- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- Wiz Khalifa: Grand Theft Auto VI - Érdekességek, látványosságok, képek, infók egy helyen.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
-
LOGOUT
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Romvr
őstag
válasz
#79335424 #93991 üzenetére
Nem szeretném a készülékre letölteni, max ha hosszabb távra elutazom, de azt SMB-vel és ES File Explorer-el meg tudom oldani.
Olyan kell ami a hálózaton keresztül azonnal tudja lejátszani a tartalmat. Pl a Szerver oldalon berakom a "filmek" mappát a stream alkalmazásba és az Androidon csak rábökök a mappában szereplő egyik fájlra és azonnal lejátssza, letöltés nélkül (tárhelyfogyasztás nélkül).
-
Romvr
őstag
Sziasztok,
Jelenleg iPad-et használok és ha otthon vagyok akkor az Air Video HD alkalmazással tudom az otthoni média szerverről az iPad-re stream-elni a filmeket / sorozatokat, nagyszerű minőségben.
Na ennek az Androidos megfelelőjét keresem. Nem baj ha fizetős, csak megbízhatóan és stabilan működjön WiFi kapcsolaton keresztül. Nézelődtem neten is (Google a barátom), de nem leltem hasonlóan operáló alkalmazást. Tudnátok segíteni ebben?
Előre is köszönöm a választ!
Üdv,
Romvr -
Romvr
őstag
Sziasztok,
Én olyan alkalmazást keresek Android 5.0-ra amivel a Wirelless Access Pointok Eszköz Nevét láthatnám. Tonnányi olyan van ami az SSID-t és BSSID-t mutatja meg a MAC address-t de én konkrétan olyat keresek ami a kapcsolódott ESZKÖZ NEVÉT írja ki és nem a hálózatét.
Egy 12 AP (AP01 - AP12) által lefedett területen, X ponton megnézve azt látom most hogy
SSID: Teszt Network
BSSID: 00:11:22:33:44:55
MAC: AAB
C
:EE
F
De én szeretnék olyat is látni hogy Connected Device: AP05, vagy éppen AP10, hogy a kezemben lévő eszköz az melyikhez kapcsolódik.
Létezik ilyenre megoldás? Már áttúrtam a Play Store-t de nem leletem hasonlót.
A segítséget előre is köszönöm!
Romvr
-
Romvr
őstag
Sziasztok,
Olyan alkalmazást keresek ami a kártyás csomagokat is képes kezelni. Azaz beírom a feltöltött összeget, a hívások/sms díját és az alapján számol hogy hány percem van még hátra a hívások után. Ezt pedig Widget vagy Állapotsori ikon formájában ki is jelzi.
Amit találtam az mind előfizetéseseknek van kitalálva azaz minden hónap X-edikén újraindul, meg csak az elbeszélt percek számát mutatja...
Új hozzászólás Aktív témák
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Országos! KÉSZPÉNZES - UTALÁSOS VIDEOKÁRTYA FELVÁSÁRLÁS! Korrekt áron! AMD!
- 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Bomba ár! HP ProBook 430 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Samsung Galaxy A71 128GB Kártyafüggetlen, 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest