Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
-
LOGOUT
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
crok
Topikgazda
válasz
seger
üzenetére
Nem beállítás kérdése, meg az nincs is.. meg van határozva mennyi ideig próbálkozhat a helyzet meghatározásával és hogy mekkora pontosságtól mondja azt hogy "OK, elég pontos".. namost ez 30 másodperc és 50..100m, mindezt 5..10 percenként teszi (ami szerintem túl sok sűrű de mindegy, legalább nem is konfigurálható - ha meg nem sikerült jó mintát venni akkor legalább nem is mutatja hogy volt változás pl..). Ha a "fixelés" idején tudsz reszelni akkor sokkal megbízhatóbb tud lenni (olvasnivaló, nemrég volt kérdés amire válaszoltam) de még akkor se ér a nyomába egy olyan alkalmazásnak ami kifejezetten erre való. Mi pl. áttértünk a Life360-ra elég régen. Ez is konfigurálhatatlan ilyen szempontból de legalább rendben teszi a dolgát, lehet pl. "pingelni" a másikat (másik készüléken helyzetmeghatározás kérelmet küldeni) nem kell arra hagyatkozni hogy a Maps őkényelmessége mikor óhajt frissíteni (persze ha a másik készülék épp doze alatt van akkor lehet hogy eltelik 5..10 perc max. de amint éled vagy a Life360-nak a job-ja indul (ami 12 perc, ezt viszont tudom mert megnéztem) akkor egyből frissít).
-
-
válasz
seger
üzenetére
Pl. a Hidden Settings for MIUI appal.
-
-
-
crok
Topikgazda
válasz
seger
üzenetére
FairMail - szintén nyílt forrású (reklámmentes) email kliens, enyhén fizetős kényelmi szolgáltatásokkal
MailDroid - ingyenes (de nem nyílt) email kliens, van belől Pro is.
TypeApp mail: nagyon hasonlít a Bluemail-re
Microsoft Outlook -
efi99
őstag
válasz
seger
üzenetére
Annyi változik, hogy a neveknél megjelennek (választhatóak) a telepített videohívó alkalmazások ikonjai is, de újabb választható gomb valóban nincs a gombrácshoz.
Megpróbálhatod kérni a fejlesztőtől a fórumán, bár nem erőssége a válaszolás, az új sztringek miatt is mindig rágni kell a fülét, hogy tegye be a fordítóba. (most is van benne vagy 5-10 lefordítatlan régóta emiatt) -
Somatom
veterán
-
Bozek
nagyúr
válasz
seger
üzenetére
Ha ezt megcsinálod, és esetleg lefagy a telefon, akkor hogyan indítod újra? Ahhoz vagy ki kellene venni az akksit (amit már szinte egyik telefonon se lehet), vagy kellene hozzá a bekapcsoló gomb. Persze megvárhatod, amíg lemerül, de ha teljesen fel van töltve, az napokig eltarthat.
-
SimonJanos
aktív tag
válasz
seger
üzenetére
Régebbi verziókat próbáltál?! Nekem ez a "Telekom" (app-nál) bevált, mondjuk végül abbahagyták hogy nem lehet root-olt készülékkel használni (elég sokan írtunk)
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Nekem is téma ez, de egyelőre egy nem root-olt készülék meg notebook és eleve hogy nagyon ritkán nézem, (még) nem gond... -
crok
Topikgazda
válasz
seger
üzenetére
Akkor érted azt is hogy nem a reklám a gondom (azt még talán meg lehet oldani..), hanem hogy ismeretlen a su forrása, ismeretlen a ROM, ki tudja mikor mit csinál a háttérben, milyen okos call home van még mögötte. De ha mindenképp használni szeretnéd nézd meg hogy hol van a su bináris és írjunk rá egy script-et hogy mikor TVGO-zol előtte futtatod a scriptet és átteszi a su-t, utána egy másik script meg visszateszi. Fontos lenne tudni hogy van-e értelme egyébként ebbe egyáltalán belefogni, mert ha nem elég régi (vagyis elég modern már..) az Android verzió akkor talán van értelme belekezdeni (Marshmallow vagy előtti, abban még nincs benne ez a sok fancy lehetőség rendszerszinten, mint pl. a SafetyNet, CTSProfile, basicintegrity) valahogy így csak ehhez tudni kellene hogy most épp hol van a su bináris.
-
crok
Topikgazda
válasz
seger
üzenetére
Erre tessék (: Összefoglalóban keress arre hogy gyorstalpaló (: Ha a ROM amit használsz "jó" akkor neked elég a 0., 1. és|vagy 2. pont valamint ha olyan appot használsz mint az Ingress vagy a Pokemon Go és használsz TWRP-t és van vagy a belső tárolón vagy az SD kártyán TWRP nevű könyvtárad (pl. mentés..) akkor addog azt a könyvtárat nevezd át másra..
-
svgyula
addikt
válasz
seger
üzenetére
Ne keress már túl vagyok rajta! Az android csak akkor tudja ha olyan rendszer apk van benne. Több fejegységgel próbálkoztam. Egy darab tudja(ami nálam megfordult) ebbe van olyan rész ahol ezt a rendszerben lehet állítani. DE nem hangerő gombban. Nekem a GPS volt túl halk volt ezért kerestem. Nem találtam ezért a GPS hang állományán az amplitudo értékét növeltem meg. Nem volt kis mutatvány.
-
WhiteWalker
nagyúr
válasz
seger
üzenetére
YouTube Kids app esetleg. A tartalom szűrve van , elnyomni kicsit nehéz ,mert egy kis lakat van a jobb alsóba , szinte csak ott lehet elnyomni.
Én ezt használom
Jah és nagyon jó a kezelő felülete , mert szinte nincs neki 
Playen ne keresd , mert Mo-n nem elérhető , APK mirror vagy más honnan letölthető. -
lovi27
addikt
-
beg
veterán
válasz
seger
üzenetére
Én pedig arra céloztam, hogy én pl. a telefonomat is angol lokációval használom, ezáltal az összes alkalmazást is. Rajtam kívül nagyon sokan vannak még így, és aki csak a magyarítás hiánya miatt dob el egy kíváló appot, az lehet lemarad sok mindenről a lokalizáció hiányára hivatkozva. Rengeteg olyan app van, ami google fordítóval lett "magyar", úgyhogy inkább nem kérek belőle.

De ettől függetlenül értem az álláspontodat. -
-
-
kaciokos
őstag
válasz
seger
üzenetére
Az a kérdés, mire használod a mentést. Én elsődlegesen arra, hogy ha a telefon tönkremegy, ellopják, stb., akkor meglegyenek az adataim. Ilyenkor kifejezetten zavaró lenne, ha egy csomó, korábban már szándékosan törölt kép is ott lenne. Másrészt a Google Drive-ban van lomtár, vagyis ha mégis véletlenül törölsz, és éjjel a FolderSync letörli a Drive-on is, még akkor is visszaszerezheted (velem történt már ilyen).
-
WhiteWalker
nagyúr
-
woodworm
veterán
válasz
seger
üzenetére
A pixel phone pro tárcsázót használom, nem tudom az ingyenesben elérhető-e a blacklist opció, de az hasonlóan működik az ismeretlen és a beállított számokra. Tehát a hívó fél részéről hallatszik egy vagy két kicsörgés, majd a foglalt vonal hang. Az azonnali foglalt hang, mint vonalasnál a félrerakott kagyló, nem hiszem, hogy megvalósítható a rendszeren.
-
-
-
Somatom
veterán
válasz
seger
üzenetére
Ha nekem kéne ilyen, akkor faragnék magamnak egyet Apex alapra, de ha bepötyögöd a Play -be, hogy "Car Launcher", akkor találsz egy párat. Egyébként én nem osztott képernyőt használnék, hanem a navi fölött futtatnám áttetsző widgetként a rádiót. Nálam úgy van, hogy a rádió, vagy a zenelejátszó fut, fölötte pedig a CamSam, widget módban. Navi nem kell, az nálam külön célhardveren fut.
-
válasz
seger
üzenetére
Oké, de ha "zónán" belül leszakad a wifiről a telefon valami miatt és bekapcsol a hotspot, akkor milyen eseménnyel kapcsoltatod vissza? Cella kilőve, mert rajta vagy, gps jó esetben 2-5 perc után visszakapcsolja, ha be tudja azonosítani, hogy hol vagy, wifi ssid keresés kilőve, ha megy a hotspot. Marad a kijelző bekapcsolása a home vagy a bekapcs gomb megnyomásával, vagy készítesz egy időzítőt, ami aktiválja magát, ha zónán belül vagy és nem csatlakoztál a wifi-re.
-
-
törölt tag
Korábban is írtam ilyen kérdésre, hogy én biztosan nem tabot választottam volna erre a célra, hanem egy miniPC -t, és egy érintőképernyőt. De, ha már tab, akkor először elvinném vmi GSM szervízbe, és kivezettetném a bekapcsológomb érintkezőit. Arra rákötnék egy áramkört, ami gyújtásra (a töltő mikro USB -jén megjelenő 5V -ra) X másodpercig zárja az áramkört.
Aztán rootolnám, és a kikapcsoláshoz automatizálót (pl. E-Robot) használnék, ami a töltés megszakadás eseményre root joggal lefuttatná a kikapcsoló shellparancsot:svc power shutdown
-
Új hozzászólás Aktív témák
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- One mobilszolgáltatások
- Házimozi belépő szinten
- Napelem
- Számtech boltosok memoárjai, azaz amikor kiborulunk...
- Mennyibe fog kerülni a Steam Machine?
- Kuponkunyeráló
- Intel Core i7-5xxx "Haswell-E/EP" és i7-6xxx "Broadwell-E/EP" (LGA2011-v3)
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Okos Otthon / Smart Home
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10750H 16/512 QUADRO T1000 4GB
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10750H 16/512 QUADRO T1000 4GB
- Boya BY M1/AV Jefe TCM-100 lavalier mikrofonok
- Mantona Luis Retro kamera hátizsák fekete
- 2db Sony 128GB Uhs-II/U3/V90 és 1db Kingston 256GB Uhs-II/C10/V90
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 2700X / GTX 1080Ti / 16GB DDR4 / 512 SSD!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4076, 100% Akkumulátor
- Dell Precision 7550 i7-10850H 32GB 512GB Nvidia RTX5000 16GB 1 év garancia
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3392, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Jah és nagyon jó a kezelő felülete , mert szinte nincs neki 

crok
mobilizmo