Hirdetés

2024. április 27., szombat

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#111112) Jahno válasza zetor2000 (#111110) üzenetére


Jahno
őstag

Az, hogy mi a neve, pont nem érdekelne. Jó eséllyel az Oly úgyis halott márka lesz éveken belül (nekem kicsi, kezdőknek drága, külön 2 oldalas téma lenne). Aztán meglátjuk, nagyon kapálóznak a viszonteladók meg mindenki, hogy benne legyen a köztudatban.

Sajna túlságosan is kapálóznak, mert a néven már két éve megy a rinya. Az összes csoport erről az új vasról szól hetek óta, már most utálom ezt a cuccot és az összes reklámozós emberkét, aki reggel óta csak linkeli az Olys csoportba ugyanazt, ugyanúgy. Meg persze tegnap azt, hogy mindjárt hír jön, aztán írtak kb. 4 posztot arról, hogy hamarosan bejelentik, volt kiszivárgott kép, 3D terv, tippek, hogy mit fog tudni, aztán jött legalább hat naaaaaagy leleplezés. És bejelentik a bejelentést. Abban meg semmi nem lesz.

A PR videókat már meg sem lesem, még tán Zoliexplorer hiányzik a sorból, többiek kipipálták, van rá egy söröm, hogy semmi hasznos és mérvadó nem lesz egyikben sem. Mondanak műszaki paramétereket, ami ugyanaz, pár bullshit, meg szubjektív és megfoghatatlan dolog esetleg hülyeségen vitázás, ahogy mindig, vagy általános dolgok és teljesen életszerűtlenséges végletek emlegetése.

Ma rögtönzött bemutatónap lenne Olynál, oda azért beesnék, mert kézbe fogni érdekes lehet, csak azzal sem dől el semmi. Kitobija most 360ezer a közértben, remélem 2 év múlva lesz használtan jó árasítva, ha addig ki nem döglik az egész MFTpiac, ahogy van.

Csak ez a 150-X poszt a kb. semmiről az agyrém, de el kell viselni, ha néha 1 bit hasznos infóhoz szeretnél jutni. Közben be is esett a X+1 következő reklám: "OM System csapatunk ismét nagyot álmodott, így a mai nappal örömmel mutatjuk be nektek legújabb projektünket a MILC CLUB PODCAST sorozatainkat, melynek 0. adását az OM-1-es fényképezőgép bemutatását,"

Áááááá.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.