Hirdetés
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Ettetek, ittatok?
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Mindent a StreamSharkról!
- Asszociációs játék. :)
- Szólánc.
- Építkezünk 6. rész (2024)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
-
LOGOUT.hu
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz tonyqa23 #5943 üzenetére
Szia. Ilyen bajom nekem is volt anno, hogy random néhány nevet megduplázott, egyszerűen töröltem. Mai napig nem tudom hogy miért csinálta. Amikor viszont a SD-re mentettem ki a névjegyzéket egy fájlba, akkor semmi baja nem volt....
Ilyen térképprogramot én ugyan nem használok amit te kérsz, de amennyire én tudom, a Maverick lesz a te programod. Elvileg lementi a már megtekintett térképrészleteket az SD-re, és később használhatod net nélkül is.
-
róland
veterán
válasz tonyqa23 #6514 üzenetére
A Google Docs utóda. Annyit változtattak, hogy a mindenki által úgy is tárolóként használt Google Docs, már hivatalosan is az. Azaz bármilyen fájlt feltölthetsz.
De elsősorban a Google Dokumentumokat éred el belőle.
Goggle DOcs: webes irodai programcsomag. Az emberek által használt funkciók 95%-ra bőven megfelel. (Szövegszerkesztés, táblázatkezelés, prezentáció, rajz, űrlap!) Utóbbival szép netes kérdőíveket lehet szerkeszteni, használják is sok helyen.
Valamint egy nagyon hasznos funkció, hogy a feltöltött képekből dokumentum készíthető a Google OCR rendszerével. (Egész jó eredménnyel.)http://logout.hu/cikk/mi_is_az_a_htpc/teljes.html; Három emeleten át egy teljes liftrapszódiát játszik!
-
raczger
őstag
válasz tonyqa23 #6523 üzenetére
Nem módosítottak ez ügyben semmit, sőt, tegnap kaptam +100mb-ot, csak épp elfelejtettek tájékoztatni, hogy mi lehet a probléma, vagy hogy egyáltalán dolgoznak a megoldáson. Most pár napig még tesztelem a mostani adatforgalom mérő alapján.
www.movat.hu - http://bit.ly/2mIziA4
-
ktamas55
tag
válasz tonyqa23 #8629 üzenetére
A kapott segítség hatására közben én is megtaláltam a megoldást.
Nos. Az új telefonon a "beállítások" menűben, a "fiókok és szinkronizálás" menüpont alatt a "fiók hozzáadása" alatt nem a létrahozást, hanem a bejelentkezést kell választani. Itt aztán megadod a már meglévő fiókod adatait és máris szinkronizálhatod az ott lévő adataidat az új melefonra.
-
-
atillaahun
veterán
válasz tonyqa23 #10660 üzenetére
Hát csak simán átváltod az autós ikont buszra a GNavi jobb felső sarkában. És onnantól úgy tervez. Beszélni nekem is beszél alapból, nem tudom a tied mi lelte. Nincs lenémítva? Mármint nem a media hangerő, hanem maga a program. Bár akkor meg nem pittyegne. Hmm.
Akkor még a Google TTS körül lehet gond. Ami beszéddé alakítja a szöveget. Bár ez is alaptartozék. Nem dobtad ki véletlenül? Esetleg kapcsoltad ki a Hang-beállítások között?[ Szerkesztve ]
-
LonGleY
veterán
válasz tonyqa23 #10737 üzenetére
Bizonyos launcherek képesek rá (pl. Nova) + Apps Organizer és társai külön appként is erre a funkcióra születtek. Épp csak pár hozzászólással előtted merült fel a probléma aktuálisan. :] Személy szerint Apex Launcher mellett nem akartam külön appot erre, az Apex-ben viszont lehet hide-olni appokat, így nem lesz annyi fent, illetve beállítható úgy, hogy ne lapozgatni kelljen és ne oldalirányban, hanem le-föl csúsztatható legyen a menü, úgy esetemben sokkal gyorsabb a választás. De van, akin valóban csak a mappázás segít.
[ Szerkesztve ]
-
-
mondomén
őstag
válasz tonyqa23 #11875 üzenetére
Szerintem launcher mindenképp kell a dologhoz. MIUI launcher viszonylag normálisan megoldja. Appdrawerben pedig fingom sincs hogyan kéne. Biztos vannak ikon pack-ek, meg témák, de én nem használok ilyen össze szedett dolgokat. Általában magam válogatom össze az ikonokat...
-
mondomén
őstag
válasz tonyqa23 #11879 üzenetére
Persze. Felraksz valamilyen launcher-t (én apex-et használok), majd leszedsz például deviantart-ról ikonokat és azokat egyesével tudod cserélgetni a homescreenen (hosszan nyomod az ikont majd betallózod a letöltött png-t).
-
air
nagyúr
válasz tonyqa23 #12325 üzenetére
Nekem is Net csomagom van, és a "másodlagos" számlaszámhoz kapcsolódó Webkártyát használom a Google Wallet-ben és a PayPal-nál is.
(#12329) tonyqa23
Ez egy nagyon jó kérdés. Korábban az OTPdirekt felületen volt egy menüpont, ahol ezeket az adatokat meg lehetett nézni. Na ez most nincs. És az indoklás: biztonsági okok miatt. Viszont a telefonos OTPdirekt megmondja! Telefonon, amit bárki lehallgathat, és az adatokat pedig kezeld te biztonságosan ahogy akarod. Ezzel kapcsolatban fut egy panaszom a banknál. Választ persze nem kaptam 30 napja!
[ Szerkesztve ]
Tintatartó, aligátor, búzavirág, csók, gyalupad, fogpiszkáló
-
-
LonGleY
veterán
válasz tonyqa23 #12340 üzenetére
Ha tényleg nem jó, akkor gyorsan uninstall, negyed órán belül még visszatéríti a pénzed. Utána hibajelentésként kérvényezheted ezt ITT (I'd like to request a refund), ami egyedi elbírálás alá kerül. Nekem így sikerült az IM+ Pro-ért fizetett összeget visszakapnom, mondván, hogy szutyok szar a program. :]
[ Szerkesztve ]
-
LonGleY
veterán
válasz tonyqa23 #12342 üzenetére
Teljesen automatikus, uninstalláld azt akár a telefonodon, akár a Play-en keresztül. Bármekkora összegű cuccnál működik, így gyakorlatilag bármit ki tudsz próbálni, igaz, 2-3 nap is eltelhet, mire jóváírják az összeget.
Az appok magyarítás nélküli angol oldalát pedig úgy éred el, ha a link mögé (vagy a &hl=hu helyére) beírod a következőt: &hl=en, vagy egyszerűen átváltasz az oldal alján a lenyíló menüvel.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest