Hirdetés

2024. május 2., csütörtök

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2024-02-01 09:57:43

LOGOUT.hu

KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!

A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.

Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#148458) crok válasza HoTaZo (#148456) üzenetére


crok
Topikgazda

Szerintem a HTTPS problémát a nem olyan régi biztonságtechnikai átállás okozza amiről itt írtam pár szót két eset kapcsán [1] [2] és a "nem működés" egybe is esik a dátumokkal.

@fatal`: Nem önmagában az a baj hogy a HTTPS-t nem támogatja a régi OS (mert támogatja..) hanem hogy támogatná az de csak nagyon-nagyon alacsony TLS verzióval (TLS1.1 meg SSLv3 ami már régesrég ki van lőve) de Márciustól kivezették minden repoban minden webszerverről világszerte a TLS 1.0 és 1.1-et (opcionálisan TLS 1.3 vagy 1.2 és alatta mindent) és átálltak a webszerverek arra hogy min. TLS 1.2 alatt nem engednek kapcsolatot kialakítani - de az meg csak Lollipop és felette van (Jelly Bean-től támogatott, Lollipop-tól alapból be is van alapból kapcsolva) és szerintem ezért nem megy a 2.3-as Android-al futó Volvó egységen, mert az a ROM a WebView-ban (meg úgy általában) szimplán nem is ismeri azt amit a szerver megkövetelne.

Ha egy hozzászólásomban linket látsz az hasznos referencia, hivatkozás vagy leírás és erősen ajánlott vagy minimum érdemes elolvasni. A Logout bejegyzéseim tele vannak hasznos Android tippekkel-trükkökkel, alkalmazásajánlással..

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.