Hirdetés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- 🖥️⛅
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- Évente csak egyszer látod! 11 11 11 11 11
- Szárítógép szösszenet (hogy Te ne járj pórul)
- Mindent a StreamSharkról!
- Digitális Állampolgárság Program
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT.hu
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sungoo
addikt
Tudtok ajánlani egy olyan kamera alkalmazást, ami támogatja a makro-t? Úgy néz ki, a Lenovo Vibe P1m-ből kifelejtették. Kipróbáltam párat, de vagy abban sincs, vagy nagyon gyenge. Vagy a kamerám tud ennyit...
-
Sungoo
addikt
válasz gipsztigris #92290 üzenetére
Köszi, próbálom!
-
Sungoo
addikt
válasz gipsztigris #92311 üzenetére
Na erre én is kíváncsi lennék!
-
Sungoo
addikt
Tudnátok ajánlani valami egyszerű, de használható emlékeztető progit? Párat kipróbáltam, de nekem valahogy egyik sem jelez. "A hiba az Ön készülékében van?"
-
Sungoo
addikt
válasz SimonJanos #94277 üzenetére
A gyári naptártól hányingerem van. Most találtam alternatívát, elleszek vele.
A többieknek is köszönöm!
-
Sungoo
addikt
Már teljesen megállt a tudomány nálam a viberrel kapcsolatban. Ha nem fut a háttérben, az istennek sem akar jelezni, ha üzenet jön. Legyen az wifi, vagy mobilnet. Ha belépek az alkalmazásba, akkor jönnek meg a több órás üzenetek. Telepítettem már újra százszor, még hard reset is volt, mégsem segít. Ezzel együtt kell élnem, és az 5.1 android ennyire képes, vagy van még valami sufnituning megoldás?
-
Sungoo
addikt
válasz tordaitibi #97804 üzenetére
Van valami mód visszaállni erre a verzióra?
-
Sungoo
addikt
Üdv! Használ itt valaki Disa-t? Nekem az FB-vel van összekötve, de az istennek sem tudom az értesítésre rávenni. Pedig mehetne a messenger a kukába...
-
Sungoo
addikt
válasz LyonnaisFan1 #99062 üzenetére
Ellenben a kollégám S5 minijén az egyik legnagyobb fogyasztó.
-
Sungoo
addikt
Létezik az, hogy csak én nem tudom a FB appot lefrissíteni? Sokadjára próbáltam, 505 hibakód. 5.1-em van.
-
Sungoo
addikt
-
Sungoo
addikt
válasz promagus00 #99631 üzenetére
Van egy pár...
Természetesen feltétele az infra.Úgy látom, ebben nincs.
[ Szerkesztve ]
-
Sungoo
addikt
Megérkezett az Erste Mobilbank. El sem hiszem...
-
-
Sungoo
addikt
válasz zsof Nokia #99989 üzenetére
A gyári nem jó?
-
Sungoo
addikt
válasz hackeeeee #100354 üzenetére
Az Onedrive-el kellett volna kezdeni. Nekem évek óta bevált. Bár a legutóbbi frissítéskor nem ment a manuális feltöltés. Visszaraktam egy régebbi verziót. És egyelőre a 230 GB tárhelyem is megmaradt, nem korlátozták még.
(#100357) hackeeeee Sosem fizettem még elő. Különböző készülékek vásárlásával, és egy akcióval 230 GB helyem van.
[ Szerkesztve ]
-
Sungoo
addikt
Na, elindultak a szerverek.
-
Sungoo
addikt
Sziasztok! Lehet hogy ott OFF, elnézést előre is. Adott egy Huawei P9, bejelentkezve a Play áruházba, automatikus frissítések kikapcsolva. Nekem mégis minden egyes alkalmazást lefrissít automatikusan. Ilyen még nem tapasztaltam...
-
Sungoo
addikt
válasz vadászcsiga #110732 üzenetére
Milyen hangokra gondolsz?
-
Sungoo
addikt
válasz vadászcsiga #110774 üzenetére
Értem. Ezek szerint csak Nálad van gond, nekem is megy rendesen a P9-en. Bár nem a legfrissebb verzió.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest