- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Yutani: Yutani Retró Hangkártyái: AdMOS AdWave 32
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- user2: Kia Ceed Gold 160 1.5 T-GDI MY2024
- Kempingezés és sátrazás
- gerner1
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
AlanyHal
kezdő
Szia!
A Musicoletet használom, kiválasztható, hogyan jelenjen meg a dalcím, és a mappanézet is beállítható "ömlesztett" vagy hierarchikus módra. Számomra jól konfigurálható program, nagyon jó, ha szeretsz lejátszási listákat csinálgatni hangulaod szerint, és a felület (program és widget) színe is választható. Sok várólista (queue) is létrehozható egymás mellett. Reklámmentes és amennyire meg tudom ítélni, nincs elszállva a jogosultságokkal sem.
beg:
"Igény lenne rá"
Én is úgy látom, ezért is csodálkoztam, hogy még senki sem csinálta meg.
Ami 1 embernek nagy meló, az egy közösségnek nem okvetlenül.
Arra gondoltam, létrehozok egy témát erre a célra, ha nincs még. És úgy tűnik, nincs. Mindenki beírhaná, amiről tudomása van.
-
Fall-N
veterán
Erre jó a Google.
Nekem csak az ADB-s jog megadásával az a gondom, hogy nincs PC-m itthon már legalább tíz éve, így nem tudom ezt használni, csak ha elmegyek valahová.
Jobb lett volna ha nem szigorítanának alap dolgokat az Androidban. Ezzel aztán nagyon vissza lehet élni, hogy látná az ember a részletesebb akku statisztikákat. Vagy legalább raknák bele a gyári Androidba és akkor még GSAM vagy AccuBattery sem kellene.
-
Somatom
veterán
-
beg
veterán
Wakelock Detector
GSam Battery MonitorHa rendszerfolyamat a ludas, akkor azt csak root után látod. Root nélkül pedig a gyári akksi statisztikából is külön alkalmazás nélkül láthatod mi a legnagyobb fogyasztó.
-
Igen, wifi kozeleben legyel, az egesz europa 10 giga folott van, de megadhato hogy sd-re tegye, ha keves a belso tarhely.
A Playrol csak az ures app jon le, fel kell terkepezned.
Marmint terkepeket letolteni, de magat az alkalmazast is fel kell terkepezned :-)
Barmikor torolheto barmelyik terkep. -
Kösz ahogy látom ott a szülinappos igo-ról volt szó mert a nemrég kiadott fizetős azokat tudja amiket abban a hozzászólásban meg lettek említve. Tableten fent van a fizetős iGO meg a TomTom, telón meg a szülinappos igo és a navigon. El vagyok látva offline térképekkel és navigációval.
-
Amiket eddig hasznaltam (sokat megyek kocsival, ritkan kulfold is):
Sygic, fizetosbe, nekem kozepes. Fel europan vegigvitt hibatlanul, de nem szeretem.
Igo, a szulinappos, nekem kozepes, vagyis a navi resze, es a beallitasai jok, a beviteli billentyuzete pocsek.
Here, jo, csak az indulokepernyojet utalom, utana jo.
Gps Navigation, fapados, akad, laggol.MapFactor, nem probaltam, par ismerosom isteniti.
Ezek mind offline.
Nem ide tartozik,'de gyari navin nekem meg jo volt a tomtom is, a garmin kevesbe jott be.
-
Dottore
addikt
Nem kell trükközni mint régen a használni kívánt területek letöltésével. Egyszerű, könnyen használható.
-
Bozek
nagyúr
Éppenséggel az 5.0 után állították vissza azt, hogy ha az alkalmazás fejlesztője normálisan megírta a programot, akkor tud írni az SD-re. A 4.4.4 esetében még csak root-al lehetett ezt megoldani.
Ha 5.0 feletti Android esetén nem tud valamelyik alkalmazás írni az SD-re, akkor a fejlesztőt kell rugdosni...
-
Krill77
őstag
A lényeg a végleges törlés. Van, h 4 karaktert is be ütök mire egy értelmes ajánlás jön. Masból sem állok ki, csak törölgetem a baromságokat. Egyszer véletlenül bele léptem a kivételeket tartalmazó fileba, de sajna hiába irnám be, ujra tanulja ami nem kell. 2-3 betüs ajánlás felesleges. Ahelyett ajánlhatná az ugyanazzal kezdődő hosszú szót.
-
Ha van root-od, akkor SDFix: KitKat Writable MicroSD
(#66249) locaLpatrioT: nálam elég volt ezt telepíteni és újra lett hang MxPlayer-ben MX Player Kodek (ARMv7 NEON) (a linkelt fórumról tettem fel, utána már Google Play-en keresztül is tudtam frissíteni)
-
Ha a gyári Office egy rendszerapp, akkor lehet azt is használni. De kell lennie gyári fájlkezelőnek is a Note-on, nem? És igen, komoly, KitKatnél a google letiltotta az SD-re való írást, csak roottal oldható meg, akkor viszont ugrik a gari a Samsung Knox miatt (bár lehet, hogy már van olyan root Note 3-ra, ami megkerüli a Knoxot).
-
törölt tag
Egyáltalán nem ismerem a Lama -t, bár hallottam róla és tudom, hogy sokan használják. Én már az Elixír1 -nél is kapcsolatban álltam Tamással, szóval nekem egyértelmű volt, hogy mi lesz az irány. De számomra még egy fontos érv is a Robot mellett szólt. Kezeli a Tasker és Locale beépülőket. Ha egy alkalmazásnál az van írva, hogy Tasker plugin, az a Robotból is vezérelhető. Ez nagyon sok plusz lehetőséget ad. A Lama is kezeli ezeket a beépülőket?
-
BoB
veterán
De létezik, csak izraelieknek.
-
BuricsJ
tag
MÁV és WIFI probléma egy lehetséges oka: egy dec.16-i Elvira -n megjelenő hír szerint
"....Problémák a fedélzeti WIFI szolgáltatásban
A MÁV-START Zrt. és a Magyar Telekom Nyrt. által közösen működtetett vonatfedélzeti wifi szolgáltatásban az utóbbi időben problémák merültek fel. Ennek eredményeképpen az utasok azt tapasztalhatták, hogy bár eszközük érzékeli a wifi hálózatot a szolgáltatás jelével ellátott kocsikban, de az internetre nem tudnak csatlakozni. A két cég szakemberei olyan hibalehetőséget tártak fel a szolgáltatást biztosító eszközökben, amely ezen eszközök jelentős részét érinti, és javítása hosszabb időt vesz igénybe. Ezért az elkövetkező hetekben előfordulhat, hogy az eddiginél több kocsiban fordul elő a fent említett hibajelenség, tehát, hogy az érzékelhető wifi hálózat ellenére nem érhető el az internet. A hibajelenség a budapesti elővárosi vonatokon, elsősorban a Veresegyház-Vác, a Göd-Vác-Szob, a Lajosmizse és a Kunszentmiklós-Tass irányába közlekedő vonatokon fordulhat elő. Mindkét cég szakemberei jelentős erőfeszítéseket tesznek a szolgáltatás helyreállítása érdekében, amely várhatóan egy-két héten belül megtörténik......"szóval, lehet hogy nem a készülék(ek)ben van a hiba.....
-
zlatan77
aktív tag
50 MB egy S4-en?
Hogy sikerült ezt összehoznia?
Nekem 2-3 hét újraindítás után sem csökkent még 700 alá.
Pedig van vagy 60 app telepítve.
Egyébként én inkább a magam buherálós típus vagyok,nem a szervizbe rohangálós.
A műszaki cikkek beüzemelésénél sem szoktam elő venni a használati utasítást.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Melyik tápegységet vegyem?
- Energiaital topic
- Házimozi haladó szinten
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Új térképfunkciók érkeztek az Amazfit T-Rex 3-ba
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- E-roller topik
- Autós topik
- HTPC (házimozi PC) topik
- További aktív témák...
- Gamer Gép - MSI Z490, Intel I7 10700, 32GB DDR4, RTX 3060 Ti 8GB , 1 TB M.2 SSD, Gigabyte 450W
- ThinkPad E16 Gen1 16" FHD+ IPS i7-1355U GeForce MX550 16GB 512GB NVMe IR kam gar
- PS5 Slim+ 2x Dualsense Wireless Controller garanciálisan
- Eladó fullos Asus Tuff PC Plusz Monitor +...
- Gamer Gép- Gigabyte Z790, Intel i7 14700, 32GB DDR5, RTX 4070 Ti Super, 1 TB M.2 SSD, 1300W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W10 I Cam I Gari!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Gombászkönyvek egyben
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged