Hirdetés

2024. május 1., szerda

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2024-02-01 09:57:43

LOGOUT.hu

KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!

A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.

Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#138220) kiraly.andra válasza k850 (#138217) üzenetére


kiraly.andra
aktív tag

Én számítógépen írom a leveleket, te mobilon csináltad (társítás = megosztás?), de az eredmény szempontjából ez jelenleg szerintem mindegy. Esetedben a fogadó oldalon az Opera van hozzárendelve a HTTP kezeléséhez, az én esetemben valami más.

Azóta tovább ástam, és egyértelmű, hogy a "Drive PDF Viewer" nyitotta meg nálam (és talán a címzettjeimnél is) a levélben lévő linket. Mivel ilyen nevű alkalmazás nincs(!) a telefonomon, a Drive-nál töröltem a társításokat, és utána már rákérdez a Gmail, hogy mivel mutassa. Ha ekkor azt mondom, hogy a Chrome, akkor a böngészőben jön a Dropbox webes felülete, és ott a fájl.

Ettől még persze ott a hiba a rendszerben, és a társítások törlése már simán az a kategória, amit az 1.0-ás felhasználó nem tud megcsinálni. De miért is kellene, ha egyszer a Drive PDF Viewer nyilván arra való, hogy PDF fájlokat jelenítsen meg. Ha az első alkalommal jön a kérdés, sok esetben nem könnyű választani, mert általában nem látszik, mi is az aktuális feladat. A levélben az látszik, hogy Dropbox PDF: ezt mivel jobb megmutatni, egy PDF kezelővel vagy egy böngészővel? Én az elsőt választottam, vélhetően nem vagyok egyedül.

:a:

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.