Hirdetés

2024. április 26., péntek

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 04:49:03

LOGOUT.hu

~ Kamaszkorunk legszebb focicsapatai ~

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#149401) sh4d0w válasza mephi666 (#149370) üzenetére


sh4d0w
nagyúr
LOGOUT blog (1)

Ha Szalai bekapna 2 Turbo rágót, akkor pont olyan gyors lenne, mint a járókeretes néni a szomszédból...

https://www.coreinfinity.tech

(#149402) venember83


venember83
nagyúr

Serie A meccs emberei az EB-n eddig

(#149403) mephi666 válasza paatrick (#149398) üzenetére


mephi666
nagyúr

a németek ellen szabályos kapura lövésük 1db nem volt :D és ez a német védelem már közel nem a 2014-es, amikor 4 emberből állt, közöttük Lahm+Boateng, 1 sorral előbb meg Schweinsteiger... a franciák gólját is a németek hozták össze... lényegében a 2 kapura lövésükből 1 gól lett, ami nem rossz hatékonyság, csak ez rossz kapura történt :DDD ...nem mondom, hogy a tini nindzsa teknőc nem forgatta be rendesen a német védőket, de egyszerűen képtelen volt "nem lesről" megindulni... egyszerűen van akinek érzéke van ahhoz, hogy ugorjon ki szabályosan, más meg nem tudja elkapni az ütemet... Mbappe tegnap nem tudta...

kíváncsi vagyok, mit fognak játszani ezek a portugálokkal, valamint ellenünk is: szerintem az ex-reálos Pepe-n rendre fel fognak akadni... komolyan, mióta az az ember elment a realból, mintha fejben rendbe jött volna :DDD ott csomószor egy türhő volt, azóta meg amikor láttam, tisztán és szépen játszott... oktatta a focit 38 évesen... lehet a realban megzavarodnak a védők? Ramos is egy patkány, de róla szerintem nem fogjuk megtudni, mit mutatna máshol, mert annyira az élete az a csapat (emiatt lehet csak kb becsülni)

na, mindenesetre a németek és a franciák közel nem azt mutatták, amit elvártam volna... ment a német pressing ezerrel, franciáktól Mbappe trükközött szépeket, de pl a Benzines úgy el volt veszve, hogy a lesgólt leszámítva tán nem is volt nála a labda... normális helyzetet egyik csapat sem tudott kialakítani, pedig elvártam volna, hogy legyen vagy 1 tucat kapura lövés :K németek kapcsán azt éreztem, mint év elején a 'poolnál: oké, hogy megy a pressing, a dominancia, a meccsben van csomó hosszabb időszak, amikor oda-vissza körbepasszoljuk az ellenfél 16-osát, de képtelen bárki is helyzetet kialakítani, a végeredmény meg 1 kapura tartó lövés és 0 gól... (az ellenfél meg bemákol egyet a semmiből)

"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris

(#149404) kacsyx válasza mephi666 (#149403) üzenetére


kacsyx
aktív tag

Csatár nélkül, Kimmichel a védelemben, normális szűrő nélkül és többeket nem a helyén játszatva, pláne 3 védős felállásban, úgy hogy a Sané :C , Werner :F , Can :W hármast küldi el Löw melegíteni, hát mégis mit is várunk el ettől a német válogatottól... :))

[ Szerkesztve ]

(#149405) MPowerPH válasza kacsyx (#149404) üzenetére


MPowerPH
félisten

Engem az sokkol ugy igazan, hogy a nemeteknek evek ota nincsen egy rendes csatara. Kozeppalyassal Dunat lehetne rekeszteni....

Don't Tread On Me

(#149406) mephi666 válasza kacsyx (#149404) üzenetére


mephi666
nagyúr

ezt mondom: ha a németektől semmit nem várhattunk el, elvárhattuk volna azt, hogy a franciák megtömjék őket... nem így lett: ellőtték lesgólra az összes puskaport :D a portugálok se hozták a maximumot, de így a tegnapi nap után azt mondom, hogy 80% a csoportelsőségük és 50%, hogy mi jövünk be csoport harmadiknak... CR7 és Jota szerintem elkapja az ütemet és akasztani fog mindkét csapatnak pár gólt (és azért nem csak ők vannak ott)

"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris

(#149407) Tibiajax válasza venember83 (#149402) üzenetére


Tibiajax
nagyúr

nee.
ez most komoly, hogy krisztiánó lett a tegnapi meccs embere??
mondd kérlek, h csak fotosop vagy meg ironic poén

[ Szerkesztve ]

(#149408) mephi666 válasza Tibiajax (#149407) üzenetére


mephi666
nagyúr

pedig egy jóember meg akarta ezt hiúsítani :)

"mindez majdnem meghiúsult, hiába ugyanis, hogy Cristiano Ronaldóról kis túlzással mindenki halott a világon"

"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris

(#149409) Datsyuk válasza mephi666 (#149406) üzenetére


Datsyuk
aktív tag

Nem játszottak rosszul a németek, főleg ha azt nézed, hogy a franciák voltak az ellenfél. Franciák meg továbbra is kitartanak a védekezünk mert elöl olyan jók vagyunk, hogy legalább egy gólt rúgunk taktika mellett.

A tegnapi magyarnál pedig sajnos túl sok gólt kaptunk. Én úgy láttam, hogy a Portugáloknak már az első félidőben vezetnie kellett volna. Ronaldo nem tudom mikor lőtt fölé 5 méterről egy ilyet de Jota is 2x akadályozta a gólszerzésben a társait.
Másodikban már sokkal stabilabb volt a védekezésünk. Csak behozták a támadósort ami felőrölt minket.
Az lesz izgalmas, hogy mit játszanak egymással a németek és a portugálok.
A probléma meg az, hogy mindenki komolyan fogja venni ellenünk a találkozót, mert kellenek nekik a pontok, sőt még a gólok is.

(#149410) mephi666 válasza Datsyuk (#149409) üzenetére


mephi666
nagyúr

ja, de ezt a taktikát cseszhették volna, ha nincs az a szerencsés öngól :) meg azért a védelmükre kíváncsi vagyok, ha a Félix-CR7-Jota trió forgatja őket, megtámogatva többek közt Brúnóval... egyértelmű, hogy a papírforma az, hogy minket verni kell 2-3 góllal, mert nem egymásból fognak jókora gólkülönbséget építeni, viszont a tegnapi nap után rólunk lekerült a teher... nekünk csak örömfocit kell játszani az esélytelenek nyugalmával, de ezt olyan szinten, amit csak ki lehet hozni mindenkiből :K izgalmas lesz a szombati német-portugál nagyon, de összességében a csoportunk összes meccse az lesz...

"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris

(#149411) venember83 válasza Tibiajax (#149407) üzenetére


venember83
nagyúr

Nem én döntöttem, abszurd is lett volna, hisz csak a második félidő felét/végét láttam.

(#149412) yuing


yuing
őstag

A Barcelona pizsamája a következő szezonra. A Nike dizájnerei valami botrány, amit előadnak évről-évre...

Kép

(#149413) Peterhappy válasza sh4d0w (#149400) üzenetére


Peterhappy
őstag

Jahhh, Vidi meg Real, elég erős entransz volt, de ettől persze még lehet jó fej :D ;]

Üdv az új és a régi-új arcoknak!

@MPowerPH: eladtad a BMW-t? :)

(#149414) Datsyuk válasza mephi666 (#149410) üzenetére


Datsyuk
aktív tag

Utolsó fordulóban csak a németeknek kell majd igazán hajtaniuk szerintem. Franciák nyernek ellenünk és várják a tizanhatosuk előtt 10 méterrel portugálokat. A menün pedig baszd előre Mbappénak lesz. Tegnap megint rá kellett döbbenem, hogy ez a Pogba nem a manchesteri Pogba. Volt, hogy 3 németnek kellett harcolnia vele, hogy elszedjék a labdát.

