Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
- Építkezünk 6. rész (2024)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
-
LOGOUT.hu
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
gipsztigris
addikt
Ezt próbálja ki! Planimeter
Nekem bevált! Ha jó a GPS vevő akkor igen pontos felméréseket képes csinálni.
"Mindig kész vagyok tanulni, de azt nem szeretem, ha kioktatnak" -S.W. Churchill-
-
junkpod
veterán
Nem számos kereses róla beszélek. Fontos, hogy különbséget tegyél a telefonkönyv és a névjegyzék között.
A telefonkönyvben van az amit mondtam, hogy nevét keresve, scrollozva majd rabokve rögtön tarcsazo indul.
Nevjegyzeknel viszont nem biztos, hogy hívni akarod ezért ez nem egyből tarcsaz, hanem előbb megnyitod a névjegyét és utána lehet barmit: tarcsazni , email, what's up, térkép...Box's don't touch!
-
Mr Dini
addikt
Én Ha tárcsázok, elég csak a számok alatti betűk szerint nyomkodni. Pl a 2-es alatt van az abc(mint a hagyományos tárcsázóknál) és ha az abcd-t szeretném hívni, akkor az 2223-at kell beütni és fent már látszik a száma. De nekem a telefonkönyv is működik. Vagy cm-es, v aosp-s.
Minden egér szereti a sajtot... Kivéve a Logitech G305.
-
MODERÁTOR
-
MODERÁTOR
-
MODERÁTOR
-
dokee78
félisten
Mi a verziód?
Ha nem bétád van akkor ezen a linken azt kell írnia "Tesztelő leszek" -
aprokaroka87
nagyúr
a screen record nativan csak az Android 4.4-től van támogatva
pl az nll screenrecorder app müködik nállam 4.2-n,de fejjel le lefele rögzit.
tehát 4.4 alatt hókuszpokusz és egyebek kellenek a screen recordhoz,ugyanis OS szinten nem támogatott minden android verzióban.
az általam használt app meg hasonloságot mutat a 4.4-ben bevezetett megoldáshoz.
-
aprokaroka87
nagyúr
igen
mivel a system/bin mapábba másol 2 fájlt
nll_screenrecorder
nll_ffmpegnéven
viszont ha 4.4 verzioban ha belemegyünk a system/bin mapábba ott lesz egy olyan fájl hogy screenrecord,ami viszont jópár hasonloságot mutat az nll_screenrecorder fájlal,már amenyiben belenézünk egy szövegolvasóval.
-
zebede
őstag
Nem. De ha mindkét fiók él a telefonján, akkor az appok közösen látszódnak, mindegy épp melyik fiókkal van belépve a play-en.
Nekem három google fiók van a telefonomon, egy a mailjeimnek, egy a fizetős appjaimnak ami közös a családdal, egy meg csak a Sygic navinak mert azt "kölcsön szoktam adni" ismerősnek, ha külföldön vezet.
[ Szerkesztve ]
-
kovisoft
őstag
Ezen az oldalon hasonló problémáról írnak, van egy elég macerás megoldási javaslatuk is (minden jegyzet fájljait egyesével átmásolni egy új jegyzetbe).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest