Hirdetés
-
LOGOUT.hu
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
xenom0rph
őstag
Sziasztok! Hamarosan kezeim közé kapom az életem első androidos telefonját, addig is kérnék tőletek egy jó kis velős program ajánlót Jöhet fizetős is ,ha tetszik bevásárolok! Minden kategóriából várnám a programokat ,mondjatok jó sokmindent ...
halahala
-
xenom0rph
őstag
Mi a különbség a swype és swiftkey között? Melyik a jobb?
halahala
-
xenom0rph
őstag
Régebben (kb másfél éve) láttam egy olyan 'élő' háttérkép alkalmazást ami úgy működött ,hogy a telefon giro szenzorját használta, és mondjuk volt egy városi látkép, és amint elkezdett mozogni a telefon úgy 'nézhetett szét' a telefon használója.Valaki tudja melyik ez? Bocsánat a hülye magyarázatért ,remélem azért érthető magyarázat
Ja és azzal még tudok segíteni hogy fizetős voltpluszba még valami ha már ittvagyok:
Olyan játékot keresek ,amiben lehet egymás ellen versenyezni, pl.: pontszámban (Temple Run, Fruit Ninja) Nem feltétlenül kell ilyen pontszámosnak lennie ...
[ Szerkesztve ]
halahala
-
xenom0rph
őstag
Olyan alkalmazás ami gyűjti az éppen free,de egyébként fizetős appokat?
halahala
-
xenom0rph
őstag
Sziasztok,
Valami jó kis Tower Defense játékot keresek! Ti mit ajánlotok?
halahala
-
xenom0rph
őstag
válasz #40993792 #21799 üzenetére
Majd kipróbálom, de csak ikonpakkok léteznek? Vagy lehet egyenként is ,esetleg saját ikonpakkot kell összeállítanom?
És mindenképpen kell launcher? olyan megoldás nincs, hogy az alap gui-n lévő ikonokat cserélem?wardemi: Rootolni nem szeretnék
[ Szerkesztve ]
halahala
-
xenom0rph
őstag
dokee78: Ez jól néz ki
Van még valami , a fejemet ne szedjétek, hogy iOS-es link ,de mivel arról váltottam kénytelen vagyok egykor egykor visszakanyarodni oda.. Szóval, olyan programra lenne szükségem amivel tudok titkosítani dolgokat ,képeket/videókat/jegyzeteket, és hogy csak az adott programon belül lehessen megtekinteni (ez mondjuk elég nehéz nem? mivel az android tárhelye nyitottabb, mint egy iphone-é) Itt egy link konkrétumként
halahala
-
xenom0rph
őstag
Egyetlen egy accweather widgetet sem tudok frissíteni (gyári Samu, bw) miért nem?
halahala
-
xenom0rph
őstag
(#22383) Tyer : Sikerült, nem tudom hogyan, valamit össze nyomkodtam és jó lett
Más : egy jó kis kép kezelőt mondanátok?
halahala
-
xenom0rph
őstag
Olyan alkalmazást keresek amivel egy adott *.mp3 fileban áttudom írni az előadót, albumot és tudok hozzáadni borító képet. Mondjátok, hogy van ilyen!
halahala
-
xenom0rph
őstag
Bocsi a hülye kérdésért, még új vagyok az androiddal: Azt én hol látom ha egy adott programra frissítés van?
halahala
-
xenom0rph
őstag
Sziasztok, olyan programot keresek ami ilyen kvázi emlékeztetőként működik. Arra gondolok hogy vannak pl bizonyos napi teendőim és hogy akkor arra emlékezetessen , de ne úgy hogy mintha egy ébresztő lenne, hanem mint amikor mondjuk FB-n kapok egy üzit és akkor ami be van állítva (rövid csipogás + rezgés), a fő hogy lássam az értesítési sávban. nem feltétlenül kell külön program, de akkor rendszeren belül hol tudom beállítani ezt?
halahala
-
xenom0rph
őstag
Hali! Melyik programmal tudnám kiszűrni azokat az appokat amelyek eszik az akkumulátort?
halahala
-
xenom0rph
őstag
A messenger 5-10 perc késéssel jelez, whyyyy?.
halahala
-
xenom0rph
őstag
Hali! A push értesítések csak állandó internet kapcsolat mellett működnek? A Simpson családos játékom mostanában nem jelez... :/ beállításokat megnéztem (app-on belül is) és be vannak kapcsolva az értesítések
halahala
-
xenom0rph
őstag
Olyan ikon cserélő alkalmazás létezik ami nem gyorsgombot hoz létre, hanem a menübe belepve is az új ikon látszik?
halahala
-
xenom0rph
őstag
Egy kis felmérés : ki milyen böngészőt használ?
halahala
-
xenom0rph
őstag
Köszönöm mindenkinek a válaszát !
Szerk. : Ez az opera classic jó gyors!
[ Szerkesztve ]
halahala
-
xenom0rph
őstag
Még valami : a messengerrel mit tudnék kezdeni? K**** későn jelez és már kezdek ideges lenni miatta..! Mikor látom hogy 20 perce írták az üzenetet amit jelez.. Már volt reinstall is, de semmit nem használt..
halahala
-
xenom0rph
őstag
-
xenom0rph
őstag
-
xenom0rph
őstag
Solid Explorer - fhu gyerekek, a legeslegjobb app a világon. Ez az ami megéri az árát kategóriájában az abszolúte legjobb.
halahala
-
xenom0rph
őstag
Hali! A Solid Explorerben van FTP kapcsolatra lehetőség. valaki kisegítene ,hogy ezt mégis miként hozom létre/állítom be?
halahala
-
xenom0rph
őstag
Hír olvasásra mit használtok? Az index appban, olvastam néhány cikket órán , és több, mint 15megámba került. A PH! - n kevesebből kijövök több idő alatt...
halahala
-
xenom0rph
őstag
jónak tűnik ez az rss megoldás, csak kissé puritán az app kezelő felülete, de megteszi pár hírcsatornát tudnál még mondani hozzá?
Más: ugye vannak ilyen üzenet küldő programok (pl imo). Amik így összegyűjtik nekem az ilyen közösségi szolgáltatásokat, én most konkrétan a fb messengert szeretném leváltani.. Mert 20-30 perc késéssel jelez. Mi lenne a legjobb alternatíva?
halahala
-
xenom0rph
őstag
Van néhány "eltűnt" megám, csak éppen nemtudom hogy hova lettek.. Mellékelek 2 képet is az adathasználatról, fogalmam sincs, hogy mit takar egyik - másik.. Mármint, mit nem mutat jól. (3g watchdognál az os and other service mit jelent pontosan?)
Látjátok a különbséget a két mérés között (főleg a greadernél)[ Szerkesztve ]
halahala
-
xenom0rph
őstag
Milyen észlelhető változás van a Gmail appban? (azért kérdezem mert mostmar óvatos vagyok a frissítésekkel.. )
[ Szerkesztve ]
halahala
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- Építő/felújító topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Azonnali játékos kérdések órája
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- BestBuy topik
- Samsung LCD és LED TV-k
- Torrent meghívó kunyeráló
- Hálózati / IP kamera
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- További aktív témák...
- Samsung S22 256GB garanciális újszerű állapotban eladó!!
- Microsoft Surface Slim Pen 2 és töltő eladó !
- Ubiquti Nanobeam M5 2DB irányított antenna
- A++ kategória! DELL P2418HZm - 24" IPS / 1920x1080 / MATT / pivot / win hello face // GARANCIA +SZLA
- +monitor+ i5 4570 /8-12-16GB DDR3 / 240GB SSD /takarítva, telepítve / Lenovo M73
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest