- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Yutani: Yutani Retró Hangkártyái: AdMOS AdWave 32
- user2: Kia Ceed Gold 160 1.5 T-GDI MY2024
- Kempingezés és sátrazás
- gerner1
-
LOGOUT
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
huliganboy
addikt
válasz
atike #149865 üzenetére
Wifi sincs! Ezért írtam az USB kábelt!
Root van, Usb debug van, Windows hozzáférés nem nagyon
Lényegében ha üzenet, jön akkor szeretnék reflektálni rá.
A Scrcpy az nagyon vagány, de csak screen mirroring.. valami hasonlóra gondolnék, csak egér és bill irányítással
Bár most olvasom, hogy vezérelni is lehet vele
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ működik
-
spe88
senior tag
válasz
atike #148809 üzenetére
"Alkalmazásaim" -> "Az összes alkalmazás" menüponton belül vannak ezek (weboldalon nézve PC-n, nem pedig az appban.
És az appokhoz ki is írja, hogy telepítve. Régen úgy volt, hogy amit valaha telepítettem, de már töröltem, ott ki lehetett választani, hogy eltávolítom a listából. De most ilyen opciót nem látok a már törölt appoknál.
-
Dr.NX
addikt
válasz
atike #141728 üzenetére
A Plantronics honlapja szerint sajnos nem erről van szó:
Multipoint technology enables you to pair and connect your headset to two different Bluetooth audio devices at once. Note that you will not be able to use two devices simultaneously; instead, the benefit is that you will be able to answer an incoming phone call from either device using the headset. -
m.zmrzlina
senior tag
válasz
atike #141725 üzenetére
Beszéljen az A buszon egy mikrofonba az A busz hangrendszerére és mellette egy időben egy telóba is ami megy a B busz hangrendszerére...
Ez az amit el szeretnék kerülni. Nem tudod milyen béna tud lenni egyik-másik ember egy eszköz kezelése közben is nem hogy kettőnél
Azt még el tudom képzelni, hogy a telóra ráapplikálok egy BT mikrofont (ha létezik ilyen) amit A busz rendszerébe kapcsolok
-
Somatom
veterán
válasz
atike #141694 üzenetére
Otthonról működik, de ha távolról néznél filmet, akkor megáll a VLC tudománya (mivel az SMB VPN nélkül nem megy külső hálón). Ezért használom az nPlayer -t. Ezekről tud közvetlenül streamelni:
WebDAV, FTP, SFTP, HTTP, SMB/CIFS, UPnP/DLNA
- Supports cloud service: Amazon Cloud Drive, Box, Dropbox, Google Drive, OneDrive, Yandex.Disk
Mivel beépített böngészője is van, ezért a Youtube is működik. -
spiritex
veterán
válasz
atike #139143 üzenetére
Igen, nálam tényleg csak "lenne", mert android 8 óta nem jönnek időben az e-mail-ek. Hiába tettem át kézi kezelésre, háttérben futásra a gmail app-ot, hiába lakatoltam le a korábbi app-ok között, késnek az e-mail-ek. Kénytelen voltam másik kliens után nézni, egyelőre az AquaMail-lel nagyon elégedett vagyok. Pár másodpreccel előbb megjön benne az e-mail, mint PC-n a gmail fiókba.
-
Indiant
addikt
válasz
atike #136172 üzenetére
Sajnos kikapcsolják. (persze ebben benne van az anyjuk, aki ezt úgy nevezi hogy megfigyelés....) ..de ha esetleg egyszer elhagyják a telefont, vagy vészhelyzet van....Én csak a Térképben találtam meg és csak az eszközön lehet bekapcsolni, (online a fiókban ez az egy opció hiányzik)
az Androidban ilyet nem találtam. -
Wolfskin
őstag
válasz
atike #134944 üzenetére
persze, ki lehet kapcsolni itt is, csak töröl minden addigi profilt, mintát, ujjlenyomatot, arcfelismerést. kezdheted elölről beállítgatni.
tudom, hogy így a jobb, ez fícsör és fejlődés, de én azt szeretném, ha rosszabb volna...van olyan profl szerkesztő app, vagy önálló app, widget, ami android 8-ban ezt átmenetileg ki tudja kapcsolni?
-
Somatom
veterán
válasz
atike #133557 üzenetére
Nem feltétlenül. Az előző telómon a névjegyeket és az üzeneteket is apk -ból frissítettem, hogy legyen sötét nézet.
-
Kenderice
senior tag
-
Kenderice
senior tag
válasz
atike #133232 üzenetére
Ez a módszer nem jó. Próbáltam. Nem lesz olyan szép és sima a végeredmény.
Ha egy videót gyorsítok fel, sokkal jobb a végeredmény.
Ráadásul másodpercenkénti fotózáskor minden képnek más és más lesz a beállítása. Ezt nehéz javítani.
Természetesen nem akarom az egész felvételt timelapsnak megcsinálni, csak az arra érdemes részeket.
De a rögzítésnek folyamatosnak kell lennie egész idő alatt.
Ráadásul ha 30 fps videót csinálok, akkor a sebesség minimum a harmincszorosa lenne az eredeti sebességnek, de valószínűleg lesznek olyan érdemesebb részek a felvételben, ami eredeti sebességgel fog kelleni. Sorozatfotó ezért nem működhet. -
atike
nagyúr
válasz
atike #130667 üzenetére
Nagyon jó... Tényleg Google kavar lesz. A kollégám most hozott ide egy tabletet (Lenovo Tab7) amin szintén 5.0.1-es Android van, hogy láttam-e már ilyet - és pontosan ugyanazt a hibát produkálja, mint az otthoni Alcatel. De míg az Alcatelnél a gyártó dobott ki egy frissítést ami helyrerakta addig ennél az "idősebb" Lenovora tuti nem fog már semmi jönni, szóval érdekes lesz....
-
atike
nagyúr
válasz
atike #130667 üzenetére
A tablet saját topicjában jelezték, hogy jött ma rá egy rendszerfrissítés, ami látszólag semmin nem változtat. Nos, az pont ezt a problémát rakja rendbe - feltelepítés után ismét rendben frissülnek a Google dolgai. Érdekes... Lehet, hogy egy bizonyos biztonsági szint alatt tiltanak már saját alkalmazás frissítést...?
Választ nem találtam sehol, de legalább a hibát megoldották...
Kalapács törölve...
-
-
bexinho23
őstag
-
-
Dare2Live
félisten
válasz
atike #125140 üzenetére
Sajnos/szerencsére 99%nak ha azt mondod, hogy SMB azt fogja gondolni, hogy káromkodsz.
De ha SMBt meg is találja 99%nál DHCP van, magyarázhatod neki az ipt is. Meg DHCPt vegye le...Ehez képest syncme ráclickelsz végignézi subnetet megtalálja megosztást kész.
Na most nem is kérdés mi is innen az ajánlott szinkornizációs progi PC-mobil közt.
-
-
-
galaxys80
veterán
válasz
atike #120544 üzenetére
Természetesen én sem vitának szántam. Csak rettentő bosszantó, hogy itt néhányan úgy állítják be, mintha 1-2 embernél jelentkező elszigetelt probléma lenne. Csodálom, hogy még nem merült fel az user error megjegyzés.
Miért kellene azt leírni bárhova, hogy ha módosítod akár az appot akár a környezetét akkor nem biztos, hogy jól fog működni?
Az ég egy adta világon semmit nem módosítottam. Gyárilag rajta van az app. Bejelentkezek a fiókba. Innentől elvárható lenne a megfelelő működés. Nem értem, hogy a mikrós példa, hogy jön ide.
Nem az összesített osztályzatokra értettem. Elég elolvasni az utolsó 2-3 oldalnyi hozzászólásokat. Szinte mindegyik erről a hibáról szól.
Na, de tényleg elengedtem a témát.
-
galaxys80
veterán
válasz
atike #120539 üzenetére
Javaslom a vélemények elolvasását.
Itt talán az elégedetlenek aránya kicsit szemléletesebb.
Egyébként meg nem érdekel, hogy milyen összetevők miatt nem működik. Ha az Outlook, Messenger, WhatsApp, Viber, stb....ugyanazon a rendszeren tökéletesen működik, akkor igenis magával az appal van valami gond. Az, hogy sokaknál tökéletesen működik egy dolog. Elvárható lenne egy Google méretű cégtől, hogy úgy legyen az appjuk megírva, hogy mindenkinél működjön. Mert én sehol nem olvasom a leírásában, hogy kizárólag tiszta android alatt garantált a működése.
Na, de lapoztam én is. Letiltottam a francba inkább. -
galaxys80
veterán
válasz
atike #120509 üzenetére
Jelen esetben egy Galaxy A3 2017 7.0 amin hol jelez, hol nem.
Őszintén szólva lövésem nincsen róla, hogy hol és miért kellene védetté tenni a Gmail appot. De már rég rossz, ha ilyenekkel kell sz@rakodni.
Este letiltom inkább, aztán feldobom az asszonynak az Outlook-ot, mert már tele pupom vele, hogy 2 naponta ezzel kell tökölnöm.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP Probook 640 G2 (14/i3-G6/8GB/256SSD/Magyar/Win11) - Szép!
- ThinkPad P1 Gen3 15.6" 4K IPS i7-10850H Quadro T1000 32GB 1TB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam
- Gamer Gép - MSI PRO H610M, Intel I7 12700KF, 32GB DDR4, RTX 4070 12GB , 4 TB M.2 SSD, 550W
- Bomba ár! HP ZBook 15 Studio G3 - Intel Xeon I 32GB I 512SSD I 15,6" FHD I Nvidia I Cam I W10 I Gar
- Iphone 15 Plus 128GB Pink Dobozos 12 Hónap Garancia
- Corsair K100 Air wireless (CH-913A01U-DE) DE SN - A1E4G325503IVC
- Quadro FX 570 eladó
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Toshiba P300 SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest