Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
-
LOGOUT
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
nyuszi123456
üzenetére
Nem lehet. Max. egy SMS díjáért automatizálókkal. Vagy az "értesítéstovábbító" appokkal. Pl. Pushbullet, Join.
-
Somatom
veterán
válasz
nyuszi123456
üzenetére
"kézírásfelismerés szükségessége nem merült fel."
"amit a táblára írnak vagy amit kivetítenek, fotózom. Azt szeretném, ha a fotózás pillantában a kép a Word fájlomba kerülne oda, ahol épp tartottam"
Akkor ezt úgy értetted, hogy kép formátumban kerüljön be új bekezdésként?
Mert ha szövegként szeretnéd kézírásfelismerés nélkül, akkor meg kell kérned a tanárt, hogy legyen kedves egységes méretű, szabványos betütípussal írni a táblára. -
törölt tag
válasz
nyuszi123456
üzenetére
A képen látható, Androidos Word verzió képes rá.
-
zsoltzsolt
addikt
válasz
nyuszi123456
üzenetére
Most is kipróbáltam.
Telefonon írtam a Wordbe egy szöveget, majd beszúrás, kép /kamera, fotóztam, és amit fotóztam automatikusan beillesztette oda, ahol épp tartottam a szövegben.
Vagy nem erre gondoltál? -
zsoltzsolt
addikt
válasz
nyuszi123456
üzenetére
Ahogy Viktor0610 írja a Word tudja ezt. Írsz benne, beszúrás, kamera/kép, és vagy fotózol vagy egy korábbi képet beillesztesz, majd írsz tovább.
-
Somatom
veterán
válasz
nyuszi123456
üzenetére
Azért ennyire nem egyszerű a szitu. Még egy nyomtatott szöveg fényképének szöveggé alakításában is gyakren hibázik az OCR. Főleg egy olyan nyelvnél, mint a Magyar. Kézzel írt szövegnél sztem gyászos lenne az eredmény. Az is tuti, hogy nem olcsó dolog egy ilyen összetett szoftvert fejleszteni. Hang, kamera, OCR, stb.
-
válasz
nyuszi123456
üzenetére
Nekem sikerült beszúrnom a kamera által akkor készített képet a dokumentumba a kurzorhoz. De tudom, engem a droid szeret, ezért működik jól/jobban/másként, mint másnál.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
eclipse19
senior tag
válasz
nyuszi123456
üzenetére
Te valami királyfi/királylány vagy, aki beíratkozott az egyetemre?
Elhiszem, hogy így lenne jó, de ha azt szeretnéd, hogy ezeket helyetted így csinálja meg valaki, akkor alighanem élő embert kell majd alkalmaznod a feladatra.
Még jó ha csak egyet.Az egyetemi tanulás bizony munkával jár, nem is kevéssel.

-
.Fabricius.
csendes tag
válasz
nyuszi123456
üzenetére
Szerintem a legfontosabb igényedet kihagytad:
Tanulja is meg helyetted, ha még le is vizsgázik, az csak hab lenne a tortán.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
válasz
nyuszi123456
üzenetére
Szerintem túl sokat akarsz, de {grabs popcorn}
1. Wordbe (egyéb szövegszerkesztőbe) írsz.
2. A Word tud ilyet a beszúrás menüben, a vágást nem próbáltam.
3. Ez nem lehetséges. Felveszi az előadást, de nem szűr ki semmit. Szerintem nem tudsz így megjelölni időpontokat a felvételben, pláne nem fogja úgy értelmezni, ahogy elvárod. -
beg
veterán
válasz
nyuszi123456
üzenetére
"Eredeti sim kártyával sem megy. Ezért talán nem kikódolasi probléma."
Tehát adott egy....tételezzük fel, hogy hivatalos szolgáltatói kikódolt telefon, aminek térerő problémájával az alkalmazások topikba jössz. Mondanám, hogy menj a szakmaiba, csak onnan sajnos már ki vagy tiltva, úgyhogy inkább a készüléked topikját javasolnám első körben. Utána meg szerviz, vagy ahol a függetlenítést csinálták.
De itt ne.
-
törölt tag
válasz
nyuszi123456
üzenetére
Ha tudnánk, hogy milyen appról van szó, akkor nagyobb esélyed lenne egy használható válaszra.
-
Deck
titán
válasz
nyuszi123456
üzenetére
Swiftkey magasan a legjobb.
-
Shingen
addikt
válasz
nyuszi123456
üzenetére
Ez mar egy kapcsolat kezdete.

-
S e t h
nagyúr
válasz
nyuszi123456
üzenetére
Még azt sem sikerül elolvasni, amit neked írnak.
Már majdnem komolyan vettelek.
[link] -
Bozek
nagyúr
válasz
nyuszi123456
üzenetére
Az interneten megvásárolható könyvek két formátumban tölthetőek le: EPUB és MOBI. Szóval az, hogy a különböző warez letöltéseket nem lehet vele megnyitni, engem kifejezetten nem érdekel.
A PRC-t belevenni a listába meg tájékozatlanságra utal. Az egy elég régi formátum, a MOBI váltotta fel. Nevezz át egy PRC-t MOBI-ra és mindjárt meg tudod nyitni.
Az meg a másik, hogy az említett AlReader se támogatja a DJVU-t...
-
S e t h
nagyúr
válasz
nyuszi123456
üzenetére
Egy alkalmazás kell és a Calibre.
-
válasz
nyuszi123456
üzenetére
FBreader a prc-t beépítetten tudja a djvu-t, pdf-et, stb-t... meg pluginnal. De van pl. Calibre connection pluginja is.
Nem az a baj, hogy véleményed van, hanem, hogy úgy nyilatkoztatsz ki dolgokat, hogy valójában fogalmad sincs róla. Aki meg nem ismer azokat simán félrevezeted [moderálva][ Módosította: ollie ]
-
oncsi
őstag
válasz
nyuszi123456
üzenetére
hoppá Djvu. Ehhez mi a legegyszerűbb olvasó (csk ez kell.)
-
válasz
nyuszi123456
üzenetére
Hát ezek a tulajdonságok majdnem minden normális ebook olvasót jellemeznek. Jó ebook reader appokkal tulajdonképpen Dunát lehet rekeszteni.
- FBReader
- Moon+ Reader
- Cool Reader -
Oldman2
nagyúr
válasz
nyuszi123456
üzenetére
"Csak" a lényeget felejtetted el leírni.
Szerinted...
-
Bozek
nagyúr
válasz
nyuszi123456
üzenetére
Tedd hozzá, hogy "szerintem". Mert szerintem meg a Moon+ Reader Pro. Az is kiírja az oldalszámot, bár ha a könyv fejezetekre van osztva, akkor azt, hogy a fejezeten belül éppen hol tartasz.
-
nababika
aktív tag
válasz
nyuszi123456
üzenetére
Megnézem az Uc-s megoldást. A fast for facebookot Probaltam, de jöttek reklámok. Köszi neked is.
-
S e t h
nagyúr
válasz
nyuszi123456
üzenetére
Calibre és nincs gond a formátumokkal.
Egyébként az általad preferált alkalmazásokban is van felhő szinkronizáció mind a könyvek és az alkalmazás beállítások esetében?Mert erről nem írtál, de szerintem alapvető szempont. -
Bozek
nagyúr
válasz
nyuszi123456
üzenetére
Mit nem kezelt a Moon+ Reader?
-
kaciokos
őstag
válasz
nyuszi123456
üzenetére
Az FBReadert-t is próbáltad? Lehet, hogy az én igényszintem alacsony, de nekem tökéletesen megfelel.

-
nyuszi123456
aktív tag
válasz
nyuszi123456
üzenetére
Ha ebook olvasó appot keresel:
"Keresnék egy jó ebook olvasót
- nagy pdf fájlokhoz
- fekete alapon fehér betűkkel jelenítse meg.
[A fentieken kívül előny, ha
- minden ebook formátumot kezel
- a fekete háttér gamma ereje csökkenthető
- képek színeit meghagyja
- betűméret igazítható
- swyppal lapoz
- magától listáz minden ebookot.
]
Előre is köszi!"Ideje rendbe tenni az ebook olvasók (e-könyvek, elektronikus könyvek, ebook appok) témáját. Sok app között kevés jót találni, az Android közössége pedig az ilyen területeket feszegető kérdésekre ingerülten reagál. Ez azonban nem a kérdező, és nem a felhasználó hibája.
Rengeteg appot próbáltam ki az elmúlt napokban, így világossá is vált, hogy egy pár fejlesztés van fenn a Play áruházban, melyek sok-sok verzióját felteszik. Ezek mind-mind kísérletek a fejlesztők számára nehezen megoldható feladat részleges teljesítésére. A sok-sok hibás appból álló kínálat dömpingnek tűnhet, és egy idő után meggyőzheti a felhasználót, hogy az ő elvárásai voltak eltúlzottak. Persze ez nincs így. Teljesen alapvető 2015 végén, hogy az a kéziszámítógép rendszer, amit a világon milliárdok használnak, képes legyen kényelmesen, egészségesen és jól kezelhetően megjeleníteni azt a dolgot, amely kulcsfontosságú volt az emberiség fejlődésében, és melyet úgy hívnak: könyv.
Nem ördöngösség. De az Android rajongók és önjelölt szakértők másképp szeretnék bemutatni. A szabad Linux rendszer így válik egyesek számára saját korlátaik betoncellájává.
Ma az Android a következőt nyújtja:
Egy ebook olvasó app nem lesz elég minden formátum kezelésére. De kettőre már csökkenthető a telepített appok száma.
Az alap, és egyben legjobb: az AlReader.
Pdf-en és djvu-n kívül minden formátummal szépen megbirkózik.
Két ujjal nagyíthatjuk a betűket, azonnal és hibátlanul újratördeli az oldalakat.
- tapétát biztosít
- fekete alapon fehér betűket is megjelenít, kitűnő kontrasztaránnyal
- animációk vannak, és kiiktathatók
- a képek színeit meghagyja
- magától listáz minden ebookot.Olyan tökély, hogy nem akadt párja. Végül már hozzá kerestem kiegészítő appot a pdf-ek és djvu-k olvasásához.
Ez lett az EBook Reader Pro. A magyar nyelvű Play áruházban Szakmai e-olvasó néven szerepel.
A pdf-ek és djvu-k mellett még néhány ritkább formátummal is megbirkózik.
Az általános beállításaihoz csak úgy nyúljunk, ha éppen nincsen nyitva egy könyv sem. Különben könnyen elállítódik, és kezdhetünk mindent elölről!- a nagy pdf fájlokat is kezeli
- fekete alapon fehér betűket is megjelenít, beállítható kontraszttal,
- emellett lehetőség van a fényképek színeinek megőrzésére.
- a fekete háttér gamma ereje csökkenthető
- nagyítás létezik, de a betűméret növelésével nem tördeli újra az oldalt. Cserébe beállítható, hogy eleve fekvő módban nyissa meg a könyveket, azaz a betűméret eleve megfelelő lesz. Landscape mode with forced fling.
- képes szétválasztani az egy oldalra szkennelt két szembenéző oldalt is.
- a jobb alsó sarokba kattintva akár animáció nélkül is lapoz, az oldalátfedések aránya beállítható
- magától listáz minden általa megnyitható ebookot.Jónak találtam még a Moon+ Readert, de sajnos nem kezelt minden formátumot, egyik fenti app kiegészítésére sem volt alkalmas.
-
S e t h
nagyúr
válasz
nyuszi123456
üzenetére
Ne is olvass vissza, luxus lenne.
-
Bozek
nagyúr
válasz
nyuszi123456
üzenetére
Igen és az mindig kap áramot, hiszen ha kikapcsolnád este 10-kor a telefont, akkor reggel bekapcsoláskor még mindig este 10-et mutatna.
Ha már a PC-s szálat idehoztad, ott is van egy külön elem erre a célra (igaz, annak még más funkciója is van).
-
válasz
nyuszi123456
üzenetére
Csak akkor tud ébreszteni egy telefon kikapcsolt állapotban is, hogyha van erre dedikált áramkör benne, ami a telefon kikapcsolt állapotában is bekapcsolva marad. A legtöbb droidos telefonban nincs ilyen. A rádióhoz meg kell valami antenna, ami fogja az adást, és ez jellemzően a fülhallgató maga szokott lenni. Ha a nélkül is szól a rádió az csak azért van, mert van beépített rádióantenna (vagy valami má alkatrész, amit erre is használnak) a mobilban. Ennyi. Mindkettő hardveres, és köze nincs a szoftverhez vagy valamilyen apphoz.
-
air
nagyúr
válasz
nyuszi123456
üzenetére
A link nem neked szólt, hanem annak, akinek a hsz-ére válaszoltam.

Neked az szólt, amit a te hsz-es azonosítója és a neved után írtam.
Én ugyanis nem írok 2 hsz-t 5 percen belül (mint ahogyan azt a szabályzat is előírja), hanem egyben válaszolok többre. -
aprokaroka87
nagyúr
válasz
nyuszi123456
üzenetére
az mtk az eleve másmilyen droid.
Saját sdk rendszer van hozzá,rengeteg dolog máshogy van megoldva -
ux1
addikt
válasz
nyuszi123456
üzenetére
Az asztali számítógéped ébreszt kikapcsolt állapotban? Na ugye...
Esetleg vegyél Huaweit, az tudja...
-
törölt tag
válasz
nyuszi123456
üzenetére
Nem kell rohangálnod utána. Házhoz viszik.
-
Bozek
nagyúr
válasz
nyuszi123456
üzenetére
Azt esetleg még elárulhatnád, hogy milyen telefonról van szó. Mert lehet, hogy a HDMI-t kezeli, csak éppen nem a régi megszokott módon, hanem MHL-en keresztül.
(#85053) unravel: Érdekes egy ízlésed van.

-
aprokaroka87
nagyúr
válasz
nyuszi123456
üzenetére
szerinted feldolgozó(dsp,dac) egység nékül hogy kezelje le a televizió?
A probléma az az hogy itt nem a telefon dolgozza fel a dolgokat.
Esetleg az MHL segithetne,viszont szerintem az eggyik eszköz sem tudja.
A megoldás az az hogy veszel pl egy mindig tv dekódert,azt rákötöd a tv-re,majd a dekóderre a telefont,ha szerencséd lesz akkor minden menni fog.
De amit te akarsz az technikailag lehetetlen,ugyanis ez esetben a telefonod csak egy egyszerű "pendrive" -
beg
veterán
válasz
nyuszi123456
üzenetére
Ott a csatlakozója közvetlenül a szalagos kazetta adapter app mellet.
-
válasz
nyuszi123456
üzenetére
USB-n tudsz DVD lejátszót kötni a TV-re?
-
aprokaroka87
nagyúr
válasz
nyuszi123456
üzenetére
most ezt csak én nem értem?
Van egy Tv,amin adott egy usb csatlakozó,amire te rádugod a telefonod,és az azon rajta levő zenéket és képeket kezeli a tv?
Vagy mire gondolsz? -
válasz
nyuszi123456
üzenetére
-
géeles
aktív tag
válasz
nyuszi123456
üzenetére
Sokallod vagy kevesled???
Nincs jelentősége.
-
air
nagyúr
válasz
nyuszi123456
üzenetére
Szokás szerint nem a témába vágó kérdés, off nélkül.

A töltést nem a töltő határozza meg. A töltőtől csak annyiban függ, hogy az maximum mekkora töltőáram leadására képes.
-
válasz
nyuszi123456
üzenetére
App sose lesz pontos, vegyél céleszközt, 1000 Ft alatt kapni: [link]
-
junkpod
nagyúr
válasz
nyuszi123456
üzenetére
Én a real calc-ot szeretem, van tudományos módja is, nézd meg hogy jo-e neked.
-
Bozek
nagyúr
válasz
nyuszi123456
üzenetére
1. BT-n keresztül szerintem másik telefon felé nem tudod megosztani a NET-et. PC-re igen, az megy.
2. Beállítások - Továbbiak - Internetmegosztás menün belül ott van a csatlakozási pont beállításaihoz vezető menüpont. Alapból beállít egy jelszót, de az megjegyezhetetlen.
3. Keresd meg NET-en a telefonod drivereit és telepítsd fel. Anélkül nehezen válaszolunk, hogy nem írod le, milyen telefonról van szó. -
Deck
titán
válasz
nyuszi123456
üzenetére
Vedd meg ha kell.
-
air
nagyúr
válasz
nyuszi123456
üzenetére
Ingyenes is legyen, meg reklámmentes is?
Levehető ajtós jó lesz?
Mert olyan nincs. De jöttek norvég teflonok. Baromi rondák.
-
aprokaroka87
nagyúr
válasz
nyuszi123456
üzenetére
én pl a mobicalcot használom,nézd meg
-
beg
veterán
válasz
nyuszi123456
üzenetére
Van benne egy újdonság adagoló gyárilag, ami nem egyszerre engedi a usernek az összes új dolgot egyszerre megtalálni. Nemsokára az androidon is bevezetik.
-
válasz
nyuszi123456
üzenetére
Vajon hogy lehet, hogy az új UC Mini olykor frissítés nélkül is előrukkol valami újdonsággal?
It's a kind of Magic...
-
vicze
félisten
válasz
nyuszi123456
üzenetére
Na erre most kíváncsi vagyok.

Mi az a "töltés újraindítása"? És mitől növelné ez a töltés ármarerősségét? -
beg
veterán
válasz
nyuszi123456
üzenetére
Kernel módosításhoz meg kitartó tanulás és olvasás. Az vezérli a töltést.
-
Mr Dini
addikt
válasz
nyuszi123456
üzenetére
Nem hozza létre...
-
Oldman2
nagyúr
válasz
nyuszi123456
üzenetére
Nem, nálam nincs FB account a Beállításokban.
-
Becks1987011
csendes tag
válasz
nyuszi123456
üzenetére
Ezt nem nagyon értem

-
Indiant
addikt
válasz
nyuszi123456
üzenetére
Nekem is volt ilyen, nemrég. Szinkronizálj újra és megjönnek.
-
spiritex
veterán
válasz
nyuszi123456
üzenetére
Nézd meg számítógépen, hogy magában a g-mail fiókban ott vannak-e. Mert ha ott ott vannak, akkor nincs nagy baj. Akkor van baj, ha onnan is eltűntek, bár elvileg van visszaállítás egy korábbi időpontra ott is.
-
Deck
titán
válasz
nyuszi123456
üzenetére
Swiftkey írásban a legjobb.
Swype diktálásban a legjobb.
-
66zio
aktív tag
válasz
nyuszi123456
üzenetére
Sziasztok!
Itt a nyár újra biciklire ülnek az emberek. Én is így tettem. Szeretnék egy alkalmazást ami naplózza az útvonalat stb. Milyen erre megfelelő alkalmazásokat ismertek? Jó lenne ha ingyenes lenne és az se lenne gond ha kis gépigényű lenne ugyanis nem rendelkezem egy csúcskategóriás telefonnal (Sony Xperia Tipo). -
törölt tag
válasz
nyuszi123456
üzenetére
Az alkalmazások nem közvetlenül szólítják meg a hardverelemeket, hanem az OS által biztosított API -kon (hozzáférési pontokon) keresztül. Ha a Google fejleszt egy új, nyilvános API -t (vagy letilt egy korábban elérhetőt), akkor dokumentálja a használható utasításokat. Ezeket minden Androidos eszköz értelmezni tudja, azokon az adott API szinteken (API level, vagyis Android verzió) amik között az adott API elérhető. Bárki fejleszthet API -t, de az abban használható utasítások nem minden Androidos eszközön értelmezhetők. Ezen kívül, a kernel is megszólítható (shellparancsok), de nyilván csak olyan utasítások adhatók, amiket végre is tud hajtani. Samukhoz pl. Siyah készített olyan kerneleket, amik a gyárinál lényegesen több utasítást tudtak végrehajtani. Ehhez pedig fejlesztett egy alkalmazást. Ez lett az Siyah Tweaks. Dorimanx egy nick. Ő vitte tovább saját neve alatt a Siyah projectet. Szóval kell, ami végrehajtsa az utasításokat és a szoftver, ami kommunikálni tudja azokat a végrehajtó felé. Bármelyik hiányzik, nem fog működni a dolog. A kijelző gammakorrekciójára nincs hivatalos Android API. Az MTK, mint hardver gyártó, beépít extra elemeket, funkciókat (pl. dual SIM), készít hozzájuk API -kat, SDK -t és publikálja a dokumentációt. Úgy, mint a Google. Ezért van több lehetőség a belenyúlásra MTK -n, mint, mondjuk Snapin.
-
teo77
őstag
válasz
nyuszi123456
üzenetére
Köszönöm, kiprobalom!
Az appjaidat kilistazo appok: - app list backup es a my app list -
törölt tag
válasz
nyuszi123456
üzenetére
STweaks. Feltéve, hogy olyan telón szeretnél Gammát állítani, amire van Dorimanx kernel (pl. SGS2).

-
válasz
nyuszi123456
üzenetére
Mi????

Elég valamilyen képernyő sötétítő programot feltenni, én pl. a Screen Filter nevűt használom.
-
Deck
titán
válasz
nyuszi123456
üzenetére
Van erre külön topik.
-
pikszel
addikt
válasz
nyuszi123456
üzenetére
-
beg
veterán
válasz
nyuszi123456
üzenetére
Ajánlom a tasker topikot. Egyrészt oda való a kérdésed, másrészt azt még nem flamelted szét.
-
Bozek
nagyúr
válasz
nyuszi123456
üzenetére
Elvileg vissza lehet kérni, de így, hogy fogalmunk sincs, mit szeretnél megvalósítani, nehéz rájönni, hogy Tasker hiba vagy user error. Bár ha a korábbi hozzászólásaidból indulunk ki, akkor az Android sz*r.

-
Flind
senior tag
válasz
nyuszi123456
üzenetére
Maradok a rendes UC-nál.
-
dokee78
félisten
válasz
nyuszi123456
üzenetére
Ha tudna tömöríteni jó lenne.
-
törölt tag
válasz
nyuszi123456
üzenetére
Csak a kreativitásodon múlik. A tök alap az, hogy az app fókuszból kikerülése egy várakozási műveletet indít, aminek a végén ellenőrizteted, hogy nem került -e vissza a fókuszba és csak akkor váltatsz adatmódot, ha nem. Egy kicsit igényesebb, ha azok az alkalmazások, amikre valószínűsíthetően átválthatsz, önmagukban nem befolyásolják az adatmódot, de ha a VOIP alkalmazás után, pár másodpercen belül kerülnek fókuszba, akkor nem fut le a módváltás. De akár azt is megteheted, hogy egy parancsikon widgetet megcsinálsz exit gombnak, Floating Widgets pro profilba teszed (ez Tasker plugin) és utasítod a Taskert, hogy a profilt jelenítse meg a VOIP app activity -je fölött. Amikor ráböksz, akkor:
1.: Emulál egy BACK érintést, amire a MobileVOIP megjeleníti a "biztos ki akarsz lépni?" ablakot.
2.: Lefuttatja az "input tap x y" shellparancsot az "igen" válaszgomb koordinátáira, amitől kilép a MobileVOIP.
3.: Lefuttatja az adatmódváltó Tasker parancsot. -
pikszel
addikt
válasz
nyuszi123456
üzenetére
Ha a task-et egy alkalmazás elindításához kötötted, akkor lehet neki exit task-et adni. Hosszan nyomsz a főképernyőn a feltételtől jobbra lévő task-re > Add exit task.
-
beg
veterán
válasz
nyuszi123456
üzenetére
Miután szét offolod és flameled a topikot, még itt vársz segítséget? Sok szerencsét hozzá.
-
pikszel
addikt
válasz
nyuszi123456
üzenetére
-
vadászcsiga
félisten
válasz
nyuszi123456
üzenetére
Nem tudom, UC-ből eleg volt. Billentyűzet szótárát megzavarja, es nincs az a fajta egy kezes nagyítás amikor ket kopp utan a másodikat a képernyőn tartom es le-fel húzva zoomol. Megkérdeztem volna már a fejlesztőt de magyarul sem tudom mi ennek a rövid neve nem hogy angolul.
-
vadászcsiga
félisten
válasz
nyuszi123456
üzenetére
-
teo77
őstag
válasz
nyuszi123456
üzenetére
Még nem tart ott a technológia, hogy egy app csévélhető usb-vel rendelkezzen (gondolom, app modellre gondolsz, hisz ez egy app topik), szóval legjobb tudomásom szerint nincs.

Bocsi, ezt nem hagyhattam ki!
Ezt a kérdést szerintem nem itt akartad feltenni! 
-
beg
veterán
válasz
nyuszi123456
üzenetére
De van. És levehető ajtós is. NDK.
-
kuksa90
őstag
válasz
nyuszi123456
üzenetére
A kábelt tekerd szigszalaggal a telóra, úgy nem hagyod otthon...
-
atosan
veterán
válasz
nyuszi123456
üzenetére
Ezt csévélni nem lehet, de választhatsz szint
-
tonyrulez
őstag
válasz
nyuszi123456
üzenetére
Miből is?
-
junkpod
nagyúr
válasz
nyuszi123456
üzenetére
A készülék hibája nem lehet, hiszen korábban jól működött.
Természetesen az egy mondatba foglalás ellenére a két állításnak semmilyen logikai vagy más kapcsolata nincs egymással.
A hibas érvelés iskolapeldaja. -
Bozek
nagyúr
válasz
nyuszi123456
üzenetére
"A készülék hibája nem lehet, hiszen korábban jól működött"
Az autóm is elindult még tegnap, ma meg már nem. Megyek és rakatok rá iOS-t.

-
beg
veterán
válasz
nyuszi123456
üzenetére
"A készülék hibája nem lehet, hiszen korábban jól működött."
Nekem tegnap még működött a mosógépem, ma meg már folyik alóla a víz. Tuti a víz hibája, hiszen az eszköz tegnap még működött.
Akik régóta követik ámokfutásaidat a kamu nickeddel, azoktól ne várj segítséget. Te érted ezt el, légy rá büszke.
-
beg
veterán
válasz
nyuszi123456
üzenetére
Elég konkrét gond van!
Telefonon alig érnek el. Kb. minden második hívás csörög, a többi hangpostára megy.
Mi lehet az oka?!#77880
Dehogy. Ez egy Android - gond.
(Fölösleges védened a rendszert a userrel szemben nyilvánvaló hiba esetén. Ha benne van a megoldás, akkor érdemes arra, hogy védjék. De megoldással még nem rukkoltál elő.)Ezeket te írtad, holott normális választ kaptál. Te erőlteted az android gondot állandóan. Vegyél vissza.
-
Deck
titán
válasz
nyuszi123456
üzenetére
Wps is jó, ami szerinted a legjobb szerintem gyenge.
Elég csak figyelemmel kísérni a kommentjeid, mindenki tudja mire gondolok

-
ux1
addikt
válasz
nyuszi123456
üzenetére
Vegyél Nexust.
-
Bozek
nagyúr
válasz
nyuszi123456
üzenetére
És úgy a szövegszerkesztő alkalmazások 99%-a garantálja a kompatibilitást.

A Tasker meg nem eszi az akksit, ebben biztos vagyok. Ott valami más probléma van.
-
punky10
addikt
válasz
nyuszi123456
üzenetére
Különben rutinból user-hibára hivatkoztunk volna.Nincs jó hired...
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Természetesen hatalmas rutinoddal tudod, hogy milyen hibára hivatkozva mit mondanak az ügyintézők...
-
Deck
titán
válasz
nyuszi123456
üzenetére
Microsoft Office is garantálja..
Ha gondjaid vannak akkor meg vegyél normális telefont és ne android hibát írj mindenre.
-
válasz
nyuszi123456
üzenetére
Akkor kapcsold ki a taskert Ha megszűnnek a problémáid, azzal volt a gond. Ha nem, akkor hardveres, de semmiképpen nem az androiddal van a baj.
Megjegyezném, hogy a feleségemnek is voltak gondjai Vodafone-os smart mini telefonnal.
-
válasz
nyuszi123456
üzenetére
Mi a mobilod pontos típusa?
-
beg
veterán
válasz
nyuszi123456
üzenetére
Nálad minden android hiba. Telefon hiba? Forrasztási hiba? Inkompatibilis alkatrészek? Hibás részegységek? Vagy neked nem ebből áll össze a készüléked?
Egy alkalmazásra kimondani, hogy a legjobb...teljesen szubjektív.
-
törölt tag
válasz
nyuszi123456
üzenetére
Nézz utána, hogy nem -e a "HD" hang miatt van! Kikapcsolhatatlan szolgáltatói baromság, ami tud ilyen problémát okozni. Bizonyos feltételek teljesülése esetén, a hívás nem 2G -n, hanem 3G -n történik. Ezért is tartom a telómat alapértelmezetten 2G -n. Csak akkor engedem 4G -re, ha olyan alkalmazást indítok, amihez gyors net kell.
Új hozzászólás Aktív témák
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10750H 16/512 QUADRO T1000 4GB
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10750H 16/512 QUADRO T1000 4GB
- Boya BY M1/AV Jefe TCM-100 lavalier mikrofonok
- Mantona Luis Retro kamera hátizsák fekete
- 2db Sony 128GB Uhs-II/U3/V90 és 1db Kingston 256GB Uhs-II/C10/V90
- AKCIÓ! LG UltraFine 27" 5K IPS 99% DCI-P3 1 év garancia
- AKCIÓ! Intel Core i7 6700K 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100 % Akksi
- Lenovo E490 Notebook i7/16/500
- BESZÁMÍTÁS! MSI H310M i5 9500 16GB DDR4 120GB SSD 2TB HDD RTX 2060 Super 8GB ÚJ Zalman T4 Plus 600W
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

crok
mobilizmo