Hirdetés

2024. május 12., vasárnap

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 04:49:03

LOGOUT.hu

~ Kamaszkorunk legszebb focicsapatai ~

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#116207) máyköl válasza dracox (#116206) üzenetére


máyköl
veterán

Egyesek szerint stadionra gyűjt, mert nem kapta meg a szükséges anyagi támogatást hozzá a befektetőktől, mások szerint szimplán magára vette az évekig tartó kritikákat, hogy csak nagy neveket nagy pénzért igazol, és most épp megmutatja hogy tud évekig ismeretlen brazil srácokból csapatot csinálni.

Akármi is van a háttérben, kezd tűrhetetlenné válni a helyzet. Lassan arra a Lucas Vazquezre épül a csapat, akin a kezdetektől látszott hogy nem Real Madrid szint egy pillanatra sem. A nagy sztár, a csapat lelke jelenleg az a Bale, aki kb. 3 éve formán kívül játszik.
Asensio kezdeti formájának semmi nyoma nincs, mocskosul önző és haszontalan a játéka hétről hétre. Benzema pedig a pont az i -re. Szerintem azt már direkt csinálják.

Aki kreatív lenne a középpályán és támadást tudna építeni, az kikerült teljesen a csapatból, alig kap játékpercet (Isco).
Véleményem szerint új csapatot kell csinálni Madridban. Egy Cristiano utáni korszak, meghatározó csapatát, amihez elengedhetetlenek új minőségi érkezők.

Benzema, Bale, Lucas Vazquezt eladni. Asensio -nak még hagynék 1 utolsó esélyt. Szeretem Modricot, de lejárt az ideje. Be kell építeni a csapatba a fiatal kreatív középpályásokat (Ceballos, Llorente, Kovacic).

Kell egy klasszis csatár, szerintem Icardi a megfelelő ember. Kane -nek nem való Spanyolország, klasszikus Premier League típusú csatár. Szélső is kell, Hazard -ban látom a megoldást. Isco ha nem vállalja a durcija után a szervező posztot, akkor egy Eriksen, Dybala típusú 10 -es kell.

Meg persze egy normális edző. Ez a Solari egy nagyon gyenge Zidane utánzat.

Persze amit leírtam illúzió, nem lesz érkező szvsz Brahim Díaz mellett.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.