Hirdetés
-
LOGOUT.hu
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
DrojDtroll
veterán
Nem tudod, hogy jo helyre irok-e de valaki nem tudja hogy miert nem enged feltolteni youtube-ra?
Folyamatosan 410-es halozati hibat ir.
-
N Miklós
csendes tag
válasz quailstorm #75501 üzenetére
Köszi!!
-
törölt tag
Hú! ez működik! Köszönöm nektek Kasya és Somatom!
Már régóta kínlódok ezzel. -
adrian94
őstag
Abban tudnátok segíteni, hogy amikor kirakok háttérnek egy 1920x1080-as képet akkor miért látom csúnyábbnak/pixelesebbnek a képet mint a galériában ? 8" tabról van szó és 1280x800-as a felbontása !
-
drmotto
őstag
válasz #79335424 #75491 üzenetére
És (#75489) DM43
Idáig emlegettétek a nextgen-t, mint androidra fejlesztett cuccot. Az meg a fent linkelt, és köze nincs a szülinapphoz. Mindegy, hagyjuk.
Legyen igazatok a fizetőst illetően. Bár ha olyan lesz mint a szülinapp, akkor úgy se ér semmit, csak drága lesz...[ Szerkesztve ]
-
vadászcsiga
félisten
A UC browser miért hulyiti meg a billentyűzetet, tudja valaki? Swype.
-
tobias40
veterán
BT fülesről,kihangosítóról megy a hangtárcsázás vkinek?Ha igen,mivel és hogyan?
Régi nokiámban,fülesbe bemondtam a kontakt nevét és már hívta is,ezt szeretném ezzel a telóval is elérni!!!(remélem vki használja hasonlóan)
Nem mondja be a hívó nevét a teló,pedig mariskát megvettem,régebben ment ha jól emlékszem de már egy ideje nem...
A navi progiban van magyar hang és mondja is az utca neveket,ha ez jelent vmit!Hátha itt vki tud segíteni!
ZTE REDBULL 2/8 -as verzió,foxpoppy 1.15 ROM-al...
-
nyuszi123456
aktív tag
válasz tobias40 #75515 üzenetére
Kérdés: Van jó Gmail widget? A sajátjától nem vagyok elájulva.
Próbáld ki a soundabout appot. A hívó nevét bemondatja.
Érdekes dolgokat tud, de a lenti kérdésemre épp nem tudott megoldást.
Vadászcsiga: akkor csak azt. A többit nem.
[ Szerkesztve ]
A csoki nem ízlik. Mi finomabb a csokinál? - A marcipán. (Vékony tejcsokibevonattal.)
-
fdisk
őstag
Én a voice speed dialt használom hangtárcsázásra.
Samu bt headsettel működik nálam.
Ha pedig szeretnéd hogy felolvassa ki hív, arra van rengeteg app a playbe.
Én az ecid-et használom.
Jó működik a mariskával.[ Szerkesztve ]
A célba először a csíkóhal ért be, a remény hal meg utoljára.De a reményhal megdöglött, az új kedvencem egy szarok rája! ¤¤¤
-
nyuszi123456
aktív tag
fdisk: olyan appot vagy beállítást tudnál javasolni, ami felerősíti a mikrofonjeleket?
Én jól hallom a másik felet, de engem halkan hallanak. Érdekes, mert diktafonként nem halk.Szinten bemondatja a hívó nevét a Call notifier.
A csoki nem ízlik. Mi finomabb a csokinál? - A marcipán. (Vékony tejcsokibevonattal.)
-
tobias40
veterán
válasz zeon.hu #75519 üzenetére
Nálam is uanez a gond,ahol beállítanám ahogy mit mondjon amikor hívnak,az a menü már nem jön be és így nem is mondja be a neveket!!
Az Ecide-t majd megpróbálom....
zeon.hu:vocalizer tts-el jól bemondja a neveket?
fdisk: voice speed dialt,nekem is megvan de minden nevet külön fel kell nekimondani(1200 kontaktnál nem jó megoldás) és nálam be is fagyogatott régebben,most már tökéletesen végzi a dolgát?
[ Szerkesztve ]
-
struccfacsar
csendes tag
válasz nyuszi123456 #75521 üzenetére
Hülyeséget beszélsz az aláírásodban - csak szólok.
-
beg
veterán
válasz struccfacsar #75523 üzenetére
Ebből már volt flame, és ki is tiltották nyuszikát, ne kezdjünk bele megint. Mi tudjuk mi a helyzet, ő meg nem érti.
[ Szerkesztve ]
You are the result of 3.8 billion years of evolutionary success, act like it. Sarcasm is the body’s natural defense against stupidity.
-
fdisk
őstag
Sajnos nem.
A célba először a csíkóhal ért be, a remény hal meg utoljára.De a reményhal megdöglött, az új kedvencem egy szarok rája! ¤¤¤
-
törölt tag
A hit a fontos, nem az, hogy miben hiszel.
-
dokee78
félisten
Gyorsba kellene egy app!
Kis méretű és fusson 2.1-en.
45 másodpercenként jelezzen hívás közben! -
zeorsdfd
senior tag
-
szimi57
őstag
Mobileunche Tols letölt, telepit, megnyit. Engineer mode, hardwer, audió, normal mode, Type-Mic. Itt 6 "Level"-t tudsz állitani. Mindegyiket növeld meg.
A MOSOLY egy olyan vezeték nélküli kapcsolat, amely nem igényel külső áramforrást.
-
Dottore
addikt
Bizonyos értelemben igaz. Adótorony alapján meg lehet állapítani a tartózkodási helyed, akár visszamenőleg is. Persze ezt nem a kikapcsolt GPS teszi. Tehát a mondatban valójában ennyi a hiba.
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
Kéne szavazás a legjobb böngészőről. UC? Dolphin? Maxthon? Boat?
"As long as there are those that remember what was, there will always be those that are unable to accept what can be. They will resist."
-
zeorsdfd
senior tag
-
dejaris
addikt
válasz vadászcsiga #75534 üzenetére
Ezert talalta ki a hatterhatalom a vezeteknelkuli toltot
-
apacsay
tag
sziasztok! Egy tőzsdei portfólió kezelő app-ot keresek. Követi a részvényeid ( magyar és külföldi is) értékét, akár ki is rakja widgetben, hogy is állnak most.
Ha más befektetéseidet is ( bankbetét, állampapír, akármi) is kezelné, az még jobb lenne.
volt már itt nagyon régen erről szó, visszakerestem, de azóta ( hátha) fejlődtek az app-ok...Pixel 7 PRO / Samsung S6 TAB
-
törölt tag
-
Dottore
addikt
válasz Quasi_modo #75544 üzenetére
Az adó nem kell a mikrofonhoz. Mikrofon meg lehallgatáshoz kell.
Somatom
Igen ez a dolog legenda része, ezt még úgy tudom senki nem tudta bizonyítani hitelt érdemlően.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Overwatch 2
- Gumi és felni topik
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Ukrajnai háború
- Gaming notebook topik
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- PLC programozás
- Villanyszerelés
- További aktív témák...
- Sigma 150-600mm Sports objektív ( Nikon ) -Újszerű-
- MICROSOFT SURFACE LAPTOP 2 - MEGKÍMÉLT ÁLLAPOTBAN (ajándék tok + USB hub)
- Újszerű Asus TUF F15 FX506HE - 15,6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 8GB -512GB - RTX 3050 Ti - 2 év gar
- AMD Ryzen 7 5700X3D 3.0GHz (96MB Cache, up to 4.1GHz) OEM AM4 Processzor!
- Samsung Galaxy Buds 2 Pro, vadonatúj, bontatlan, 2026.03.07.-ig garis
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest