Hirdetés
-
LOGOUT.hu
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Romvr
őstag
Sziasztok,
Olyan alkalmazást keresek ami a kártyás csomagokat is képes kezelni. Azaz beírom a feltöltött összeget, a hívások/sms díját és az alapján számol hogy hány percem van még hátra a hívások után. Ezt pedig Widget vagy Állapotsori ikon formájában ki is jelzi.
Amit találtam az mind előfizetéseseknek van kitalálva azaz minden hónap X-edikén újraindul, meg csak az elbeszélt percek számát mutatja...
"(...) instead of looking out, they look in. Instead of speaking, they listen. Instead of trying to make sense, they make dreams." ~ Thistle-Chaser
-
Romvr
őstag
válasz batai15 #49139 üzenetére
Tudom a négyzetrácsos füzet és a ceruza csodákra képes, de ha már van egy okos telefonom jó lenne ha az ilyen dolgokat az tartaná fejbe, nem pedig én.
Szóval köszönöm ezt a 0 értékű hozzászólást."(...) instead of looking out, they look in. Instead of speaking, they listen. Instead of trying to make sense, they make dreams." ~ Thistle-Chaser
-
Romvr
őstag
Az én esetemben addig teljesen mindegy amíg +36-al kezdődik a telefonszám
szerk:
(#49148) Viktor0610:
Nem telenoros vagyok, a szolgáltatómnak nincs ilyen programja külön.(#49147) air:
Köszi ezt megnézem(#49142) mazsi70:
Meg ezt is[ Szerkesztve ]
"(...) instead of looking out, they look in. Instead of speaking, they listen. Instead of trying to make sense, they make dreams." ~ Thistle-Chaser
-
Romvr
őstag
Sziasztok,
Én olyan alkalmazást keresek Android 5.0-ra amivel a Wirelless Access Pointok Eszköz Nevét láthatnám. Tonnányi olyan van ami az SSID-t és BSSID-t mutatja meg a MAC address-t de én konkrétan olyat keresek ami a kapcsolódott ESZKÖZ NEVÉT írja ki és nem a hálózatét.
Egy 12 AP (AP01 - AP12) által lefedett területen, X ponton megnézve azt látom most hogy
SSID: Teszt Network
BSSID: 00:11:22:33:44:55
MAC: AABC:EEFDe én szeretnék olyat is látni hogy Connected Device: AP05, vagy éppen AP10, hogy a kezemben lévő eszköz az melyikhez kapcsolódik.
Létezik ilyenre megoldás? Már áttúrtam a Play Store-t de nem leletem hasonlót.
A segítséget előre is köszönöm!
Romvr
-
Romvr
őstag
válasz #61600768 #91055 üzenetére
Wifi Data nem jelzi és ha az inSSIDer olyan mint a desktop verzió akkor szintén nem írja. De nem akarok 2500 forintot eldobni a bizonytalanra.
[ Szerkesztve ]
-
Romvr
őstag
válasz kaciokos #91058 üzenetére
Nyilván én vagyok béna de a FING az a hálózatra csatlakoztatott eszközöket listázza ki az éppen kapcsolódott hálózat SSID-ja alatt. AP-kat nem látok még MAC alapján sem... :S
-
Romvr
őstag
Tényleg nem találtam. De kiderült hogy a 2005-ben vásárolt WinCE PDA-mra van olyan alkalmazás ami kiírja a csatlakoztatott hotspot nevét is. Jobb lett volna Android-ra, de ha nem, hát nem.
Köszönöm a segítséget mindenesetre.
[ Szerkesztve ]
-
Romvr
őstag
Sziasztok,
Jelenleg iPad-et használok és ha otthon vagyok akkor az Air Video HD alkalmazással tudom az otthoni média szerverről az iPad-re stream-elni a filmeket / sorozatokat, nagyszerű minőségben.
Na ennek az Androidos megfelelőjét keresem. Nem baj ha fizetős, csak megbízhatóan és stabilan működjön WiFi kapcsolaton keresztül. Nézelődtem neten is (Google a barátom), de nem leltem hasonlóan operáló alkalmazást. Tudnátok segíteni ebben?
Előre is köszönöm a választ!
Üdv,
Romvr[ Szerkesztve ]
-
Romvr
őstag
válasz #79335424 #93991 üzenetére
Nem szeretném a készülékre letölteni, max ha hosszabb távra elutazom, de azt SMB-vel és ES File Explorer-el meg tudom oldani.
Olyan kell ami a hálózaton keresztül azonnal tudja lejátszani a tartalmat. Pl a Szerver oldalon berakom a "filmek" mappát a stream alkalmazásba és az Androidon csak rábökök a mappában szereplő egyik fájlra és azonnal lejátssza, letöltés nélkül (tárhelyfogyasztás nélkül).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Új, bontatlan Macbook Air Retina M2 13" 2022 Gray, 8GB RAM/256GB SSD/magyar bill./apple garacia
- SONY WH-1000XM3 vezeték nélküli, zajszűrős fejhallgató - HIBÁTLAN ÁLLAPOT
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest