Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
- Építkezünk 6. rész (2024)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
-
LOGOUT.hu
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Találtam egy úgy-ahogy működő megoldást a Whatsapp, és VOIP klienses problémámra. Sensor Disabler Xposed modul. A pro verzió elvileg Tasker plugin, de a Robotnak valamiért nem akar engedelmeskedni. Van benne szenzor kikapcsolás, de nálam az sem működik. Van app fehér és feketelistázás, de az sem akar működni. Egyedül az működik, hogy a szenzor távolságérzékelést felhúzom maximumra, amivel tulképp kikapcsolom a szenzort. De, ezt csak mindenre érvényesítve tudom beállítani, mivel a blacklist -ben csak a teljes szenzor kikapcsolást lehet beállítani. Szóval, ha tudnék angolul, akkor lenne mit kommunikálnom a fejlesztővel.
-
törölt tag
Üdv. Ide lettem irányítva.
Ez lenne a gondom.
Tudtok rá orvosságot? -
lalakov
senior tag
Tudnátok olyan programot ajánlani, ami nem engedi kikapcsolni a képernyőt? Endomondohoz kellene, sajnos nincs benne ez az alapvető beállítási lehetőség(és nem is tervezik ). Írtam nekik, ők a Wakey-t ajánlották, de az megszívatott ma, nemhogy kikapcsolódott, de még a programot is bezárta.
Köszönöm.
-
Bozek
nagyúr
válasz Heisenberg69 #99051 üzenetére
Ha úgyis szinkronizálsz a két eszköz között, akkor minek külön még látni a PC-n lévő mappa tartalmát is? Hiszen akkor a telefonon is ugyanazok az adatok lesznek. A szinkronizáláshoz meg ott a FolderSync.
-
tordaitibi
veterán
-
LyonnaisFan1
őstag
SZiasztok!
Másnak is rossz a legfrissebb aliexpress?
A FLIPNWIN gyakorlatilag játszhatatlan, kifagy az app, vagy évek alatt tölti be. A többi egyéb menüpont is akadozik néha néha.As I sit here and slowly close my eyes. I take another deep breath. And feel the wind pass through my body. I'm the one in your soul. Reflecting inner light. Protect the ones who hold you. Cradling your inner child ((Godsmack - Serenity))
-
seger
addikt
Sziasztok!
Tudtok olyan progit amivel be lehet állítani hogy 1 csörgés után legyen átirányítva a telefon másik számra?
Szabin leszek és jó lenne tudni mennyi hívásom lesz hogy tudojam mennyi melo megy a kollégához.
Köszi -
Sungoo
addikt
válasz LyonnaisFan1 #99062 üzenetére
Ellenben a kollégám S5 minijén az egyik legnagyobb fogyasztó.
-
törölt tag
válasz Fall-N #99056 üzenetére
Negatív. Egy apk eltávolítása miatt nem akarok rendszervisszaállítást csinálni. Ez olyan mint egy pc-nél egy bármire azt mondani, hogy formázzon, telepítsen...
Eddig csak (mennyiségi sorrend) play, Galaxy apps, apkmirror volt a forrás. Soha, semmit máshonnan. És nekem modjuk az apkmirror a gyanús, mert ez azelsőmásodik apk amit onnan töltöttem, de bakker mindenki azt mondja, hogy ott ilyen nincs.... Pedig kb azóta van. -
Kobe
veterán
sziasztok
androidra, illetve asztalira is keresek valami fejlettebb böngészőt, ami támogatná a google fiókot, és pl tudja az asztali - telefon közötti szinkronizálást mint chrome, de mégsem az
mit ajánlanátok ?
-
törölt tag
válasz zeon.hu #99061 üzenetére
Nem értem, hogy miért nem csinálnak vele valamit. A szöszim nagyon szereti a hangüzenet funkciót. Rábökök a lejátszásra, és ha véletlenül a szenzor fölé ér a kezem, akkor képernyő ki, rendszer lezár, C-Locker be, a lejátszásnak meg annyi. Whatsapp hanghívásnál dettó. Felraktam a legfrissebb bétát, de azzal is ugyanez a szitu. A FAQ ennyit ír a jelenségről. Köszi, ezzel aztán előrébb lettem! Igazi Facebookos hozzáállás!
-
tonyrulez
őstag
A jó édes .... a MoneyManagerEX-nek.
Beállítottam a Google Drive szinkronizálást telefonon, alapértelmezetten PC-n használom napi szinten, telefonon csak néha adok hozzá dolgokat. Egy hétig nem nyúltam hozzá telefonon, megnyitom, leszinkronizálja a telefonon lévő állapotot, amiben a legutolsó rekord 14-én volt. Gyorsan nézem PC-n, szintúgy. Szerencséje hogy GDrive-ban van verziókezelés, vissza tudtam hozni, MMX-ben indításkori backupot is beállítottam, telefonról pedig instant delete. Vigyázzatok vele.4 8 15 16 23 42
-
seger
addikt
Megoldottam. Miui rom tud ilyet!
Ugyanakkor app-al is megoldható. Pl 5mp csörgés után irányít át! Pl ezzel: RedirectCall-call forwarding
De miuival sokkal jobb. Csak 1 ikont tesz ki hogy volt hivásom és egyből továbbítja a kivánt számra és még kivételekt is lehet beállítani!!!
-
seger
addikt
Lenne egy olyan kérdésem:
Kocsiba beépítettem egy 7"-os samsung tabot. Navigációra használom meg netrádio mert sokat vagyok úton és a kocsiba gyenge a rádio.
Olyat szeretnék megvalósítani amennyiben lehet, ha töltést kap a tab, akkor kapcsoljon be, valamint ha nem kap áramot, tehát nincs töltés, akkor kapcsoljon le.
Szerintetek megoldható? -
t72killer
titán
Az apkpure mennyire megbízható forrás? Pár appból kéne régebbi verzió - ami ugyebár a store-on nincs meg. Használja esetleg valaki és futott bele vírusba?
30€ Meta store bónusz Quest headset aktiváláshoz, keress priviben :)
-
Sofian
őstag
-
törölt tag
Sziasztok!
Mióta települt a 6.0-ás frissítés a telefonomra (Vibe X3), azóta a YouTube nem hajlandó live stream-ekről értesíteni. Csak akkor csörög, ha az adott videó kikerül visszanézhető formában. Mit kellene máshogy állítani mint eddig?
Illetve a Chrome-ban tényleg nem lehet home gombot kitenni 6.0 után? Borzasztó amit a Google művel.
-
Mr.C
őstag
válasz Heisenberg69 #99083 üzenetére
Hát nálam működik, rendesen. És szvsz eddigi filtereket meghazuttoló algoritmusa van és igen egyedi képvilágot lehet vele létrehozni. Persze, ez nem mindenkinek nyerheti el a tetszését, de mindenféleképpen zseniális módosításai vannak.
sudo rm -rf /*
-
t72killer
titán
OSMAnd-ot használ valaki? A here térképpel/navigációs képességekkel összehasonlítva milyen? (Leszámítva azt az "apróságot", hogy az OSMAnd KÉPES köztes pontokat kezelni)
-
zeon.hu
nagyúr
válasz Heisenberg69 #99083 üzenetére
Nekem ennyit mutat, no comment:
"Prisma is over capacity
There are too many people using
Prisma right now. Please wait a
moment and try again."#?*@&!
-
t72killer
titán
válasz t72killer #99085 üzenetére
Az offline navis képességeken túl (eltévedés esetén újratervezés hatékonysága, stb) érdekelne még az akksihasználat a többiekhez képest. Olyasmi rémlik vhonnan, hogy az osm elég sokat nyúzza a procit a térképrendereléssel.
-
válasz zeon.hu #99086 üzenetére
Igen, és ebből következik, hogy online, a cég saját szerverén számolja a képeket, vagyis minden képet feltölt a felhőbe, magukhoz. A felhasználási feltételeikben benne is van, hogy ők szabadon használhatnak minden képet, amit a programjukkal csinálsz.
(#99091) zeon.hu: igen, a netet a fenti okok miatt eszi.
[ Szerkesztve ]
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
brownus
veterán
üdv,
ha itt valaki játszik vonat szimulátor játékkal, akkor mondjatok ilyet
olyan is jó, ahol a pályát, jelzőket, minden szirt-szart neked kell építened
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest