Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Ingyen kellene, de tegnapra
- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
-
LOGOUT.hu
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
atillaahun
veterán
Felidegesített az új Dolphin, leb@sztam, visszaraktam a 10.3-at. Viszonzásképpen ezzel várt. Erre lefrissítettem a legújabbra, de pont ugyanolyan szar. Most felkerültem a feketelistájukra hogy nem tetszett új verzió, vagy mi az anyámat tudok ezzel kezdeni?
Aki nem értené: zoom-olás után töredezi ekkorára auto a szöveget. Ha jobban ránagyítok meg már nincs auto illesztés ...
/nem, nem szeretném átállítani a betűméretet közepesről nagyra hogy egymásra lógjanak a szövegek ...
[ Szerkesztve ]
-
Krisz79
őstag
Van olyan fotós app,amiben létezik fotó javitási lehetőség? (,vörösszem,stb)
[ Szerkesztve ]
http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=Krisz79
-
Richee11
senior tag
Le akarom tölteni a Movies by Flixster-t de nem engedi. A telefonomon 4.1.2 van és a Play-an azt írja, hogy Eszköztől függ. Most akkor ezt, hogy kell értelmezni?
-
Richee11
senior tag
válasz Viktor0610 #49111 üzenetére
Hogy érted, hogy nem warez? A playen gondoltam, hogy nem warez app van
-
törölt tag
válasz Krisz79 #49112 üzenetére
#49086 -ban linkeltem egyet. Sok effekt van benne. A korrekció alatt találod a vörösszemet.
Atillaahun:
MiniPC -n frissítettem a stable verzióra, de nem jeleníti meg a hsz. -eket, csak a két szélét. Visszaraktam a beta2 -t. Megnéztem telón, ott a beta3 -at használom, az jól működik. De ez több összetevős dolog, mert közben a Jetpack is frissült. Bármelyikből tudok neked küldeni, ha igényled. -
MODERÁTOR
-
Richee11
senior tag
válasz Viktor0610 #49115 üzenetére
Értem én, csak azt nem, hogy a hivatalos áruházból az ingyenes alkalmazást nem tudom letölteni.
-
Bozek
nagyúr
válasz Viktor0610 #49115 üzenetére
Egy ingyenes alkalmazást megosztani, ami csak a telefon miatt nem letölthető, nem warez. Egy olyant, amit Magyarországon nem tettek elérhetővé szerintem az.
(#49116) Richee11: Mit nem értesz rajta? Nem elérhető Magyarországon, ezért nem tudod letölteni. Ez olyan nehéz, hogy doktori kell hozzá?
-
törölt tag
válasz Viktor0610 #49111 üzenetére
No, ez egy érdekes kérdés. Jó lenne erről egy ombudsz...aaakarommondani moderátori állásfoglalás. Az alkalmazás jogtulajdonosa korlátozta az elérhetőséget. Ha szigorúan nézzük, akkor mindegy, hogy a korlátozás financiális, és/vagy regionális, a megszegése mindenképpen warez. Rosszul gondolom?
Szerk.: megelőztek, de legalább kiderült, hogy másnak sem egyértelmű a szitu legalitása. Mellesleg ha a jogtulajdonos korlátozása épp készüléktípusra vonatkozik, annak megszegése miért nem warez?
[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
Voltam ugyan moderátor itt, de nem foglalnék állást.
"Magánemberként" azért nem tartom wareznek egy ingyenes fájl megosztását, mert nem károsítom meg a program készítőjét anyagilag.
Xiaomi 13T
-
Hello!
Milyen galéria alkalmazást tudtok ajánlani, ami nem kavarja el a képarányokat? A tabletem kijelzője 800*444 -ez, ez ugyan nem nagy segítség a programoknak, de azért egy egyszerű képaránytartás igencsak lehetne az alap galérában is :S (Vagy kamu a felbontás, és azért rossz? )
Köszi a segítséget előre is
Mutogatni való hater díszpinty
-
törölt tag
válasz Viktor0610 #49119 üzenetére
A warez nem az anyagi megkárosítást jelenti, hanem a jogellenes tevékenységet. Ha a jogtulajdonos bármilyen korlátozáshoz köti egy szoftver használatát, akkor e korlátozás megszegése, kijátszása jogellenes, tehát warez.
-
herdsman12
őstag
Melyik képszerkesztőt próbáljam?
Photo Editor (dev.macgyver) kezeli az EXIF adatokat, vagy
Pixlr Express - photo editing (Autodesk Inc.) vörösszem eltávolítás.
Ezek miatt inkább az elsőt választanám. -
LonGleY
veterán
válasz herdsman12 #49124 üzenetére
Szörnyen megterheli a géped, ha mindkettőt telepíted, és próbálgatod őket?
-
válasz LonGleY #49126 üzenetére
"A képaránytartás könnyen jelenthetne képtorzítást is, ha épp olyan pictúrákról van szó."
Ezt most nem értem, mire gondolod... Az a bajom, hogy némely képet beméretezi rendesen, hogy beférjen a kijelzőre, másokat meg csak egyik dimenzióban. pl. álló kép, szélességében összenyomja. Elfordítom a tabletet, akkor ugye kicsi a kép, de akkor sem jó a képarány, mert akkor meg széthúzza. És ezt csinálja a beépített galéria, meg a QiuckPic is.
Akármelyik PC-s képnézőnél alap az aránytartás :S[ Szerkesztve ]
Mutogatni való hater díszpinty
-
Koga777
tag
Sziasztok!
Hogy lehet kérdőjelet előhozni a Swype-ban? Egyszerűen nem találom és ez megőrjít.Amit a közvélemény akar, azt „politikailag irreális”-nak szokás nevezni. Magyarra fordítva ez annyit tesz, hogy a hatalom és kiváltságok birtokosai ellene vannak.
-
tybsen
addikt
válasz #41133696 #49123 üzenetére
Jo lett a business cal uj widget-je. Elsore csunyacska es egyszeru a regihez kepest, de eppen az egyszerusege miatt par perc utan jobban tetszik, mit a regi.
Uj Kamera temahoz: en csak azt sajnalom, hogy nem lehet egy mozdulattal valtani a kulonbozo modok kozott. Marmint egy jobbra huzassal elotunnek a modok (panorama, stb) - itt fel kell emelni az ujjam es kivalasztani amit szeretnek. Nyilvan nem nagy erofeszites de stilusosabb lett volna valahogy ugy megcsinalni, mint a foto-szerkesztoben, ahol anelkul, hogy felemelnem az ujjam, fel-le lehet csusztatni a kulonbozo funkciok kozott, erre gondolok.
[ Szerkesztve ]
-
petipetya
nagyúr
válasz tybsen #49131 üzenetére
Igazából pont ez zavart engem az előző Google Kamera verzióban, feltéve ha ugyanarról beszélünk - a válaszod visszakövetése nem hozott eredményt ez ügyben. Sokkal nehezebb volt úgy kezelni, hogy nem emelem fel az ujjamat, mert úgy az ujjam mindig kitakarta valamelyik menüpontot. Az új interfész sokkalta kezelhetőbb.
"nincs rá lezsóidő"
-
sir fg
aktív tag
Bocs, hogy ismétlem magam, de nem volt válasz:
Aki Handcent SMS-t használ, és müködik az ékezetes karakterek automatikus átalakítása (hogy 160 karakteres maradhasson az SMS), attól azt szeretném kérdezni, hogy:
- milyen telefonja van
- milyen Androiddal
- milyen nyelvre van állítva az Android illetve maga a Handcent
- tud-e valami konkrét beállításról, ami elösegítette ezt a funkciót (azaz hogy müködik a karakter-átalakítás).Elözmény: nekem nem alakítja át a karaktereket. (Nexus 5, Android 4.4.2, német nyelvü Android, akármilyen nyelvü Handcent.)
Ericsson A2618s --> Samsung R210 --> Sony Ericsson T100s --> Sony Ericsson k750i --> Samsung Galaxy 3 --> Sony Ericsson Xperia Ray CM10 --> Nexus 5, stock 6.0.1 --> Sony Xperia Z5 Compact, stock
-
őstag
Mi a helyzet akkor ha vásároltam egy albumot play-en, és az több mint 100 tracket tartalmaz, de ugye az a max zeneszám ami egyben letölhető, ezt ki is írja egy figyelmeztető ablakban.Most mi a fakkomat csináljak, egyesével töltsem le? Mert ez egyrészt rengeteg idő, másrészt úgyis zip vagy rar formátumban szedhető. Valaki belefutott már ilyenbe?
[ Szerkesztve ]
http://steamcommunity.com/id/DrTechnoid/
-
törölt tag
Lehet, hogy ebben az Android is ludas. Ha van egy 1280x720 -as (vagyis 16:9 -es) képed és egy Tabod ugyanilyen felbontású kijelzővel, akkor ki kéne adja. Csakhogy ebből le kell vonni a dockbar -t, ami ebben az esetben 48 pixel. Vagyis a kijelző 1280x672, ami semmiképp sem 16:9.
-
Romvr
őstag
Sziasztok,
Olyan alkalmazást keresek ami a kártyás csomagokat is képes kezelni. Azaz beírom a feltöltött összeget, a hívások/sms díját és az alapján számol hogy hány percem van még hátra a hívások után. Ezt pedig Widget vagy Állapotsori ikon formájában ki is jelzi.
Amit találtam az mind előfizetéseseknek van kitalálva azaz minden hónap X-edikén újraindul, meg csak az elbeszélt percek számát mutatja...
"(...) instead of looking out, they look in. Instead of speaking, they listen. Instead of trying to make sense, they make dreams." ~ Thistle-Chaser
-
-
Romvr
őstag
válasz batai15 #49139 üzenetére
Tudom a négyzetrácsos füzet és a ceruza csodákra képes, de ha már van egy okos telefonom jó lenne ha az ilyen dolgokat az tartaná fejbe, nem pedig én.
Szóval köszönöm ezt a 0 értékű hozzászólást."(...) instead of looking out, they look in. Instead of speaking, they listen. Instead of trying to make sense, they make dreams." ~ Thistle-Chaser
-
MODERÁTOR
válasz sir fg #49135 üzenetére
- milyen telefonja van
Xiaomi Hongmi.
- milyen Androiddal
4.2.2.
- milyen nyelvre van állítva az Android illetve maga a Handcent
Angol és angol a Handcent is.
- tud-e valami konkrét beállításról, ami elösegítette ezt a funkciót (azaz hogy müködik a karakter-átalakítás)
Nem találtam erre vonatkozó beállítást...Xiaomi 13T
-
-
air
nagyúr
Az egyik legjobb a Call Meter 3G.
Tintatartó, aligátor, búzavirág, csók, gyalupad, fogpiszkáló
-
tankraid
aktív tag
Olyan progit tudtok ajánlani ami egy könyvtár vagy fájl nyitását kódtól teszi függővé?
Arra az estre keresek megoldást, hogy valaki használni tudjon egy telefont de ne tudjon minden rajta lévő cucchoz hozzáférni.A válaszokat előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest