Hirdetés
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Asszociációs játék. :)
- Mindent a StreamSharkról!
- Évente csak egyszer látod! 11 11 11 11 11
- Android másképp: Lineage OS és társai
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Linuxos topikok Összefoglalójának szerkesztése
- Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT.hu
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
géeles
aktív tag
válasz DrojDtroll #74243 üzenetére
Böngészőbe ird a kapott címet, vagy amivel rögzitenéd.
TV Box Amlogic S905X4 4GB+64GB 8K 2.4G/5G X96Max, OnePlus Nord2-5G, "P."
-
LámaZ
addikt
válasz DrojDtroll #74243 üzenetére
az IPCamera tudja ezt, sőt, webkamerákat ia kezel.
Legyen minden jó!
-
bzoly
aktív tag
válasz DrojDtroll #75502 üzenetére
-
air
nagyúr
válasz DrojDtroll #75697 üzenetére
Taskerrel szinte mindent lehet. Gyanítom ezt is, ha ügyesen felprogramozod.
Tintatartó, aligátor, búzavirág, csók, gyalupad, fogpiszkáló
-
air
nagyúr
válasz DrojDtroll #76663 üzenetére
Mi az a peer-to-peer letöltő?
Tintatartó, aligátor, búzavirág, csók, gyalupad, fogpiszkáló
-
DrojDtroll
veterán
válasz DrojDtroll #85962 üzenetére
erre valaki?
-
oncsi
őstag
válasz DrojDtroll #86047 üzenetére
De tökéletes lehetne. De ugye megmondod, ha rossz helyen kérdeztem is.
[ Szerkesztve ]
Kinek csak kalapácsa van, mindent szögnek vél
-
oncsi
őstag
-
zeorsdfd
senior tag
válasz DrojDtroll #89421 üzenetére
-
beg
veterán
válasz DrojDtroll #93416 üzenetére
G-sensor Logger
csv-be is ki tudod exportálni, akár dropboxra is.You are the result of 3.8 billion years of evolutionary success, act like it. Sarcasm is the body’s natural defense against stupidity.
-
aprokaroka87
nagyúr
válasz DrojDtroll #97137 üzenetére
elvileg minden olyan app,aminek az engedélyei közt szerepel a "csomagok hozzáadása,modositása"
Egyébként milyen appot tett fel?
biztos van neve. -
aprokaroka87
nagyúr
válasz DrojDtroll #97139 üzenetére
Rootolt a telefon?
Érdemes lenne felrakni valami biztonsági szoftvert és teljes körű átvizsgálást végezni.Már maga az app is kártékony kodót tartalmazhat.
-
aprokaroka87
nagyúr
válasz DrojDtroll #97141 üzenetére
Én utoljára Avast programal oldottam meg a dolgot.
De te döntesz
Play Store-ban van sok -
törölt tag
válasz DrojDtroll #97141 üzenetére
ő...ha root van, akkor nincs 1 cwm mentésed ?
látod nekem van és ha valami adódik csak pár perc minden ugyanúgy van, mint azelőtt....
csak érdemes mentéseket csinálni ....
-
beg
veterán
válasz DrojDtroll #97144 üzenetére
Összefoglaló végén is találsz még három ingyeneset, tedd fel, futtasd le aztán ha tiszta, törölheted őket.
[ Szerkesztve ]
You are the result of 3.8 billion years of evolutionary success, act like it. Sarcasm is the body’s natural defense against stupidity.
-
DrojDtroll
veterán
válasz DrojDtroll #116269 üzenetére
Tudom, hogy furcsa kérés, de senkinek semmi ötlete?
-
törölt tag
válasz DrojDtroll #116300 üzenetére
Tasker, E-Robot (magyar fejlesztés), és társaival biztosan megoldható.
-
Somatom
veterán
válasz DrojDtroll #116302 üzenetére
Megnéztem Robotban. Van ébresztő, és ébresztő vége esemény (az alapértelmezett Android óra alkalmazáshoz). Értesítést pedig olyat faragsz magadnak, amilyet akarsz. Elárulod, hogy ez miért kell Neked? Próbálom élethelyzetbe illeszteni, de nem sikerül.
Samsung XCover 6 pro, Tab S7+ 5G
-
Somatom
veterán
válasz DrojDtroll #116306 üzenetére
Basszus, hogy ez nem jutott eszembe, pedig én is használok hasonló kütyüt. Sztem menni fog, amit szeretnél.
Tomy86:
Sztem Tasker -rel próbáld. Robotban bizonytalan a helyesemények észlelése.[ Szerkesztve ]
-
Somatom
veterán
válasz DrojDtroll #116310 üzenetére
Ha a karkötő segédalkalmazásának nem lehet közvetlen utasításokat küldeni (ami nagyon valószínű), akkor az automatizáló csak a rendszeren keresztül tud hozzá kapcsolódni. Vagyis, kiteszi az értesítést, és ennyi. A többi a segédalkalmazáson múlik. Esetleg az értesítések prioritásával tudsz variálni.
[ Szerkesztve ]
-
Somatom
veterán
válasz DrojDtroll #116313 üzenetére
Én mindenképpen tesztelném automatizálóval, mert úgy a legegyszerűbb direkt értesítéseket generálni. Akkor viszont célszerű az ébresztőt megadni eseménynek. Sztem jó esélyed van arra, hogy működni fog, mert egy üzenet értesítésével ellentétben, az ébresztőnél mindenképpen éled a kijelző is. Ha úgy sem észleli a karkötő segédalkalmazása az értesítést, akkor az nem kicsit lett elqrva.
[ Szerkesztve ]
-
Fall-N
veterán
válasz DrojDtroll #116310 üzenetére
Ennek sok más oka is lehet. Nálam például a Lenovo G02 karkötőt zavarják a környéken lévő WiFi routerek. (Bluetooth is 2,4 GHz ugyebár, mint az n-es WiFi). Ilyenkor megszakad a kapcsolat a telefon és a karkötő között. Egy idő után újra visszaáll, de az addig bejövő értesítéseknek lőttek. Engem nem zavar, mert csak munkahelyen használom. Ott tiltva van a mobil használata, de így legalább látom, hogy ki hív(ott).
De lehet a telefon vagy/és karkötő instabil BT moduljának hibája is.
[ Szerkesztve ]
-
Somatom
veterán
válasz DrojDtroll #116332 üzenetére
Csak 2,4GHz -en lehet összeakadás. Ha tudod, akkor tedd át a Wifi kapcsolatot 5GHz -re!
[ Szerkesztve ]
-
beg
veterán
válasz DrojDtroll #116382 üzenetére
Nincs. Az áruházban legalábbis biztos. Amúgy sem túl fehér terület.
[ Szerkesztve ]
You are the result of 3.8 billion years of evolutionary success, act like it. Sarcasm is the body’s natural defense against stupidity.
-
DrojDtroll
veterán
válasz DrojDtroll #119945 üzenetére
erre valaki?
-
Somatom
veterán
válasz DrojDtroll #119960 üzenetére
Van rá lehetőség. Sztem root nélkül is kéne menjen a ping, de Robottal nem sikerült elindítanom. Macrodroidban még nagyon kezdő vagyok, nem találtam a shellparancs futtatása műveletet. Túrtam a Play -t, de nem találtam olyan Tasker plugint, ami shellparancsot futtat. Ezt most inkább a többieknek írom, hátha ezen a nyomon tud valaki segíteni. Root -tal persze egyszerűbb lenne.
batai15:
Ezt sztem csak úgy lehetne, ha sűrűn kényszerítenél BT keresést. Vagy, valami más módon (pl.NFC -vel, vagy programindítással) definiálnád az autóba ülést és ehhez kapcsolnád a BT keresést.[ Szerkesztve ]
-
őstag
válasz DrojDtroll #119960 üzenetére
Ping tools tud olyasmit, hogy a ping végén a share-val egy txt-be menti az egészet.
[ Szerkesztve ]
Üdv: Mcrazy
-
őstag
-
batai15
félisten
válasz DrojDtroll #119971 üzenetére
Redmi note 4 miui 9
-
tomy86
addikt
válasz DrojDtroll #119968 üzenetére
"Kellene még egy olyan app ami tudja logoni a GPS koordinátáimat."
GPS logger
Kml, txt és gpx formátumban mentheted az útvonalat. Megjeleníteni nem tudja a mentett utat, ahhoz pl. a GPX Viewer egy jó alternatíva.[ Szerkesztve ]
-
Somatom
veterán
válasz DrojDtroll #119968 üzenetére
Egy érdekes alternatíva: AutoGuard Dashcam +pro kulcs. Ez nekem nagyon tetszett. Alapvetően egy fedélzeti kamera alkalmazás, de másra is lehet használni. Tud futni a navival. Beállítható távolságonként markereket helyez el. Utólag ezek alapján kirajzolja térképen az útvonalat. A markerekhez tartozó hely és idő adatokat .srt -be menti. Ez szöveges állományként (logként) is felhasználható, ugyanakkor szabványos videó szövegfájl, amit a lejátszó visszanézéskor meg tud jeleníteni.
[ Szerkesztve ]
-
WhiteWalker
nagyúr
válasz DrojDtroll #119978 üzenetére
Nem buzi az csak több helyen kell beallitani ezeket
Nem a telefon hibája...
Érdekes hogy nálam semmi gond nincs semmivel.
Redmi Note 3 pro MIUI 9 GD[ Szerkesztve ]
-
WhiteWalker
nagyúr
válasz DrojDtroll #119980 üzenetére
Alapba a fejlesztői beállításokban a MIUI optimalizáciot ki kell kapcsolni.
Aztán beallitasok/telepített alkalmazások közt raklikkelsz pl: a FB messenger appra, itt az automatikus indulást engedélyez, akkumulátor kímélő off, értesítést megnezni...
Jah és a futó alkalmazások között kell egy lakatot tenni rá, hogy ne lőjje ki a memóriából.Igy tovább a többi alkalmazassal ami fontos.
Igy röviden ennyi.
[ Szerkesztve ]
-
WhiteWalker
nagyúr
válasz DrojDtroll #119986 üzenetére
Ha régebbi MIUI-d van akkor a biztonság appban keresd, azon belül akkumulátor, engedélyek, hálózat stb...
A fejlesztői opció pedig úgy jön elő, hogy a beállításokon belül a telefonról és ott a MIUI verziót 7x tapicskolod.
Utána pedig a beállításokon belül a további beállításokban találod.[ Szerkesztve ]
-
rjg
őstag
válasz DrojDtroll #128162 üzenetére
Szerintem a legtöbb fájlkezelő tudja a zene lejátszást saját vagy publikus felhőből. Én az Es File Explorert használom Synology NAS-sal, de megy Dropbox, Google Drive vagy OneDrive fiókból is.
MacBook Pro 16" M1 - Galaxy S24 Ultra
-
rjg
őstag
válasz DrojDtroll #128171 üzenetére
Erre sajnos passz, nekem a sima O365 volt, 1TB tárhellyel, azzal ment.
[ Szerkesztve ]
MacBook Pro 16" M1 - Galaxy S24 Ultra
-
darvinya
titán
válasz DrojDtroll #129750 üzenetére
[ Szerkesztve ]
Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke
-
kovisoft
őstag
válasz DrojDtroll #146223 üzenetére
Az Open Camera tud időtartamra ill. fájlméretre is darabolni, habár az időtartamra darabolás nem teljesen szabadon konfigurálható, pl. csak maximum 10 részre vág.
-
kovacs65
senior tag
válasz DrojDtroll #159047 üzenetére
Ebook: AllReader
Ryzen 9 3900-as noti, RTX-2070, 32 GB, 250 GB+ 1 TB SSD, Gyártó Schenker Technologies, Németo.-ból rendelt. Érdekel valakit?
-
válasz DrojDtroll #159047 üzenetére
Ebook: Moon+ Reader
Podcast: Podcast Republic
-
Cs1csó
félisten
válasz DrojDtroll #159430 üzenetére
Mármint egy Android telefonon kellene távolról matatni, vagy egy PC-t kellene irányítani egy Androidos telóról?
Nekem AnyDesk van az Androidos telóra telepítve meg a PC-mre - Windows - és néha távolról ránézek a PC-mre a telómról. -
Cs1csó
félisten
válasz DrojDtroll #159432 üzenetére
Ha igaz van ilyen app: AirMirror vagy az AirDroid
-
Somatom
veterán
válasz DrojDtroll #159432 üzenetére
Én magam nem használtam, de itt, a topikban az Anydesket szokták ilyenre ajánlani.
-
consono
nagyúr
válasz DrojDtroll #159430 üzenetére
mintha pont a TesmViewer-rel lehetne telóra is kapcsolódni, de sosem próbáltam...
Born too late to explore Earth, born too early to explore the Universe. Born just in time to sit in front of the laptop and join a Teams meeting...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Thrustmaster T300 Ferrari alcantara t-lcm pedálal
- RPI 4 és 5 Service: komplett gépek (2, 4 és 8 GB RAM) összeállítása, alkatrészek
- AKCIÓ! HP ProDesk 600 G5 SFF számítógép, CPU: i7-9700, 16 GB RAM, 512GB SSD, Win10/11 PRO, telepítve
- 31.5" 2K QHD AORUS FI32Q G-Sync Super Speed (SS) IPS Panel 170Hz HDR400 + HLG Valós 1ms Garancia
- Hibátlan Lenovo Thinkpad X270 (I7-7500U, 16GB/256GB, 12,5 FHD) eladó!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest