Hirdetés
-
LOGOUT.hu
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
nyuszi123456
aktív tag
Context : call any
Task hangerő, rezgés, változó: hivas=i, Flash "call"
Exit task változó : hivas=0, flash "call ended"A zöld hívó gombbal elindul a task. Még a hívás felépülése előtt lefut az Exit task.
Wait nél jobb megoldás kellene, invert sem volt jó, de nyitott vagyok.
[ Szerkesztve ]
A csoki nem ízlik. Mi finomabb a csokinál? - A marcipán. (Vékony tejcsokibevonattal.)
-
pikszel
addikt
válasz nyuszi123456 #78251 üzenetére
„Az egyedüli létező dolgok az atomok és az üres tér; minden egyéb puszta képzelet”
-
Deck
titán
-
nyuszi123456
aktív tag
válasz Pszihonaranc #78247 üzenetére
Ha nem migrálta át az új készülékre, majd vissza, akkor elveszett.
(előtte export?)A csoki nem ízlik. Mi finomabb a csokinál? - A marcipán. (Vékony tejcsokibevonattal.)
-
Rivaul
addikt
Üdv.
Van egy samsung galaxy 3 7.0 tab az ismerősömnek. Párja letörölte róla a "shadow kings" című játékot. Most az illető megpróbálta újra leszedni de a telepítésnél: "a megadott helyre nem telepíthető" című üzenetbe fut folyamatosan. Hogy tudná visszavarázsolni a játékot a tabletre?Eladó egy zöld kaméleon….Nem,sárga! Inkább piros! Most barna….Ez k**va jó!…… NEM ELADÓ!!!
-
Mr Dini
addikt
válasz Rivaul #78256 üzenetére
Valószínűleg vmi ott maradhatott...(amit nem tud letörölni (esetleg írásvédett...))
Ha van root érdemes ránézni a /data/app, a /data/data és a /data/dalvik-cache re. (Persze ha nem art van )
Ha nincs, akkor gyári beáll. visszaállítása.
Minden egér szereti a sajtot... Kivéve a Logitech G305.
-
LyonnaisFan1
őstag
Sziasztok!
Valaki használta már a C Launcher [link] alkalmazást? Ki mit vélekedik róla?
Egész jó pontszámot kapott, és sztem ki is próbálom. Nem tűnik valami bonyolult launchernek. Az Apex után meg jó másokat is megnézniAs I sit here and slowly close my eyes. I take another deep breath. And feel the wind pass through my body. I'm the one in your soul. Reflecting inner light. Protect the ones who hold you. Cradling your inner child ((Godsmack - Serenity))
-
anonym1s
őstag
Sziasztok.
Paromnak megtetszett ez a small sheep 3D weather widget. Talaltam egy letoltolinket es a telepites vegig megy de amikor ki akarom rakni kepernyore, csak egy "widget betoltesi problema" hibauzenet van es ennyi, nem mukodik. A telefon galaxy s5.
A youtube linken irta valaki hogy csak mtk chipes telefonon mukodik, ezert megprobaltam a reg telefonjan ami mtk6589t processzoros de azon is ugyanaz a hibauzenet. Probaltam telepiteni azt a launchert is mert allitolag csak azzal mukodik, de a launcher telepitesekor "szintaktikai elemzes hiba" uzenet jon es el sem indul a telepites. Tudja valaki hogyan lehet mukodesre birni ezt a widget?[ Szerkesztve ]
-
beg
veterán
válasz szabi510 #78260 üzenetére
Akkor visszatéríted és nem veszítettél semmit.
Nem gondolod, hogy kevés az erőforrásod hozzá?
Ha a vas nem bírja, kipróbálhatsz 100 másikat is.[ Szerkesztve ]
You are the result of 3.8 billion years of evolutionary success, act like it. Sarcasm is the body’s natural defense against stupidity.
-
bsgy
csendes tag
Sziasztok, tudja valaki hogy ha gmail-ben beállítottam a számítógépemen a kétlépcsős azonosítást, ezt követően az androidos mobilon már nem tudtam kapcsolódni a gmailhez. Van lehetőség hogy beállítsam hogy más eszköz is tudjon csatlakozni, de ott az eszközfelsorolásban csak iphone, ipad, Mac, windowsos mobil van, de androidos mobil nincs a listán... Mit kéne állítgassak és hol hogy működjön az androidos gmail nézegetés?
köszi
Legyen mindig vidám az ember, nem baj ha akasztófa alá viszik csak fel ne húzzák!
-
oncsi
őstag
Fényképező alkalmazást keresek, egy Xperia M-re (4.2), meg egy Motorola XOOM táblára (CM10.1) alá.
Asszonynak kell, lehetőleg ugyan az mindkettőre. A legegyszerűbb, csak nyomd és kész kategóriájú kellene.
De a legjobb képminőség is fontos persze. A Sony a problémásabb, mert szinte csak beltérben használja, ami a gyári appal
A Tab viszont meglepően jót tud néha készíteni, de beltérben sokszor életlen képet lő.
Az Open Camera majdnem jó, de bonyolult a beállítása és kicsi a kezelő felületén a betűméret.
Kipróbáltam többet is, de hátha valaki már végigjárta ezt az utat.
KösziKinek csak kalapácsa van, mindent szögnek vél
-
Rimuru
veterán
Az ujabb androidban (szerintem mar 4.x-ben is volt ra lehetoseg korabbit nem tudom) siman be lehet lepni ketlepcsos azonositas mellett, ugyanugy bekeri az ellenorzo kodot. Mikor elsonek beallitod akkor elvileg a sikertelen bejelentkezes utan van lehetoseged ujra belepni, az ertesitesi savon szokott megjelenni (evekkel ezleott csinaltam, meg 2.2 alatt igaz akkor meg alkalmazasjelszot hasznaltam androidhoz).
[ Szerkesztve ]
Vigyázat, csalok!
-
St3ven
addikt
válasz LyonnaisFan1 #78258 üzenetére
Bloatware.
Van élet a Facebook és Twitter után? - https://logout.hu/bejegyzes/st3ven/mastodon.html
-
teo77
őstag
Hölgyek, Urak, engedtessék meg egy kis off! Tegnap megvettem a Voda új, saját márkás készülékét, a Vodafone Smart Prime 6 - ot. (VF-895N) Mindenkinek, aki jó áron akar venni nagyon jó készüléket, bátran ajánlom! Pár szóban írtam róla itt: [link]
[ Szerkesztve ]
Nexus 7-2013 - root, cwm, 4.4.4 /Honor 7, Marshmallow(Budapest)
-
nyuszi123456
aktív tag
A kijelző gamma erejét hogyan, milyen appal lehet állítani?
Sötétben nem elég a Brightnesst csökkenteni, a gammát érdemes levenni. Hogyan lehet l?
A csoki nem ízlik. Mi finomabb a csokinál? - A marcipán. (Vékony tejcsokibevonattal.)
-
MODERÁTOR
válasz nyuszi123456 #78272 üzenetére
Mi????
Elég valamilyen képernyő sötétítő programot feltenni, én pl. a Screen Filter nevűt használom.
Xiaomi 13T
-
MODERÁTOR
-
teo77
őstag
válasz dokee78 #78277 üzenetére
👋
És nézd meg, offba tette egy modi!
Amúgy a Greenify-ból azt hiányolom nagyon, hogy súlyozható legyen a hibernáladdó appok listája, illetve ezen hibernálás működés közben is végbe mehessen, ne csak pár perccel a kijelző kikapcsolása után.
Nyuszi: Twilight app![ Szerkesztve ]
Nexus 7-2013 - root, cwm, 4.4.4 /Honor 7, Marshmallow(Budapest)
-
S e t h
nagyúr
Az egyik általam látogatott oldal pár hete elérhetetlen mobilról, számítógépről oké.Van vmi javaslatotok, hogy miként tudnám a továbbiakban is elérni mobilról?
[link]This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!
-
S e t h
nagyúr
-
Fall-N
veterán
válasz LyonnaisFan1 #78258 üzenetére
Szerintem ezeket érdemes használni (Apex és Nován kívül):
Google Now launcher, Aviate, Action Launcher, Smart Launcher 2 & 3, Buzz Launcher, Themer, Atom Launcher stb.
A többi vagy boatware (lásd GO Launcher) vagy ócska MIUI utánzatok (pl. Apus, Zero stb.)
Ezenkívül van csomó Lollipop Launcher átnevezve.Én maradok a Nova Primenál.
Seth: Nálam sem megy Chrome alatt. Biztonsági tanúsítvány miatt elhasal.
[ Szerkesztve ]
-
Heavyrain
őstag
Tudnátok egy jó és megbízható alternatívát mondani Titanium Backup helyett?
Újra szeretném rakni a romot,de meghülyült a TB és nem enged menteni,arra hivatkozva,hogy nincs elég hely. (Belső memóriában 7GB,a memóriakártyán pedig 40+ GB szabad hely van. Már próbáltam mindenféle megoldást amit a neten találtam,de eddig semmi sem segített.) -
Just_Reboot
addikt
Az normális hogy a Chrome max frekin hajtja a procit? Nálatok is ezt csinálja?
-
wolfman
veterán
Sziasztok!
Létezik olyan szoftver, ami root nélkül tud telepíteni betűkészletet? Vagy tudok valahogy betűkészletet telepíteni én manuálisan?
„Ami mérhető, mérd meg! Ami nem mérhető, tedd mérhetővé!” – Galileo Galilei
-
atosan
veterán
válasz Just_Reboot #78285 üzenetére
Ebből nem látszik hogy maxon használná, én úgy értelmezem, hogy a teljes cpu használati idő annyi. Ha még is tévedek, a chromeról el tudnám képzelni, bár én is azt használom, mégsem merül jobban, mint operával vagy valamelyik mással.
[ Szerkesztve ]
Maine coon
-
drmotto
őstag
Sziasztok!
Rootolt telefonról (G2) root nélkülire (G4) kellene költöztetni a programokat. Igazából csak pár játékmentés a lényeg,mivel lehetne ezt a legegyszerűbben megoldani?
Köszi -
atosan
veterán
Jut eszembe, sd kártya ext patríciót mivel lehet takarítani? Sd maid nem ismeri, pedig abban bízom legjobban, Tc látja, de nem tud minden mappát megnyitni, időm meg nem sok, hogy manuálisan matassak app maradványok után.
Maine coon
-
LyonnaisFan1
őstag
-
MODERÁTOR
válasz LyonnaisFan1 #78291 üzenetére
Olyan program, ami más programok letöltését tolja az arcodba (ha jól tudom).
(A programot letöltve: tényleg ilyen. )
[ Szerkesztve ]
Xiaomi 13T
-
LyonnaisFan1
őstag
válasz Fall-N #78282 üzenetére
Köszi a választ.
Sztem a Smart Launcher lesz a választott
Az az applikáció biztosan nem fogna ki az LG E440-en, amire azért korlátozottabbak a lehetőségek. Már launcher szempontjából is
A Novától sztem hamarabb kifeküdne a telefon, meg a többi kicsit memóriaigényesebb launchertől.As I sit here and slowly close my eyes. I take another deep breath. And feel the wind pass through my body. I'm the one in your soul. Reflecting inner light. Protect the ones who hold you. Cradling your inner child ((Godsmack - Serenity))
-
St3ven
addikt
válasz LyonnaisFan1 #78293 üzenetére
Nézd meg még a Zeam Launcher-t vagy a Z Launcher-t a Nokiától.
Van élet a Facebook és Twitter után? - https://logout.hu/bejegyzes/st3ven/mastodon.html
-
Taktoj
aktív tag
4.3 ra nem engedi telepíteni a nova launchert... van megoldás rá?
Az élet olyan, mint egy doboz bonbon. Sosem tudhatod, mit veszel ki belőle.
-
MODERÁTOR
-
Traxx
őstag
válasz Taktoj #78295 üzenetére
Régebbi verziós Novát próbálj felrakni, tudtommal az újabbhoz Kitkat a minimum. Nekem is 4.3 van, de nem frissítettem, 3.3-as verzió van fent a telefonomon (és ha minden igaz, a Kitkat alatt ez az utolsó működő Nova).
"Amúgy a lekvár leszedésre jobb módszer is van: le kell nyalni... elképzelem, ahogy egy nagy PH!-s procitesztben fLeSsék nyalogatják a procikat" by Male (Hűtőpaszta vs. lekvár 2. rész)
-
MODERÁTOR
-
Rimuru
veterán
Akkor alkalmazasjelszot kell beallitanod (bar szerintem ide jutottal korabban, csak felreertetted amit irt).
Vigyázat, csalok!
-
MODERÁTOR
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- PlayStation 4 Pro CUH-7116B - 2db kontroller - 5db játék
- Új, bontatlan Macbook Air Retina M2 13" 2022 Gray, 8GB RAM/256GB SSD/magyar bill./apple garacia
- SONY WH-1000XM3 vezeték nélküli, zajszűrős fejhallgató - HIBÁTLAN ÁLLAPOT
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest