöbbi ésatöbbi és majd ő megcsinálja az autót és ő olyan rendes stb.
Nagy könnyebbség, hogy már túladtam az autón, többször is kiröhögtem és mondtam neki, hogy ezt a dumát már hallottam tőle és eljátszotta és stb.
Mondtam neki, hogy volt esélye már az autót helyrehozni, számszerűsítsük a dolgot, mondjon egy összeget, hogy mennyibe lenne neki megcsináltatni (nyilván tudtam, hogy nem lesz köze a valósághoz), rámondta, hogy 100ezer. Mondom oké, akkor utalja azt a pénzt és felejtsük el egymást.

Közben megtalált a csoport adminja, felhívott. Nagyon normális fickónak tűnt, nálam idősebb hangja volt. Elmondta, hogy ez egy kibaszott stikli nepper, nem is akarta őt felvenni a csoportba, de annyian könyörögtek már neki, hogy kénytelen volt engedni a nyomásnak. :Y Az volt a sok tagnak a célja, hogy milyen jó nagy család ez, van aki szereli az autójukat meg hoz alkatrészt és atöbbi, éshogy nem rakhatja ki, mert kb a csoport fele kilép azonnal. Ő tisztában van vele, hogy átbasz embereket, de azt mondja annyira hülyék sokan, hogy totál vakon hisznek neki, akármit is mondunk. Ő abban látja a megoldást, hogy így szem előtt van a pali és ha olyan ügy kerül elő, akkor számon tudja kérni a csoport előtt (volt erre példa állítólag). Éshogy azt mondja olyan ügyesen billeg a megoldás-igéretek között hogy ezt sokan beveszik, de ha kitiltja akkor végképp eltűnik és nyomtalanul bassza át az embereket, így talán kevesebbet. Ő a csoportját félti, ennyi.

Szóval várom a pénzt :D Ha utalja, akkor talált pénz, ha nem, akkor lesz folytatása.

(#113808) zetor2000 válasza blueboi69 (#113807) üzenetére


zetor2000
senior tag

Remélem, nemsokára "egy kilóval" nehezebb leszel... :)
Érdekes olvasni ilyeneket, hogy az admin csak azért nem teszi ki, mert akkor kevés embert paliz be / bsz át, húz le...
Meg azért azért neki (akitől vetted a verdát) se lehet mindegy, hogy az isten hátammögül elmegy oda hozzád, és szüttyög. Egy fél-egy nap ilyenre megy el, amikor lehet értelmesen is pénzt keresni, mondjuk jó autóval, vagy olyannal, amit tényleg megcsinál, és nem 200K+ km-el megtekert órával/akármivel ad el, hanem normálissal (vagy tekerje össze az órákat, hogy egyezzenek...). Vagy játsszon nyíltabb lapokkal, hogy figyu, ez van vele, ezt kicseréltem, de emiatt ezésez van... Akkor kábé tudod, merre van előre, és vagy nem veszed meg, vagy alkudozol kicsit. De hogy a klf. kábelek, amik nem beszerezhetőek, vagy beszerzett 2-3 másik vackot, a lecserélt lökös, amiről hiányzik a fényszórómosó - pedig a képeken ott volt - ez ilyen spúroskodó g*cire vall... Az, hogy hoz egy meg nem rendelt, más nevére szóló, a teljes árnál magasabb árú akkuról számlát, hogy akkor mi lenne, ha ez lenne, és fizetnél is olyan, hogy ott kergettem volna haza... Pedig egy akku megvétele szerintem senki számára nem lehet megterhelő, bemész a legközelebbi (madaras)teszkóba, és van. Az autós nagyobb boltokban random embernek is adnak kedvezményt, nem még rátesznek... :)

[ Szerkesztve ]

Ez a dal a lelkünk közötti híd kövei között a malter közötti szeretetet átitató áldás közötti békesség.

(#113809) qnadam válasza blueboi69 (#113807) üzenetére


qnadam
veterán

az szép.
sajnos az emberek nagy része nem szívesen vallja be, hogy átverték, és így hiába vert át sokakat, senki nem mondja el a sajátját... tök jó, hogy ezt így borítottad.

coupe csoportban volt hasonló, bár közel nem ilyen durva, ott is megvan az autókat behozó és javító ember, akit mindenki ajánlott, de pár hónapja ott is előkerültek elégedetlen hangok. viszont senki nem borított semmi ilyet, ő is nyilatkozott, azóta is béke van. az én autóm is tőle származik, most már tudom, hogy törve volt, de egy (akkor) 16 éves autónál az lenne a meglepő, ha nem lett volna. meg nem is durván, és nem is mondta, hogy nem volt :)

[ Szerkesztve ]

istálló? gazemberség? hupákolás?

(#113810) Jahno válasza blueboi69 (#113807) üzenetére


Jahno
őstag

Jó hát ez a csoport meg fele kilép az ilyen érdekes álláspont. És? Érdeke fűződik hozzá, vagy jajj mi lesz, Szűz Máriának örökre elapad a könnye? Lépjen, menjen, béka. Íze, béke. Nem tudom mekkora, de én úgy szántottan be 5-20ezer fős meg mindenféle csoportokat, hogy mini Hitler hozzám képest sehol nem volt, szórakozni kell vele, heló. Persze van az a pénz, amiért korpásodik, de ilyen esetben kiderül, hogy nincs. Legfeljebb előre nem hiszik el.

Ha kitiltja, ott is ki fog derülni. Legalábbis fotós videojátékos miazmas szubkultúrában elég rendesen megy az áldás és az infó csere, csak néha nézek. Többet tudnak, mint bárki. De fordítsuk meg, eddig ott mi derült ki és volt-e valami mérvadó vita és számon kérés? Mert úgy látszik, hogy kb. tudnak róla, de nagy a kussolás. Akkor még?

[ Szerkesztve ]

(#113811) npera válasza qnadam (#113797) üzenetére


npera
újonc

:wub:

(#113812) Jahno válasza zetor2000 (#113805) üzenetére


Jahno
őstag

Blááá, akkor sörben listázom, mert nem olyan kemény, de némelyik kifejezetten jó még ha van benne torzítós gitár akkor is és picsa jó a közönség és lájtmetál. Meg persze mi is odatettük magunkat mindig:

Warriors of the world: [link] (érdemes nézni is, egész jó utómunka van benne)

Battle hymn: [link]

És asszony mondta meg a tutit, hogy olyan operaénekes stílus és jól áll a csávónak. Még néha verset is mond a színpadon. Áááá, most meghallgatom, csak a YT nem azokat dobja előre, amiket eddig :-O Én ezt nem bírtam volna így megfogalmazni, főleg mert a Nájtvistől ki vagyok teljesen.

Ehun meg a darálós diszkószámos lágy rock a nagy metálból, 198x-es évjárat de ez rendben van és kész, ezeknek sem kell háttérvokál: [link] (van belőle utifilm is ám, cicikkel meg sörrel :wub :) Rakd be szépen a listába.

Maident megoldottam 2-3szor, egyik elég vacak volt a technika és körítés miatt, amúgy el kell menni egy jó Iron Maidnemre rendes helyre és rájön az ember, hogy ez biza rendben van. Egyszer a Rocktogon klubbuliból rögtön nagyszínpad elé estem be és sajna azt kellett mondanom, hogy a kisebb az jobb volt. Sőt, azok odabasztak ahogy kell és mindmeghaltunk. IS! Utána azért Arénában nem kicsit volt rendben, főleg mert kiccsávó koromban az Anthrax is kimaradt és az volt az előzenekar. Utána még egy Parkos bulijukra befizettem.

Ezek a nagy rendes öregek már csak ilyenek. És akkor elmúlt napok tiszteletére megnéztem a klasszikust, ahol "I think I just broke my leg" "I think I really broke my leg". És mekkora történelmet írtak vele, Megadeth meg bekaphassa.

(#113813) Jahno válasza qnadam (#113809) üzenetére


Jahno
őstag

Érdekes ez mindenfelől, pld. a Micusok meg az Volvós ex-Volvós banda, VBT, Volvoklub meg minden környékén is tök jó fejek mozgolódnak, néha megy egy kis arcoskodás, vagy puccs, de az mellékes.

És ennek ellenére nálam pld. az egyik Micusok által istenített és elismert szerelő csinálta az első legnagyobb gányolást és varázslatot az autón, amire csak néztem, hogy namiafene és nem értettem. Ajánlás volt, elvileg jó fej és jajj ért hozzá, nem is az a szokásos politikus nagy dumás figura, ilyen idősebb békebeli szerelőarc, digitális cuccok és szoftverkörnyezet nélkül, közepes felszereltségű műhelyben a város szélén, de hát egy lötyögő kormányt csak meg bír fejteni. Sikerült. Kétszer is. És Vele ugrottam neki az ABSnek (ha már le kell támasztani a kocsit), cserébe kicserélt egy csomó mást csak úgy önhatalmúlag, költségvetést sajtpapírra írta, tartós sem lett, mellé meg egyéb jajjj. Van ez így.

(#113814) qnadam válasza Jahno (#113813) üzenetére


qnadam
veterán

mitsubishik ügyében az én időmben 3 szerelő volt ajánlott bp környékén. a legközelebbi azóta már abbahagyta az egészet, na ő lehet, hogy néha értett hozzá, de azért csak sikerült a lambda szondát a klímacsőhöz kötöznie, ami idővel kirángatta a helyeről, és persze a mozgástól elnyíródott :U meg az elvileg futóműves-fékes szakember által szarul összerakott első fék nyűgjére se sikerült rájönnie, de azt később a más által nagyon ajánlottnak se :D
meg van a másik arc dunaharasztiban, aki tényleg jó, csak a félnapos szerelést úgy számoltam, hogy a közeli kfc-ben várom meg, mert mire hazaérnék a kólagyártól, már fordulhatnék is vissza.

a coupe klub meg azért jó, mert kevesen vagyunk benne, és ettől családias :)

viszont pl a pözsó 307-308 csoportban tök kihaltság van, és nagyobbrészt csak a másik lenézése meg körberöhögése megy, főleg ha nő a kérdező.

[ Szerkesztve ]

istálló? gazemberség? hupákolás?

(#113815) npera válasza Jahno (#113812) üzenetére


npera
újonc

Óóóóó... a Battle Hymn egy nagy kedvencem. Ahogy ordít a szóló előtt az valami bliátyful.

(#113816) Jahno válasza npera (#113815) üzenetére


Jahno
őstag

Februárban mennek feléd.

(#113817) Jahno válasza Phülöp (#113803) üzenetére


Jahno
őstag

Asszem csak Irigy Hónajlmirigyre vagyunk berendezkedve most nyárra.

(#113818) Samott


Samott
addikt


:)

(There is always a last time for everything.) Overhead, without any fuss, the stars were going out.

(#113819) Phülöp válasza Samott (#113818) üzenetére


Phülöp
addikt

Műszaki hibára gyanakszom.

A Bretagne-félsziget meredek ormai alatt Otthont találnak kóbor csikóhalak. /Mesterem

(#113820) Phülöp válasza zetor2000 (#113805) üzenetére


Phülöp
addikt

Egy ilyen feldolgozáshoz kellett egy zseniális eredeti is...

link

A Bretagne-félsziget meredek ormai alatt Otthont találnak kóbor csikóhalak. /Mesterem

(#113821) NauTiLUS_HUN válasza Phülöp (#113819) üzenetére


NauTiLUS_HUN
újonc

Ez csak sima gányolás.

(#113822) npera válasza Samott (#113818) üzenetére


npera
újonc

Ez a TV-készülék tetejére rakott terítőt szimbolizálja?

(#113823) Bujdy81 válasza Samott (#113818) üzenetére


Bujdy81
csendes tag

A színezővakolat azért elég jól meg van csinálva, ha így egyben maradt...

(#113824) blueboi69 válasza Bujdy81 (#113823) üzenetére


blueboi69
csendes tag

Gondolom a dryvit háló egyben tartja. Vissza kell hajtani, tetejét egy szöggel beverni, kész.

(#113825) Sipi- válasza blueboi69 (#113824) üzenetére


Sipi-
tag

Elég egy kapocs és így nyitható lesz. Ha túl meleg van bent télen, akkor csak lehajtja és kész is :DD

https://www.ferfiakonyhaban.hu

(#113826) npera válasza Phülöp (#113819) üzenetére


npera
újonc

(#113827) npera válasza Bujdy81 (#113823) üzenetére


npera
újonc

Szerintem ez nem hiba, hanem feature.

(#113828) eattila válasza Sipi- (#113825) üzenetére


eattila
csendes tag

Vagy már csak ezt a burkolatrészt kell felhajtani, a többi már fel lett :D

e-lias : exHWSW, fotók: https://www.flickr.com/photos/148053804@N05/

(#113829) eattila válasza npera (#113826) üzenetére


eattila
csendes tag

Én még néztem ilyet gyerekként :D Terítőt meg tv-t is :D

#dlágaszág: Megjött a sisakom :D könnyű nagyon, rovarhálós.

e-lias : exHWSW, fotók: https://www.flickr.com/photos/148053804@N05/

(#113830) NauTiLUS_HUN


NauTiLUS_HUN
újonc

Itt mindenki mindehez ért, locsolásra mélykúti szivattyú, hagyományos szivattyú lábszelepes izével vagy?

(#113831) Jahno válasza NauTiLUS_HUN (#113830) üzenetére


Jahno
őstag

Ez Neked jobban szakterület, de mi a víz? Ha fúrt, akkor fentre Pedrolo, ha ásott akkor lelógatva.

(#113832) Samott válasza blueboi69 (#113824) üzenetére


Samott
addikt

Igazabol csak a szog, azaz a dubel hianyzik. Azt sporoltak ki :)

(There is always a last time for everything.) Overhead, without any fuss, the stars were going out.

(#113833) NauTiLUS_HUN válasza Jahno (#113831) üzenetére


NauTiLUS_HUN
újonc

Gyűrűs kút, rettenetes mélység, <7 méter.

(#113834) Vodike válasza NauTiLUS_HUN (#113830) üzenetére


Vodike
tag

Múltkor te javasoltad a vízkőmentesítőt, akkor most én is javaslok.

Írj nekik emailt kitöltve [link] a szükséges adatokkal amiket ott felsorolnak.

Basszus, én olyan kimerítő választ kaptam, hogy tőlük vettem meg a új szivattyúm+áramláskapcsolóm. Nem Pedrollo lett, hanem Leo.

Tényleg profik és szerintem jó áron dolgoznak.

[ Szerkesztve ]

exTiga

(#113835) WiZARD válasza Samott (#113832) üzenetére


WiZARD
addikt

Meg a pont-perem ragasztás is mintha elmaradt volna...
Illetve a felület megfelelő előkészítése, hogy ragadjon is valamihez a ragasztó.

Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal. **** www.PhenomeNato.com ****

(#113836) Samott válasza WiZARD (#113835) üzenetére


Samott
addikt

(There is always a last time for everything.) Overhead, without any fuss, the stars were going out.

(#113837) NauTiLUS_HUN válasza Vodike (#113834) üzenetére


NauTiLUS_HUN
újonc

Tényleg, megvetted a "GÉPET"? :)

Nem sokat kérdeznek, de a felére nem tudom a választ, de írok nekik.

[ Szerkesztve ]

(#113838) Samott


Samott
addikt

Namegegy: Kuss, en igy nyitom ki az ajtot... :DDD

(There is always a last time for everything.) Overhead, without any fuss, the stars were going out.

(#113839) Vodike válasza NauTiLUS_HUN (#113837) üzenetére


Vodike
tag

Persze, megvettem. Ha megérkezik a szivattyú, akkor ráveszem magam, hogy lemenjek az aknába és bekössem a cuccokat. Én sem tudtam mindent, de rávezetett a figura. 1 napon belül válaszoltak és nekem elég profinak tűntek.

exTiga

(#113840) eattila válasza Samott (#113838) üzenetére


eattila
csendes tag

Na ez... :DDD

e-lias : exHWSW, fotók: https://www.flickr.com/photos/148053804@N05/

(#113841) Bujdy81 válasza npera (#113826) üzenetére


Bujdy81
csendes tag

Mondanám, hogy volt ilyen TV a családban, de mivel apám a Videotonban volt fejlesztő, így elég sok típus volt a családban... :D

(#113842) Bujdy81 válasza Jahno (#113831) üzenetére


Bujdy81
csendes tag

Ha fúrt, akkor mehet bel a mélykúti Pedrollo is!

(#113843) Jahno válasza Bujdy81 (#113841) üzenetére


Jahno
őstag

Két Videoton cuccom még van odahaza, bár egyik csak kicsit kehes, másik remélem tovább tart, mert kuriózum lesz. Csak a potméter ment tönkre 40 év alatt, most abból vettem 6 darab tartalékot, azzal szerintem meg leszek. Majd keresek képet. TV tunerje mászik el, ahogy illik azzal majd nem tudom mi legyen, igaz évek óta nem is használtuk.

(#113844) ezittketto


ezittketto
csendes tag

Urak! A pofonhoz is értetek?!
Nekem ez annyira művinek tűnt.. :U

(#113845) npera válasza ezittketto (#113844) üzenetére


npera
újonc

Én csak annyit tudok, hogy adni jobb, mint kapni. És én ritkán adok, de akkor rendesen.
És jobb ma egy pofon, mint holnap egy túzok....

:B :C

(#113846) eattila válasza ezittketto (#113844) üzenetére


eattila
csendes tag

Öööö nem tudom. Ha megrendezték, miért ment ki a yard? De bármi lehet. Amúgy pofon vágta, szerintem csak béna benne.

e-lias : exHWSW, fotók: https://www.flickr.com/photos/148053804@N05/

(#113847) ezittketto válasza npera (#113845) üzenetére


ezittketto
csendes tag

Én már adtam is és kaptam is, de egyik sem volt ilyen művészien megkoreografálva..
A kapó fél is furcsán áll oda (mintha várná), az adó levonulása is mesterkélt (félmosolyos)..

(#113848) ezittketto válasza eattila (#113846) üzenetére


ezittketto
csendes tag

Fogalmam sincs amúgy. Kiment?
Lehet valaki, aki komolynak hitte hívta őket?! :F

Az is furcsa az egészben, hogy ő is (mármint Smith is) ugyanúgy röhögött a poénon

(#113849) eattila válasza ezittketto (#113848) üzenetére


eattila
csendes tag

Ki. Állítólag az elején röhögött, aztán mikor látta, hogy a feleségének rosszul esett, adott egy sallert. A visszafelé mosoly lehetett lazaság látszatát keltő dolog is. Szerintem sose derül ki.

Gondolom a feleségét se érintette volna érzékenyen, ha saját akaratából kopaszodott volna meg.

De simán lehet, hogy felhajtást akartak csak generálni.

e-lias : exHWSW, fotók: https://www.flickr.com/photos/148053804@N05/

(#113850) Jahno válasza ezittketto (#113847) üzenetére


Jahno
őstag

Néha még Babóton a főtéren is megkomponálják, ha úgy adja ki. Ez meg azért mégsem a Tikszar presszó, hanem egy gála, nem lehet csak úgy pittyputty előadni.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.