Hirdetés

2024. április 30., kedd

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2024-02-01 09:57:43

LOGOUT.hu

KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!

A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.

Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#75555) #41133696 válasza gbela (#75552) üzenetére


#41133696
törölt tag

Pár variáció.

1. Nem használsz ilyet, tehát fix kódod van. Itt ha nem változtatgatod relatíve sűrűn (mert megy vele az idő, és ami berögződött, azt nem felejted el, tehát részedről nincs bonyodalom), bárki lelesheti egy óvatlan pillanatban és bumm, kész a baj.

2. Kettő használsz ilyet, de nem tudják rajtad kívül, hogy ilyet használsz, hozzátenném, hogy esetemben még egyéb védelmi programok is szóba jönnek, amik a hibás próbálkozásról értesítenek emailben stb, és még képet is küldenek az illetőről, illetve dönthetek, hogy mit lépek.

Tegyük fel, hogy ülsz egy váróteremben, magadba feledkezve, unalmadban, álmosan előveszed a telefonodat. Meg is feledkezel a melletted ülőről, aki látni fogja milyen PIN kódot ütsz be.

Az első pontban leírtnál, ha az emberkének szerencséje van, Neked meg peched, akkor amint megkaparintja a telenofodat, már be is tud lépni. De a második esetnél meg van lőve. Mert eleve minden bizonnyal nem ismeri ezt az applikációt, és ha még igen, akkor sem tudja miként használod, és melyik volt a kedvenc számod. Tehát nagyon nagy az esély rá, hogy elhibázza, nem is egyszer.

3. Használsz ilyet és az illető ismeri az alkalmazást. Ebben az esetben az is esélyes, hogy nemcsak az alkalmazást ismeri, és azt tudja, hogy használod, hanem ismer téged is személyesen, mert egyébként honnan tudná, hogy használod? (még most telepítem, az is lehet, hogy a belépési képernyő a gyári marad).

+1: Attól mert beraktam mint ajánlót, vagy megfontolandót, még az is lehet, hogy nem használom, vagy nem minden készülékemen, és akkor megint szívás van a próbálkozónak :)

[ Szerkesztve ]

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.