- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- Kempingezés és sátrazás
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Doky586: Helyreállítási partíció létrehozása (javítása)
-
LOGOUT
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Somatom
veterán
válasz
Rivaul #132002 üzenetére
Semmi gond. A necces pont az ingyenesség. Az összefoglalóban levő három automatizáló közül csak az E-Robotnak van tartósan ingyenes verziója, arról viszont nem tudom, hogy korlátozott funkcionalitású, vagy reklámos. Egy próbát megér. Nyisd meg a topik összefoglalót, a linkből telepítsd az E-Robotot, aztán folytassuk a topikjában!
-
Somatom
veterán
válasz
Rivaul #131991 üzenetére
Automatizálók tudnak ilyet. E-Robottal már csináltam ilyet. A 160 karakter nem alkalmazás, hanem betüfüggő (ezt most nem részletezem). Viszont, az a tapasztalat, hogy 8.1 -es Android -tól probléma van a híváskezeléssel root nélkül. Valamint, a Google is bekavar ebbe a szituba, de tudunk olyan verziót küldeni neked a kiválasztott automatizálóból, ami még a Google korlátozás előtti.
-
rgeorge
addikt
válasz
Rivaul #102129 üzenetére
Nem próbáltam ugyan, de ez is egy alternatíva: Nemzeti Mobilfizetési Rendszer.
-
-
-
Bozek
nagyúr
válasz
Rivaul #62309 üzenetére
Sose néztem, hogy az SCR mekkora bitrátával vesz fel (szintén MP4-et), de a 6,4 Mbit-es bitráta már amúgy is felesleges. Hangot hogyan vesz? Magának a telefonnak a hangját vagy azt, amit Te beszélsz?
(#62310) kátú: Úgy, hogy beírod a böngészőbe. De elvileg ez már csak a T-Mobile-nál megy, bár ez sem biztos. Legalábbis az itt leírtak szerint már ott se.
-
Bozek
nagyúr
válasz
Rivaul #62307 üzenetére
Köszi, bár nálam van root és az SCR Screen Recorder Pro-t használom. Próbáltam még a Screencast-ot is, de mostanában a Sony-val nincs jóban, a Can Knockdown 3-nál csak a Sony logó van végig, semmi kép.
-
törölt tag
válasz
Rivaul #62263 üzenetére
Szerintem nem túl sok lehetőséged van. Úgy tudom, hogy 4.4 -től, ADB -n keresztül van mód max. 3 perces videóra. Egyébként nincs rá API, tehát csak vmi trükközéssel lehet megoldani. Ehhez nem csak root kell, de még hardver függő is. Jó eséllyel valamelyik alkalmazás működni fog, de garancia nincs rá.
-
Bozek
nagyúr
válasz
Rivaul #62263 üzenetére
Nem mondtam, hogy nem akarok válaszolni. Ha tudok, szívesen segítek. Csak én meg mostanában azzal a hozzáállással találkozok, hogy az emberek azt várják, hogy a szájukba repüljön a sültgalamb.
Bocsánat, ha a lelkivilágodba gázoltam, de nem tudhattam, hogy rákerestél-e előtte vagy sem. -
tomy86
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- Felújított laptopok Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS STRIX B650E-E R7 7700 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080 10GB Thermaltake Ceres 500 850W
- Acer Nitro 5 AN515-54-77VS Az ár irányár, komoly érdeklődés esetén van lehetőség egyeztetésre
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest