Hirdetés

2024. május 2., csütörtök

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2024-02-01 09:57:43

LOGOUT.hu

KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!

A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.

Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#150838) MC Pite válasza crok (#150836) üzenetére


MC Pite
veterán

Köszi nézem.
Igen, ezért kerestem (és próbáltam) wifi directes megoldást, lehetőleg appot (amivel gyorsan megy). Néztem az összefoglalót, de FTP szerver sem a leggyorsabb, olyasmi kellene mint a közeli megosztás/shareit/sendanywhere/feem. Csak működő.

"csatlakozz a PC-vel a telefon Wifi SSID-jához aztán használd bármelyik appot onnan." - Igen, a bármelyik appom közli (pl sendanywhere) hogy network unavaiable.
Leszedtem a Solid exploerert, indítok egy ftp-t.Hotspotot lőnék be hogy ráakadjak a telefonnal, közli a telefon, hogy csak kikapcsolt wifivel lehetséges. Az FTP szerver meg közli hogy nem elérhető a wifi, nincs szerver cím.
Tudtok kipróbált, működőt is? Én béna vagyok, nem találtam/nem sikerül.
[kép]
A kábel sem opció, hisz nem is kellene akkor más (zsebemben nem tudom mindig vinni, és az a része a gyárnak ahol dolgozok és ahol a cuccaim vannak az irodában az 1,5km. 3km gyaloglás csak azért hogy egy képet javítsak gyorsan... az nem túl jó. És ez szokszor naponta többször van. Filekommandertől kezdve otthon ezer megoldás van, amivel kábel nélkül fel tudom rántani a fájlokat, csak azonos wifin kell lenniük, vagy legalább egyik oldalán kellene net is.

Jakuu: Jegyet nyitottam, hogy 2 éve lejárt, globál IT megrágja... és beteszi a 22 ugyanilyen kérés mögé. Amíg nem halnak ki innen a céges iphoneok, addig (évekig) nem nagy az esély hogy ezt megcsinálják.

[ Szerkesztve ]

<ELADÓ: Pixel8HibridTok> Pixel 8 | C4 SpaceTourer 1.2 Pt '18 | 208 1.2VTi '18 | https://www.spritmonitor.de/en/user/MC_Pite.html

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.