Hirdetés
-
LOGOUT.hu
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
petipetya
nagyúr
-
darvinya
titán
válasz gipsztigris #28203 üzenetére
Így igaz.
A 100m sprintet nem lehet telon nézve lefutni.
(#28204) petipetya
Te is csak 90p-es vagy, de ha már tovább tart az nem megy.
Szégyen ahogy a mai sport ilyen szemlélettel űzik.
[ Szerkesztve ]
Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke
-
tonyqa23
senior tag
válasz darvinya #28205 üzenetére
"Így igaz.
A 100m sprintet nem lehet telon nézve lefutni."
Na, de van ám benne karlendítésszámláló!!!Nem a 100 méter lefutásásnak ideje a lényeg, hanem hányat lendítettél.
Amúgy meg keresek runastic-hozzászólás számlálót...van ilyen app?
[ Szerkesztve ]
Siemens M35i >> Samsung SGH R210 >> Sony-Ericsson K700i >> Nokia 6120 classic >> ZTE Grand X In >> iPhone 6s >> Huawei P8 >> Samsung Galaxy A50 >> iPhone XS >> iPhone 12 Pro >> iPhone 14 Pro
-
kavics325i
őstag
Nem feltétlen paraszt vakítás.
A 100 méteres történetnél igen.De ha mondjuk rendszeresen jársz újra futni és próbálsz egy régebbi szintet újra elérni,vagy fejlődni akarsz akkor nagyon jól jönnek az ilyen appok. Látsz egy fejlődési folyamatot,nyomon tudod követni és az erőt tud adni és kitartást,a stopperóra az egy szintetikus szám,nem látsz mögé és nem érted mi hogyan történik. Ha nem sportolsz akkor nyilván pon mindegy" A fantáziát kárpótlásul kaptuk mindazért, amik nem vagyunk, a humorérzéket pedig vigaszképpen azért amik vagyunk.” ( Széchenyi Zsigmond )
-
ux1
addikt
válasz kavics325i #28209 üzenetére
Qva jó lehet egy manapság 4.5-6 colos telefonnal futkározni
-=[ 乂丨卂ㄖ爪丨 ]=-= [ 卩ㄖ匚ㄖ 千1 ]=-
-
petipetya
nagyúr
válasz xenom0rph #28208 üzenetére
Én is ezt használom.
Ám mintha az mk808 topicban valaki írta volna, hogy a ttorrent pro nem úgy tölt vissza, ahogyan azt Ő szeretné. Meg is van (3. pont): [link]
Személy szerint nem voltam még olyan helyzetben, hogy a ttorrent pron keresztül több torrentet töltöttem volna vissza. Emellett inkább megvettem a prémium tagságot 1 évre az egyik nagy torrent oldalon, mert nem mindig tudom biztosítani a letöltött dolgok megosztását, mivel a telefont nem szeretem úgy hagyni.
Persze amióta ott olvastam a dropboxos trükkről, azóta főleg a laptopon megy a torrent.
[ Szerkesztve ]
"nincs rá lezsóidő"
-
-
canniball
nagyúr
Üdvözletem!
Létezik-e olyan megoldás, hogy a PC-n, Google Maps-ben (vagy hasonlóan könnyen használható megoldással) megtervezett útvonalat feltoljam a telefonra ami aztán GPS alapon, magyar hangon végignavigál ezen az úton? Lehetőleg offline, de ez nem feltétlen kitétel, csak ne zabálja a 10MB-okat. Ha megoldható melyik app. kell hozzá?[ Szerkesztve ]
https://tinyurl.com/ycoexz4o *** Only the good die young...
-
xenom0rph
őstag
A shazamban mit kell csinálni ,hogy lementse a gugliaccountra a tageket? Mert már párszor újra húztam a telót és csak pár tag marad meg. Mindig ugyanazok.
halahala
-
kavics325i
őstag
válasz canniball #28216 üzenetére
Google maps?
dekrer (#28215)
Az bizony. Nem kifulladásig kell csinálni.[ Módosította: BomiBoogie ]
" A fantáziát kárpótlásul kaptuk mindazért, amik nem vagyunk, a humorérzéket pedig vigaszképpen azért amik vagyunk.” ( Széchenyi Zsigmond )
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
válasz kavics325i #28218 üzenetére
Kérlek, 5 percen belül szerkeszd az előzős hozzászólásod. Köszönöm.
-
jjeahh
nagyúr
hi, mondjatok egy jól működő teló automatizáló appot...tudom, hogy van valami fizetős meg van a microsoft-tól is egy ingyenes, de nem esik le a nevük...
Fb: facebook.com/n.barni | Insta: instagram.com/n_barna/ | Strava: bit.ly/2HvMboG
-
Az ES File Explorerben hol lehet a root fájlrendszert írható-olvasható állapotba átkapcsolni?
A beállításokban nyomát se találom ilyesminek.
-
jjeahh
nagyúr
válasz pepe091 #28222 üzenetére
köszi! megtaláltam a microsoftost is...
Fb: facebook.com/n.barni | Insta: instagram.com/n_barna/ | Strava: bit.ly/2HvMboG
-
Killerlaca
senior tag
Sziasztok,
Tudok valahogy mentést csinálni az alkalmazásaimról és azok adatairól?
Egy rom csere után könnyen visszaállítható legyen minden.Köszönöm
Asus Z170 pro Gaming, i7-6700K, GTX 1060 6GB, OCZ 60GB, Corsair 8GB, Sharkoon 500W
-
darvinya
titán
válasz kavics325i #28209 üzenetére
Erre csak annyit mondok.
Fuss ameddig bírsz és érd el a következő út sarkát és nézd meg mennyi időbe telt mire eljutottál oda.
És rájösz, hogy nem a telo babrálással többet teljesítettél.
Fejlődni meg akkor fogsz mikor a következő városban találod magad.
(#28218) kavics325i
Pedig igen az kell.
Nézd meg melyik sportág ami sikeres.
Csak azok amik kifuladásig edzenek, és nem a megtett szakaszig aztán szuszog, hogy kevés a pénz.[ Szerkesztve ]
Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke
-
jjeahh
nagyúr
válasz Killerlaca #28226 üzenetére
titanium backup
-
xenom0rph
őstag
-
Killerlaca
senior tag
Köszönöm a válaszokat.
A File Expert nevü progival sikerült .apk fájlokba lementeni őket.
Ez így jó lesz?
Valamint az sms-eket is le tudom menteni valahogy?Köszi
Asus Z170 pro Gaming, i7-6700K, GTX 1060 6GB, OCZ 60GB, Corsair 8GB, Sharkoon 500W
-
kavics325i
őstag
válasz darvinya #28227 üzenetére
Pár évet voltam olyan helyen ahol kötelező volt a sport. Aztán egy földet-érésnél tört a bokám amit nem vettek észre így 5 napig volt gipszben.1 hónap múlva már futottam vele aminek meg is lett az eredménye. Előtte a 3200m-t 12 perc alatt futottam le úgy,hogy alkatilag nem a legideálisabb futó vagyok. Most 16 perc kell hozzá és 10 év telt el. De ha kiffulladásig mentem volna amikor újra kezdtem sportolni akkor most nem bírnám. Ugyanis nem csak izom és elszántság kell hanem ízület is. Szóval nekem elhiheted,hogy baromság amit írsz,mellesleg minden pozitív változás ami az időn kívül változik és app-okkal mérhető reménnyel tölt el.
A pénzről meg annyit,hogy én pénzért már nem csinálnám és nem azok az eredményesek akik kifulladásig edzenek,hanem azok akik amiben edzenek ahhoz alkatuk is meg van. Itt a városunkban van egy srác---gerelyhajító---volt munkatársam fia. Most csinált a város egy gerelyhajító pályát,mert a srácot el akarták innen vinni. Ifjúsági vb. 2. lett most. Nincs sok pénzük és eleddig szponzoruk sem volt. De most már csak magán tanárhoz tud járni,mert felfigyeltek rá. Egy éve meg még azt se tudta a város,hogy ki Ő. Én nyilván igen,de szinte csak nagyon kevesen voltunk.
Úgyhogy nem pénz kell az eredményességhez hanem beltartalom" A fantáziát kárpótlásul kaptuk mindazért, amik nem vagyunk, a humorérzéket pedig vigaszképpen azért amik vagyunk.” ( Széchenyi Zsigmond )
-
havri1
félisten
Hali!Google talk-ra tud valaki telepítő apk-?
Ki van herélve a romból, és a hangouts nem tetszik. Köszi![ Szerkesztve ]
havri
-
chab7
addikt
válasz Oldman2 #28223 üzenetére
Apropó, ES file explorer.
Hová lett az a funkció amivel gombnyomásra megoszthattam wifin az sd kártya tartalmát? Én ezt használtam ha a gépre másoltam valamit mert leggyorsabb beüzemelésű alternatíva volt. Gépen fájlkezelőben eleve be volt állítva egy fülön a teló ip+port és már lehetett is böngészni a fájlokban.
Amióta megújult az ES már nem találom. Benne van ez még?(#28232) havri1: Ja, köcsög hangoutsban mikor fogom végre látni hogy ki van online és ki nem? Nem alap funkció kellene legyen?
[ Szerkesztve ]
Lenovo ThinkPad T500 (Win10) | Huawei Mate 9 (8.0)
-
DonMedve
addikt
Hangoutsra: Az még csak hagyján,de ma frissítettem a legújabbra,mondom hátha,de még szarabb lett mint volt.Legnagyobb problém pont a lényeg,nem kaptam meg az üzeneteket.Így elkúrni valamit.
"...Nekem nincs semmim ezen a világon,csak a tököm meg a puszta szavam...,és ezt a kettőt nem játszom el senkiért,megértetted?!..." <Tony Montana>
-
havri1
félisten
válasz DonMedve #28234 üzenetére
Nem jönnek az üzik, és laggol mint az állat..IM+ Pro is van, de nem az igazi..push nem működik néha, és ugyanúgy nem jön át az üzenet, csak ha megnyitom..
(#28233) chab7: Elvileg lehet látni, ha online, akkor sötétebb, ha offline, akkor halvány a user nick, nem?
[ Szerkesztve ]
havri
-
chab7
addikt
válasz havri1 #28235 üzenetére
Nálam nem. Nálam az sötét akitől olvasatlan sorom van. De azt hogy be van lépve avagy sem, azt nem látni
Az ES exploreres bajom közben tárgytalan, megtaláltam. "Távoli gyors elérés" menüpont. Csak a szemem szúrta ki eddig
Lenovo ThinkPad T500 (Win10) | Huawei Mate 9 (8.0)
-
twine
veterán
válasz DonMedve #28234 üzenetére
Sajnos a google valamit kezd nagyon elb*szni én "talkon vagyok",de asszonnyal már egyezményes smileyaink vannak ha valami fontosat kérünk egymástól, reagáljunk vele, mert többször nem kaptunk meg egymástól üzenetet,,,,
Talk mindkét telefonon,,, pedig a google t, és szolgáltatásit szeretem, de mostanában sz@r van a palacsintában[ Szerkesztve ]
-
havri1
félisten
Mint ahogy a gmail levelek is össze vissza jelentkeznek. Van amelyik megjön az értesítési sávba, van ami nem.
A térkép csak akkor működik, ha engedélyezed a helymeghatározást, nem elég a gps. WTF?!
Személyes adatok szinkronizálása?
Alkalmazásadatok szinkronizálása?[ Szerkesztve ]
havri
-
DonMedve
addikt
Eddig nem volt gondom nekem se,és én is nagyon szerettem. A frissítést lekaptam,most az előző verziós hangouts van fennt,de szerintem dobom ezt is és visszateszek egy rendes Talkot.
havri: Én a Xabbert próbáltam,de az is halott volt.Bár lehet csak én nem csináltam jól valamit,de azon sem jöttek meg az üzik. Gmail-re annyit,hogy most ugye van ez az új elrendezés,minden cimkét külön be kell lőni,hogy kérsz róla értesítést,különben csak az elsődlegesről kapsz, a többihez nincs alapból. Ha belőtted akkor sorry.
A személyes adatok szinkronizálása nekem is szarakodik a napokba.[ Szerkesztve ]
"...Nekem nincs semmim ezen a világon,csak a tököm meg a puszta szavam...,és ezt a kettőt nem játszom el senkiért,megértetted?!..." <Tony Montana>
-
twine
veterán
válasz havri1 #28240 üzenetére
Én erre gondolok, ezért is részleteztem, hogy talkon is ez a helyzet,,,én a hangoutsnak kb egy órát adtam és szedtem is le,,, őszintén, hol kellene normálisan működnie, ha nem egy módosítatlan google referencia telefonon,,,,?
Valami "server oldali" probléma lesz ez
Mostanában párszor anyáztam miattuk
De majd ez is elmúlik, mint minden rossz,,, javítják,,, örülünk[ Szerkesztve ]
-
canniball
nagyúr
válasz kavics325i #28218 üzenetére
Mondod vagy kérded?
https://tinyurl.com/ycoexz4o *** Only the good die young...
-
kalapacsolok
senior tag
Üdv! Frissült a google maps... Navigációnál eddig bemondta, hogy hajtson ki a körforgalomból majd a második kijáraton - most nem mond semmit ,csak azt hirtelen, hogy hajtson ki.... Ez így szar, mert nézni kell a navigációt is közben. Nektek sem mondja be?
Plusz a korábbi verzióban elhalványodott, szinte kikapcsolt a képernyő, amikor mondjuk 20 km-t kell egy egyenes úton megtenni, most meg szinte ugyanúgy világít, nagyon le is merült a telóm.... Ti nem tapasztaltátok ezt a Google Maps navigálásakor?
-
kavics325i
őstag
válasz canniball #28242 üzenetére
Mondom,de kérdezem is hátha már próbáltad és nem működött.
Én azt vettem észre,hogy előzménybe be teszi az évekkel ezelőtti gépen való rákeresést is" A fantáziát kárpótlásul kaptuk mindazért, amik nem vagyunk, a humorérzéket pedig vigaszképpen azért amik vagyunk.” ( Széchenyi Zsigmond )
-
Sanyi.mTs
addikt
GPS status-t használok.
statusz bar-t lehúzva hasonló kép fogad, mint itt. De mit jelent:
- SIG 18/4.8?
- SAT 3/4-et tudom, de nekem szokott ilyet is írni: SAT 2+3/8? -
S e t h
nagyúr
válasz gipsztigris #28203 üzenetére
Nálam ezek az alkalmazások olyanok mint az időjárás app-ok.Akit komolyan érdekel az időjárás, az nem tingli tangli alkalmazásoktól várja a csodát, amik jaj de jól néznek ki és ezzel mindent el is mondtunk róluk.
Én napi két és fél órát edzem a hét 5-6 napján, ki is próbáltam az endomondot, ilyen meg olyan trackert, de engem inkább csak hátráltatnak.Akinek mankó kell, egy plusz hogy legyen kitartása, annak oké, de számomra inkább parasztvakítás.This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!
-
canniball
nagyúr
válasz kavics325i #28244 üzenetére
Nem próbáltam, pont azért kérdezek hogy ne kelljen csillió alkalmazást kipróbálni mire meglelem az igazit.
De a telefonos app. honnan tudja hogy miket kerestél a PC-n?https://tinyurl.com/ycoexz4o *** Only the good die young...
-
kavics325i
őstag
válasz canniball #28247 üzenetére
gépen böngészőben bejelentkezel a gmail-be fent ott a térkép és ott keresel. a google mapsba telefonon meg be vagy jelentkezve és így
" A fantáziát kárpótlásul kaptuk mindazért, amik nem vagyunk, a humorérzéket pedig vigaszképpen azért amik vagyunk.” ( Széchenyi Zsigmond )
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Jogász topic
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- Mozilla Firefox
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- MÁV topic
- Politika
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- eBay-es kütyük kis pénzért
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest