Hirdetés

2024. április 28., vasárnap

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2024-02-01 09:57:43

LOGOUT.hu

KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!

A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.

Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#80530) #79335424 válasza Mr Dini (#80528) üzenetére


#79335424
törölt tag

Milyen csodáló? Léccci, nemááá! Tök kínos és totál alaptalan. Emlékszel a shellparancsra, amit priviben mutattam? Még Te is azt írtad, hogy nem nagy was ist das. Hát, én bármennyit izzadhatnék rajta, akkor sem tudnék egy olyat összerakni.

Csak a legújabb miniPC -ken van Gigás port. Az enyém még 10/100 -as. De nem az a szűk keresztmetszet. Sztem a képfeldolgozás sok neki. Ha hardveresre állítom a videó kódolást, akkor megnő a késés. Szoftverből jobb. Ha az átviteli formátumot átrakom jpeg -ről, h264 -re (vagyis, kevesebb átvitt adat, de melósabb feldolgozás), akkor szintén belassul. Nekem ebből úgy tűnik, hogy a teló GPU -ja a gyenge láncszem. H264 -re állítva melegszik is rendesen.

Kösz, de ne keresgélj alkalmazást, mert van rá kidolgozott megoldásom. Servers Ultimate -es webszerver. Így nem kell semmi extra alkalmazás a megjelenítéshez. Csak egy böngésző, az meg minden platformon adott. Még IOS cuccokkal is működik (ha, egyébként az adott formátumot le tudja játszani).

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.