Hát izé, "örömfocit" nem nagyon fogunk játszani, max védekezőt, busszal, fallal, árokkal meg szögesdróttal :) De mást nem is tudsz ezek ellen.

(#149415) mephi666 válasza Datsyuk (#149414) üzenetére


mephi666
nagyúr

hát nekem az is öröm, ha látom hogy sarkazza ki Willi 16on belül a 80milliós támadó elől a labdát :D vagy hogy nyeri Szalai sorban a fejpárbajokat... tényleg nagy hiányosság nálunk, hogy képtelenek vagyunk gyors kontrát végigvinni... (pedig tegnap is lett volna párszor lehetőség, csak olyan gyorsan el is illant, mint egy gyenge fing)

"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris

(#149416) Peterhappy


Peterhappy
őstag

Jók voltunk tegnap. Nagyon-nagyon büszke vagyok a Csapatra. Szervezetten-fegyelmezetten játszottak, nem tudott kidomborodni az osztálynyi különbség. És néha szerencsénk volt (Jota önzőzésénél, vagy mikor Ronci, Beckham büntetője után küldte a labdát), de óriási szívvel játszottak a magyarok.
Az első kapott gólért kár, abszolút nem volt benne a meccsben, a sors sajnos így adta vissza a portugáloknak azt a két gólt, amit 2016-ban bepattintott a kapujukba. Ott már túlságosan felbátorodtunk, megpróbáltuk kihasználni, hogy a portugálok egyre inkább kinyíltak, gólt akartunk szerezni. Sajnos az első gól után törvényszerűen jött a második, vissza akartuk szerezni a kezünkből kicsúszó egy pontot.
A harmadik gól szimplán csak dögöljön meg, k@pja be.

Rossi iszonyatosan jól összerakta a válogatottat, mindenki tudja a dolgát, és a fegyelmezettség, és alázat révén mindenkiből kihozza a maximumot.
Érzésem szerint viszont nagyot hibázott, Szalainak óriási szíve van, emberileg is, játékosként is sokra tartom, de úgy az 55-60. perc környékén le kellett volna kapni, megérdemelte volna a helyén pl. Nikolics a lehetőséget. És sajnos úgy érzem, Szalai kvázi nettó emberhátrány volt az utolsó fél órában. De általában nem igazán ültek most a cseréink.

Erőn felül teljesített a Csapat, sajnos ez így alakult. Tartok tőle, hogy a következő két meccs még keményebb lesz, de ha így fognak küzdeni, harcolni a fiúk, az sem fog érdekelni, ha gól és pont nélkül esünk ki. Nem csak, hogy szerethető (az utóbbi években végre valóban az!) válogatottunk van, de jó pár olyan fiatalunk van, akikből komolyan lehet valaki idővel - még erősebbé téve a válogatottat.

[ Szerkesztve ]

(#149417) albiosz


albiosz
őstag

Sziasztok!

Volt valaki a meccsen tegnap? Jóapám megy majd jövő héten és lenne pár kérdésem.

(#149418) Drizzt


Drizzt
nagyúr

Igazabol amiben leginkabb latszott, hogy nem vagyunk egy liga a portugalokkal tovabbra sem, az a sebesseg. Egyszeruen sokkal gyorsabbak voltak. Technikailag szerintem megvan az a szint, amivel gorog modra be lehetne akar egy EB-t makolni egyszer. De sebessegben meg mindig nagysagrendi a kulonbseg. Engem nem lepett meg, hogy a vegen kaptunk harmat.

A lesrol volt itt par kerdes: igen, most az az utasitas, hogy el kell engedni a lesgyanus helyzeteket, mert utana VAR-ral elvenni a golt nem tul nehez, de ha nem volt les, akkor ugyanolyan helyzetbe nem tudod visszarakni a jatekot, ahol volt. Mindenesetre elegge latvanyos les volt. Az utolso gol is lesnek tunt, de gondolom megneztek, biztos volt ra megfelelo kamera is, tv-ben nem tul sokszor mutattak.

Ezen az EB-n szerintem 1, vagy 0 ponttal fogunk tavozni. A vegen a nemeteknek fontos lesz a meccs, szerintem nagyaranyu vereseget fogunk ott szenvedni, franciak ellen tobb lesz az eselyunk a szoros eredmenyre.

I am having fun staying poor.

(#149419) sh4d0w válasza Peterhappy (#149416) üzenetére


sh4d0w
nagyúr
LOGOUT blog (1)

Egyetlen dologban nem értek csak egyet: Szalai nem való a kezdőbe. Csetlik-botlik, ügyetlen, a társ elé passzolni egy gyors támadásban nem tud, lövőereje nincs, labdát csak elvétve tudja megtartani.

https://www.coreinfinity.tech

(#149420) Drizzt válasza sh4d0w (#149419) üzenetére


Drizzt
nagyúr

De ki az, aki hozza legalabb ezt a szintet?
Egyetlen jobb csatarunk Sallai, de o meg mar eleve palyan volt.

I am having fun staying poor.

(#149421) ZavaBalazs válasza Drizzt (#149418) üzenetére


ZavaBalazs
őstag

wir haben pflichtmitten unter heimblatt - savanyú káposzta van a bőrgatyámban

(#149422) mephi666 válasza ZavaBalazs (#149421) üzenetére


mephi666
nagyúr

nem les, viszont luxus volt CR7-nek ekkora helyet hagyni: meg is bosszulta azonnal :K

"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris

(#149423) Drizzt válasza ZavaBalazs (#149421) üzenetére


Drizzt
nagyúr

Okes, ez igy nagyon egyertelmunek tunik.

I am having fun staying poor.

(#149424) atee_13 válasza Drizzt (#149423) üzenetére


atee_13
őstag

biztos, h a válla nem lóg be?

(#149425) mephi666 válasza atee_13 (#149424) üzenetére


mephi666
nagyúr

annyira szerintem nincs széles válla :D 5östől kb 60 centire van egy lábfej, ami szerintem tutira leveszi lesről...

"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris

(#149426) atee_13 válasza mephi666 (#149425) üzenetére


atee_13
őstag

nyilván kellene körző vonalzó, de azért ha húzol gyorsban egy párhuzamosat az 5 össel akkor belelóg(és igen a lábfejhez gondoltam a vonalat)

(#149427) mephi666 válasza atee_13 (#149426) üzenetére


mephi666
nagyúr

úgy hogy a 16os vonalából nézzük, torz perspektívából :) ha beforgatnánk a képet (hogy vonalba legyünk velük és a partjelző helyzetéből néznénk), fogadni mernék, hogy legalább fél méter kellett volna CR7-nek, hogy lesre kerüljön... de lehet 1 méter is...

"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris

(#149428) perempe válasza Peterhappy (#149416) üzenetére


perempe
addikt

Szerintem k*rva nagy blama lenne bármilyen csoportból rúgott gól nélkül kiesni úgy, hogy kapunk 6/8/10-et.

* Brahms: 4. szimfónia *

(#149429) kacsyx


kacsyx
aktív tag

Azért a perspektíva nem egyszerű dolog, az látszik :D

(#149430) Peterhappy válasza sh4d0w (#149419) üzenetére


Peterhappy
őstag

Igen, igazad van. Nem is az volt a hiba, hogy sokaig palyan maradt, hanem hogy kezdett. Jogos.
O egyebkent tenyleg egy nagy vezer, kell ilyen ember a csapatba, de sajnos eljart felette az ido.
Oszinten? Mar ot eve is igy ereztuk, akkor szerencsere rank cafolt...

Epp tegnap neztem, hogyy szinte minden valogatottnak van egy klasszis es/vagy ismert csatara, mindenhol ez az egyik legerosebb poszt, mig mi epp itt vagyunk a legkarcsubbak. De hosszu evek ota.

(#149431) atee_13 válasza mephi666 (#149427) üzenetére


atee_13
őstag

cr 1,87 m magas szóval azt állítod, h oda még egy 1/2 cr beférne?

Arra külön fogadnék, h az már tuti nem ;]

(#149432) mephi666 válasza atee_13 (#149431) üzenetére


mephi666
nagyúr

meetingen vagyok épp, behúztam paintben gyors pár segédvonalat: ha egyenesen van vágva a fű, akkor egyik oldalon ott az 5ös vonal, másik oldalon pedig a 11es pont, tehát 6 méter széles a sáv... lefeleztem 3 méternél majd alapvonaltól 5,75m-re és 6,5m-re is beraktam egy vonalat... a védő lábfeje kb 5,75-nél van CR7 meg a 6,5m-s vonalon túl

ui: már várom, mikor hívnak ezt a munkát látva a pl-be var-ozni :D

[ Szerkesztve ]

"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris

(#149433) omfgk válasza mephi666 (#149432) üzenetére


omfgk
addikt

Ez les.

CR egója belóg. :))

(#149434) ZavaBalazs válasza atee_13 (#149431) üzenetére


ZavaBalazs
őstag

paintben berajzolgattam, 1-2% hiba benne van, mert nem teljesen vízszintes a kép, de Cörö előtt a sáv kb 29%-a van még ott, a védőnél ez 14%, ha a sáv 5,5 méter, akkor ez 82 cm, szóval nyakat behúzva befér egy fél Cé. ;]

wir haben pflichtmitten unter heimblatt - savanyú káposzta van a bőrgatyámban

(#149435) mephi666


mephi666
nagyúr

hehe

...ha Gascoigne most játszana, kiverte volna a balhét, hogy csak 1 kis üveges sört raknak elé... :D (arról nem is beszélve hogy 0.0-st)

[ Szerkesztve ]

"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris

(#149436) Ringman válasza mephi666 (#149435) üzenetére


Ringman
nagyúr

remélem ez folytatódni fog :DDD

(#149437) mephi666 válasza Ringman (#149436) üzenetére


mephi666
nagyúr

nálunk poénból egy tányér gőzölgő bajai halászlét kellene legközelebb az alany elé tenni :DDD

"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris

(#149438) Piftuka válasza mephi666 (#149437) üzenetére


Piftuka
veterán

Egy üveg sillert, egy menzás "ruszki-kristály" poharat, és egy szifon szódát... :)

"Aquila non captat muscas."

(#149439) sh4d0w válasza Drizzt (#149420) üzenetére


sh4d0w
nagyúr
LOGOUT blog (1)

Nikolic biztosan. Talán már nem akkora gólvágó, mint volt, de passzolni tud, ez egészen biztos.

Egyébként meg nyugodtan ki lehetne próbálni elöl az MTK-s fiatalokat, hátha bejön, veszítenivalónk nincs.

[ Szerkesztve ]

https://www.coreinfinity.tech

(#149440) atee_13 válasza mephi666 (#149432) üzenetére


atee_13
őstag

Ez így nagyon szép ;] csak ugye kellene egy merőleges cr és a szép zöld fű közé és mivel előredőlve van nem annyira egyszerű ezt a pontot belőni. És ugye ha jól tudom a válla szélével vagyis a keze felső részével a hónaljig bezárólag (tudom, h hülyén hangzik, de azt hiszem valahogy így van a megfogalmazás) szerezhet gólt ami ismét egy necces viszonyítási pont lesz és ugye ennek a vonalnak a talajt metsző pontját kellene figyelembe venni.

És akkor ugye ennek kellene 0,935m nek lennie a védő lábának legutolsó pontjától.

Az ötös és és az általad berajzolt 3m kék vonal kb harmadával kellene bentebb lennie :)

(#149441) sh4d0w válasza mephi666 (#149437) üzenetére


sh4d0w
nagyúr
LOGOUT blog (1)

Francokat, igazi Jókai bablevest cupákos füstölt csülökkel :D

https://www.coreinfinity.tech

(#149442) mephi666 válasza Piftuka (#149438) üzenetére


mephi666
nagyúr

ha ilyen Vardy-félék adnának interjút, örülnének is neki :) csak hát a mai időkben nem szerencsés, ha egy sportoló az alkoholizálást népszerűsíti

#149441: azért kíváncsi lennék, hogy mennyire csorogna a nyáluk 1-2 ilyen kajára és milyen nehéz lenne ezeknek ellenállni :D lehet kiadná utasításba az étkezési tanácsadónak, hogy kalkulálja bele a napi menüjébe, mert ezt ő meg fogja enni...

#149440: a partjelző nem jelzett, ő volt legideálisabb pozícióban... valószínű ezért se álltak neki komolyabban videózgatni és mi sem reklamáltunk nagyon

[ Szerkesztve ]

"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris

(#149443) bagyulajuve


bagyulajuve
addikt

copa america-t nézi valaki?

Resistencia eterna

(#149444) venember83 válasza bagyulajuve (#149443) üzenetére


venember83
nagyúr

Dybala nélkül, viccelsz? :U

(#149445) atee_13 válasza mephi666 (#149442) üzenetére


atee_13
őstag

": a partjelző nem jelzett, ő volt legideálisabb pozícióban... valószínű ezért se álltak neki komolyabban videózgatni és mi sem reklamáltunk nagyon"

Febr 16 szintén puskás szintén partjelző szintén nem reklamált a pool sem volt egy gyors kép is, h kint volt aztán mi lett a vége a kockázásnál?

Ezzel nem azt akarom mondani, h cr tuti lesen van, vagy, h ez bármit is befolyásolt volna, de egy jól megállított bevonalazott képpel "nyugodtabban lehetett volna aludni"

(#149446) bagyulajuve válasza venember83 (#149444) üzenetére


bagyulajuve
addikt

igaz-igaz
gondoltam ha jó meccsek vannak, belenézek, de így leteszek róla :DDD

Resistencia eterna

(#149447) Baaraanz válasza mephi666 (#149432) üzenetére


Baaraanz
tag

"ui: már várom, mikor hívnak ezt a munkát látva a pl-be var-ozni "

Hát azért azzal még várjunk, ugyanis az nem 5-ös, hanem 5 és feles, szóval 5.5m egy nyírás (úgy jön ki a 11-es is)

;]

I am little pieces / Pieces that were picked up on the way / Imprinted with a purpose / A purpose that's become quite clear today

(#149448) mephi666 válasza Baaraanz (#149447) üzenetére


mephi666
nagyúr

az nem 5-ös vonal? :) nem 5(sötét)-6(világos)-5(sötét) méter a sávok szélessége, így jutunk el 5-ös vonaltól 11-esig, majd a 16-os vonaláig?

ui: és tényleg nem... mindenki 5-ösnek meg 16-osnak mondja, soha nem hallottam, hogy a valóságban 5,5 és 16,5m lenne pontosan :) lényegen nem változtat, mert a sávok felezgetéséből látszódik a helyzetük

[ Szerkesztve ]

"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris

(#149449) omfgk válasza Baaraanz (#149447) üzenetére


omfgk
addikt

A magyar nyelv szépségei ismét bekavarnak... :))

Eleve nincs se 5-ös vonal, se 11-es rúgás, se 16-os vonal.

#149448 : Az a 6 yard box. A 12 yard a büntető és 18 yard a büntető területe. Ezért zavarodnak bele a PL-ben is Atkinsonék néha. :))

[ Szerkesztve ]

(#149450) Tibiajax


Tibiajax
nagyúr

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.